Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 28. ledna 2009 v 16:18® Mar10

zdravím pánové jsem z5 tak ted se pokusím přihodit fotky už obarvených wobů

Středa 28. ledna 2009 ve 12:58® Salmo
Salmo

LuboO> Tak už nenapínej,jsem zvědav co to bude za dílo :-)

Středa 28. ledna 2009 ve 12:57® Salmo
Salmo

Michal> Já si pro razítko půjdu až později.Ještě mám moře času…

glooda> Neboj,taky jsem se už párkrát koupal.Jednou na řece(myslím že to bylo v řijnu,nabo tak nějak) jsem se potápěl pro wob.Všechno bylo celkem ok,hloubka byla okolo 1,50 m,tak jsem pomalu našlapoval a když už jsem se blížil k místu vázky,tak jsem najednou šlápnul do prádzna,chytla mě křeč do nohy(asi úlekem).Měl jsem co dělat,ale děda na břehu mi podržel prut a já se po své FireLine nějak vydrápal na hladinu.Od té doby už se mi do vody pro wob vůbec nechce…

Středa 28. ledna 2009 v 10:22® MartinS
MartinS

LuboO: myslel som,ze povies ,mozme dat rybacku :-)) . Ale aj na to pivko sa mozme niekedy dohodnut.

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:36® Michal/
Michal/

Sakra já mám takovou chuť něco skutit :-(( Ale není co. Mám chuť něco slepit, asi se podívám na netu.

LuboO< Uř je to tělo? :-D

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
Michal/

glooda< Klidně :-D

Úterý 27. ledna 2009 ve 21:17® glooda
glooda

Michal< A nezajdem si někdy zaplavat?

Úterý 27. ledna 2009 ve 21:08® LuboO
LuboO

MartinS, chodim do BA skoro kazdy tazden, aj tam vacsinou prespavam, mozme dat niekedy pivko

Úterý 27. ledna 2009 ve 21:00® Michal/
Michal/

glooda< No prvně pro woby, ale jakmile sem ve vodě, tak si řeknu, radši nebudu blbnout, ještě se ti něco stane, nejsi s kondičkou v nějlepší formě, tak plavu jen tak :-D

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:59® MartinS
MartinS

LuboO: som priamo z Petrzalky, na karloveske rameno nechodim. Uz zajdem o par kilometrov dalej na Moravu. Uplne do zadu ako su zahradky. Mozno na to rameno zajdem tuto sezonu.

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:48® LuboO
LuboO

MartinS, ty si z BA? Chodis chytat na to Karloveske rameno?

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:43® glooda
glooda

MartinS< Aha tak to jsem tu asi já jedinný šílený,…

Michal< A plaveš na řece nebo stojáku pro woby? nebo jen tak?

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:43® glooda
glooda

MartinS< Aha tak to jsem tu asi já jedinný šílený,…

Michal< A plaveš na řece nebo stojáku pro woby? nebo jen tak?

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:36® Michal/
Michal/

LuboO< gomze se to netýka :-D Jako já si zaplavu na řece, ale na stojáku málokdy :-)

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:34® MartinS
MartinS

glooda: no ja som zatial neplaval pre ziadny wob. To by musel byt nejaky za 500,– a aj to by som rozmyslal …

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:08® LuboO
LuboO

ja som prisiel vlani o dva a skoro ma je..o. To mas k tomu vlastnemu vypestovany vztah, je to tvoje dieta. Gomza sa to samozrejme netyka.:)))

Úterý 27. ledna 2009 ve 20:06® glooda
glooda

MartinS< Musím ti rict ,že přes léto jsem přišel asi o 3 wobky,které jsem dělal já.Nejvíc mě naštvalo že mezi nimi byl i můj PRVNÍ wob.Vyřešil jsem to tak,že mam ty místa kde jsem ztratil woby mám vyznačené a jak bude teplo a rozmrzne voda,plavu pro ne!

Úterý 27. ledna 2009 v 19:56® Michal/
Michal/

LuboO> Tak se pak pochlub, ale co nejdřív :-D MartinS< To nwm, já dělám woby od cca ani nwm, myslím od podzimu :-D Kdo to ví, odpoví :-D

Úterý 27. ledna 2009 v 19:48® LuboO
LuboO

Michal/, sablona je uz hotova, dnes ho idem vyrezat, to bude normalne rezbarska praca.

Úterý 27. ledna 2009 v 19:45® MartinS
MartinS

Caute, aj Vas stve ,ked pridete pri chytani o vlastnurecne vyrobene woby ? Mna to strasne sere. Ak pridem o kupeneho ,tak mi to tak nevadi ako ,ked mi vo vode zostane ten vlastnorucne vyrobeny. Ten ktory som musel vyrezat ,obrusit, vyvazit, zalepit, nalakovat ,nafarbit ,otestovat, vyrobit lopatku … ved to poznate.

Úterý 27. ledna 2009 v 19:36® Michal/
Michal/

a co to je? Sem napjatej jak guma u kalhot :-)

Úterý 27. ledna 2009 v 19:24® LuboO
LuboO

Michal/Este nie, dnes asi zacnem

Úterý 27. ledna 2009 v 18:43® Michal/
Michal/

LuboO< Už pracuješ na tom překvápku? :-D

Úterý 27. ledna 2009 v 10:07® Michal/
Michal/

gomz to má jako svůj životní úkol :-D Jinak doufám, že to rozchodím.

Salmo< Heh taky na mě cosik leze, teď du do doktora s přihláškama, ať mi tam dá razítko, vyděrači chcou za 1 razítko 50 Kč! Tak doufám, že mi ete něco nenajde :-D

Tycoon< S tím jsem taky začínal:) Našel sem to v rybářství. Ete je kajsik mám, tak kdyžtak přihodím foto :-D

Jo jinak gomzi< V té modelářské prodejně měli kompresor na airbrush, za 600 Kč! Byla to taková malá pixla s motorkem a ventilem :-) Tak váhám :-D

Pondělí 26. ledna 2009 ve 23:09® Salmo
Salmo

gomz> Těším se taky,ale budeme muset chvíli vydržet.Musím ležet,abych se zbavil tý chřipky.Už mě to nebaví :-(( Jinak jak to tak čtu,tak jsis asi řekl,že potopíš ke dnu veškeré producenty woblerů na světě :-D

Pondělí 26. ledna 2009 ve 23:06® Salmo
Salmo

LuboO> To zní tajuplně,začínám se strachovat o tvůj rozum :-D

Michla> Jo slepil jsem dvě destičky k sobě(moje stará osvedčená technika).Jinak s tou pistolkou ti to nezávidím,ale jak psal gomz.Aspoň se máš pořád na co těšit :-))

Pondělí 26. ledna 2009 ve 23:03® Salmo
Salmo

Tycoon> Zajímavé dílo ;-D

glooda> Jasně že přihodím…

Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:48® Tycoon

O něco sem se pokusil je to z korku takže nic moc ale už si vysušuji lípu.Ten popík má 3cm.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28306.jpg
Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:43® LuboO
LuboO

gomz, clovece, ty si jak Rapala, vyroba vo velkom. Ty to predavas? Inak, Michal ma dnes nevedomky brutalne inspiroval na dalsi tazky ulet, ale nepoviem o co ide, uvidite len konecny produkt. To bude vazna vychytavka. Jediny svojho druhu. Mozno.

Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:26® gomz
gomz

Salmo:vypada to zajimave, uz se tesim na kabat.

Michal:vsak ty to nakonec rozchodis a bude te to jinak bavit(aspon se mas porad na co tesit!)

LuboO:hlavu mam jak kopacak a nevim co driv…jinak mam do barvy nachystanych cca 80–90ks.mam pocit, ze jak rozdelam barvu tak pojedu snad v kuse aspon tri dny.chudak kompresor!