Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. března 2009 ve 14:25® Michal/
Michal/

LuboO< To věřím. Po Brně si ho zřejmě objednám.

Jinak dneska jsem dostal od kamaráda nový modelářský barvičky! Tak se podívam jestli jsem něco nenastříkal pokud ne, tak je hned zkusim :-)

Neděle 15. března 2009 v 8:58® LuboO
LuboO

Michal, ano, + sidlo, otvarak na flase a konzervy a megadolezitu vyvrtku, pinzetu a paratko. Inak, moznosti je tam vela, treba si len rozmysliet, co potrebujes na nozi a co nie. Inak, ja ked som ten oz doniesol do byvalej prace a kolegovia videli, aky je, zrazu sa tam objavili 3 dalsie.

Neděle 15. března 2009 v 0:23® Dredaty
Dredaty

Ja ted nemam nejak naladu neco tvorit. Ale pristi tyden mozna zacnu pokud mi misrt donese nerez drat. Jinak dneska jsem byl provetrat matchky, ale akorat jedna plotka kolem 25cm, ale tak vyzranou plotku jsem uz dlouho nevidel.

Sobota 14. března 2009 ve 22:26® Michal/
Michal/

LuboO< nn nebyl to Viktorinox, ale byly to jeho kopie. Jinak on má pilku a vyvrhovací nůž a normální nůž pokud dobře čtu?

Sobota 14. března 2009 ve 22:23® LuboO
LuboO

Michal, a mal si 5× Viktorinox? Ja mam cepel pevnu, nic sa nevykla. A to ostrie vydrzi naozaj dlho, pokial nim nebudes rezat do kamena.

Sobota 14. března 2009 ve 22:19® Michal/
Michal/

jo a zapomněl jsem tohle: dík :-)

Sobota 14. března 2009 ve 22:19® Michal/
Michal/

LuboO< Tak to je super s tím broušením :-) Asi si ho pořídím. Neměl jsem totiž s takovýma nožema moc dobrý zkušenosti. Měl jsem takový tip nožů asi 5krát a pokaždý se jim rozvyklala čepel. Ale potom co jsi napsal do něj asi půjdu :-)

Sobota 14. března 2009 ve 22:12® LuboO
LuboO

Michal, a struham nim aj wobiky

Sobota 14. března 2009 ve 22:06® LuboO
LuboO

Michal, no, z mojej osobnej skusenosti ti mozem povedat, ze som si kupil v Zeneve v 1999 Viktorinox Hunter, mam ho 10 rokov, brusil som ho asi 3×, vyvrhol x kusov diviacej zveri, vyslobodil traktor z lesa, oblozil som s nim jeden obchod drevom, nosim ho so sebou vsade, nikdy ma nesklamal, spickova ocel, poistka, proste ja by som do ineho urcite nesiel. Cepel dlha 111 mm je dostatocna. www.victorinox.cz Pevna cepel je pekna na efekt, ale spratnejsi je zatvaraci.

Sobota 14. března 2009 ve 21:54® Michal/
Michal/

LuboO< aspoň v některých věcech? To si mě teda utěšil :-D

Spíš sem se díval na netu na nějaký Švýcarský nože. Už delší dobu by se mi hodil nějaký spolehlivý nůž, ale pořád nevím jestli si mám pořídit něco takovýho www.victorinox.cz nebo nějaký nůž s pevnou čepelí. Co myslíš, že se víc vyplatí?

Sobota 14. března 2009 ve 21:40® LuboO
LuboO

Michal, ja nie som fatalista, aspon v niektorych veciach

Sobota 14. března 2009 ve 21:39® Michal/
Michal/

LuboO< NESTRAŠ! :-D Stejně si člověk může budoucnost plánovat jak chce ale dopadne to nějak jinak :-(( )

Sobota 14. března 2009 ve 21:34® LuboO
LuboO

Michal, nic neupada, len niektori musia aj pracovat, to raz pride aj na teba. Zatial mas sladky zivot studenta, ale ved pride na psa mraz. Dnes mozno nieco urobim, ak sa mi bude chciet.

Sobota 14. března 2009 ve 20:43® Michal/
Michal/

Nějak to tady upadá!!!

Já jsem dneska lepil a zkoušel :-) Zkusil jsem ty woby a chodí všechny až na 2. Ta rapala countdown moc nešlape, kvůli malý lopatce, ale to spravím a ten white head :-) nepůjde asi vůbec, kvůli konstrukční chybě :-(( Ale možná to spravím. Taky jsem zkusil udělat ty woblery s tou ohnutou lopatkou a zítra jim dám podkladovku. Taky sem možná hodim jejich fotky :-) A co VY?

Pátek 13. března 2009 ve 23:41® Michal/
Michal/

mno, máš to tam.

Pátek 13. března 2009 ve 23:34® gomz
gomz

Michal:podivej se do osobky a RYCHLE mi posli z5 odpoved!dekuji.

Pátek 13. března 2009 ve 23:16® Michal/
Michal/

gomz< Já už té naší konverzaci nějak nerozumím, ztrácím se v ní :-) Ale vše krom toho dubu! Tím ne!

Pátek 13. března 2009 ve 23:11® gomz
gomz

Michal:jen se pak nechtej nejakym zpusobem divit, jo?balsa, dub, jasan atd…

a ti dam HOWG…nebo to bylo jinak? neni uz po…ano, i ja lituji, ze jsem nesel driv …

posilam osobku-pardon

Pátek 13. března 2009 ve 23:06® Michal/
Michal/

gomz< Howno, nepojedu do Brna ale do Pelhřimova, prohlídnu si krematórium, ať vím do čeho jdu! :-D Mno a tak když už jsi udělal i tu chlupatou blbůstku, kterou se oprašuje, tak se toho někdo přeci musí chytnout ne? :-D GOMZová< Pokud se tam někde potkáme, tak mě nemlať do hlavy, rokou a nohou. Ty potřebuju! Klidně mě zmlať balzou :-)) To se povoluje :-D

Pátek 13. března 2009 ve 22:53® gomz
gomz

NO, jestli to nikdo nestihne „ZAPSAT“ pak pan buh Michalovi pomahej-pokud se setka s GOMZovou.....a ta si precte co mi doporucil-nevim kde bude (mozna) to oprasovatlo, ale asi agresivnejsi chod z toho nebude…

pardon MISKO:::

Pátek 13. března 2009 ve 22:26® gomz
gomz

Michal: a  ta sluzebna?by se nenasla?NE a NE.radeji prihod foto NOVYCH wobku…

jinak: GOMZova jede tez na BVV-baha!

Pátek 13. března 2009 ve 22:20® Michal/
Michal/

gomz< Mnoooo možná ti pošlu něco lepšího. Co třeba toto? ( není to moje fotka :-) )

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28574.jpg
Pátek 13. března 2009 ve 21:55® gomz
gomz

Michal:hnusu a jineho pocasi uz jsem si uzil-nemas neco na zlepseni nalady?PROSIM.vcera bylo pozde-muj nazor.dekuji O.

Pátek 13. března 2009 ve 21:49® gomz
gomz

Michal:pane, pane-mladiku! NEBUD hnusny!toho MEHO se jiste dockas!…usmev-mi to proste jimak nejde…

Pátek 13. března 2009 ve 21:38® Michal/
Michal/

gomz< hmmmm to se ti teda povedlo :-D Takže jakmile budou suchý, tak to ihned nafoť! :-D jinak k tobě pošlu sníh :-D

Pátek 13. března 2009 ve 21:06® gomz
gomz

Michal:fse mi sche(opravdu vse)tak si nejsem jist…ja chtel jen hooodne podrazdit, vis?

Pátek 13. března 2009 ve 21:03® Michal/
Michal/

gomz< Kaj sou ty fota? :-)

Pátek 13. března 2009 ve 20:53® Michal/
Michal/

gomz:D

Pátek 13. března 2009 ve 20:44® gomz
gomz

Michal:asi mas pravdu, jen ja to mam asi od prirody-narozeni.kazdy pič..... co pada ze stolu mi dela problem-proste mam pocit, ze bude po tom a mam nutnost chytat(nejde o fishky).uz jsem se mohl poucit, ale nejde mi to.proste co pada, ja se snazim chytnout.padlo i me manzelstvi-nevidel jsem padat-a mas to fse..NECHYTIL…ha­haha

Pátek 13. března 2009 ve 20:32® Michal/
Michal/

gomz< to říkám. Zlatý ( jak kdy, někdy i krvavý :-D ) Český ručičky :-)