Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 18. února 2009 ve 21:38® Kubajs
-
gomz:čým že se živíš?
- Středa 18. února 2009 ve 21:36® LuboO
-
gomz, posielal si teraz nejaku osobku?
- Středa 18. února 2009 ve 21:34® LuboO
-
dangerous fishing,do akeho dreva? V balse ti to urcite neudrzi. Do lipy by to mozno slo stylom mala samorezka so sirsim zavitom, rozklepat hlavicku naplocho, prevrtat ju, potom zakrutit do dreva. Dobre je to na woby bez vodopriepustnej povrchovej upravy, lebo drevo nasiakne vodu a zapuci. samorezka lepsie drzi. Ale neustale nasiakanie, vyschnutie ti ho za chvilu znici, popraska. Mozno by to drzalo aj v dreve pokrytom lakom. Klinec (hrebik) je big riziko.
- Středa 18. února 2009 ve 21:29® dangerous fishing
-
jn taky jsem si to myslel ale zkusim udelat jen neopracovanyho woba jen vyrizliho takze se tomu asi neda rikat wob ale kus dreva te jedno zkusim to s tim hrebikem dam jeden trojhak a zahaknu to za koren v potoku a zkusim kolik to utahne jestli to utahne do te doby nez praskne vlasec tak jsem v klidu a biju tam hrebiky ale vzdycky to budu zkouset avsak jestli to bude drzet uvidime
- Středa 18. února 2009 ve 21:25® gomz
-
dangerous fishing:neverim tomu-muj nazor, proto asi vetsina co se doma na kolene hraji s vyrobou delaji kostry do balsy jako jeden kus.
- Středa 18. února 2009 ve 21:23® dangerous fishing
-
gomz> diky moc zatim se dari taky preju hodne uspechu jeste mi pls rekni jak to je s temi hrebiky myslis ze mi to udrzi? kdybych to dal na woba protoze je to o hodne lehci jak hmotnostne tak i pracne! ale newim jakou to ma reakci ve vode
- Středa 18. února 2009 ve 21:20® gomz
-
dangerous fishing:to pak jo.at se vam dari obema
- Středa 18. února 2009 ve 21:18® dangerous fishing
-
gomz> sory je to tvrda hlava arapajma nenecha si odemne poradit vy jste zkusenejsi a ja delam druhyho woba v zivote a teprv poznavam ae uz jsem mu neco radil a jaks taks mi uveril ale jen to co jstre mu potvrdili vy tady uz chce odemne drevo a ze zkusi taky no uvidime sem zvedavej na jeho woba
- Středa 18. února 2009 ve 21:15® dangerous fishing
-
Nedalo mi to a vytahl jsem fotak ten wobler ma opravdu vyjimecnej chod jinak budu delat jeste jednoho a toho navrtam zezadu a dam tam vetsiho twistera jak uz mi tu nekdo radil tesim se az na to budu neco tahat jestli teda
- Středa 18. února 2009 ve 21:12® gomz
-
dangerous fishing:na foto se urcite tesime.jen mi vysvetli proc neporadis OndroviČ, kdyz jste kamaradi a tobe se vyroba wobku dari?
- Středa 18. února 2009 ve 21:07® dangerous fishing
-
Cau uz sem dodelal muj super wobler az ho vyfotim dam sem fotky hned jeste dnes jsem ho zkousel a supeeeeeeeeeeer cumeli jsme s ondrou jak to krasne jelo jeste jsme takovou jizdu nevideli myslim ze bude velka sance se stickama jinak: OndraČ to myslel tak jak to upevnujete do woblera aby to stika neutrhla kdyz jsem zkousel zabijet hrebik do dreva z ktereho sem delal jednoho woba ktery se mi rozbil a ten drzel co myslite? myslite ze to udrzi rybu?
- Středa 18. února 2009 ve 20:58® OndraČ
-
gomz> dík taky si mi hodně pomohl!!
- Středa 18. února 2009 ve 20:58® OndraČ
-
LuboO> Jj tak dík!!
- Středa 18. února 2009 ve 20:52® gomz
-
OndraČ:ano lepim.jak ti pise LuboO tak poslechni, uz jsem ti to radil i ja.
LuboO:diky za odpoved…mam tu mizerne svetlo a mlady spi u pc.osobka
- Středa 18. února 2009 ve 20:47® LuboO
-
OndraČ, vies co, poradim ti. Otvor si toto forum od zadu, od prveho prispevku. Otvor si aj word. Citaj pomaly od konca dopredu a co sa ti bude zdat dolezite, prakticke, podstatne, skopiruj do wordu. Ono sa ti toho nazbiera na slusny paperback, ale budes to mat pekne pokope.
K otazke, je to rozne, niekto lepidlom disperznym, niekto kanagonom, niekto epoxidom, niekto letoxitom. A neda sa povedat, co je lepsie, skor co komu viac vyhovuje. Kapisto? - Středa 18. února 2009 ve 20:43® OndraČ
-
LuboO> hej tak já vewim!! asi jo co?
- Středa 18. února 2009 ve 20:42® LuboO
-
gomz, osobka OndraČ, co myslis, cim?
- Středa 18. února 2009 ve 20:40® OndraČ
-
gomz> hejj tak mooooooc díííííííííííik hodně si mi pomohl a ještě jedna otázky jak to pak zaděláš? lepidlem?
- Středa 18. února 2009 ve 20:24® gomz
-
OndraČ:presne tak.
- Středa 18. února 2009 ve 20:18® OndraČ
-
gomz> a ještě jak to tam dáváš do vnitř ty to máš ze spodu rozřezany??
- Středa 18. února 2009 ve 20:13® OndraČ
-
gomz> Dík!
- Středa 18. února 2009 v 19:59® gomz
-
OndraČ:ten drat je vlepeny do tela a trci jen ty zakroucene konce na ktere se dava ten krouzek…
Prutos:zdarec, jestli se vzbudi mlady tak volam…
- Středa 18. února 2009 v 19:51® Prutos
-
OndraČ: normálka, tak jako bys dával klíč na klíčenku. Napřed nakruť kroužek na wobler, pak na to dej trojhák. Jde to i naopak.
- Středa 18. února 2009 v 19:50® gomz
-
OndraČ:dyt jsem ti to psal-podivej se zpet v teto diskusi.wobler ma dratenou kostru a te trci z tela cast pro krouzek s hackem.
- Středa 18. února 2009 v 19:49® OndraČ
-
gomz> ty mi prosímtě porad ty víš o co se jedná jak mám ten kroužek připevnit k tomu wobleru??
- Středa 18. února 2009 v 19:47® OndraČ
-
Salmo> Oni mi taky poradily že mezi trojháček a wobler dívejí malinkej kroužek jak se dává na klíče a jak tam mám předělat ten kroužek k tomu wobleru?
- Středa 18. února 2009 v 19:24® tutamilan
-
ted to byly tempery,jinak pouzivam nejake ty fixky a laky na nehty.jinak diky za pochvaly,potesi to
- Středa 18. února 2009 v 19:23® gomz
-
Salmo:mysli kostru…
- Středa 18. února 2009 v 19:22® Salmo
-
OndraČ> Rád bych ti odpověděl místo gomze,ale nějak jsem nepochopil otázku.Jaký kroužky ??
- Středa 18. února 2009 v 19:20® gomz
-
tutamilan:tak ten stikodyl vypada super…
OndraČ:dam ti radu jako uz par lidem-projdi si toto forum zpetne a uvidis, ze najdes hodne veci, ktere te budou zajimat.neni to na chvilku, ale stoji to za ten cas.pod poslednim prispevkem dole na strance klikni na starsi…a hlavne to neber, ze se te snazim odbyt.