Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:10® Michal/
-
Lubo< Já chcu taky, ale je to pod ledem. Navíc si hodlám v Brně koupit light feeder, tak ho pak testnu až v březnu
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:05® Salmo
-
LuboO> Chdil bych,ale všechno je pod ledem
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:04® Salmo
-
Michal> Jj,vymysleli to pěkně blbě.Ale zase máme jen 5 hodin.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:04® LuboO
-
Takze este raz: Btw, chodi niekto z vas teraz na ryby? Alebo len kutite doma? Ja som chcel ist dnes, ale zdvihla sa hladina Hrona tak o 1 meter + dazd, nemalo vyznam. Mozno v nedelu skocim, mam to totizto „strasne“ daleko, asi 45 metrov k vode. No dobre, tak 60.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:03® Salmo
-
Michal> Já teda půjdu na průmyslovku,na Technický Lyceum(je tam celkem dost hodin o práci s počítečem a tak)
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:03® Michal/
-
heh v pátek? Mě by trefil šlak
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:02® Salmo
-
Už musím běžet,zítra mám ranní vyučování
Tak zatím zdar
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:02® Michal/
-
je to cca všechno na 7 let.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:02® Michal/
-
Salmo< Moje řeč
Já jdu na učňák, je to na 3 roky, dostanu výuční list a potom si udělám obor, operátor dřevařského průmyslu, tam se učí na CNC apod, a tam taky dostanu maturitu
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:00® Salmo
-
Michal> Jseš normální,já bych tam sám nešel,ale jako oblíbenec naší chemikářky jsem prostě musel…A názor jsem změnil,protože jsem si říkal,že gympl je na mě moc složitej.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:57® Michal/
-
Salmo< Nechti nic říkat, ale už teď jsi trapnej, že si tam šel:D Ne kecám, hej dobře TY
A jaktože jsi změnil názor? Těsně před pololetím.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:53® Salmo
-
Michal> Musím tě zklamat,na příjmačky asi nepůjdu(změnil jsem názor).Jinak ta olympiáda se mi povedla.Zírta budou výsledky a 2 nejlepší jdou do okresního kola.Jestli se tam dostanu,tak se veřejně ztrapním
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:51® Michal/
-
Salmo< Ha ha ha ha
Jenže tebe ještě čekaj přijmačky
A me ne e :) Já doufám, že se mi podaří sprovoznit tu pistolku
Ty olympioniku
Vyhrál si aspoň?
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:45® Salmo
-
Michal> Tak to koukej zkompletovat,už se nemůžu dočkat
Jinak dneska už nám uzavřeli známky.Konečně už bude vegáč,hned zítra jdu dělat sérii wobů…
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
-
Salmo< To já sem taky zvědavej
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:16® Salmo
-
Michal> Hehe,už se těším až něco stvoříš,kutile
LuboO>S tím atentátníkem se ti to povedlo,směju se tomu ještě teď…
doktor.fiSh> Jaké má tan wobík míry ??
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:52® Michal/
-
Doktor.fiSh< Takovýho si chcu udělat taky, zkusím si nějak hrát s barvama, ať vznikne nějakej duhák
LuboO< Jak atentátník?
Lahev vydrží minimálně 6 barů
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:42® doktor.fiSh
-
môj favorit na pstruhy
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:40® LuboO
-
Btw, chodi niekto z vas teraz na ryby? Alebo len kutite doma? Ja som chcel ist dnes, ale zdvihla sa hladina Hrona tak o 1 meter + dazd, nemalo vyznam. Mozno v nedelu skocim, mam to totizto „strasne“ daleko, asi 45 metrov k vode. No dobre, tak 60.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:34® LuboO
-
Jezus, to je co za monstrum? To vypada jak amatersky nastrazny system talibanskeho atentatnika. To by som sa bal mat doma. Dnes som kostroval, ale len nejake 4 kusky, bo sa musim ucit. Free budem az v sobotu vecer. Cele 2 tyzdne:DDDD
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:12® Michal/
-
LuboO< Při nejhoršim zrobim totok www.modding.cz
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:11® Michal/
-
glooda< Nijak, zítra se táta staví do obchodu se spojkama a podobnýma věcma k vodě, ply a železářství, aby sehnal spojku, přez kterou spojím tlakovou nádobku s pistolkou, Už jsem ji zkoušel jen tak přez kompresor, ale byl to trochu větší tlak, tak sem tovypl, držel sem jen u ventilu hadici od kompresoru, v nádobce byla voda a jak to šlo
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:52® parmen
-
Zdravím všechny,vaše práce je obdivuhodná, když tu byla ta domácí výroba stříkací pistole,tak jsem hledal víc na netu a jedno číslo časopisu Urob si sám se také zmiňuje o výrobě.Kdyžtak tady je odkaz na stažení toho čísla rs216.rapidshare.com Je to myslím kolem 40.stránky.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:41® glooda
-
Michal< Jak si to vyřešil stou pistolkou?
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:09® Michal/
-
Tady sem něco našel www.modding.cz
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:30® Michal/
-
LuboO< Tak to raději ne, to je až poslední řešení
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 16:55® LuboO
-
Michal/, sekac, kladivo, sekundac a lepiaca paska, najlepsie strieborna. Ako v US filmoch. MacGyver by to mal za chvilku a este by z toho urobil skartovacku dopisov s komposterom.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 16:08® Michal/
-
Tak heureka, pistolka už je doma, akorát sem v prde**. Nevím, jak to napojit. Závit od hadičky je tak malý, že tak tak pasuje na kolo od jízdního kola. Ale moc tam nejde dát:( Dostal sem k tomu i regulační ventil, tak jsem špekuloval, že hadičku napojim k ventilu a ventil, protože má velký ventil napojím na nádobku, jenomže je to tak velký ventil, že nepasuje ani na kolo u auta
( Já absolutně nevím jak to mám napojit.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 14:10® LuboO
-
3stan, ak sa rozhodnes, daj vediet, isli by sme spolu. Mozno by sme aj nieco vyriesili ohladom povo. Inak, dalsi rok mozno bude zvazovka a DN bude miestna. Mozno.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 14:08® Mar10
-
3stan >zdravím ja jsem tu psal jestli bys neprodal pár tvých wobků že bych si je chtěl povodit a tys to asi přehlíd