Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:10® Michal/
Michal/

Lubo< Já chcu taky, ale je to pod ledem. Navíc si hodlám v Brně koupit light feeder, tak ho pak testnu až v březnu :-)

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:05® Salmo
Salmo

LuboO> Chdil bych,ale všechno je pod ledem :-(

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:04® Salmo
Salmo

Michal> Jj,vymysleli to pěkně blbě.Ale zase máme jen 5 hodin.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:04® LuboO
LuboO

Takze este raz: Btw, chodi niekto z vas teraz na ryby? Alebo len kutite doma? Ja som chcel ist dnes, ale zdvihla sa hladina Hrona tak o 1 meter + dazd, nemalo vyznam. Mozno v nedelu skocim, mam to totizto „strasne“ daleko, asi 45 metrov k vode. No dobre, tak 60.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:03® Salmo
Salmo

Michal> Já teda půjdu na průmyslovku,na Technický Lyceum(je tam celkem dost hodin o práci s počítečem a tak)

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:03® Michal/
Michal/

heh v pátek? Mě by trefil šlak :-D

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:02® Salmo
Salmo

Už musím běžet,zítra mám ranní vyučování :-( Tak zatím zdar

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:02® Michal/
Michal/

je to cca všechno na 7 let.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:02® Michal/
Michal/

Salmo< Moje řeč :-D Já jdu na učňák, je to na 3 roky, dostanu výuční list a potom si udělám obor, operátor dřevařského průmyslu, tam se učí na CNC apod, a tam taky dostanu maturitu :-)

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:00® Salmo
Salmo

Michal> Jseš normální,já bych tam sám nešel,ale jako oblíbenec naší chemikářky jsem prostě musel…A názor jsem změnil,protože jsem si říkal,že gympl je na mě moc složitej.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:57® Michal/
Michal/

Salmo< Nechti nic říkat, ale už teď jsi trapnej, že si tam šel:D Ne kecám, hej dobře TY :-) A jaktože jsi změnil názor? Těsně před pololetím.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:53® Salmo
Salmo

Michal> Musím tě zklamat,na příjmačky asi nepůjdu(změnil jsem názor).Jinak ta olympiáda se mi povedla.Zírta budou výsledky a 2 nejlepší jdou do okresního kola.Jestli se tam dostanu,tak se veřejně ztrapním :-D

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:51® Michal/
Michal/

Salmo< Ha ha ha ha :-D Jenže tebe ještě čekaj přijmačky :-D A me ne e :) Já doufám, že se mi podaří sprovoznit tu pistolku :-) Ty olympioniku :-D Vyhrál si aspoň?

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:45® Salmo
Salmo

Michal> Tak to koukej zkompletovat,už se nemůžu dočkat :-D Jinak dneska už nám uzavřeli známky.Konečně už bude vegáč,hned zítra jdu dělat sérii wobů…

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
Michal/

Salmo< To já sem taky zvědavej :-D

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:16® Salmo
Salmo

Michal> Hehe,už se těším až něco stvoříš,kutile :-D

LuboO>S tím atentátníkem se ti to povedlo,směju se tomu ještě teď… :-)

doktor.fiSh> Jaké má tan wobík míry ??

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:52® Michal/
Michal/

Doktor.fiSh< Takovýho si chcu udělat taky, zkusím si nějak hrát s barvama, ať vznikne nějakej duhák :-)

LuboO< Jak atentátník? :-D Lahev vydrží minimálně 6 barů :-)

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:42® doktor.fiSh
doktor.fiSh

môj favorit na pstruhy

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28300.jpg
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:40® LuboO
LuboO

Btw, chodi niekto z vas teraz na ryby? Alebo len kutite doma? Ja som chcel ist dnes, ale zdvihla sa hladina Hrona tak o 1 meter + dazd, nemalo vyznam. Mozno v nedelu skocim, mam to totizto „strasne“ daleko, asi 45 metrov k vode. No dobre, tak 60.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:34® LuboO
LuboO

Jezus, to je co za monstrum? To vypada jak amatersky nastrazny system talibanskeho atentatnika. To by som sa bal mat doma. Dnes som kostroval, ale len nejake 4 kusky, bo sa musim ucit. Free budem az v sobotu vecer. Cele 2 tyzdne:DDDD

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:12® Michal/
Michal/

LuboO< Při nejhoršim zrobim totok www.modding.cz

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:11® Michal/
Michal/

glooda< Nijak, zítra se táta staví do obchodu se spojkama a podobnýma věcma k vodě, ply a železářství, aby sehnal spojku, přez kterou spojím tlakovou nádobku s pistolkou, Už jsem ji zkoušel jen tak přez kompresor, ale byl to trochu větší tlak, tak sem tovypl, držel sem jen u ventilu hadici od kompresoru, v nádobce byla voda a jak to šlo :-)

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:52® parmen

Zdravím všechny,vaše práce je obdivuhodná, když tu byla ta domácí výroba stříkací pistole,tak jsem hledal víc na netu a jedno číslo časopisu Urob si sám se také zmiňuje o výrobě.Kdyžtak tady je odkaz na stažení toho čísla rs216.rapidsha­re.com Je to myslím kolem 40.stránky.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:41® glooda
glooda

Michal< Jak si to vyřešil stou pistolkou?

Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:09® Michal/
Michal/

Tady sem něco našel www.modding.cz

Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:30® Michal/
Michal/

LuboO< Tak to raději ne, to je až poslední řešení :-D

Čtvrtek 22. ledna 2009 v 16:55® LuboO
LuboO

Michal/, sekac, kladivo, sekundac a lepiaca paska, najlepsie strieborna. Ako v US filmoch. MacGyver by to mal za chvilku a este by z toho urobil skartovacku dopisov s komposterom.

Čtvrtek 22. ledna 2009 v 16:08® Michal/
Michal/

Tak heureka, pistolka už je doma, akorát sem v prde**. Nevím, jak to napojit. Závit od hadičky je tak malý, že tak tak pasuje na kolo od jízdního kola. Ale moc tam nejde dát:( Dostal sem k tomu i regulační ventil, tak jsem špekuloval, že hadičku napojim k ventilu a ventil, protože má velký ventil napojím na nádobku, jenomže je to tak velký ventil, že nepasuje ani na kolo u auta :-(( ( Já absolutně nevím jak to mám napojit.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 14:10® LuboO
LuboO

3stan, ak sa rozhodnes, daj vediet, isli by sme spolu. Mozno by sme aj nieco vyriesili ohladom povo. Inak, dalsi rok mozno bude zvazovka a DN bude miestna. Mozno.

Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 14:08® Mar10

3stan >zdravím ja jsem tu psal jestli bys neprodal pár tvých wobků že bych si je chtěl povodit a tys to asi přehlíd