Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 11. března 2009 v 18:59® Michal/
-
dedacek: vůbec ne
V lehkosti je síla
gomz< Mno to je dost, že ses ukázal
Už sem se bál co je s tebou
Menší ochutnávka
Jsou ještě bez lopatek… Tenhle je podle té šablony od Maďara.
- Středa 11. března 2009 v 18:58® gomz
-
dedacek:s nejakym problemem ti jiste kazdy zde poradi
- Středa 11. března 2009 v 18:56® gomz
-
dedacek:je taky dobre, aby vedel ten co na nej smerujes dotaz, ze je pro nej(tak jak ja pisu tobe-tvuj nick a : )
v horni casti okna mas svuj podtrzeny nick a pokud na nej kliknes tak mas moznost si vyplnit svoji kartu dle sveho uvazeni - Středa 11. března 2009 v 18:53® dedacek
-
to mi musíš říct jak, vlastním internet cca měsíc, měl jsem problém dostat se do diskuze
- Středa 11. března 2009 v 18:48® gomz
-
dedacek:otazka zustava-koho budou vic bolet ruce?nemyslim to zle, ale neco jsi mohl do karty i vyplnit.
- Středa 11. března 2009 v 18:36® dedacek
-
přiděláváte si zbytečně práci s vyvažováním balsy
- Středa 11. března 2009 v 17:01® LuboO
-
dedacek, s tou lipou to je fakt, ale my sme banda lina:DDD
- Středa 11. března 2009 v 16:59® dedacek
-
Jak máš ostrý nůž, tak to jde docela lehounce, pižlíkuju je čínským nožem a bez problému okolo 150 za zimu. Horší je to ze smrkem neb s bukem.
- Středa 11. března 2009 v 16:30® gomz
-
dedacek:urcite mas pravdu, ale jednu nevyhodu lipa ma a to je opracovani-tam se nechaji ruce.
- Středa 11. března 2009 v 16:19® dedacek
-
používám lipové dřevo, není ho třeba tolik vyvažovat a je pevnější než balsa, kterou jsem používal předloni
- Středa 11. března 2009 v 16:05® gomz
-
musim vas vsechny moc pochvalit, dari se vam a mam z toho radost.jen tak dal.ja jsem nejaky pretazeny nebo co a moc se zrovna vyrobe nevenuji…
Michal:neco jsem zahlidnul o barvach.jde o to, ze na tak malou trysku(airbrush)je potreba barva s jemnym pigmentem.a to co jsi nechal v odkazu je na toto strikani urcene, jen ta cena.
- Středa 11. března 2009 v 15:10® Michal/
-
Jo a listovat jde, akorát škoda, že to není na stránky
- Středa 11. března 2009 v 15:07® Michal/
-
Salmo< Mno jo to myslim
Ale už mi to jde
Ze zkoušení sem dostal 2
Dredaty
Už sem napsal správně tvůj nick
Když se koukneš z5 tak tam uvidíš dreaty
S těma jigama, nemuseli by být špatní
- Středa 11. března 2009 v 1:35® Dredaty
-
Maté nekdo zkusenosti s tema jigama z nastrahy.cz? Cena je pekna, ale jsou k necemu? Nemaji tam nic vic k tomu napsane.
- Středa 11. března 2009 v 1:33® Dredaty
-
Si rikam co to rozebirate, jakousik chemii. To mi slo, ale naposled jsem mel takovou pseudochemii v prvaku. Kdyztak sorry, pisu na brachovem islanskem noteboku a prisel jsem zrovna z hospy.
- Středa 11. března 2009 v 1:29® Dredaty
-
Salmo, no nevim jak to myslis stim pekny. barva tam neni (je to jen prorotyp na zkousku) a tvar je proste vajico.
- Úterý 10. března 2009 ve 22:49® Salmo
-
Michal> Alkony ?? To neznám,jedině alkany(vazba jednoduchá),alkeny(dvojná) a alkyny(trojná).Potom polyvinylchlorid (PVC) a deriváty uhlovodíků.To je úplná brnkačka
Jinak taky vám nejde listovat v historii tohodle fóra ?? Doufám,že s tím HaD něco udělá.Takhle je to na pikaču…
- Úterý 10. března 2009 ve 22:45® Michal/
-
Salmo< To byl nějakej eror
Rvu do hlavy alkyny alkony cykloalkeny, vzorce a stejně tomu nerozumim
Ale to je jedno
Doufám, že to zítra stihnu, jedu do něminy. Tak nwm. Nespolíhej se na mě
- Úterý 10. března 2009 ve 22:42® Salmo
-
LuboO> Ty wobky Dorado MAGIC jsou 1,8 cm a váží jeden gram
Michal> Už se těším na fota.A to s tou vanou jsem raději nečetl
Dredaty> Wob pěknej,gratulace k „rozplavání“.U mně zatím nebyl čas.O víkendu možná bude foto dokončeného brouka(pokud se mi ho podaří rozchodit)
- Úterý 10. března 2009 ve 21:01® Michal/
-
no ja sem lol jak sem to mohl napsat!
ve vaně
- Úterý 10. března 2009 ve 21:01® Michal/
-
:D Já je zkouším ve vaňe, takže taky dobrý
- Úterý 10. března 2009 ve 20:41® Dredaty
-
Michal, zkousel jsem ho jen doma na rybnicku a sprutem na dirky, tak nemuzu rict jak lita.
- Úterý 10. března 2009 v 19:52® Michal/
-
Dreaty< Je fajnej
Akorát není až moc lehounkej na nahazování?
Jinak já jsem teď dobarvil ještě asi 2 nebo 3 woby a nalakoval je, takže až to uschne tak sem dám fotky. Doufám, že to zítra stihnu.
A ostatní nic nedělaj? - Úterý 10. března 2009 v 19:26® Dredaty
-
Jeste dotaz mimo misu, mate nejake zkusenosti s temahle jigama z nastrahy.cz? www.nastrahy.cz
- Úterý 10. března 2009 v 19:15® Dredaty
-
Jeste ze zhora. Potapi se tak max 0,5m a olovo v sobe nema zadne.
- Úterý 10. března 2009 v 19:13® Dredaty
-
Prikladam fotku toho prototypu, plave dobre, tak zacnu delat dalsi.
- Úterý 10. března 2009 v 9:38® 3stan
-
LuboO-jasne vyskusat treba, aj ked si myslim,ze takto to bude mat prilis semnu akciu, teda ak sa to vobec podari rozplavat. ja tie osicky tiez dofarbujem stetcom
- Úterý 10. března 2009 v 9:22® LuboO
-
3stan, klasika je urcite dobra, ale trochu si zaexperimentovat nie je zle, nie? V kazdom pripade to skusim, na nejakych 3 kuskoch a uvidime. Najviac ma hneva to farbenie, mam woby hotove, len neviem, ako ich nafarbit. Asi to predsa len vyskusam tym stetcom, len jeden kus mi zabere jeden vecer.
- Úterý 10. března 2009 v 9:13® 3stan
-
LuboO-ako chces. ja osobne som verny klasike. Ryby mi to beru velmi spolahlivo
- Úterý 10. března 2009 v 9:01® LuboO
-
3stan, este som rozmyslal nedavat na tychto krpcov lopatku, ale docielit potopenie zosikmenim prednej casti woba, dovazenim skor na spicku a umiestnenim ocka do hornej tretiny az jednej polovice tej prednej sikmej plochy. Co si o tom myslis?