Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 5. března 2009 v 7:01® gomz
gomz

halo, halo…vstavat ospalci jedni a to tak, ze hned!foto z vecera…

neco z krabicky na dodelani

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28521.jpg
Čtvrtek 5. března 2009 v 0:10® gomz
gomz

LuboO:to mas dobre, ze uz budes mit hotovo(serie).to ja do jedne serie mam jeste udelat asi 70ks.a jdu uz opravdu lepit.

Čtvrtek 5. března 2009 v 0:07® LuboO
LuboO

gomz, no ja z tej celej serie akurat robim poslednu kostricku, a chcem ich aj navrtat dnes, uz len dva kusy. Potom olovo a povrch a potom farba.
A hura na popy a blchy. Mas mail.

Středa 4. března 2009 ve 23:59® gomz
gomz

teda, vy jste toho zase popsali…ja se k vyrobe dostal az ted a jdu lepit kostry.at se vam vsem dari a poslete taky nejake to foto.

LuboO:mas odpoved v emailu

Středa 4. března 2009 ve 22:59® Michal/
Michal/

LuboO< nějak se do teho neženu, ještě sem ani neudělal podklad, ale slibuju, že o víkendu moooooožnááá budou hotovky :-) A 5 roku to není, sou to jen 3 měsíce :-D

Středa 4. března 2009 ve 22:57® LuboO
LuboO

Michal, najlepsie su kazetove bomby do hniezdiska.:DDD Ale to sme dost od temy. Pocuj, pistol mas doma uz pomaly 5 rokov a foto ziadne, robis nieco?

Středa 4. března 2009 ve 22:46® Michal/
Michal/

LuboO< Malorážka? www.asmc.de Tohle je lepší :-)

Středa 4. března 2009 ve 22:44® Michal/
Michal/

LuboO< jj chápu, měl jsem tu možnost, že přímo u cesty jednou byly často káňata, a kousek opodál měli i hnízdo, ale asi dám raději na tebe.

Středa 4. března 2009 ve 22:44® LuboO
LuboO

Michal, poslem ti link na kamosove fotky, co fotil vtaky, ale on sa tomu venuje uz vela rokov a ma na to aj techniku. Ak ho najdem. Odtial si ich stiahni a neplas drave vtaky. Chod radsej plasit a fotit kormorany, pozeraj na ne dalekohladom, ale nech je pod nim malorazka.

Středa 4. března 2009 ve 22:41® LuboO
LuboO

Michal, hniezdo kane (mysiaka) najdes aj na kraji lesa, remizy, aj hlbsie, ale! Nedoporucujem fotit tieto zabery, add 1 to nie je sranda, neda sa len tak prist a cvak, a add 2, stoji ti za to plasit ich? Vykasli sa na to, ak mozes.

Středa 4. března 2009 ve 22:39® Michal/
Michal/

LuboO< To věřím. Já sám mám ptactvo rád. S tátou sem začínal se 40 andulkama a teď jich je nějakých 60. Ale rád bych začal s chovem výstavních holubů. Jo když už sem u toho, měl bych otázku, najdu hnízdo káněte víc v lese, nebo na jeho okraji? Někdo totiž říká, že úplně v lese nejsou hnízda, ale na krajích lesa jsou. Rád bych vyfotil mladé káňata, jak vylítavají z hnízda, něco jsem už měl nafocene, ale nebylo to ono. Teď mám jinačí foťák, tak jsem zvědavej.

Středa 4. března 2009 ve 22:35® LuboO
LuboO

Michal, asi 7 rokov. Zacinal som na strednej, ked som mal 15, potom som uz nemal na to cas. To chce plne nasadenie, ak to chces robit poriadne.

Středa 4. března 2009 ve 22:30® Michal/
Michal/

LuboO< Aha tak to jo. Ta naše vzduchovka je taky stará Slavie, ale číslo nwm. Chce to štěstí, protože sou to potvory s tuhým kořínkem. Takže ty si sokolničil? Jak dlouho?

Středa 4. března 2009 ve 22:28® LuboO
LuboO

Michal, raz som dostal macku jedinou ranou zo Slavie 631, sam som nechapal, zvrieskla, prebehla cca 250 m a vykoprcla sa v poli. Mala to v hlave ponad oko. Nebola to zbytocna rana, jednak nam otrvovala papousky, co sme mali vo volierach na dvore a jednak som ju zuzitkoval na maso. Nie pre mna, to bolo obdobie, ked som mal cas a priestory na sokolnicenie.

Středa 4. března 2009 ve 22:25® Michal/
Michal/

Sem se nudil tak sem vzal vzduchovku a likvidoval sem všecko co šlo, Dokonce sem i 3krát vystřelil po lasičce, která utíkala od souseda, po mě řval ať ji sundám, tak sem ju 3× trefil, ale pořád šla dál, skákala po třech a pak skočila do příkopy mezi polama, tak nwm jestli to rozchodila. Já si tak léčim mindráky a prostě když mám chuť do něčeho praštit tak si du zastřílet, nejraději mám, když večer dáš doprostřed zahrady slaninu, to místo nasvítíš a jen čekáš, kdy přijde potkan. Akorát sou ty mršky odolný, potřebujou minimálně 6 ran z toho 3 do hlavy aby lehly na místě a to se dělá blbě.

Středa 4. března 2009 ve 22:20® LuboO
LuboO

Michal, hovoril si o nejakom strielani, o co islo?

Středa 4. března 2009 ve 22:12® Michal/
Michal/

Sidonius< štětcem mi na alobal malovat nešlo, ale tou pistolkou to jde samo :-) Jinak to máš dobrý :-)

Středa 4. března 2009 ve 22:06® LuboO
LuboO

sidonius, ja by som na nu este sekundakom prilepil z kazdej strany po tri makke stetiny z niecoho, asi z kefy. Imitoval by som tym nozicky.

Středa 4. března 2009 ve 20:57® sidonius
sidonius

LuboO: Ta beruška se nebude tahat jako wobler, ale jem splavávat po hladině, vodovkama na ten alobal malovat jde.

Středa 4. března 2009 v 19:47® LuboO
LuboO

Sidonius, mam trochu obavy, ze na tu berusku bude tazko sekat rybu, ale mozno sa mylim.

Středa 4. března 2009 v 19:45® LuboO
LuboO

Sidonius, ako ti plava ta beruska? Chces ju len tahat po povrchu? A ten alobal mas nalepeny? Tazko ti nan bude chytat farba. Skus ju zmiesat s nejakym lepidlom, potom to mozno bude lepsie.

Středa 4. března 2009 v 19:42® sidonius
sidonius

a ještě fofo berušky na tlouště, je to pouze háček( menší háček na kapry, číslo nevim) a k němu je nalepená balza ve tvaru kávového zrnka

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28520.jpg
Středa 4. března 2009 v 19:37® sidonius
sidonius

Tady posílám foto prvního popa v alobalu, Má asi 7,5cm váhu nevim, a chci se zeptat, jak by bylo nejlepší ho dobarvit. Bylo by to na boleny.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28519.jpg
Středa 4. března 2009 v 19:11® skwor
skwor

cormaxx: Ten rozdíl ve střevech u těch navijáků podle mě taky tak velký nebude. Za tu cenu u nás lepší mašinky než ty ryobi klony nejsou. Ale za oceánem jo :-)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28518.jpg
Středa 4. března 2009 v 19:01® LuboO
LuboO

Michal, Stabil je nieco, co ty uz nikdy nezazijes…

Středa 4. března 2009 v 16:08® Michal/
Michal/

LuboO< Už sem se bál :-D Nic mizim, teď sem se vrátil ze střílení, takže jdu na něminu, tak večir. LuboO< A co je to ten Stabil? :-D

Středa 4. března 2009 v 0:42® cormaxx
cormaxx

Já mám blue arca 920.Někde na netu jsem četl že má o trochu jiný střeva než red.Ale chod,brzda, vše na 1. Mám i draka 720.Rozhodně není špatnej.Zase takovej rozdíl v nich není.Ta nižší řada blue arca bude podle mě stejná jako ten drak.Už to bude jen o tom, co se ti bude víc líbit:-)

Úterý 3. března 2009 ve 23:58® LuboO
LuboO

A pre mna ine nie je tabu, mam rad aj plavacku na odhod, s matchkou, aj na kaprika si vyjdem, ked je pekny den a chce sa mi lezat na trave so slamkou medzi zubami a prijemne podriemkavat.

Úterý 3. března 2009 ve 23:56® LuboO
LuboO

Dredaty, ja nemam nic moc, lebo s intenzivnejsim vlacenim som zacal nedavno a nemam prachy na nejake velke nakupy, mam Catanu 1000FA a Tica spinfocus GT 2050. Este by sa hodil nejaky Twin Power, ale to ked budem velky.:DD

Úterý 3. března 2009 ve 23:50® Dredaty
Dredaty

Lubo, ja to taky myslel jako srandu, bylo to vysvetleni pro zasveceneho vlackare, kteremu je vse ostatni tabu. A co mas ty za navijaky na vlacku ktere bys mohl doporucit. Jestli mas nejake drahe Daiwy nebo Shimana tak to ani nepis. :-D