Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:20® dangerous fishing
dangerous fishing

LuboO> jo jeste neco vymyslim neboj a s tou cervenou ta se mi proste osvedcila nejvis bila a cervena nejlepsi barvy na stiky ale je to pouze muj nazor nerikam ze jine barvy nejsou ucine

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:16® skwor
skwor

Salmo: Tož, já bych Ti ho mohl hodit na icq, ale to bych byl sám proti sobě :-) Takže máš smolíka, počkej si na duben :-))

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:13® Salmo
Salmo

Tak se po dlouhé době hlásím do služby :-)) Člověk tady pár dní není a hodinu se prokousává příspěvky,hrůza…

Jinak všem chválím wobky,máte to fakt pěkný kluci.

skwor> Musím pořídit toho nového Rybáře.Celkem mě ten tvůj článek zajímá :-)

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:33® Ftmči
Ftmči

Jěště popátko. Omlouvám se za špatnou kvalitu, dostal jsem se domů pozdě a světlo už bylo hodně mizerný.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28501.jpg
Čtvrtek 26. února 2009 v 18:32® Ftmči
Ftmči

Michal: Tady máš ty fotky, snad ti pomůžou. Na popech je nejdůležitělší správný sklon popátka, ten se ale mění s různým vyvážením. Sám s tím ještě hodně laboruji. Doporučuju ti před zalakováním vyzkoušet chod a pohrát si se zátěží.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28500.jpg
Čtvrtek 26. února 2009 v 18:30® LuboO
LuboO

d. f., mne je to uplne jedno, pre mna urob aj 30 Nemov, ale dobre je skusit aj vlastne napady. Urob Brucea, nafarbi na cerveno, ked sa ti ta cervena tak paci a mas pikosku.

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:21® dangerous fishing
dangerous fishing

LuboO> jj tak promin uz to zkousim barvit nemo se mi libi protoze ma dobry barvy priste teda zkusim fantazii

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:18® dangerous fishing
dangerous fishing

Skwor> omlouvám se byl to jen muj nazor asi jak vidim tak blbej ale vypada fakt dost dobre a do mnika teda nema daleko

Michal/> jo diky vyzkousim to jeste na necisto a kdyztak pak na tom wobu skoda ze nemam lak ale ten sekundak se spoji s tema temperkama takze by to melo drzet lip a myslim ze to bude dobry navic to muzu kdykoli oskrabat takze sem v klidu jinak dik za radu

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:50® LuboO
LuboO

skwor, stuciu hlavu na woba zakvacim aj ja…:DDDDDDDD

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:49® LuboO
LuboO

d. f., skus nieco nove, Nemo je uz osuchany, trochu zapoj fantaziu, ok?

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:32® Michal/
Michal/

skwor< těsně vedle :-D

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:24® skwor
skwor

Michal/: Je to taky plasťák, ale jiný. Owner cultiva, něco kolem 8cm.

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:22® Michal/
Michal/

dangerous f. < sekunďák jak uschne tak má bílou barvu. Alespoň tak jsem si toho všimnul já.

skwor< Jsou pěkný, ten jak tam máš u fotky 3× bolenovka, tak ten úplně nahoře mi připomíná jednoho illexe.

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:21® skwor
skwor

dangerous fishing: Je to vranka. Pořád myslíš, že na to štiky nejdou?

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28499.jpg
Čtvrtek 26. února 2009 v 17:16® dangerous fishing
dangerous fishing

skwor> tp jsou hodne pekny woby ten nejspis imitace mnika vypada genialne ale newim jak by na to sli stiky myslim ze moc ne ale vypada moc dobre

Ted jak jsem třídil vybavu tak jsem nasel oskrabanyho woba z italie ma v sobe rolnicku a je celkem dobrej (ma dobrej tvar) tak jsem ho oskrabal uplne ponoril do zakladovky a prisel na takovou kravinu protoze mam vselijaky tenperky a sekundak tak to chci smichat uz jsem to zkousel barva se nesmiva takze woba normalne natru temperama a pak potru sekundaken uvidime kdyz tak to normalne nastrikam sprejen kdyz se to bude loupat ale snad ne protoze vypada mcne kdyztak tady pak hodim foto jeste se musim priznat ze jsem tu videl woba na styl nemo a hodne me zaujal takze chci udelat nemo woba ale krome oranzove dam cervenou kvuli stickam atd cervenou nesmim nikde postradat

Čtvrtek 26. února 2009 v 16:17® skwor
skwor

A Orginal F.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28498.jpg
skwor

Bolenovka 3× jinak.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28497.jpg
skwor

Něco sem přihodím. Nejsou to sice domácí výrobky, ale pro inspiraci, protože se mi ty fotky líbí :-) Je to k dubnovému článku do Rybáře.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28496.jpg
Středa 25. února 2009 ve 22:57® Michal/
Michal/

Doudleban< jo jinak díky.

Středa 25. února 2009 ve 22:29® LuboO
LuboO

Doudleban, keby som to robil velkoseriovo ako gomz, tak by to slo, ale predpokladam u mna tak max 5 kusov v jednej farbe, skor menej. Skor potom menit odtien.

Středa 25. února 2009 ve 22:24® Michal/
Michal/

Doudleban< Tak stačí jedna celkoová na tělo a pak jestli by šla jedna přímo na ty ústa zepředu. Chtěl bych se jen podívat na pár detailů.

Středa 25. února 2009 ve 22:21® Ftmči
Ftmči

LuboO: S mícháním barev máš 100% pravdu. Částečně to řeším natíráním více woblerů v jedné barvě, ale je to dost nedokonalé řešení.

Michal: Dneska už to nenafotím, ale na 90% zítra. Co konkrétně by jsi chtěl detailně vyfotit?

Středa 25. února 2009 ve 22:18® Michal/
Michal/

LuboO< Bylo by to nanic, ale jde o to, že nemáš šanci najít něco co tady bylo vloženo cca před měsícem. Hledal sem určitý fotky a cca 15 minut sem dával starší a starší, ale pořád sem to nemohl najít. Navíc když deně přidáme tak 3–4 stránky :-D

Středa 25. února 2009 ve 22:15® LuboO
LuboO

Michal, tak zaloz „Domaci vyroba wobleru – foto prezentace“, kde by isli len fotky, to by si sa preklikal. Len kto by stale skakal z jednej na druhu, co? Tu napisem, pridal som foto a hned ist do druhej, to by bolo asi nanic.

Středa 25. února 2009 ve 22:12® LuboO
LuboO

doudleban, stuku som robil tahmi po pozdlznej osi, ako ty. Ale nejak sa to nedarilo. Sak dalsi pokus mozno vyjde. Nechcel som tu zltu tahat vyssie, chcel som take len brusko. v podstate to malovanie mi az tak moc nevadi, viac mi vadi to miesanie farieb, kym namiesam tu pravu, trva to vecnost, potom parkrat potiahnem stetcom a mozem ju vyliat, lebo ju uz nepotrebujem.

Středa 25. února 2009 ve 22:03® Michal/
Michal/

Doudleban< Tak se štětcem to není tak hrozný… Ale tobě to jde skvěle :-) Mám na tebe prosbu, mohl by jsi sem dát nějakou fotku s detailem popů? Tady bych musel hodinku klikat na starší příspěvky abych něco objevil, je tady toho už moc.

Středa 25. února 2009 ve 21:36® Ftmči
Ftmči

LuboO: Štětce používám obyč asi za 20kč kus s vlasy. Na té štičce mi přijde, že ty barvy zamícháváš jakoby kolmo na osu woblera. Dost možná je to jen můj dojem. Já ty barvy smíchávám dlouhými tahy štětce přes celý wobler směrem od lopatky dozadu. Možná by u tý štiky taky nebylo na škodu ,,zajet" tou žlutou víc do té zelené. Pravda je, že některý barvy jsou těměř nesmíchatelné, protože spolu tvoří úplně jiné barvy. Já s barvami neustále válčím, když jsem měl ještě ty modelářské, tak jsem barvení přímo nenáviděl. Už od základky mám k malování značnou nechuť. Poslední dobou po pistoli ani niják netoužím, je s tím spousta komplikací kompresorem počínaje a odvětrávání konče. Ty výsledky jsou sice lepší, ale mě ty moje barvy docela vyhovují a navíc s nimi můžu malovat klidně u jídelního stolu a nic se neděje.

Středa 25. února 2009 ve 20:26® Michal/
Michal/

všimli ste si, že tu nějak chybí Salmo? Kaj je?

Středa 25. února 2009 ve 20:19® Michal/
Michal/

LuboO< pistol je pistol, to řekni mě, nějak se mi to pořád nedaří, ale ještě zkusím jednu taktiku na podklad a pak dám vědět. Nechcu barvu stříkat na holou balzu.

gomz< Jestli to vyjde tak zítra, podotýkám zítra už sem konečně hodim fotky :-D Hodim ti sem to co používám jako tlakovku, Dneska sem si s tím hrál a těsní to tak, že 3 bary mě vydrželi cca půl hodinky. Je to fajn. Akorát mám menší problém s tím, že mi občas nechce najet barva, když si hraju s tloušťkou linky. Jinak z jaké vzdálenosti to tak nanášíš, ať sem trochu v obraze?

Středa 25. února 2009 v 19:29® LuboO
LuboO

Doudleban, tiez pouzivam akrylatove farby, aj techniku prechodu v podstate taku, ako ty, ale nejak sa mi nedari. Mam tak robene brusko tej stucky dole nizsie, mrkni na to, ale zabaval som sa s tym asi tristvrtehodku. Pistol je pistol, ale my, co nemame priestor na striekanie, musime sa bavit so stetcami. Inak, vsimol som si, ze nie je stetec ako stetec, aj na tom dost zalezi, neviem, ake mas skusenosti ty.