Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. ledna 2009 ve 12:53® gomz
-
LuboO:vypada to velmi zajimave.
- Středa 21. ledna 2009 ve 12:51® LuboO
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 21. ledna 2009 ve 12:51® LuboO
-
Tak, tu je osadeny sumik, este nezalepeny a nevyvazeny. Konecne som chytil aspon aky taky grif na ocka.
gomz, zatial nic nedorazilo, ale ja pockam.:)
- Středa 21. ledna 2009 ve 12:24® gomz
-
LuboO:posilam nejake fotky na e-mail.
sni:vypadaji dobre ty tve vytvory.ohledne popiku psal mam pocit Doudleban nekde driv.dela si je doma.nevim kolik stoji ten prasek na lopatky, ale lexan by to mohl resit.da se nahrivat a tvarovat.jen je otazka jestli sezenes mensi kus jak celou tabulu-ta stoji balik.
MartinS:vypadaji taky dobre!jen tak dal at si to tady muzeme navzajem hodnotit.
- Středa 21. ledna 2009 ve 12:21® sni
-
tie fat rapky su svetove..striekane model.pistolkou?
- Středa 21. ledna 2009 v 11:52® MartinS
-
pochvalim sa aj ja malou seriou. Farebna uprava nie je konecna,no vanova skuska dopadla na jednotku
.
- Středa 21. ledna 2009 v 10:07® sni
-
je…najsamlepsie su tie litrove(tvrde-vratne)…ale chcem vyskusat uplne iny level na vyrobu lopatiek…existuje nejaky prasok(pouzivaju ho zubny laboranti,)ktory je vraj rovnako tvrdy ako plexisklo,ale pruznejsi a cca 30min ho mozes tvarovat..velka vyhoda pri tomto type woblerikov
- Středa 21. ledna 2009 v 0:19® LuboO
-
sni, nazdar, no kukam, inspiracie a napadov nikdy nie je dost. Dobry tip. S tou kolou. Je to dostatocne pevne?
- Úterý 20. ledna 2009 ve 23:40® sni
-
nazdar chalosi,ako kukam sami sikovnickovia..inak co sa tyka popiek skusal sa niekto pozriet na spodok plastovej flase?napr od coly?…to len keby to niekoho zaujimalo :o)
- Úterý 20. ledna 2009 ve 23:06® Michal/
-
nic zatim mizim, musim spat, ať su zitra čilý jako wobler
- Úterý 20. ledna 2009 ve 23:03® Michal/
-
LuboO< ja ja kapišto. To bych taky rád
Ale baví mě to no
Akorát nějak dochází materiál
- Úterý 20. ledna 2009 ve 23:00® LuboO
-
Michal, kukam, ze si sutazivy typ, nepozeram na to tak, mozno by som to ani nechcel, skor nejaky vlastny styl, ktory by bol uspesny vo vode. Oni to maju urcite krasne, ale aj x rokov praxe a zazemie a vercajk. To ja nemam. Preto zatial zostavam pri zemi. Ale ako rozlisis Rapalu od Salma (woby, nie tupritomneho borca), tak by som raz chcel, aby rozlisili moje od gomza ci 3stana. Kapisto?
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:55® Michal/
-
Inak doufám, že to vytáhnu na takovou úroveň jako má gomz, nebo 3stan
Co myslíš ty LuboO? Prubnem to? Budem lepší ne?
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:49® Michal/
-
LuboO< Tak sem to lehoučce špekuloval
Ale smajlíka si zasloužím já
A že sem to já, tak i ten diamant co chceš dneska v noci ukrást
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:47® LuboO
-
A k tej zatazi v druhom diele, cisto teoreticky, ak rozlozis tu zataz v prvej polovici, bude ti negovat pohyb prvej polovicy, tam padom bude na ho..o. Skor mozno malicky brocek na koniec k obluciku hacika. A predok zatazit tak, ze k lopatke 70% a zbytok potiahnut dozadu, max. tesne za oblucik prveho haka.
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:43® Michal/
-
njn, stejně nemám rád 2dílný foby
Akorát mi to přijde pořád stejný, ať dělám jakýkoliv wobler, tak pořád chodí stejně, akorát mejí jinčí tvar
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:43® LuboO
-
Salmo, tu nejde o to, ktora ryba sa zivi sumcekmi, ide o to, ci sa da aspon zhruba napodobnit realny pohyb urciteho druhu ryby. Mozno to beriem do detailu, ale ktora ryba sa zivi kriklavo zlto cervenou zrudou, v umelom prevedeni zvanou twister? Btw, tam, kde chodim, sumce su a verim, ze ich tam ryby registruju, biele ako predatora, drave ako konkurenciu. A bude tam chut potlacit narast dalsej konkurencie. Preco stuky beru na male stucky? Riesia potravnu a priestorovu konkurenciu. Pokial nie su hladne jak svina, ze zozeru aj popkorny.
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:41® Salmo
-
Michal> Máš recht
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:40® Michal/
-
Salmo< Já zatím udělal jednoho dělíka
To je na howno práce, blbě se to děla, hlavně ta kostra
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:38® Salmo
-
Michal> Dělal jsem dva dělence a když jsem dal olovo i do „ocasu“ tak nikdy nešlapal.Spíš bych ho rovnoměrně rozložil do přední části
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:36® Salmo
-
LuboO> Bereš to moc do detailu.A když už jsme u dokonalého napodobování,tak mi řekni,která ryba se živí výhradně sumečky ?
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:35® Michal/
-
Tak v tom případě bych narval za lopatku, ale i do druhýho dilku bych dal olovo
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:34® Michal/
-
Salmo< Mi přinde taky lepči, ale co ty víš, co bude později
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:34® LuboO
-
Michal, bacha, sumec musi ist tesne nad dnom a nesmie byt prilis agresivny. Podla mna.
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:34® Salmo
-
LuboO> Taky bych to narval za lopatku – klasika,která nikdy nezklame.
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
-
zaslužim si smajlíka?
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:33® Salmo
-
Michal> Jo dá se tomu rozumět.Jinak Nj se taky učím,ale Aj mi přijde lepší
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
-
Všechno rvat za lopatku !!!! Tak to robim ich a su spokojeny
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:32® LuboO
-
Anketova otazka:
Ako by ste vyvazovali toho sumceka, co som sem daval nedavno? Podotykam, ze je deleny a bude mat hlbokopotapavu lopatku. Odmenou za spravnu alebo najlepsiu odpoved bude jednoduchy smajlik vo fore.
- Úterý 20. ledna 2009 ve 22:29® Michal/
-
LuboO< To by byla rit, kdyby to někdo stratil a potom to já našel