Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 21. ledna 2009 ve 12:53® gomz
gomz

LuboO:vypada to velmi zajimave.

Středa 21. ledna 2009 ve 12:51® LuboO
LuboO
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28294.jpg
Středa 21. ledna 2009 ve 12:51® LuboO
LuboO

Tak, tu je osadeny sumik, este nezalepeny a nevyvazeny. Konecne som chytil aspon aky taky grif na ocka.

gomz, zatial nic nedorazilo, ale ja pockam.:)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28293.jpg
Středa 21. ledna 2009 ve 12:24® gomz
gomz

LuboO:posilam nejake fotky na e-mail.

sni:vypadaji dobre ty tve vytvory.ohledne popiku psal mam pocit Doudleban nekde driv.dela si je doma.nevim kolik stoji ten prasek na lopatky, ale lexan by to mohl resit.da se nahrivat a tvarovat.jen je otazka jestli sezenes mensi kus jak celou tabulu-ta stoji balik.

MartinS:vypadaji taky dobre!jen tak dal at si to tady muzeme navzajem hodnotit.

Středa 21. ledna 2009 ve 12:21® sni

tie fat rapky su svetove..striekane model.pistolkou?

Středa 21. ledna 2009 v 11:52® MartinS
MartinS

pochvalim sa aj ja malou seriou. Farebna uprava nie je konecna,no vanova skuska dopadla na jednotku :-)) .

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28292.jpg
Středa 21. ledna 2009 v 10:07® sni

je…najsamlepsie su tie litrove(tvrde-vratne)…ale chcem vyskusat uplne iny level na vyrobu lopatiek…existuje nejaky prasok(pouzivaju ho zubny laboranti,)ktory je vraj rovnako tvrdy ako plexisklo,ale pruznejsi a cca 30min ho mozes tvarovat..velka vyhoda pri tomto type woblerikov

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28291.jpg
Středa 21. ledna 2009 v 0:19® LuboO
LuboO

sni, nazdar, no kukam, inspiracie a napadov nikdy nie je dost. Dobry tip. S tou kolou. Je to dostatocne pevne?

Úterý 20. ledna 2009 ve 23:40® sni

nazdar chalosi,ako kukam sami sikovnickovia..inak co sa tyka popiek skusal sa niekto pozriet na spodok plastovej flase?napr od coly?…to len keby to niekoho zaujimalo :o)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28290.jpg
Úterý 20. ledna 2009 ve 23:06® Michal/
Michal/

nic zatim mizim, musim spat, ať su zitra čilý jako wobler :-D

Úterý 20. ledna 2009 ve 23:03® Michal/
Michal/

LuboO< ja ja kapišto. To bych taky rád :-) Ale baví mě to no :-D Akorát nějak dochází materiál :-D

Úterý 20. ledna 2009 ve 23:00® LuboO
LuboO

Michal, kukam, ze si sutazivy typ, nepozeram na to tak, mozno by som to ani nechcel, skor nejaky vlastny styl, ktory by bol uspesny vo vode. Oni to maju urcite krasne, ale aj x rokov praxe a zazemie a vercajk. To ja nemam. Preto zatial zostavam pri zemi. Ale ako rozlisis Rapalu od Salma (woby, nie tupritomneho borca), tak by som raz chcel, aby rozlisili moje od gomza ci 3stana. Kapisto?

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:55® Michal/
Michal/

Inak doufám, že to vytáhnu na takovou úroveň jako má gomz, nebo 3stan :-) Co myslíš ty LuboO? Prubnem to? Budem lepší ne? :-D

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:49® Michal/
Michal/

LuboO< Tak sem to lehoučce špekuloval :-) Ale smajlíka si zasloužím já :-) A že sem to já, tak i ten diamant co chceš dneska v noci ukrást :-)

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:47® LuboO
LuboO

A k tej zatazi v druhom diele, cisto teoreticky, ak rozlozis tu zataz v prvej polovici, bude ti negovat pohyb prvej polovicy, tam padom bude na ho..o. Skor mozno malicky brocek na koniec k obluciku hacika. A predok zatazit tak, ze k lopatke 70% a zbytok potiahnut dozadu, max. tesne za oblucik prveho haka.

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:43® Michal/
Michal/

njn, stejně nemám rád 2dílný foby :-) Akorát mi to přijde pořád stejný, ať dělám jakýkoliv wobler, tak pořád chodí stejně, akorát mejí jinčí tvar :-)

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:43® LuboO
LuboO

Salmo, tu nejde o to, ktora ryba sa zivi sumcekmi, ide o to, ci sa da aspon zhruba napodobnit realny pohyb urciteho druhu ryby. Mozno to beriem do detailu, ale ktora ryba sa zivi kriklavo zlto cervenou zrudou, v umelom prevedeni zvanou twister? Btw, tam, kde chodim, sumce su a verim, ze ich tam ryby registruju, biele ako predatora, drave ako konkurenciu. A bude tam chut potlacit narast dalsej konkurencie. Preco stuky beru na male stucky? Riesia potravnu a priestorovu konkurenciu. Pokial nie su hladne jak svina, ze zozeru aj popkorny.

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:41® Salmo
Salmo

Michal> Máš recht :-)

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:40® Michal/
Michal/

Salmo< Já zatím udělal jednoho dělíka :-) To je na howno práce, blbě se to děla, hlavně ta kostra :-D

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:38® Salmo
Salmo

Michal> Dělal jsem dva dělence a když jsem dal olovo i do „ocasu“ tak nikdy nešlapal.Spíš bych ho rovnoměrně rozložil do přední části

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:36® Salmo
Salmo

LuboO> Bereš to moc do detailu.A když už jsme u dokonalého napodobování,tak mi řekni,která ryba se živí výhradně sumečky ?

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:35® Michal/
Michal/

Tak v tom případě bych narval za lopatku, ale i do druhýho dilku bych dal olovo :-)

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:34® Michal/
Michal/

Salmo< Mi přinde taky lepči, ale co ty víš, co bude později :-D

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:34® LuboO
LuboO

Michal, bacha, sumec musi ist tesne nad dnom a nesmie byt prilis agresivny. Podla mna.

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:34® Salmo
Salmo

LuboO> Taky bych to narval za lopatku – klasika,která nikdy nezklame.

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
Michal/

zaslužim si smajlíka?

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:33® Salmo
Salmo

Michal> Jo dá se tomu rozumět.Jinak Nj se taky učím,ale Aj mi přijde lepší :-)

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
Michal/

Všechno rvat za lopatku !!!! Tak to robim ich a su spokojeny :-)

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:32® LuboO
LuboO

Anketova otazka:

Ako by ste vyvazovali toho sumceka, co som sem daval nedavno? Podotykam, ze je deleny a bude mat hlbokopotapavu lopatku. Odmenou za spravnu alebo najlepsiu odpoved bude jednoduchy smajlik vo fore. :-)

Úterý 20. ledna 2009 ve 22:29® Michal/
Michal/

LuboO< To by byla rit, kdyby to někdo stratil a potom to já našel :-D