Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. února 2009 ve 21:25® inspo
-
Michal/> No pěkně si to tam užij a nezapomeň si přibalit kousek balzy a nožík
.
- Úterý 3. února 2009 ve 20:57® Mar10
-
Michal > tak si to tam užij a nezmrzač se
- Úterý 3. února 2009 ve 20:38® Michal/
-
No nic pánové a Salmo
Já se loučím, zajdu sem až v nedělu, jedu na ten lyžák
Doufám, že sem to všechno nezapomněl, tak zatím a nezaplácejte mi to tady moc, ať se v tom dá orientovat
A pokud dáte 4500 odpověď, tak nedovolte, aby ji dostal SALMO!! LuboO< je to na tobě!
- Úterý 3. února 2009 ve 20:32® Mar10
-
gomz > kdy cca přihodíš ty fotta
- Úterý 3. února 2009 v 19:01® Michal/
-
Tak nazdar, já už sem zabalenej a čekám jen na bus
gomz< Špatný odpor, wob nepracoval tak jak by měl, zvolil jsem špatné tvary, které nemohly být simetrické, prostě nefungovalo to
Salmo< Tam sem se taky díval (na ten odkaz), vypadá to dobře
Ale na tom aukru, jak tam sou jen bílé tělíčka mi to přijde jako kdyby jsi vyhodil peníze z okna, to už to potom není výroba ale jen malování.
Jinak s tou pistolkou sem v pytli. Žádná spojka neexistuje
Objednal sem tlakovou lahev, tak tam zkusím něco vyzkoumat
) Doufám, že se to podaří.
- Úterý 3. února 2009 v 17:05® Ftmči
-
sidonius: Šňůru ti neporadím, protože na ní necyhtám, ale pokud budeš chytat na woblery, tak by tam lanko být mělo, protože pletenka je na překousnutí od štiky stejně háklivá jako vlasec. Tady máš několik fór s podobnou tématikou, řešilo se to už mockrát. www.chytej.cz
- Úterý 3. února 2009 v 15:52® skwor
-
LuboO: Myslím že tohle je kamarádova 70ka. Mám tu rybu rád, paradoxně mám větší ze stojáku než z řeky.
- Úterý 3. února 2009 v 15:44® LuboO
-
kurna, teda dufam, ze to je bolen:DDD
- Úterý 3. února 2009 v 15:43® LuboO
-
skwor, to je ta 62-ka? Pekne zvieratko, mam rad bolene, u nas ich je dost, ale nejak sa im nikto spesl nevenuje, traduje sa, ze su nechytatelne. Od tohto roku idem tento mytus rozbit.:DD
- Úterý 3. února 2009 ve 14:50® skwor
-
inspo: Tak malá ochutnávka
Kdyby to vypadalo častěji takhle, tak budu spokojený.
- Úterý 3. února 2009 ve 14:34® inspo
-
skwor> Už se těším na fotky těch velryb.
- Úterý 3. února 2009 ve 14:08® sidonius
-
čau , vím že to není k tématu,ale chtěl jsem se zeptat , jestli nevíte, jaká je dobrá šňůra(tak do15kg) na přívlač? V létě pojedu na Ebro a chci chytat na ty moje velký woby a je docela možné, že to veme i sumec a pak na Lipno na štiky s kámošema a nevím jestli je nutné lanko, když ta šňůra má 0,12mm nosnost třeba 15 kg( to je od firmy penn) aby to štika neukousla. Prosím poraďtě mi, jestli máte nějaké zkušenosti s nějakou šňurou. Předem díky
- Úterý 3. února 2009 ve 14:08® skwor
-
Tři roky jsem chytal pouze UL vláčku. Loni jsem to měl tak 50:50 s přívlačí střední a jak se říká, s jídlem roste chuť. Letos bude UL odpočívat a ke slovu přijdou větši woblery. Takže to budu mít naopak, nebudu chytat na počet, ale na velikost.
- Úterý 3. února 2009 ve 12:43® inspo
-
Salmo> Jo jo, to znám, ale i to patří k rybařině. Aspoň pak člověk přemýšlí, co dělá špatně a co je pro příště třeba změnit.
- Úterý 3. února 2009 ve 12:10® Salmo
-
inspo> Jsem na tom podobně,ale když vím o nějaké slušnější zubaté tak většinou pokouším štěstí několikrát.Někdy se to povede,ale někdy si taky od vody odnesu 0 několikrát za sebou…
- Úterý 3. února 2009 ve 12:08® inspo
-
Salmo> V to doufám, že tady taky půjdou…nepatřím k těm, kteří se honí za rekordními kusy. Jsem rád, když si pěkně zachytám a když přijde slušnější ryba, tak je to jen taková třešnička na dortu.
- Úterý 3. února 2009 ve 12:06® inspo
-
gomz> To by byla paráda, jenže se bojím, že je stejně rybáři odnesou na pekáč dřív než stihnou vyrůst. Abych řekl pravdu, tak jsem tady ještě neviděl rybáře (krom nejbližších kamarádů), který by pustil mírovou rybu.
- Úterý 3. února 2009 ve 12:02® Salmo
-
inspo> Tloušti jsou skoro všude.Letos jsem se na ně taky trochu zaměřil a na mini woby šli parádně.Sice to byly většinou kousky okolo 30 cm,ale na 50 cm jsem si taky jednou sáhl.
- Úterý 3. února 2009 ve 12:00® gomz
-
inspo:pokud jim das pokoj tak ti treba stihnout vyrust a pak budes lapat 60–70+
- Úterý 3. února 2009 v 11:57® Salmo
-
LoboO> Však už jsem něco poznal
gomz> Jj,povedlo.Když jsem si to uvědomil,tak jsem se od srdce zasmál
- Úterý 3. února 2009 v 11:55® inspo
-
Salmo> No ono s těmi okouny je to asi obecně špatné v poslední době. Ale tloušťů tu máme relativně dost, ikdyž velikostně nic moc, tak snad půjdou no. Já měl loni štik tak 15 a přes 60 cm jsem se nedostal, tak jim dám letos pokoj.
- Úterý 3. února 2009 v 11:55® LuboO
-
salmo, co sa za mladi naucis… sak to poznas.
- Úterý 3. února 2009 v 11:55® gomz
-
Salmo:ja vim, ale vubec se nevyznam v tech(-:))) atd.takze slo jen o srandu.ale povedlo se ti to!
- Úterý 3. února 2009 v 11:53® Salmo
-
gomz> Tak se mi koukni do karty.V necelých 15 letech asi štokovat nebudu
- Úterý 3. února 2009 v 11:52® Salmo
-
inspo> Tak to u nás je to s okouny bída.Měl jsem pár fleků,kde jsem je nachytal vždycky,ale letos jsem na řece dostal do 10 okounů.Jinak štik mám okolo 50 kousků.Sice je většina od 45 cm do 60 cm,ale jsem spokojen.Nej mám 77 cm
- Úterý 3. února 2009 v 11:50® gomz
-
LuboO:dostal a uz psal i zpet.
Salmo:opravdu jsi se jen upsal???
- Úterý 3. února 2009 v 11:50® Salmo
-
gomz,LuboO> Ať si každý myslí co chce,já mám svědomí čisté…
- Úterý 3. února 2009 v 11:48® inspo
-
Salmo> No já se do teď taky zaměřoval na štiky, ale vzhledem k tomu, že v okolí není osádka těchto dravců příliš dobrá, tak se chci od letoška zaměřit na tlouště a okouny, takže z toho důvodu se ted spíše poohlížím po menších wobech.
- Úterý 3. února 2009 v 11:48® LuboO
-
gomz, dostal si maila?
- Úterý 3. února 2009 v 11:47® LuboO
-
Salmo, priznaj, nepreklik, prezradil. Teraz ta tu budu mat vsetci za alkoholika. A v tvojom veku, tststs…:))