Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 11. března 2009 v 18:59® Michal/
Michal/

dedacek: vůbec ne :-) V lehkosti je síla :-)

gomz< Mno to je dost, že ses ukázal :-) Už sem se bál co je s tebou :-))

Menší ochutnávka :-)) Jsou ještě bez lopatek… Tenhle je podle té šablony od Maďara.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28555.jpg
Středa 11. března 2009 v 18:58® gomz
gomz

dedacek:s nejakym problemem ti jiste kazdy zde poradi

Středa 11. března 2009 v 18:56® gomz
gomz

dedacek:je taky dobre, aby vedel ten co na nej smerujes dotaz, ze je pro nej(tak jak ja pisu tobe-tvuj nick a : )
v horni casti okna mas svuj podtrzeny nick a pokud na nej kliknes tak mas moznost si vyplnit svoji kartu dle sveho uvazeni

Středa 11. března 2009 v 18:53® dedacek

to mi musíš říct jak, vlastním internet cca měsíc, měl jsem problém dostat se do diskuze

Středa 11. března 2009 v 18:48® gomz
gomz

dedacek:otazka zustava-koho budou vic bolet ruce?nemyslim to zle, ale neco jsi mohl do karty i vyplnit.

Středa 11. března 2009 v 18:36® dedacek

přiděláváte si zbytečně práci s vyvažováním balsy

Středa 11. března 2009 v 17:01® LuboO
LuboO

dedacek, s tou lipou to je fakt, ale my sme banda lina:DDD

Středa 11. března 2009 v 16:59® dedacek

Jak máš ostrý nůž, tak to jde docela lehounce, pižlíkuju je čínským nožem a bez problému okolo 150 za zimu. Horší je to ze smrkem neb s bukem.

Středa 11. března 2009 v 16:30® gomz
gomz

dedacek:urcite mas pravdu, ale jednu nevyhodu lipa ma a to je opracovani-tam se nechaji ruce.

Středa 11. března 2009 v 16:19® dedacek

používám lipové dřevo, není ho třeba tolik vyvažovat a je pevnější než balsa, kterou jsem používal předloni

Středa 11. března 2009 v 16:05® gomz
gomz

musim vas vsechny moc pochvalit, dari se vam a mam z toho radost.jen tak dal.ja jsem nejaky pretazeny nebo co a moc se zrovna vyrobe nevenuji…

Michal:neco jsem zahlidnul o barvach.jde o to, ze na tak malou trysku(airbrush)je potreba barva s jemnym pigmentem.a to co jsi nechal v odkazu je na toto strikani urcene, jen ta cena.

Středa 11. března 2009 v 15:10® Michal/
Michal/

Jo a listovat jde, akorát škoda, že to není na stránky :-)

Středa 11. března 2009 v 15:07® Michal/
Michal/

Salmo< Mno jo to myslim :-D Ale už mi to jde :-) Ze zkoušení sem dostal 2 :-))

Dredaty :-) Už sem napsal správně tvůj nick :-) Když se koukneš z5 tak tam uvidíš dreaty :-) S těma jigama, nemuseli by být špatní :-)

Středa 11. března 2009 v 1:35® Dredaty
Dredaty

Maté nekdo zkusenosti s tema jigama z nastrahy.cz? Cena je pekna, ale jsou k necemu? Nemaji tam nic vic k tomu napsane.

Středa 11. března 2009 v 1:33® Dredaty
Dredaty

Si rikam co to rozebirate, jakousik chemii. To mi slo, ale naposled jsem mel takovou pseudochemii v prvaku. Kdyztak sorry, pisu na brachovem islanskem noteboku a prisel jsem zrovna z hospy. :-D

Středa 11. března 2009 v 1:29® Dredaty
Dredaty

Salmo, no nevim jak to myslis stim pekny. barva tam neni (je to jen prorotyp na zkousku) a tvar je proste vajico. :-D

Úterý 10. března 2009 ve 22:49® Salmo
Salmo

Michal> Alkony ?? To neznám,jedině alkany(vazba jednoduchá),al­keny(dvojná) a alkyny(troj­ná).Potom polyvinylchlorid (PVC) a deriváty uhlovodíků.To je úplná brnkačka :-)

Jinak taky vám nejde listovat v historii tohodle fóra ?? Doufám,že s tím HaD něco udělá.Takhle je to na pikaču… :-((

Úterý 10. března 2009 ve 22:45® Michal/
Michal/

Salmo< To byl nějakej eror :-) Rvu do hlavy alkyny alkony cykloalkeny, vzorce a stejně tomu nerozumim :-(( Ale to je jedno :-) Doufám, že to zítra stihnu, jedu do něminy. Tak nwm. Nespolíhej se na mě :-D

Úterý 10. března 2009 ve 22:42® Salmo
Salmo

LuboO> Ty wobky Dorado MAGIC jsou 1,8 cm a váží jeden gram

Michal> Už se těším na fota.A to s tou vanou jsem raději nečetl ;-)

Dredaty> Wob pěknej,gratulace k „rozplavání“­.U mně zatím nebyl čas.O víkendu možná bude foto dokončeného brouka(pokud se mi ho podaří rozchodit)

Úterý 10. března 2009 ve 21:01® Michal/
Michal/

no ja sem lol jak sem to mohl napsat! :-D ve vaně :-D

Úterý 10. března 2009 ve 21:01® Michal/
Michal/

:D Já je zkouším ve vaňe, takže taky dobrý :-)

Úterý 10. března 2009 ve 20:41® Dredaty
Dredaty

Michal, zkousel jsem ho jen doma na rybnicku a sprutem na dirky, tak nemuzu rict jak lita. :-)

Úterý 10. března 2009 v 19:52® Michal/
Michal/

Dreaty< Je fajnej :-) Akorát není až moc lehounkej na nahazování? :-)

Jinak já jsem teď dobarvil ještě asi 2 nebo 3 woby a nalakoval je, takže až to uschne tak sem dám fotky. Doufám, že to zítra stihnu.
A ostatní nic nedělaj? :-)

Úterý 10. března 2009 v 19:26® Dredaty
Dredaty

Jeste dotaz mimo misu, mate nejake zkusenosti s temahle jigama z nastrahy.cz? www.nastrahy.cz

Úterý 10. března 2009 v 19:15® Dredaty
Dredaty

Jeste ze zhora. Potapi se tak max 0,5m a olovo v sobe nema zadne.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28554.jpg
Úterý 10. března 2009 v 19:13® Dredaty
Dredaty

Prikladam fotku toho prototypu, plave dobre, tak zacnu delat dalsi.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28553.jpg
Úterý 10. března 2009 v 9:38® 3stan

LuboO-jasne vyskusat treba, aj ked si myslim,ze takto to bude mat prilis semnu akciu, teda ak sa to vobec podari rozplavat. ja tie osicky tiez dofarbujem stetcom

Úterý 10. března 2009 v 9:22® LuboO
LuboO

3stan, klasika je urcite dobra, ale trochu si zaexperimentovat nie je zle, nie? V kazdom pripade to skusim, na nejakych 3 kuskoch a uvidime. Najviac ma hneva to farbenie, mam woby hotove, len neviem, ako ich nafarbit. Asi to predsa len vyskusam tym stetcom, len jeden kus mi zabere jeden vecer.

Úterý 10. března 2009 v 9:13® 3stan

LuboO-ako chces. ja osobne som verny klasike. Ryby mi to beru velmi spolahlivo

Úterý 10. března 2009 v 9:01® LuboO
LuboO

3stan, este som rozmyslal nedavat na tychto krpcov lopatku, ale docielit potopenie zosikmenim prednej casti woba, dovazenim skor na spicku a umiestnenim ocka do hornej tretiny az jednej polovice tej prednej sikmej plochy. Co si o tom myslis?