Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 28. ledna 2009 v 16:18® Mar10
-
zdravím pánové jsem z5 tak ted se pokusím přihodit fotky už obarvených wobů
- Středa 28. ledna 2009 ve 12:58® Salmo
-
LuboO> Tak už nenapínej,jsem zvědav co to bude za dílo
- Středa 28. ledna 2009 ve 12:57® Salmo
-
Michal> Já si pro razítko půjdu až později.Ještě mám moře času…
glooda> Neboj,taky jsem se už párkrát koupal.Jednou na řece(myslím že to bylo v řijnu,nabo tak nějak) jsem se potápěl pro wob.Všechno bylo celkem ok,hloubka byla okolo 1,50 m,tak jsem pomalu našlapoval a když už jsem se blížil k místu vázky,tak jsem najednou šlápnul do prádzna,chytla mě křeč do nohy(asi úlekem).Měl jsem co dělat,ale děda na břehu mi podržel prut a já se po své FireLine nějak vydrápal na hladinu.Od té doby už se mi do vody pro wob vůbec nechce…
- Středa 28. ledna 2009 v 10:22® MartinS
-
LuboO: myslel som,ze povies ,mozme dat rybacku
. Ale aj na to pivko sa mozme niekedy dohodnut.
- Úterý 27. ledna 2009 ve 22:36® Michal/
-
Sakra já mám takovou chuť něco skutit
Ale není co. Mám chuť něco slepit, asi se podívám na netu.
LuboO< Uř je to tělo?
- Úterý 27. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
-
glooda< Klidně
- Úterý 27. ledna 2009 ve 21:17® glooda
-
Michal< A nezajdem si někdy zaplavat?
- Úterý 27. ledna 2009 ve 21:08® LuboO
-
MartinS, chodim do BA skoro kazdy tazden, aj tam vacsinou prespavam, mozme dat niekedy pivko
- Úterý 27. ledna 2009 ve 21:00® Michal/
-
glooda< No prvně pro woby, ale jakmile sem ve vodě, tak si řeknu, radši nebudu blbnout, ještě se ti něco stane, nejsi s kondičkou v nějlepší formě, tak plavu jen tak
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:59® MartinS
-
LuboO: som priamo z Petrzalky, na karloveske rameno nechodim. Uz zajdem o par kilometrov dalej na Moravu. Uplne do zadu ako su zahradky. Mozno na to rameno zajdem tuto sezonu.
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:48® LuboO
-
MartinS, ty si z BA? Chodis chytat na to Karloveske rameno?
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:43® glooda
-
MartinS< Aha tak to jsem tu asi já jedinný šílený,…
Michal< A plaveš na řece nebo stojáku pro woby? nebo jen tak?
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:43® glooda
-
MartinS< Aha tak to jsem tu asi já jedinný šílený,…
Michal< A plaveš na řece nebo stojáku pro woby? nebo jen tak?
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:36® Michal/
-
LuboO< gomze se to netýka
Jako já si zaplavu na řece, ale na stojáku málokdy
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:34® MartinS
-
glooda: no ja som zatial neplaval pre ziadny wob. To by musel byt nejaky za 500,– a aj to by som rozmyslal …
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:08® LuboO
-
ja som prisiel vlani o dva a skoro ma je..o. To mas k tomu vlastnemu vypestovany vztah, je to tvoje dieta. Gomza sa to samozrejme netyka.:)))
- Úterý 27. ledna 2009 ve 20:06® glooda
-
MartinS< Musím ti rict ,že přes léto jsem přišel asi o 3 wobky,které jsem dělal já.Nejvíc mě naštvalo že mezi nimi byl i můj PRVNÍ wob.Vyřešil jsem to tak,že mam ty místa kde jsem ztratil woby mám vyznačené a jak bude teplo a rozmrzne voda,plavu pro ne!
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:56® Michal/
-
LuboO> Tak se pak pochlub, ale co nejdřív
MartinS< To nwm, já dělám woby od cca ani nwm, myslím od podzimu
Kdo to ví, odpoví
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:48® LuboO
-
Michal/, sablona je uz hotova, dnes ho idem vyrezat, to bude normalne rezbarska praca.
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:45® MartinS
-
Caute, aj Vas stve ,ked pridete pri chytani o vlastnurecne vyrobene woby ? Mna to strasne sere. Ak pridem o kupeneho ,tak mi to tak nevadi ako ,ked mi vo vode zostane ten vlastnorucne vyrobeny. Ten ktory som musel vyrezat ,obrusit, vyvazit, zalepit, nalakovat ,nafarbit ,otestovat, vyrobit lopatku … ved to poznate.
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:36® Michal/
-
a co to je? Sem napjatej jak guma u kalhot
- Úterý 27. ledna 2009 v 19:24® LuboO
-
Michal/Este nie, dnes asi zacnem
- Úterý 27. ledna 2009 v 18:43® Michal/
-
LuboO< Už pracuješ na tom překvápku?
- Úterý 27. ledna 2009 v 10:07® Michal/
-
gomz to má jako svůj životní úkol
Jinak doufám, že to rozchodím.
Salmo< Heh taky na mě cosik leze, teď du do doktora s přihláškama, ať mi tam dá razítko, vyděrači chcou za 1 razítko 50 Kč! Tak doufám, že mi ete něco nenajde
Tycoon< S tím jsem taky začínal:) Našel sem to v rybářství. Ete je kajsik mám, tak kdyžtak přihodím foto
Jo jinak gomzi< V té modelářské prodejně měli kompresor na airbrush, za 600 Kč! Byla to taková malá pixla s motorkem a ventilem
Tak váhám
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 23:09® Salmo
-
gomz> Těším se taky,ale budeme muset chvíli vydržet.Musím ležet,abych se zbavil tý chřipky.Už mě to nebaví
Jinak jak to tak čtu,tak jsis asi řekl,že potopíš ke dnu veškeré producenty woblerů na světě
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 23:06® Salmo
-
LuboO> To zní tajuplně,začínám se strachovat o tvůj rozum
Michla> Jo slepil jsem dvě destičky k sobě(moje stará osvedčená technika).Jinak s tou pistolkou ti to nezávidím,ale jak psal gomz.Aspoň se máš pořád na co těšit
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 23:03® Salmo
-
Tycoon> Zajímavé dílo ;-D
glooda> Jasně že přihodím…
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:48® Tycoon
-
O něco sem se pokusil je to z korku takže nic moc ale už si vysušuji lípu.Ten popík má 3cm.
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:43® LuboO
-
gomz, clovece, ty si jak Rapala, vyroba vo velkom. Ty to predavas? Inak, Michal ma dnes nevedomky brutalne inspiroval na dalsi tazky ulet, ale nepoviem o co ide, uvidite len konecny produkt. To bude vazna vychytavka. Jediny svojho druhu. Mozno.
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:26® gomz
-
Salmo:vypada to zajimave, uz se tesim na kabat.
Michal:vsak ty to nakonec rozchodis a bude te to jinak bavit(aspon se mas porad na co tesit!)
LuboO:hlavu mam jak kopacak a nevim co driv…jinak mam do barvy nachystanych cca 80–90ks.mam pocit, ze jak rozdelam barvu tak pojedu snad v kuse aspon tri dny.chudak kompresor!