Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 17. února 2009 v 19:46® Prutos
Prutos

mckavak: že tě huba nebolí…

Úterý 17. února 2009 v 19:19® Jirka.:)

Něco na okouny.

Úterý 17. února 2009 v 19:19® Jirka.:)
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28434.jpg
Úterý 17. února 2009 v 19:18® Jirka.:)

Tak tady je něco co sem udělal ale budu se do toho zase muset dostat.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28433.jpg
Úterý 17. února 2009 v 18:38@ ???

mckvak8:ty jsi chlap a máš na to svůj názor, tak jako kdokoliv jiný..

Úterý 17. února 2009 v 17:36® ART
ART

gomzová: stránka je sice předělaná(lepší pěknější) ale je pořád no dal bych to nekomentoval aby se prispevek nemusel smazat

Úterý 17. února 2009 v 16:39@ ???

Ahojte:) Tak jsem si předělala stránky k obrazu svému a dokonce se tam objevilo i něco pro chlapi:) Tak když budete chtít, nakoukněte.www­.sarie-decoupage.blog.cz

Úterý 17. února 2009 v 16:32® Salmo
Salmo

Doudleban> Ok,ale zkoušet to nebudu.Jinak se ti povedla…

Michal> Já vím,tak se to koukej naučit :-D

Úterý 17. února 2009 v 16:31® Salmo
Salmo

Jirka> Zdarec člověče,hoď to sem :-))

Úterý 17. února 2009 ve 14:53® Michal/
Michal/

gomz: aha tak to zkusim, dík za tip. LuboO: Máš pravdu :-D

Úterý 17. února 2009 ve 13:22® gomz
gomz

Michal:kdyz jsem si prinesl pistolku tak jsem pro zacatek strikal inkoustem.je dost ridky a taky jde pak videt kolik te barvy vlastne davas.

Jirka:klidne pridej, uz se tesime…

Úterý 17. února 2009 v 0:38® Jirka.:)

Nn nevykašlal ale nemám ted momentálně nic krom balzy a přidávat sem jen ten suchej tvar se mií nechce

Pondělí 16. února 2009 ve 23:12® LuboO
LuboO

Michal, tak tak, laska prekvita vsade a vzdy, aj uprimnost. Ale neboj sa, ked si ho brala, tak si to nemyslela

Pondělí 16. února 2009 ve 22:58® Michal/
Michal/

LuboO< Mno já to už vidim :-D Stačí strejda, pracuje teď v jednom stolařství a jak ho babička uhání :-D Jinak stroje taky nemáme :-) Mamka mi akoráte říkala, ať si na tom dávám záležet, prý ji stačí, že táta všecko udělá, ale drží to na čestnym slovu :-D První co mi řekla, když sem ji řekl kam asi pudu na školu bylo> Doufám, že není po tátovi, jinak to bude v prde*i. Docela upřímná ne? :-D

Pondělí 16. února 2009 ve 22:29® LuboO
LuboO

Michal, v ramci moznosti si nabytok do bytu robim aj ja, ale nemam priestory a stroje. Pockaj, ked sa ozenis, a ukazes zene, ze daco vies, potom budes mat o zabavu postarane cely zivot:DDD (Dufam, ze to ta moja nebude citat.)

Pondělí 16. února 2009 ve 22:21® Michal/
Michal/

Já dělám to samý co LuboO, prostě mě to baví. Akorát si tu práci se dřevem nekompenzuju :-D Mama mě už teď uhani ať ji udělam novou kuchyňskou linku když chcu jít na stolařa :-D

Pondělí 16. února 2009 ve 21:39® LuboO
LuboO

OndraČ, neskutocnym sposobom som sa rozpisal o tych cenach wobov kupenych a robenych a vsetko som si zmazal. Preto v skratke. Nie je to o peniazoch. Ide o konicek. O to, ze robim nieco, co ma bavi. Rad robim s drevom, ale nemam kde. Takto si to aspon z casti kompenzujem. A radost z ulovku na nieco moje vlastne je ovela vacsia. Snad chapes. Na tych 4–5 wobov by som mesacne prachy nasiel. Ale nekupujem si ich. Toto je pre mna lepsie.

Pondělí 16. února 2009 ve 21:37® Michal/
Michal/

Doudleban< Takže každoročně máte na řece místo ryb potkany jo :-D Chyť a pusť si svého přiotráveného potkana :-D To je mazec, já bych ju vodil intenzivními jemnými škobanci. Aby měla tak trochu křeče :-)

Pondělí 16. února 2009 v 19:51® dangerous fishing
dangerous fishing

doubleban> prekrasny woblery OndraČ> Není to piplacka kdyz te to byvi tak na to ani nemyslis a pak kdyz na vlastnorucne vyrobeny wobler chytnes peknou rybu tak to je potom radosti a hl. neni to jen o penezich!!!!!

Pondělí 16. února 2009 v 19:49® Ftmči
Ftmči

Michal: Žádnou, všichni hlodavci budou plavat podobně a ondatru nebo bobra(ve filmu) jsem už plavat viděl. Mám ale docela vážně v plánu, že to vyzkouším, abych věděl, jak jí správně vodit. PS: Když v Budějicích deratizujou kanály, tak je řeka plná plavajících potkanů, ale ty už jsou tak trošičku mrtví :-) .

Pondělí 16. února 2009 v 19:34® Michal/
Michal/

Doudleban< Kolik myší si utopil, než jsi poznal jejich plavecký stil? :-D Alias Salmo tady vidíš, nejdřív pozoruj a pak vyráběj :-D

Pondělí 16. února 2009 v 18:49® Ftmči
Ftmči

Salmo: Díky, ale je nejdůležitější, co budou na ty pokusy říkat ryby. Myš je vyvážená maličko na zadek, protože myš plave čenichem nahoru a zadek má takový připotopený. Fousy jsou ze smetáku a kožich je nějaká stará kožená sukně (dost jemná), nebo co jsem to doma vlastně našel :-) . Nad kožichem jsem hloubal dost dlouho, ale myslím, že to dopadlo docela dobře.

Pondělí 16. února 2009 v 18:26® Michal/
Michal/

Saláme ona je v provozu, ale chce to čas, než do dostanu do ruky. To nejde tak hrr. :-)

Pondělí 16. února 2009 v 16:26® Salmo
Salmo

LuboO> Nedávno jsem četl jeho příspěvek v jiném fórku.Nevím,co s ním je,asi se na to vykašlal…

Michal> To máš jako náhradu za to,že jsem nedostal tu 4500 :-) Jinak už dej tu pistolku dohromady,nebaví mě čekat…

gomz> Nebuď naštvanej,u nás sněžilo celou noc a přes den sype taky.Na fišky to vidím až v březnu/dubnu.

Pondělí 16. února 2009 v 16:07® Michal/
Michal/

Chyba bude asi v tom velkem tlaku a v tom, že je barva řídká, navíc LuboO, nestříkal sem juj z 2 cm ale z 25cm asi tak nějak :-D Akorát je škoda, že ten tlak nemůžu regulovat, všudyma mi to ucházi, a tak musim častěji foukat, ale hlavní je, že to funguje. Dneska zkusím podstatně míň řídší barvu a uvidím.

Pondělí 16. února 2009 v 15:25® gomz
gomz

KTERY dobrak mi poslal ten snih????po cem hov…to jde i bez objednavky, ze?asi budu tvorit jeste nejakou dobu wobky bez vychazky na ryby…

Michal:jak pise 3stan…mozna jsi taky chtel udelat barvu na hotovo a dal jsi ji moc.pokud je hodne ridka barva tak moc nekryje a je treba ji strikat i 3×.ma to vyhodu v dobrem rozpraseni.

Pondělí 16. února 2009 ve 14:18® 3stan

Michal-dovodov moze byt hned niekolko. Mohol si to mat zle nariedene, striekal si z kratkej vzdialenosti, pouzil si vysoky tlak. Moze byt ,ze tryska je prilis siroka a tak pusta vela farby.

Pondělí 16. února 2009 ve 14:05® LuboO
LuboO

Michal, skus striekat z vacsej vzdialenosti, nie z 2 cm:D

Pondělí 16. února 2009 ve 13:57® Michal/
Michal/

Saláme to je od tebe nefér za zády si tady brousit zuby na 4600! Že se nestydíš :-D

Jinak první pokus vyšel s bídou. Barva mi stíkala po woblerech a taky sem ji blbě naředil, ale teď už vím jak na to, takže sem se poučil s tím mícháním, ale štve mě, že mi ta barva stíkala po nalakovaných woblerech.

Neděle 15. února 2009 ve 23:08® LuboO
LuboO

Salmo, ten tvoj spoluzakladajuci kamarat Jirka.:) sa tu davno neukazal. Zanevrel na toto forum?