Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. února 2009 v 19:06® gomz
-
myslim toto-paradni napad-podle meho
- Pátek 20. února 2009 v 19:05® gomz
-
Michal:otevri odkaz a dole pokracovani č.6.ma tam nejaky kus plechu s drazkma pod uhlem podle sklonu lopatky.
- Pátek 20. února 2009 v 18:56® Michal/
-
gomz< Nějak sem to nenašel, to jak vyřezal lopatku.
- Pátek 20. února 2009 v 18:49® gomz
-
Mira Kolínek:tak pokud jeste neco takoveho najdes tak to sem prihrej-podle meho je to super.diky.
jak se vam libi to vyrezavani drazky na lopatku?podle meho je to super vychytavka a navic jeste presna prace…
Michal:ja si to myslel, nech jim cas na schnuti.
Doudleban:tak ten mi uz neposilej!ta sra… u nas zase pada.
- Pátek 20. února 2009 v 18:46® dangerous fishing
-
doubleban> jak rikas uz me to taky … objevil jsem uz driv stranky podle kterych sem se ridil doposud a zatim mi to vychazi jestli chcete zkuste to taky vrele doporucuju www.rsradkovice.wbs.cz
- Pátek 20. února 2009 v 18:36® Ftmči
-
gomz: Počasí není problém, pokud ovšem potřebuješ sníh, protože nic jinýho u nás na skladě nemám. Pěkný počasí je značně nedostatkové zboží.
- Pátek 20. února 2009 v 18:34® dangerous fishing
-
Mira Kolínek> jj pekny ale nechapu ty zarazky proc tam dava ale te detail uz pracuju na novym zkusim udelat klasiku akorat vyvrtat bzezadu díru ale to uz sem psal vcera jsem s tim zacal walim to dodelavat
- Pátek 20. února 2009 v 18:33® Michal/
-
ok akorát sem měl jeden wob za 10 sekund
Musim to nějak vychytat.
- Pátek 20. února 2009 v 18:31® gomz
-
Doudleban:jasne, ze pisnu jak chodi a pokud mi zaridis pocasi tak to bude brzo.
Jirka:jaky ma chod ten vetsi kousek z fotky?mi pripada ta lopatka hodne na ostro.
Michal:muj nazor na to stekani barvy-asi ji davas porad moc na jednu vrstvu.je lepsi dat tech vrstev vic a kazdou nechat trosku zavadnout.proto je vyhodnejsi delat treba 10 wobku do barvy a stiha to schnout, nez udelas posledni tak se vratis k prvnimu.
- Pátek 20. února 2009 v 18:27® Mira Kolínek
-
Ahoj, tady jsem narazil na zajímavý seriálek o výrobě woblerů. Je to sice v maďarštině, ale třeba si z toho někdo něco vezme. www.haldorado.hu
- Pátek 20. února 2009 v 18:14® Michal/
-
omg já sem, to by to bylo abych neopravil tu chybu
PŘEKVÁPKO a ta poslední věta zní blbě, prostě, že mi to pořád stíká
Tohle sem napsal jen kvůli tomu, aby do mě Salmo neryl
- Pátek 20. února 2009 v 18:12® Michal/
-
Pánové máte to super
Já už mám to překvápku jakš takš hotový, jestli ale bude chodit! Pokud ano, tak bych rozjel výrobu ve vícero kusech
LuboO< Líbí se mi to plexi. Je to ty 2mm jak si psal ne? Něco tak hrubýho a průhlednýho se pokouším sehnat, ale marně.
gomz< jak si psal, že sis spálil prsty, tak to vítej v mém světě
Dneska sem stříkal a už to šlo parádně
Sice se to nepovedlo hned napoprvé ale sem spokojenej. Akorát mám pořád problém s tím stíkáním z nalakovaných wobů. Taky se ti to stává?
- Pátek 20. února 2009 v 17:53® Salmo
-
Jirka> Zajímavý !!
Doudleban> OK
- Pátek 20. února 2009 v 17:50® Jirka.:)
-
Omlouvám se za kvalitu,foťák sem nechal nabít jen trochu abych to sem mohl šoupnout co nejdřív,tak že mi umíral při focení.
- Pátek 20. února 2009 v 17:49® Jirka.:)
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 20. února 2009 v 17:48® Jirka.:)
-
Tak tady přikládám foto.Ten větší už nachytal nejmíň 20 štik,má jedinečný chod a taky je na něm vydět (bříško) ,že už je několikrát spravován a ten mrňous je jen nalakovanel.
- Pátek 20. února 2009 v 17:36® Ftmči
-
Salmo: Brouka už mám v prvním laku, pak taky přihodím foto, ať je můžem porovnat.
- Pátek 20. února 2009 v 17:33® Jirka.:)
-
Tak sem nechal nabít foťák a vyfotim práci starou cca rok a jednoho nalakovanýho woba toho menšího na okouny.
- Pátek 20. února 2009 v 17:29® Salmo
-
Doudleban> Jojo,budu se snažit nafotit nějaké ty úlovky na dommácí výrobky.
Jdu na brouka,večer bude fotka.
- Pátek 20. února 2009 v 17:28® Ftmči
-
Gomz: Až vyzkoušíš ty Slidery, tak mi prosím napiš jak chodí, klidně i do osobky.
- Pátek 20. února 2009 v 17:26® Ftmči
-
LuboO, Gomz: Oba máte z výroby woblerů jedničku s hvězdičkou. Už se těším na sezonu, až tady přibydou i fotky úlovků na domácí woblery.
- Pátek 20. února 2009 v 17:11® Salmo
-
gomz> Aha,tak pak musíš dát vědět jak lapají.Něco podobného taky plánuju,ale zatím se mi do toho nechce.
- Pátek 20. února 2009 v 17:04® gomz
-
Salmo:ja je zacal delat az na zimu…barvu dostali par dnu zpet, ale tesim se na ne.
- Pátek 20. února 2009 v 16:54® Salmo
-
gomz> A měl jsi na ně nějaké úlovky ?? V travnatých mělčinách by to mohlo být dobré na štiky.
- Pátek 20. února 2009 v 16:39® gomz
-
skwor:no ja taky nevim co to bude delat je to prvni kousek.jak to zjistim tak pisnu…
- Pátek 20. února 2009 v 16:34® skwor
-
gomz: Ten 5cm slider je parádní, to bych vyzkoušel rád. Škoda že se nic v téhle velikosti bez lopatky nedělá (na výrobu jerku bych si netroufnul).
- Pátek 20. února 2009 v 16:32® gomz
-
Salmo:dekuji, tesne pod hladinou klickuji ze strany na stranu
- Pátek 20. února 2009 v 16:22® Salmo
-
LuboO> Pravděpodobně ano
gomz> Máš to fakt pěkný.A měl bych takové dotaz – jak chodí ty bezlopatkáče ??
- Pátek 20. února 2009 v 16:18® gomz
-
a ty co jsem vcera lepil
- Pátek 20. února 2009 v 16:17® gomz
-
par kousku co testuju na dovazeni