Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 12. února 2009 ve 14:59® LuboO
LuboO

Chudak Michal:((, no co, aj s malym gasparkom sa da zahrat velke divadlo:DDDD

Čtvrtek 12. února 2009 ve 14:49® Michal/
Michal/

LuboO< Narkomani z nich nebudou dokud nekoupíš toulen :-D gomz< Tak to máš dobrý. Já tam mám všechno strašně malinký, takže je to v háji :-((

Čtvrtek 12. února 2009 ve 14:28® LuboO
LuboO

Moja je tolerantna, lebo si v blizkej dobe sama bude robit papiere a ona tiez robi doma s chemiou, tak co jej ine ostava. Len nechcem mat z deti narkomanov.

Čtvrtek 12. února 2009 ve 14:25® tutamilan
tutamilan

je fakt ze v panelaku je to slozitejsi,me manzelka nadava uz jen kdyz lepim epoxidem :-D ,ale asi jde o to jakou ma zrovna zena naladu,kdyz by to vydrzela v acetonovym ovzdusi par minut,pak uz to bude primo vyzadovat :-D :D:D

Čtvrtek 12. února 2009 ve 14:08® l_boy

V paneláku jo, le děti nemám…

Čtvrtek 12. února 2009 ve 13:59® LuboO
LuboO

I_boy, a skusal si to v panelaku v obyvacke pri dvoch malych detoch?

Čtvrtek 12. února 2009 ve 13:54® l_boy

A zkoušeli ste do toho epoxidu přidat ředidlo? Teď z hlavy nevim přesně to označení, le je to normální ředidlo do epoxydovích nátěrovích hmot… Dá se s nim rozředit na uplnou břečku, takže se s tim dá daleko líp a dýl pracovat, než začne schnout, a  pak vytvrdne uplně stejně jako bez ředidla…

Čtvrtek 12. února 2009 ve 13:40® OndraČ
OndraČ

Dorbrá práce!!!

Čtvrtek 12. února 2009 ve 13:28® gomz
gomz

Michal:kdyz jsem kupoval pistolku a kompresor tak obchodnik nemel hadici s odpovidajicimi koncovkami.v ob­chode jsem ji urezal jeden konec a chtel vse odzkouset.moc se mu to nepozdavalo, ale jak uslysel, ze pokud budu spokojen tak to kupuju nebyl problem.jeden konec mam(na kompresoru) chyceny dratem a vse jede jak ma.u pistolky je zavit v poradku a hadici nechavam na kompresoru.

Čtvrtek 12. února 2009 ve 13:01® dangerous fishing
dangerous fishing

Doudleban> Co ten wob dela ve vode netoci se? ten twister tam vypada dobre ale jak se to chova?

Čtvrtek 12. února 2009 v 11:28® LuboO
LuboO

doudleban, ja mam 30 minutovy a stihnem s nim natret tak 4 woby rychlo, potom je to uz zuvacka. Paci sa mi, jak sa pekne roztecie, ale aj tak ostavaju male nerovnosti. Asi treba aj spravnu aplikaciu. Hned, ako budu prachy, idem do letoxitu.

Čtvrtek 12. února 2009 v 11:11® tutamilan
tutamilan

Doudleban:mnohem lip reseny nez ten muj vytvor,vypada dost dobre.

Čtvrtek 12. února 2009 v 10:25® Ftmči
Ftmči

LuboO: Není epoxid jako epoxid. Já jsem vyzkoušel spousty různých firem a vlastnosti se dost lišily. Jako jediný vhodný mi připadá ten, co je na fotce. Stojí kolem 100Kč a je ho celkem 45g. Používám ho jak na dřevo tak i na barvu. Důležitý je, že ten epoxid je dlouhoschnoucí. Ty ,,pětimunutové" jsou o dos hustší a tvrdnou pod rukama.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28416.jpg
Čtvrtek 12. února 2009 v 10:18® Ftmči
Ftmči

Včera mi na tomhle wobu dozaschnul epoxid. Dneska sem chci hodit foto a koukám, že už mě někdo předběhl :-) .

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28415.jpg
Čtvrtek 12. února 2009 v 8:35® LuboO
LuboO

gomz, uprimne, netusim. Nikdy nebol vo vode, ja to urobim a testujem az ked je uplne hotovy. Nechce sa mi napustat vana:DD tutamilan, to neni krokostika ale stikodyl, vyzera zaujimavo. Co sa tyka toho vytvrdovania epoxydom (pryskyrici), je to dost huste a po zaschnuti vidno nerovnosti na povrchu, nejde to uplne pravidelne rozotriet. Niekto tu pisal o riedeni s acetonom, tak by to mozno islo lepsie, ale kto to bude robit v panelakovom byte? Tie nerovnosti sa ukazu po prvom natere farbou.

Čtvrtek 12. února 2009 v 1:50® Michal/
Michal/

gomz< Se stříkací pistolí to vypadá bledě, v obchodě mi řekli, že závit který potřebuju se nikdy nevyráběl, tak už sem to hodil za hlavu. Na čas to nechám odpočinout. Sem z toho dost nasranej. Ta tlakovka prodavači nepřijde, protože by potřeboval vic jak 6 lidi aby si to u něj objednalo, tak na to seru a vzal sem štětec. Ale asi zajdu za kamarádem, ať mi na soustruhu udělá tu spojku se závitem. Jinak to nevidím. Fakt mě to sere.

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:45® tutamilan
tutamilan

inspiraci ja osobne ted beru v historii tohoto fora :-)

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:43® tutamilan
tutamilan

nechal jsem delsi konec dratu,navlik ocasek a pak ohnul a podlepil;)

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:42® tutamilan
tutamilan

lopatka je provizorni z petlahve :-D ,je dost ohebna,ale do vany na zkousku prototipu stacila;)

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:40® gomz
gomz

tutamilan:z ceho mas tu lopatku na posledni fotce?na pohled to vypada, ze jak se opre o vodu tak se ohne.

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:40profil byl smazán

tutamilan:to je dobrej napad,jak si to tam priksiroval?:-) ..Kluci vy máte inspiraci to neni možný.Nejhorší na tom je že ta ryba si stejnak rozhodne samsa co se jí líbí nejvíc:-D

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:37® tutamilan
tutamilan

tak jsem zplodil jeste tohle-a kupodivu se to hejbe celkem slusne ;-)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28414.jpg
Čtvrtek 12. února 2009 v 0:30® gomz
gomz

Michal:a jak je to s tim strikanim?uz budou fotecky?

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:26® Michal/
Michal/

mno, tak já enem chválím :-) Zítra pokud se k tomu dostanu, sem dám nějaký fota. Ale nwm, kvůli tý chřipce sem ani nešel na rybářskou olympiádu do vedlejší dědiny a to to mám jen 2 km a chodim tam porád. Hold když je chřipka, tak šecko bolí :-((

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:15® tutamilan
tutamilan

panove musim uznat,ze i jen par radku tady prectenych a napsanych mi dodalo jeste vetsi chut do vyroby,do rana jeste neco urcite spacham :-)

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:11® tutamilan
tutamilan

mannice:nevim,ale domnivam se ze lak doda vetsi tvrdost,ale nemam s pryskyrici zkusenosti tak je to jen domnenka

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:09® tutamilan
tutamilan

listuji jako o zivot,prave jsem zjistil,ze i kdyz uz jsem vas tu dost prosledoval,nevsiml jsem si vseho;),ted uz budu sondovat dukladne :-D

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:05® gomz
gomz

tutamilan:mam letoxit misto epoxidu, ktery se dost pouziva.drevo napustim, obrousim, lepim kostru,napustim a jdu koupat.uz jsem to psal driv a doporucim ti projit si to tu a uvidis, ze se hodne dozvis a litovat toho casu nebudes.

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:02profil byl smazán

a co si myslite o ty pryskyrici?

Čtvrtek 12. února 2009 v 0:01® tutamilan
tutamilan

gomz:a napoustis v to tom laku?kostry uz mam nalepeny,ale dalsi uz budu lepit taky po napusteni,dalsi zkusenost do dilnicky ;-) diky