Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. března 2009 ve 21:28® LuboO
-
skwor, aj ja to tak vidim. Nasiel som ho na slovenskom eshope za nejakych 41 €.
- Úterý 3. března 2009 ve 21:26® skwor
-
LuboO: Podle mě by na to seděl ten Mikado feeling, jak jsme se o něm bavili přes osobku. Ta cena je slušná.
Dredaty (sympatická přezdívka, taky jsem chtěl dredy mít
: Ten prut je dobrý, možná by ale stálo zato zvážit, jestli nevzít ten samý s med-fast akcí…U navijáku stojím za Red arcem. Za tu cenu u nás lepší není a kvalitnější brzdu jsem zatím nikde neviděl, ani u dražších modelů.
- Úterý 3. března 2009 ve 21:24® inspo
-
skwor> Tak to máš asi doma už vše, když si neumíš vybrat
. Ale jinak těch krátky UL je opravdu dost, jen bych neřekl, že se cena moc neliší, pokud ti teda nepřipadne několik tisíc jako velký rozdíl.
- Úterý 3. března 2009 ve 21:22® Dredaty
-
Skwor, dneska jsem byl u Prochazky (RSP) a ma tam dobrou akci na woby salmo. Nevim ale jestli to ma i v e-shopu. Asi budu nakonec brat tady ten www.rsp-fishing.cz a s tim navijakem vaham. Pan prochazka nebil doma, tak se mam stavit v pondeli. Uvidim co mi poradi s tim navijakem.
- Úterý 3. března 2009 ve 21:19® inspo
-
Salmo> No abys měl čas ho vůbec prozkoumat…ti vyfouknu poslední kus přímo před nosem a bude
.
- Úterý 3. března 2009 ve 21:16® LuboO
-
skwor, tak si na tom ako ja s tymi UL prutmi. Za pana si neviem vybrat. Je ich po mindar a ktory je ten pravy, to netusim. Planujem investovat tak do 2500,–. A vcul budte mudri. Btw, viem, ze toto je o woboch, ale toto s tym uzko suvisi a je to lepsie, ako zakladat nejake nove fora, nie?
- Úterý 3. března 2009 ve 21:00® skwor
-
Salmo: Dneska to je v pohodě, těch krátkých UL je dost a cenově se to taky moc neliší. Špatný nebude ani jeden.
Jinak dneska jsem měl v plánu objednat tak tři kousky od Salma. Můj výběr skončil tím, že jsem odklepnul jeden 9cm roach a dál jsem se prostě nerozhodnul
Takže jsem nevzal nic.
- Úterý 3. března 2009 ve 20:53® Salmo
-
inspo> To teda.Na veletrhu ho důkladně prozkoumám a možná se mnou pojede domů
- Úterý 3. března 2009 v 19:28® inspo
-
Salmo> Ten Redoutable Bass vypadá taky moc zajímavě a za ty prachy
- Úterý 3. března 2009 v 19:26® inspo
-
LuboO> No já ho zlomil vlastní blbostí, ale jinak jsem byl taky spokojený. A ten Pezon je taky 2,10 m jako ten skeletor, ale je o něco dražší.
- Úterý 3. března 2009 v 18:20® Salmo
-
BigMike> Pěkný !!! Hlavně ten první vypadá zajímavě
- Úterý 3. března 2009 v 18:07® BigMike
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 3. března 2009 v 18:06® BigMike
-
A něco vrtulek:
- Úterý 3. března 2009 v 18:05® BigMike
- Úterý 3. března 2009 v 18:05® BigMike
-
Dám sem něco k tématu i když staršího. Takový podpovrchový lákadlo na dravčíky:
- Úterý 3. března 2009 v 17:09® Salmo
-
Zdarec,vlezu sem a koukám,jestli nejsem zase v nějakém fóru na způsob „UL vláčák“
Ale tuhle debatu vítám.Taky o nějakém UL přemýšlím a váhám mezi proutky Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g,cena 956 Kč,další je PEZON & MICHEL Redoutable Bass 210 cm 2–10g,cena 999 Kč a poslední je Fenwick Iron Hawk v délce kolem 210 cm a odhozu 3–12 g(ten Fenwick je rok chytaný,ale ve výborném stavu,domluvil mi ho kámoš za 1200 Kč).Teď aby si člověk vybral…
- Úterý 3. března 2009 v 16:51® LuboO
-
Inspo, to uz skor toho skeletora 2,13m, 2–12g, ten Pezon je kratky. To je pstruharka, ja potrebujem okouna a tlousta na sirsich riekach.
- Úterý 3. března 2009 v 16:48® LuboO
-
Inspo, ja som tu Awa-Shimu zlomil, ked som zachytil gumu a ona mi povolila, resp. vlasec a ja som slahol spickou po kmeni vrby. Inak som s nim uuuplne spokojny. Niekedy mam pocit, ze ho zaviazem na uzol a nezlomim ho. Mam aj dva navijaky od nich, ale to su shity. Este mam aj matchku a takisto uuplna spokojnost.
- Úterý 3. března 2009 v 16:38® inspo
-
LuboO> A toho pezona najdeš tady: www.rybolov.cz
- Úterý 3. března 2009 v 16:37® inspo
-
LuboO> A od toho dragonu mě oslovil stejný proutek (www.rsp-fishing.cz ale než jsem se stihl rozhoupat, tak už ho nemají ve slevě
, takže se zase ohlížím po dalším…ale do 16.6. času dost
.
- Úterý 3. března 2009 v 16:34® inspo
-
LuboO> Tak to si můžem podat ruce kolego, já totiž loni taky zlomil prut a taky to byla Awa-shima, jen jiný typ.
- Úterý 3. března 2009 v 16:27® Dredaty
-
Lubo, myslel jsem tohle
- Úterý 3. března 2009 v 16:17® LuboO
-
Dredaty, ak chces chytat na stojakoch, tak ta dlzka je ok. Ja to chcem aj na rieky, preto chcem kratsi. Na toho Pezona nemas link? Michal, na takej vystave sa zdrzis aj cely den v pohode.
- Úterý 3. března 2009 v 15:59® Michal/
-
LuboO< To já tam sem v sobotu odpoledne
, ale asik spíš dopoledne
- Úterý 3. března 2009 v 15:35® skwor
-
Dredaty: Prut je výborný, mít prachy, bral bych ho taky. Ale naviják bych vzal jiný, mám 7ložiskovou verzi a na vláčku bych vzal něco lepší. Třeba Spro red arc 10300.
- Úterý 3. března 2009 v 15:14® Dredaty
-
Lubo, bych se mozna nebal ani toho noveho pezona. Jinak ja se trochu bojim te delky jestli to nebude moc, ale zas chci at to nekam doleti.
- Úterý 3. března 2009 v 15:07® Dredaty
-
Lubo, ja doted chytal se starym plnym laminatem cca 170cm a navijakem co byl zrovna po ruce. Ale uz jsem dosel do stadia, kdy mi (ted to prezenu) jde o pocit pri zdolavani a ne pri kuchani.
Minuly rok jsem kupoval matchky a mel vydaje do teraristiky, tak letos chci ten vlacak.
Jeste by se teda mohl vyjadrit skwor.
- Úterý 3. března 2009 v 0:02® LuboO
-
Dredaty, ja prave hladam nieco v dlzke 2,10 – 2,40 m , akcia jemna, na taku kvazi UL privlac. Este sa mi pozdava Mikado Feeling UL Spin, tak sa myslim vola, v dlzke 2,40, do 10 g. toto je on: www.fish-hunt.sk