Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:34® Michal/
-
Heh, tak to u nás nehrozí
Podle naší třídní sme banda dementů, a to fakt řekla. Ale my ji chceme k narozkám koupit provaz a na jeho konec ji uvážu katovskou smičku
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:30® Salmo
-
Ani jeden,škoda no,všichni kempovali pod lavicema
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:29® Michal/
-
Salmo< A kolik mrtvých?
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:22® Salmo
-
Michal> To je slabý,u nás dneska lítal monočlánek.Ve zdi jsou díry jak od střelby kulometem
Jinak s tím Brnem to nějak promyslíme.To by byla fakt sranda…
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 22:06® Michal/
-
To doufám LuboO
Salmo< No někteří zprvu ano, ale později se spíš smějou… Jinak dneska mě kupodivu spolužák skolil jednou ranou k zemi. Kamarádka ho švihla učebnicí do hřbeta a on si myslel, že sem to byl já a tak mi z otočky dal jednu do pravé plíce, vyrazil mi dech, ale nelehnul sem, klečel sem a nahazoval si dech
Jinak byla by sranda, kdyby sme se potkali na veletrhu v Brně
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:49® LuboO
-
Michal/ to urcite stihnem, najpozdejsie v pondelok bude vo farbe.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:42® Salmo
-
Michal> Člověče,tebe někde potkat,tak se tě budu bát
Jinak my na lyžáku byli loni.Byla to neskutečná prdel
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:37® Michal/
-
Salmo< Ta výška sedí ale u zbytku si přidej cca 40 .
Každý je na něco jinýho. Já mám cca 3/4 desky
Spíše se v poslední době koukám po modelařině
LuboO< Dělej, sem napjaty! Doufám, že to stihneš do středy, bo tam odjiždim na lyžák
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:34® LuboO
-
no, minuly tyzden som doniesol domov dalsiu metrovu dosku balzy, a chcel odo mna len 149 Sk. Som skoro odpadol. Ale este musim ist kupit ten letoxit.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:23® Salmo
-
LuboO> To je dost.Já dneska dělal zkoušku horneta ve vaně a chodí dobře,jen jsem mu musel trochu přihnout lopatku pro agresivnější chod.Jinak dneska se mi taky naskytlo otřesné zjištění – už mám jenom destičku balzy o rozměrech 10×10 cm a lak už nemám žádný.Budu muset udělat nákup…
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:20® LuboO
-
To prekvapenie uz je vytvrdene, pojde do kabata, lak a hotovo.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:19® LuboO
-
iNAK, S TYM PRIBERANIM, KED 10 ROKOV DENNE BEHATE 5 AZ 20 KM PESI PO LESE A KAZDY VIKEND NA HORACH, A POTOM ZRAZU SEDITE 8 HODIN DENNE V AUTE, ZERETE BAGETY A NEMATE CAS IST NIEKAM VON, TAK SA TO PREJAVI, TO MI VERTE. a JE TAM UZ BOHUZIAL AJ VEK.
Sorry, zapnuty capslock, cumim na klavesy, nie do monitora, uz sa mi to nechce prepisovat.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:18® Salmo
-
LuboO> Jojo,normálně to tam takhle chodí,ale já jsem změnil členství a vzal si u nás „doma“ hostovačku.To znamená že mám papíry od 15.1. nebo tak nějak
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:17® Salmo
-
Michal> Jak jsi na tom s mírou/váhou ?? Já mám 181 cm/60 kg
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:16® LuboO
-
Vazeni, uz sa vykaslite na ten moj tuk. Salmo, cital som ti tvoje prispevky v fore pest na oko? Takze vy mladici cakate na papiere do dubna? Moj syn ma 3,5 roka a ma papiere uz od 3.1. Inu, iny kraj, iny mrav.
A teraz to najdolezitejsie: ZAJTA IDEM NA RYBY!!!!! - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:02® Michal/
-
hochu já kdybych musel přibrat, tak sem schopnej přibrat během necelýho týdne
Bohužel to mám naopak a musím snížit
)
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:58® Salmo
-
Michal> To já taky.Když se člověk pravidelně mele a jí „tak akorát“,tak přibrat prostě nejde…
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:57® Salmo
-
Michal> Ty kutile,radši sestroj tu pistolku a nevymýšlej,jak LubaO zbavit tuku
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:56® Michal/
-
Salmo< To bych se hádal
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:56® Salmo
-
LuboO> To si slušně připlatíš…
LuboO,Michal> To jste na tom ještě dobře.Já potřebuju aspoň 5 kg přibrat a to je podle mě težší než zhubnout…
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:54® Michal/
-
LuboO< Estli chceš, tak ja mam doma dlouhou dutou jehlu a hadici
Na konec dám vysavač a dem na to
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:51® LuboO
-
Salmo, kaslem na schody, liposukcia je to prave
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:50® Michal/
-
Tak se mi povedlo něco hroznýho
Dělal jsem Salmo Hornety. Udělal sem 3, ale nakonec má ten jeden 3,5cm další 4cm a další 4,5 cm
Vůbec mi nejdou
Doudleban< Člověče jak ty hornety děláš?
AAAAAAAAAle BigMike se objevil
LuboO< Tak to seš na tom huř jak já, já musim schodit za ty cca 2 tydny 5 kg a nechce se mi, kašlu to
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:40® Salmo
-
3stan> Něco taky přohodím,snad ti to bude vyhovovat.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:39® Salmo
-
LuboO> To aby jsi místo výroby wobů začal běhat po schodech
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:27® LuboO
-
Bigmike, clovece, o strave a cviceni mi ani nehovor, dnes som sa natiahol do obleku a zistil som, ze sa mi od minula o dve cisla scvrkol. Kua, dnes su tie materialy nejake biedne. Alebo to bude tym, ze som si zacal pestovat zachranne koleso okolo brucha. do mesiaca musim sfuknut o 10 kg.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:24® BigMike
-
Také nemám nějak náladu, snad až s blížícím se jarem udělám pár „chybějících“ tvarů, velikostí a barev:))) Teď mám tzv.kulturistickou:) Začal cvičit kluk, tak zase po letech študuji stravu, doplňky a pod. Pak není nálada na nic jiného:)
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 19:18® Futureriver
-
ahoj lidi, tady tu rapalku jak tu byla často (SSH) 7cm ,ta už je zpátky v teple doma asi 2měsíce byla chuděra venku na stromě ale jak zamrzla tůň před Vánocemi, byla opět moje..
, fakt úspěšná barva. Tady pořád někdo tvoří,ale já nějak bohužel nemám čas. Mám rozdělanýho jednoho tří-dílnýho cca 11 cm, nevim kdy ho dodělám. Mějte se hezky a ahoj
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 19:07® LuboO
-
Michal/, dik, inak, ja vobec neviem, o com ti ludkovia hovoria, tie blbe skratky, ja poznam jedine polsku RH.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:42® Michal/
-
LuboO> To je fajna fotečka
Jinak divim se, že se v těch barvách SSH apod vyznáte