Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 2. března 2009 ve 20:24® LuboO
-
gomz, tu je jeden hlbokopotapavy… www.chytej.cz
- Pondělí 2. března 2009 ve 20:14® Salmo
-
skwor> Koukám,že tu sumcovláčku bereš vážně.Ale mám pocit,že to ten tvůj Dragon nezvládne ;-D
- Pondělí 2. března 2009 ve 20:13® Salmo
-
gomz> Koukám,že neleníš
To bych ani nechtěl vědět,na čem to ten dotyčný bude vodit,ale budiž
Jinak plně souhlasím s Michalem.Normálně bych udělal gigantického Shada.Problém bude se zátěží,ale to snad nějak trefíš.Hodně štěstí…
- Pondělí 2. března 2009 ve 20:07® LuboO
-
gomz, tak to uz len pilker…
- Pondělí 2. března 2009 v 19:23® gomz
-
skwor:diky…
panove, hledam neco do 5ti metru a hloubeji, ale dekuji za kazdou reakci a je mozne, ze tu hloubku se mi nepodarilo upresnit-omluva.
- Pondělí 2. března 2009 v 18:45® skwor
-
gomz: Nic většího nemám. 20cm 88g chodí zhruba do tří metrů. Snad z toho bude něco vidět.
- Pondělí 2. března 2009 v 18:40® gomz
-
Vsem moc diky za info a napady na vyrobu, klidne neco muzete prihodit.
dnes: koupil jsem si cervy na ryby-GOMZova bude mit radost pri pohledu do lednice…mam hladinu rozmrzlou a bude-li pocasi tak jdu.
Michal:nevim jak to mas ty, ale ja snad delal jeden kousek jen v pripade, ze jsem byl presvedcen o funkci a chodu nebo jako test(uznam, ze driv jsem delal jen kus nebo dva).neminim rozjet vyrobu „oblud“ bo se mi to nelibi a ani o to nestojim, ale pozadavek kazdeho jednoho mi dava silu tvorit a pokorit neco co mi je receno jako nemozne.nevim zda pisu srozumitelne, ale mam chut se poustet do veci, ktere mam jako pozadavek na funkci a vzdy mi udela velkou radost pokud nekdo(zadavatel)uzna a oceni moji snahu.jako priklad bych rad uvedl toho slidera 5cm.nikde jsem necetl, ze to funguje.mam pocit, ze muj vytvor je funkcni a zalezi jen na rukach, ktere ovlivnuji chod nejvic.
- Pondělí 2. března 2009 ve 13:42® Michal/
-
gomz< ko později se na to ještě kouknu. Nehodláš doufám rozjet velkovýrobu 20cm oblud, že ne?
Já jen, že si psal o jednom wobu
- Pondělí 2. března 2009 ve 13:33® gomz
-
panove dekuji a klidne muzete i pridat dalsi.
- Pondělí 2. března 2009 ve 13:27® Kazan
-
gomz> www.bohemiafishing.cz
- Pondělí 2. března 2009 ve 13:21® LuboO
-
gomz, osobka
- Pondělí 2. března 2009 ve 13:18® Michal/
-
gomz< vytiskni si klasický shad rap, v PC to zvětši na požadovanou velikost, popřípadě to lehce douprav. Podle mě to bude úplně stejný, akorát větší wobler než jsi dělal. Nebude to tak složitý. Hledal sem teď ty Rapalky kolem 20 cm, jak je vozí do Egypta, na sumce apod. Podívej se na sumcovou vláčku, tam by to mohlo být, akorát nevím, kde to najít.
- Pondělí 2. března 2009 ve 12:28® gomz
-
snazite se dostatecne, vsechna cest…
panove mam jednoho manika co chce abych mu vytvoril wobka co bude chodit hodne hluboko v delce 20cm(aspon).mate nejaky tip podle ceho mam tvorit?nejak si v teto otazce nevim rady, takove hovado jsem jeste nedelal.uvitam kazdy postreh a pomoc, dekuji. jinak vcerejsi den jsem strikal, ale bylo to spise trapeni.hned prvni barva mi ucpala pistol a ja myslel, ze s tim prastim…foto az budou mit i oci…
- Neděle 1. března 2009 ve 23:27® Dredaty
-
Michal: s tou lopatkou uvidim, ale myslim ze by nemel byt moc problem v realu vypada trochu kolmeji.
Jinak vcera jsem se byl poprve projit s matchkou kolem nasi ricky. Chytl jsem akorat 4 male tlousiky. Ono tam ani nic jineho neni. Jinak tam chytat nechodim, ale je to jedina nezamrzla voda.
- Neděle 1. března 2009 ve 23:11® Michal/
-
ty se máš, že už můžeš jít chytat, tady je ještě pořád několik mm silný led, ale během týdne to roztaje, tak bych taky šel
Navíc jsem dneska dostal tip na parmy, tak sem zvědavej.
- Neděle 1. března 2009 ve 23:06® LuboO
-
No, dnes sa na to mozem… Zajtra, pozajtra pojdem trochu zachytat, mozno… woby pridu na radu potom
- Neděle 1. března 2009 ve 22:54® Michal/
-
LuboO< Tak nohy na stul, do leve ruky nuž, do prave balzu a neflakaj se
Já zítra nebudu, Pudu odevzdat přihlášky na školu a pak budu asi kostřit a dávat základovku
- Neděle 1. března 2009 ve 22:43® LuboO
-
Michal, sak som spominal, mali sme vystavu, som vyšťaveny jak hovado.
- Neděle 1. března 2009 ve 22:38® Michal/
-
jinak taky tě rád vidím
- Neděle 1. března 2009 ve 22:38® Michal/
-
LuboO< A co ty si robil v Brně? Tam se teho nic moc neděje
- Neděle 1. března 2009 ve 22:32® LuboO
-
Zdravim vas ogari, prave som dorazil z Brna a kukam, ze sa cinite…
- Neděle 1. března 2009 ve 21:42® Kazan
-
MOndo>www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz
- Neděle 1. března 2009 ve 21:36® MOndo
-
Ahoj,není někde nějakej návod na výrobu woba? ještě jsem to nedělal tak aspoň pár základních rad třeba jak provést lanko na uchcení háčků a jak třeby vyrobit potápivého woba ten má přece očko na lopatece a podobně. Díky za každou radu.
- Neděle 1. března 2009 v 19:55® Michal/
-
Dreaty< Pěkný. Zamlouvaj se mi ty malinký woby, na pstruhy tak akorát
Akorát ten shad úplně vpravo dole má podle mě moc malý úhel lopatky, nebude pracovat moc dobře, ale možná se pletu, Zkus to a uvidíš.
- Neděle 1. března 2009 v 19:22® Dredaty
-
Pridavam slibovane fotky. Zapomnel jsm zmensit jednu fotku, tak to kdyztak smazte.
- Neděle 1. března 2009 v 19:21® Dredaty
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 1. března 2009 v 19:19® Dredaty
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 1. března 2009 v 15:49® Dredaty
-
Za chvili pridam par fotek. Dodelal jsem par prcku a mam nachystane nejake telicka, ale nemam drat na kostry.
- Neděle 1. března 2009 ve 12:54® 3stan
-
Salmo-ano. chce to vacsi uhol, ja by som ho dal tak na 60 a to ocko by som dal nizsie
- Neděle 1. března 2009 ve 12:37® Salmo
-
3satn> Jako ve větším úhlu od osy kostřičky ?