Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 11. března 2009 ve 22:51® Anakin127
-
Jinak až roztaje led, vyzkoušim toho menšího u strejdy na siveny, snad to bude fungovat…kdyžtak to budu muset rozhejbat špičkou prutu no…ostatním přeji příjemné čekání do začátku sezony
aspoň se budete víc těšit
- Středa 11. března 2009 ve 22:50® sidonius
-
LuboO : já to dělam ve Wordu, zvětšuju nebo zmenšuju fotku v pocitači na stejnou velikost jako má wob , uložim to a vytisknu je to lehke
gomz: hezké to docela je, šlape to pěkně, ale na ty tvoje to nemá
- Středa 11. března 2009 ve 22:50® Michal/
-
LuboO< Já uvažuju, jestli by to šlo v zoner calisto Ale zřejmě to udělám jednoduše. Stáhnu fotku, podle které udělámwoba a pak tu fotku na něj nalepim
- Středa 11. března 2009 ve 22:49® LuboO
-
gomz, inak, aka je tvoja bilancia tento rok? Ja mam 4 tlouste. A choroba mi brani tento stav rozmnozit.
- Středa 11. března 2009 ve 22:48® Anakin127
-
Tak mám vyplněno…LuboO: Jo, všecky na který chytám…to znamená 2
na začátku sezony to nakoupim a postupně to odchází takže na konci mi zbyde tak polovina
a díky za radu
gomz: jo jo, kreslím to v ruce, jde taky o cvik, neni to jako když píšeš propiskou ale nebudu z toho dělat žádný martirium:) prostě to zkus, neni to tolik peněz a pokud to nepustíš na hrot vydrží ti to pero tak půl roku
- Středa 11. března 2009 ve 22:48® gomz
-
sidonius:no vidis.hezke.
- Středa 11. března 2009 ve 22:48® LuboO
-
kurna, ta polepova technika sa mi paci, ale netusim, ako by som dosiahol, aby sa mi vytlacila rybka presne tych rozmerov, ako potrebujem. PC maniaci, poradte.
- Středa 11. března 2009 ve 22:46® sidonius
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 11. března 2009 ve 22:46® LuboO
-
gomz, ide mi o blchy pod hladinu, do pol metra. Viem, ze najslabsie miesto je prave ta narezana spicka, tam to bude mozno praskat pri udere o skalu na dne, ale uvidime.
- Středa 11. března 2009 ve 22:45® sidonius
-
tady jsou ty fota jak chtěl gomz něco jsem tu našel
- Středa 11. března 2009 ve 22:45® gomz
-
LuboO:kdepak, par kousku se mi povedlo, ale jen na soukromaku to za neco stalo.u nas na to neni zrovna voda.
- Středa 11. března 2009 ve 22:44® gomz
-
Michal:tak to netusim, ja proste vylezl z pavilonu rybariny a primo naproti vlezl do modelariny.
LuboO:tam byl trochu problem s dolepenim zarezu pro kostru.pokud bude chodit jen na hladine tak by mel byt v pohode, ale pokud s nim budes orat dno tak asi za chvilku odejde.vim co jsi psal, ale uz to beru i z druhe strany
- Středa 11. března 2009 ve 22:42® LuboO
-
gomz, mimochodom, lapil si na ne nieco?
- Středa 11. března 2009 ve 22:41® LuboO
-
to som napisal jak nejaky azerbajdzanec, dufam, ze to chapes…:)))
- Středa 11. března 2009 ve 22:40® LuboO
-
gomz, no, princip je taky, ale moja predstava je trochu ina. Sak urobim a hodim foto, inak, nepomohlo by to predne zosikmenie na sposob lodneho kylu? ale naopak?
- Středa 11. března 2009 ve 22:38® Michal/
-
Mno LuboO sám jsem už uvažoval o těch wobech co maj očko na hřbetu, ale ještě sem se k tomu nedostal.
- Středa 11. března 2009 ve 22:37® Michal/
-
Mno tak to doufám, že se tam někde potkáme
Akorát nevíte v které části modeláři budou? Písmeno pavilonu by mi stačilo.
- Středa 11. března 2009 ve 22:36® gomz
-
LuboO:delal jsem neco na ten zpusob a chodilo to.nijak moc agresivne, ale chodilo.ty spodni dva kousky.asi by to slo.zalezi na rychlosti tazeni a podle toho by asi sel pod vodu.
- Středa 11. března 2009 ve 22:35® Michal/
-
sidonius< Jo zítra sem hodím fotku. Na netu sem ho nenašel.
- Středa 11. března 2009 ve 22:33® LuboO
-
gomz, sak dufam, ze sa tam stretneme. Organizacne som to uz dotiahol, len pridem az okolo 14:00
- Středa 11. března 2009 ve 22:32® gomz
-
Michal:kazdy ma svoje.pokud se mu to dari tak proc ne.vzpomen na stetec a pistol.
LuboO:pokud budou v Brne modelari je mozne, ze bude i tam ten letoxit.asi budu brat nejakou balsu tak se podivam.
- Středa 11. března 2009 ve 22:32® LuboO
-
gomz, co si myslis o tomto? Jedna sa o blchy cca 2 cm velke: este som rozmyslal nedavat na tychto krpcov lopatku, ale docielit potopenie zosikmenim prednej casti woba, dovazenim skor na spicku a umiestnenim ocka do hornej tretiny az jednej polovice tej prednej sikmej plochy. Co si o tom myslis?
- Středa 11. března 2009 ve 22:30® sidonius
-
gomz : momentálně suším, mužu sem přidat fota splávku ty mám doma, jinak woby mám na chatce
michal : díky pochopil jsem to a jestli muzes tak mi posli to foto laku díky
- Středa 11. března 2009 ve 22:29® LuboO
-
ja tie mrsky nelakujem. Natriem ich epoxidom, ked je este dostatocne riedky, mam na to taku stierku z makkeho plastu, potom s nim 5× zatocim v lufte a on sa pekne dohladka roztecie. A povrch je krasne leskly. A cakam, kedy sa dostanem do Piestan, aby som uz mohol kupit ten letoxit, mal som ist zajtra ale chripka ma nepusti…
- Středa 11. března 2009 ve 22:29® Michal/
-
LuboO< Ne nic si nepokazil. Jen sidonius se asi pokoušel o 5500
gomz< anakin to dělá hezký, ale já bych se s tím tak nedrbal bo jakmile bych ho urval, tak bych si i zlostí urval hlavu
- Středa 11. března 2009 ve 22:26® Michal/
-
sidonius< Je to lak z obi. Na plechovce je ten jejich bobr a nápis Classic. Je tam lak na bázi syntetické pryskyřice. Kdyžtak pak dodám fotku. Jednoduše woba ponořím a držím ho v kleštích, nebo peanu a jakmile z něj dost laku okape z5 do plechovky, tak ho jednoduše tak na 10 vteřin otočím peanem dolů, takže ten lak sjede na druhou stranu. Pak po 10 vteřinách to otočim zase z5 a sušim to pověšený za očko
Doufám, že to z toho jde pochopit, pokud ne tak se neostýchej to říct
- Středa 11. března 2009 ve 22:26® LuboO
-
Anakin, pokial som to dobre pochopil, mas vsetky originaly dvojdielne?
- Středa 11. března 2009 ve 22:26® gomz
-
sidonius:to bylo velmi hezke-gratulace a uz pridej i nejake foto.