Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. března 2009 ve 20:29® gomz
-
Michal:ja se taky vzal nozikem…a to mi jen"upadl"ja idiot ho chytal a cca 1cm dirka(rovne ostri)1cm kolo prstiku..0,5 hloubka a delka ten 1cm.pasik ma nekdy min krve jak ja v tu spravnou chvilku…naplasti bylo ponekud vic, ale to fse spapal kos na odpadky a je to pryc..
Tomik:nevim, ale asi ne.mam toho nad hlavu.posilam osobku-bez jinych nebo zakernych planu.vse v dobrem…
- Pátek 13. března 2009 ve 20:15® Tomik
-
gomz> kdy jdeš na veletrhh? já jdu ve středu…bysme se mohli potkat..
- Pátek 13. března 2009 ve 20:07® Michal/
-
gomz< Já byl nakupovat. Ale ne balzu apod, ale kalhoty apod.
Jinak já mám poslední kousíčky balzy
Navíc mi po tom jednom kousíčku sjel nůž, bo tam byl suk a trochu víc sem si rozříz ruku. Ale obvaz a větší kousek náplasti to spravil
Přeci nepojedu kvůli takový prkotině do špitálu ni
- Pátek 13. března 2009 v 19:45® gomz
-
vazne se snazite moji malickost rozcilit a pokud ano pak asi hodim par fotek…
- Pátek 13. března 2009 v 19:03® gomz
-
papir pecici, pauzak nebo po mem prusvitka.pri spravne nastavene tiskarne jsem tiskl novinky pro KU a zanaseni techto novinek do map.Geometricke plany-rozdeleni nebo slouceni pozemku atd.polopruhledny papir, ktery se pri ohybu lame a zustava svetlejsi v lomu.asi to nebude to nejlepsi pro „potisk“wobku.je jakysi sedy.
Anakin127:poslal jsem ti osobni zpravu-ta cervena obalka pri prihlaseni vedle tveho nicku.
…a jako nikdo nic nedela a jen se tesi fsichni na vystavu v BRNE?ja se tez tesim, ale i delam.dnes do letoxitu cca 40ks.jak jste na tom vy ostatni?
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:47® Anakin127
-
ohledně těch papírů, myslim že se dá sehnat prostě papír s nižší gramáží, nemusí to bejt vyloženě pauzák, ale s tim pauzákem snad jediný co mě napadá je to obtisknou hned po tisku než zaschne barva…ale to by musela bejt jehličková tiskárna vlastně
tak asi nic…leda ta gramáž…tohle ste mysleli ne ? ten pauzák kancelarske-potreby.euro-paper.cz
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:39® Anakin127
-
Zdraví Vás, dneska sem od školníka dostal asi 3m nerez drátku o průměru cca 1mm…no super se z toho váže, hned sem musel něco vytvořit, bohužel finální broušení po epoxy bude až v pondělí, barva taktéž..posílám foto, doufám že se bude líbit
(hlavně rybám samozřejmě)
- Čtvrtek 12. března 2009 v 19:06® Dredaty
-
Lubo, pauzak je jak papir na peceni, ne? Myslel jsem neco jineho.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 18:52® LuboO
-
Dredaty, asi myslis ppauzovaci papier, pauzak. Neviem, on ma taku divnu farbu a strukturu a je velmi krehky.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 18:50® Dredaty
-
Michal, mozna se tak jmneuje, fakt netusim. Ale asi by ho stejne nezvladala tiskarna.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 18:21® skwor
-
gomz: Ta pochvala byla zasloužená
- Čtvrtek 12. března 2009 v 17:42® Michal/
-
hmmm Tak fajn
Nebyl jsi už na horách? Protože mi nějakej dobrák poslal snežení
(
- Čtvrtek 12. března 2009 v 17:37® gomz
-
skwor:dekuji za ochotu i pochvalu.
Salmo:dyt vis jak to Michal myslel.a ty hory si uzij
- Čtvrtek 12. března 2009 v 17:35® Salmo
-
Michal> Njn,poslední dobou mě internet a počítač nějak omrzel…
P.S. Teď budete mít od rejpala(Saláma) klid,jede totiž na hory a vrací se až v neděli.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 15:52® skwor
-
gomz: Ahoj Ondro, slider dneska dorazil a samozřejmě jsem ho hned protáhnul v jezírku. Nenašel jsem nic, co bych mu vytknul, dokonce se mi ten chod zdá takový uhlazenější, než u originálních sliderů. Paráda, smekám. Ještě dneska napíšu Doudlebanovi o adresu a v co nejdřív mu to pošlu.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 15:07® Michal/
-
Dredaty< Myslíš průsvitku? gomz< njn já chodim ete do školy
LuboO< Mno a co, že šoferuješ
Vem si sebou demižon a míchej to do něj
Salmo< Tak musel sem tě nějak přimět k tomu aby jsi se tu zase ozval ne?
- Čtvrtek 12. března 2009 v 0:51® Dredaty
-
Ja sem premyslel, jake by to bylo tisknou na takovy ten obkreslovaci papir, nevim jak to nazvat spravne, je strasne tenky. Myslel jsem to tak, ze by se mohl lip tvarovat pri nalepovani, takze by nevznikali tak hrube prehyby, ale nevim, jak by ho zvladala tiskarna.
- Středa 11. března 2009 ve 23:49® LuboO
-
cize vyhrat sa s tym da.
- Středa 11. března 2009 ve 23:40® sidonius
-
LuboO: záleží na tobě jde to taky
- Středa 11. března 2009 ve 23:34® sidonius
-
LuboO: můžeš to natahovat i zužovat jak chceš
- Středa 11. března 2009 ve 23:33® LuboO
-
sidonius, to je jasne, ze to treba urobit dvojmo zrkadlovo. a nedalo by sa to urobit nad seba s tym, ze chrbat bude spojeny?
- Středa 11. března 2009 ve 23:32® Salmo
-
sidonius> Není zač.Pochvalu si zasloužíš,stejně jako všichni ostatní.Fakt to máte vymakaný
Už musím,tak zdarec zítra
- Středa 11. března 2009 ve 23:30® sidonius
-
salmo : díky
- Středa 11. března 2009 ve 23:30® sidonius
-
LuboO: no mužeš to natáhnout jak chceš záleží jak chceš ,jak už jsem psal já to natahuju nahoru i dolů aby mi to zakrylo hřbet a břicho
- Středa 11. března 2009 ve 23:29® Salmo
-
sidonius> Zapomněl bych ti pochválit wobky.Tahle technika má taky něco do sebe
- Středa 11. března 2009 ve 23:28® Salmo
-
Anakin127> Zdarec,vítej mezi námi…
Michal> Wobky máš pěkný,ten airbrush má něco do sebe.A to s tím rejpalem ti jen tak neodpustím…
gomz> Taky ti musím pochválit výrobky,ostatně to už je pravidlem.
Jinak už jsem rozhýbal toho brouka 1,8 cm.Až budu mít balzu(do týdne) tak rozjedu velkovýrobu žebráků do 2 cm.
- Středa 11. března 2009 ve 23:27® sidonius
-
LuboO: ještě jedna a to dost důležitá věc a to že musíš mít jeden obrázek v Pc hlavou doleva ten samý ještě i doprava(zrcadlově ho otočíš třeba v programu Microsoft Office Picture Manager dáš nahoře obrázek,pak otočit a překlopit a zvolíš překlopit vodorovně )
- Středa 11. března 2009 ve 23:26® LuboO
-
sidonius, a natiahnes o o ten zahyb po stred chrbata nahor a nadol, nie? Ale aj dlzku treba zvacsit vzhladom na 3D povrch
- Středa 11. března 2009 ve 23:24® sidonius
-
tady je foto obrázku vytistěnýho i s pravítkem v PC i ve skutečnosti a zdá se mi to téměř na 100% stejné, samozřejmě že měřim pouze tělíčko bez háčků a lopatky(to u obrázků wobů) a u rybiček taky naměřim velikost tělíčka kromě ocacu a ploutví(ty ustřihnu)
- Středa 11. března 2009 ve 23:20® LuboO
-
Anakin, nechcem tak robit vsetko. len vyskusat.