Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:01® skwor
-
LojzaRybka: Letos budu tahat těžší kalibr
Ale taky přírodní barvy.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:01® skwor
-
3stan: SSH a RFSH, pokud to bude blbě vidět, tak Ti to můžu poslat v maximálním rozlišení na mail.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 13:14® 3stan
-
LuboO-moze byt
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 12:53® LuboO
-
hovadina, zle foto, toto je ono
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 12:52® LuboO
-
3stan, nieco taketo
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 12:48® 3stan
-
LuboO-ak nemas take atlasovky,tak neposielaj. Ak ti prut nesedi,tak nekupuj,lebo casom aj tak kupis iny. mam s tym skusenosti. uz niekolko prutov som tak odlozil
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 12:31® LojzaRybka
-
doudleban> skwor> tento model byl loni doopravdy č.1 mezi mojema wobama
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 12:18® LuboO
-
3stan, inak, ten DAM Supernatural 2,1 m, 5–10g maju v Seredi vo Veke za 20,50 €, to je celkom zaujimava cena, nie? Akurat, ze sa mi az tak strasne moc nepozdaval, nejak som si tu akciu predstavoval inak.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 12:17® LuboO
-
3stan, nieco ti poslem, ale asi s tym nebudes spokojny. Nemam nejak specialne fotky ryb, take atlasovky. Skor nieco vo vode, alebo v ruke.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 8:07® 3stan
-
Pre vsetkych-potrebujem zohnat kvalitne fotky ryb. Ryby odfotene z profilu v najlepsej moznej kvalite bez zbytocnych odleskov a deformacii. Chcel by som tieto-ostriez,jalec,plotica,belica(ouklej), cerebla, hruz. Moze byt nafotena aj nejaka rapala napr. RFSH alebo SSH,proste model,kde su dobre znatelne supiny,avsak ez odleskov. Fotky syiahnute z webu mi nevyhovuju. Ak mate nieco,tak mi to mozete posielat na mail. Rozbieham nieco,ale na vysledok si budete este musiet pockat. dik
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 7:59® 3stan
-
Mar10-nehnevaj sa,ze som na teba zabudol. Este som nikomu ziadny wobler nepredal,nie ze by ich bolo malo, ale mam taku zasadu. Navyse pri tej pracnosti je to pre mna neziskovy tovar.
- Středa 28. ledna 2009 ve 22:26® Salmo
-
Michal> Jsem to říkal…A ten s červenou lopatkou je Rapala Original Floating 13 cm/6g v barvě BOF (Bleeding Olive Flash)
- Středa 28. ledna 2009 ve 22:03® Michal/
-
gomz: F klidu, máš pravdu a to myslím vážně
Jinak doufám, že začneš barvit ve stejnou dobu jak já, ať se můžem předhánět
Salmo> Hornety sou piplačka
Udělal sem 2 a z toho ten 1. je jakš takš k světu
Ale jakmile se do toho dostanu, tak to punde. Jinak ten s červenou lopatkou není to Rapala Countdown, nebo jak se to píše?
Mar10> Enem jedna připomínka, 3stan je ze Slovenska
Poštovný by stálo balík
- Středa 28. ledna 2009 ve 21:37® Mar10
-
gomz >
v klidu
- Středa 28. ledna 2009 ve 21:33® gomz
-
Mar10: ano, uznam, ze mam radeji presnou definici…mym snem je odpovedet konkretnim kusem, ktery splnuje pozadavky zadatele a to mi u srdce dela moooooc dobre!tak se nezlob na moji malickost…
- Středa 28. ledna 2009 v 19:14® Mar10
-
gomz > takže díky ale ja právě nechci abys to udělal podle mě ja právě chtěl zkusit tvoje woby tvůj chod atd. přímo takové které se ti zdají nejlepší chci to porovnat s chodem těch mých abych věděl jak ty mé vychytat
- Středa 28. ledna 2009 v 19:12® gomz
-
LuboO:v kazdem pripade moooc dik za pripominky od TVE malickosti.myslim to vazne, at pisu jak chci!
VSEM se omlouvam, pokud si kdokoli mysli, ze jsm to prepisk!
JSEM JEN ten, CO SE SNAZI VYTVORIT NASTRAHU pro TY CO NA NI UMI CHYTAT
OMLUVA:ja mam zapnuto CAPS Lock… uz je to pryc..
- Středa 28. ledna 2009 v 19:04® gomz
-
LuboO:mas SKYPE? ICQ? diky.O.
- Středa 28. ledna 2009 v 19:01® gomz
-
Mar10:pokud slo o prodej: ano. vymysli co dle TEBE ma „to“ ve vode delat a ja to prubnu vyrobit.pokud budes souhlasit, ze jsi pro, pak to udelam.
NEZLOB TE se(FSICHNI) , ale pokud po moji malickosti nekdo chce finalni vyrobek, ktery odpovida narokum zadavatele chodu(vyrobku)pak , pokud je spokoen ma moznost(nekdy to vyjde) udelat objednavku.
ANO, par kousku se mi (z domaci tvorby)uz letos podarilo uplatnit na trhu.muzete si myslet cokoli, ale naklady temer vzdy prevysuji vydelek.nebudu zde popisovat kazdy jeden peniz, ktery jsem byl ochoten do wyroby dat.
- Středa 28. ledna 2009 v 18:55® MartinS
-
caute, minule sa tu niekto pytal ako co najlepsie a najjednoduchsie vytvrdit woba z makkej balzy. Uz neviem kto to bol ale to je jedno,mozno to pomoze aj inym. Doporucujem kupit obyc. dvojzlozkovy Epoxy 1200, zmiesat podla navodu a potom samotne lepidlo zriedit 1–1 s acetonom. Takto natriet hotovy vyrobok raz ,popripade dva razy. Jednak to super vytvrdi balzu a za druhe sa na to super nanasa farba. Ale po nafarbeni odporucam ako ochranný nater pouzit ciry lak na drevo.
- Středa 28. ledna 2009 v 18:53® Salmo
-
Tady mám ještě oblíbence na nezkušené fišky
- Středa 28. ledna 2009 v 18:52® LuboO
-
gomz, poslal som ti osobku
- Středa 28. ledna 2009 v 18:45® Mar10
-
gomz > dík za vyčerpávajíci odpověd ale ten text byl na mě moc složitý ja to tu v polospánku prolouskávám a chápu z toho prd, takže jetstli jsem to aspon trochu pochopil takže z toho asi nebude nic.
- Středa 28. ledna 2009 v 18:45® Salmo
-
Když už jsme u těch SHček.Tak taky přihodím mého štičího favorita(8 cm)
- Středa 28. ledna 2009 v 18:38® gomz
-
VSEM: nejsem si jist, co vlastne za text slo do zpravy (pred touto).nezlobte se na moji malickost, ale nejsem zrovna ten co ryzuje na tech co CHTEJI chytat.
OMLUVA VSEM-mineno dost vazne.
- Středa 28. ledna 2009 v 18:38® Salmo
-
skwor> Vadí mi na nich hlavně to,že chrastí.Ryby v mém okolí mají rády spíš tiché náztrahy.Tuhle sezónu citelně ubylo záběrů na „chrastítka“ oproti neozvučeným modelům.Jinak musím souhlasit s tím,že když wobler neumí člověk vodit,tak je mu na nic.
- Středa 28. ledna 2009 v 18:38® skwor
-
Doudleban: Abys viděl, že nekecám
Je to asi nejmenší model, co budu letos koupat, chystám se zkusit i jeho většího brášku – super shad rap.
- Středa 28. ledna 2009 v 18:36® gomz
-
Mar10:nejsem prodavac vyrobku, ale mam radost pokud si objednavatel „vymysli“co chce a pokud je spokojen, si objedna.co vyrobim, poslu a bud se chod zamlouva nebo ma nazor jiny a v tom pripade „nemam“ kseft.si tu pisu jako nejakaka „stara RAPALA“-ne neni to tak.VZDY mi udela radost, pokud na me hand mate vyrobky nekdo tu rybku prelsti.a pokud o to tady ti co ctou toto forum stoji: ANO, rad bych tvoril a prodal-jenze TEN, ktery to objedna neni skoro nikdy spokojen. POKUD ma nekdo nejake vyhrady k tomu co jsem psal at to pisne bud do fora nebo jako osobku. ANO par kousku jsem poslal jako test a na zaklade toho se objednavalo.ALE NIKDY mi nikdo nezaruci, ze Ti kluci, kteri to chteji na zavodni privlac to oceni! VSE je otazka umu toho co taha za provazek.
…mozna jsem se uplne zbytecne snazil odepsat. je taky mozne, ze jsem se nedostal na spravny level otazky.v kazdeem pripade VSEM pisnu: ano, PAR KORUN UZ MAM, ALE PORAD PREVAZUJI INVESTICE… kdo si nezazije(bez investic z vlastni kapsy)…NIKDY nema sanci pochopit. treba si moji malickost at kazdy posle do…patricnych mist, ale az se kazdfy jeden naucdite pocitat naklady treba mni date za pravdu…
- Středa 28. ledna 2009 v 18:35® skwor
-
Doudleban: Jj, pravdu díš. Tenhle model byl loni zabiják, ale používal jsem shallow verzi. Teď jsem si objednával ten samý, akorát v jiné taky už nevyráběné barvě. PS: ta fiška co mám na fotce v profilu zabrala právě na tohle.
- Středa 28. ledna 2009 v 18:33® Ftmči
-
Salmo: OF? To je prej dos úspěšnej wobler, ale musí se údajně vodit hooodně specificky. Mě by se spíš líbila Rapala Husky. Já jsem vložil svou důvěru v tento model (7cm).