Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 25. února 2009 v 19:16® Ftmči
-
LuboO: Tak a tady teď ty barvy. Hodně záleží na typu barvy. Já používám acrylátové. Oproti modelářským barvám mají podle mě řadu výhod: 1) jsou o něco levnější 2) jsou vodou ředitelné, tudíž žádné smrdění s ředidlem a bezproblémová údržba štětců 3) jsou suché za pár minut. Ty přechody pak vytvářím tak, že nejdříve nabarvím hřbítek, pak boky a nakonec ty barvy začnu zapracovávet do sebe. Je to prostě o několikerém přenášení světlejší barvy do tmavší a naopak. Stejně jako další části výroby i tohle se špatně popisuje, ale snad je to k pochopení. Zajímá tě ještě něco dalšího?
- Středa 25. února 2009 v 7:29® LuboO
-
gomz, nerobil som to z plexi ale z toho druheho materialu, co som nzsie pisal. Ale uz som urobil klasicke lopatky a neskor skusim aj tie lomene.
- Středa 25. února 2009 v 0:31® gomz
-
LuboO:pokud se hrajes s lopatkou z plexi tak ti neporadim(snad jen si nechat opalit prsty).jak jsem psal-lexan jde ohnout i za studena a ma i tvarovou pamet, coz bych bral jako velkou vyhodu pro lidi co se hraji s vyrobou wobku v byte.jde o to, ze neni nutne mit nejake smrady(zbytecne) u vyroby lopatek pri nahrivani.
- Středa 25. února 2009 v 0:04® LuboO
-
gomz, mne sa naozaj nemusis ospravedlnovat za synatora. Mne je to uplne sumafuk, ver mi. Taketo veci idu mimo mna, ale sak som ti to pisal do osobky. Snazim sa vytvarovat lopatlu, ako ma ten shallow shad a team esko myslim, ale nedari sa mi, kua. Kaslem na to, ostanem pri klasike. Ten deadfish zajtra vyvazim a uvidim, co urobi. Bez lopaty.
- Úterý 24. února 2009 ve 23:48® gomz
-
LojzaRybka:mlady ma pravdu…vcerejsi rychlost u nas (min. 6kBit/s) a to jsem nameril ja-gomz
tak jsem mel moooc psani pro vsechny, ale nejak to neklaplo.server je zaneprazdnen…nejak to dnes nefrci.GOMZova je v rachote a jen ja a glooda jsme se vrhnuli na telicka.par fotek je, ale pockame na zitrejsi den pro vkladani…tak se, prosim nikdo nesnazte zlobit…
LuboO: proste osobka nejak nevysla…byla tam omluva za synka, ktery opravdu nemohl za „seknuti“, je otazka jestli to je k uvereni…
- Úterý 24. února 2009 ve 22:29® Michal/
-
LuboO< tj celá rodina
A potom, že gomz nemá pomocníky
- Úterý 24. února 2009 ve 22:26® LuboO
-
Michal, no vsak glooda a gomz, a mozno pomohla aj pani gomzova
- Úterý 24. února 2009 ve 22:25® Michal/
-
glooda< našeho?
- Úterý 24. února 2009 ve 22:20® glooda
-
Toto dneska vyšlo z našeho snažení,…
LuboO: vzkázáno.
- Úterý 24. února 2009 ve 21:53® Michal/
-
Tak jak to vidim, tak je tu Nemo manie. Já už sem tu dával foto svojeho žraloka, byla to Lubova první zpráva sem, když uhodl co to je
Já sem jinak přestěhovany, kdyžtak zítra sem hodim fotku, ale nic neslibuju, přijedu totiž až v sedm
LojzaRybka< Tak mi pošli tašku a budu spokojenej
Jinak budu chodit se šroubovákem po městě a sbírat
Jinak to překvápko bylo pop
Foto dodám, až ho nabarvím. Tu hlavičku sem udělal pomocí té formy co mi chytla pod vrtačkou jak sem to tu psal
Ale myslím, že to ani nevude potřeba. ( ta forma) skamarádil sem se totiž s vrtačkou
Jinak dotaz< Nasazujou se ti Nemo obecní i do rybníků, nebo potřebujou řeku??
- Úterý 24. února 2009 ve 21:46® LuboO
-
glooda, zakric na tata, ze osobka neprisla
- Úterý 24. února 2009 ve 21:44® glooda
-
Tak jse se pustil do popa.
- Úterý 24. února 2009 ve 21:21® LuboO
-
gomz, nie je zaco a osobka nedosla. LojzaRybka, pekny kusok, sak na take som robil toho Nema, vraj su kanibali ako stuka:)))
- Úterý 24. února 2009 ve 21:15® LojzaRybka
-
LuboO>takového nema chytil brácha na ohři
)
- Úterý 24. února 2009 ve 21:14® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 24. února 2009 ve 21:12® gomz
-
LuboO: osobka a dekuji za foto.
sgt.mooody:ze vcerejsiho dne:mereni DSL:6±kByt a to se pak muze i seknout jako nahoda, ale neminim se jen tak zastat nikoho…
- Úterý 24. února 2009 ve 21:12® gomz
-
LuboO: osobka a dekuji za foto.
sgt.mooody:ze vcerejsiho dne:mereni DSL:6±kByt a to se pak muze i seknout jako nahoda, ale neminim se jen tak zastat nikoho…
- Úterý 24. února 2009 ve 21:01® LojzaRybka
-
luboO>jj,ochcávky maj taky světla s polyše
- Úterý 24. února 2009 ve 21:01® LuboO
-
Tak tu je aj so stuckou, uz pripravene lovit. teda este musim vycistit očka na Nemovi.
- Úterý 24. února 2009 ve 20:51® LuboO
-
ale to je este pred tvrdenim, teraz ma aj pekny lesk, odfotim a dodam.
- Úterý 24. února 2009 ve 20:50® LuboO
-
Tak tu je…
- Úterý 24. února 2009 ve 20:40® glooda
-
LuboO: gomz tě prosí o foto Tvého nema a děkuje za rychlou akci.At´ je co porovnávat těsně vedle sebe a děkuji moc,..
- Úterý 24. února 2009 ve 20:36® Losfedos
-
dalo mi to dost prace,par sem jich uz delal,ale moc se nepovedli,ale jak se rika chybama se clovek uci…
- Úterý 24. února 2009 ve 20:25® LuboO
-
losfedos, kukam, ze konkurencia je tu, dalsi nemo v akcii:))
- Úterý 24. února 2009 ve 20:22® Losfedos
-
me nove kousky,jeste osadit hacky…
- Úterý 24. února 2009 ve 20:01® LuboO
-
Boys, uz to tu nerieste, toto je forum o inom, akurat si myslim, ze salma mierne j..ne:DDD
- Úterý 24. února 2009 v 19:58® glooda
-
1Mara: Ješte jednou se omlouvám.Pc se nám občas seká.Když se podíváš na předposlední(mé) 4ři příspěvky uvidíš že vše je v jedné minutě.Já jsem se tu dřívě oběvoval častěji.Z konkurenčního servru nejsem.Vsem se omlouvám,…
- Úterý 24. února 2009 v 19:52® LuboO
-
LojzaRybka, to su tie svetla, co su na octaviach? Jedno mi zrusil suter od kamiona, chlapi v dielni boli mierne mimo z toho…
- Úterý 24. února 2009 v 19:49® LojzaRybka
-
Michal,už jednou jsem to sem psal,dělám ve fabrice na světla pro auta,nedělají se ze skla ,ale s polykarbonátu,plno toho vyhazujem
- Úterý 24. února 2009 v 19:42® sgt.mooody
-
gomz:Promin že zasahuju,ale ted po pravdě seká se vám někdy PC?