Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 11. března 2009 ve 22:24® LuboO
-
Anakin127, este by som si dovolil podotknut, ze agresivny chod woba dosiahnes aj posunutim zataze co najviac ku spicke, potom je zadocek lahsi a lepsie, rychlejsie kmita. Michal, dufam, ze som ta touto poznamkou viac nepokazil…
- Středa 11. března 2009 ve 22:24® sidonius
-
1
- Středa 11. března 2009 ve 22:23® gomz
-
Anakin127:ja to nemyslel nijak zle.to ze jsi prihlaseny od dnesniho dne jsem videl.zalezi jen na tobe jestli neco vyplnis a kolik.ten povrch je slusny.takze jsi vlastne kreslil v ruce a hodne tence? preji at se ti dari.
- Středa 11. března 2009 ve 22:22® Michal/
-
Anakin127< Jsem to tušil
Ale jsou fakt dobrý. gomz< To víš, že mám radost, protože z té chemie sem dostal za 2 ze zkoušení
Prostě paráda
- Středa 11. března 2009 ve 22:21® sidonius
-
michal: jakým to lakuješ lakem? já používám jednosložkový epoxidový lak a nikdy ho nemám takhle průhledný a hladký. Jak to lakuješ, ponořením do laku nebo štetečkem(ja to dělám ponořením do laku)a v jaký poloze to pak sušíš nermálně to pověsíš za přední očko?díky
3stan : jak a čím lepíš ty obrázky na woby, nikdy se mi to nepodařilo udělat tak hladce jako to máš ty díky
- Středa 11. března 2009 ve 22:19® Anakin127
-
jo, ani jeden z woblerů neni dělaný podle předlohy, mám všechny dvoudílný
- Středa 11. března 2009 ve 22:18® Anakin127
-
tak, omlouvám se taky mě to mohlo napadnout že to tu bude
jo tak flekatost, to sou vlastně šupinky, je to dělaný technickym perem a technickou tuší, já s tim normálně kreslim a i píšu ve škole takže s tim umim, jedno stojí kolem 150kč ( mluvim o základnim, jmenuje se to Centrograf, mám většinou ty nejslabší průměry. Jinak všechny sem dělal ve škole(jako základní tvary s broušenim). Samozřejmě, informace vyplnim, dneska sem se přihlásil:)
- Středa 11. března 2009 ve 22:17® gomz
-
Michal:klidne i 1* pokud ti to udela radost.kopirovani jsem myslel tak, ze jsou i taci co se jim dari vytvorit telo od originalu k nerozeznani(neni muj pripad).vse muze byt o citu a nekdy je v tom i kus stesti.dalo mi to praci, ale pokud jsem si dal dohromady pozadavky na wobka pak se to celkem darilo.
- Středa 11. března 2009 ve 22:11® Michal/
-
gomz< juhu za 1? Dáš mi 1?
Mno to je divný. Já myslel, že ta výroba je jen o kopírování :o) Alespoň u mě to tak je s tělíčkama, ale s lopatkama ne.
- Středa 11. března 2009 ve 22:03® gomz
-
Michal:jsi rychlejsi…ale spravne.
- Středa 11. března 2009 ve 22:03® gomz
-
Anakin127:on je to trochu problem dosahnout stejneho chodu pokud to udelas z jineho materialu jak original.s tim se asi budes muset smirit.netvrdim, ze se neda neco udelat s hodne agresivni akci, ale snazim se delat podle sebe(kopirovani mi nejde) a neco je lepsi a neco horsi.jinak doporucuji projit si tuto diskusi zpetne a urcite se hodne dovis.pokud budes ochotny nam o sobe neco sdelit a vyplnis si kartu, budeme urcite radi.jinak ty vytvory vypadaji dobre.jak jsi dosahl te „flekatosti“barvy u toho horniho kousku?teda pokud to neni tajemstvi vyroby.
- Středa 11. března 2009 ve 21:58® Michal/
-
Anakin127< Jsou moc pěkný
Líbí se mi
Jinak agresivnější chod dostaneš, když přední očko přihneš k lopatce. Prolistuj to tady z5 a dneska si najdi moje dnešní fota. U té Rapaly Countdown si všimni toho očka. Skoro úplně visí dolů. Pak taky rvu zátěž co nejvíc k lopatce.
- Středa 11. března 2009 ve 21:40® Anakin127
-
Tak tady jsou moje první výtvory, oba jsou z olšového dřeva, lopatka z 2cd slepených k sobě, veškeré lepení je epoxy. Barvy jsou klasické na modely, každý je 3× lakovaný (zbývají ještě 2 vrstvy). Oba dva chodí…ale tak jaksi ne na 100% jako originály
nevíte čím by mohla být dána větší agresivita u jejích originálních bratříčků? jinak větší je nezatížený, v malém je olůvko asi 0,4–0,5g…díky za reakce
- Středa 11. března 2009 ve 21:00® LuboO
-
mne to tak funguje stale
- Středa 11. března 2009 ve 20:47® Michal/
-
gomz< Mě to udělalo teď po tom „obnovení chytej“.
- Středa 11. března 2009 ve 20:46® gomz
-
to se mi jen zda nebo uz mi po uplynuti nejake doby nebude zruseno prihlaseni?driv jsem byl chvilku pryc a musel se znovu prihlasit.
- Středa 11. března 2009 ve 20:44® Michal/
-
LuboO< jj ale já ete nesem uplně pokaženej
Ale aby si neřekl, tak gomz radí, LuboO radí a Salmo rejpe
Zkus něco takovýho sestavit i ty
Mimochodem ta tempery. Já je používal a nic se s něma nedělo, ale nwm jak letoxid, ale asi to bude v klidu
- Středa 11. března 2009 ve 20:44® gomz
-
Michal:srandaaaaaa, ale to vis.
LuboO:mam pocit, ze to nedela nic pokud je to dobre vysusene(podklad).radeji to testni nekde na odrezku.uz mas letoxit?
- Středa 11. března 2009 ve 20:41® LuboO
-
gomz, krasne farby, netypicke, vravim, ze tvoje wobky su identifikovatelne podla farieb… Mimochodom, nevies, ako sa spravaju tempery pod letoxitom?
- Středa 11. března 2009 ve 20:40® LuboO
-
Michal, ake kazi? Co kazi? Kto kazi? Sak pokazene nepokazis…
- Středa 11. března 2009 ve 20:36® Michal/
-
tak to uvedu na pravou míru
gomz radí, LuboO kazí a Salmo rejpe
Občas
- Středa 11. března 2009 ve 20:17® gomz
-
Michal:at mas inspiraci.asi nejsem moderni, bo prasky papam akorat na boleni…a kdo te tu kazi?si vyprosuju…takove dobre rady dostavas.
- Středa 11. března 2009 ve 20:17® LuboO
-
gomz, dufam, este ho musim skusit in action
- Středa 11. března 2009 ve 20:10® Michal/
-
gomz< piersing? Prášky sou teď v můdě
LuboO< To říkám, že mě tu všeci kazí. Byl to český výrobek? Ty prášky?
- Středa 11. března 2009 ve 20:04® gomz
-
LuboO:ja si uz rikal neco o pirsingu ve tvem veku…tak to dopadlo akorat, ne?
- Středa 11. března 2009 v 19:58® LuboO
-
Tak som tam supol haciky a hadajte, co sa stalo? Ostal mi stat v stlpci. A vodorovne. Myslim samozrejme woblera, vy sprostaci…:DDDDD
- Středa 11. března 2009 v 19:56® Michal/
-
LuboO<
- Středa 11. března 2009 v 19:52® LuboO
-
Rano zjem aj obed a veceru a kto by uz po veceri robil, nie?
- Středa 11. března 2009 v 19:52® LuboO
-
Skusim tam supnut tie haciky, ale este pojde tlusta vrstva barvy, pridam na chvost, tym dovazim:))
- Středa 11. března 2009 v 19:50® gomz
-
ked fajcim, nerobim a ja velmi vela fajcim