Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. ledna 2008 ve 21:26® Jirka.:)
-
Začátečnická komplikace u mne byla že jsem neměl ani páru o tom jak by to mělo vypadat.Takže jsem vyřezal nějaký tvar a pak trochu zabrousil.Pro mně byla radost z prvního woblera ,ale řekl jsem si že to asi není to pravé ořechové a tak jsem si s dalším woblerem trochu pohrál smirgloval sem každou maličkost.a výsledek stál za to.Lepší tvar woblera jsem neviděl.Pak co se týká vyvážení dávám olůvko spíš k hlavičce aby se wob líp klepal,protože má menší odpor na ocásku.a pak snad jenom lopatku se snažím dělat co nejsimetričtější,je dobré přehnout papír a nakreslit půlku lopatky,vystříhnout, už jen překreslit na materiál na lopatku.Vložit ji do woba ale pokud možno rovně zkontrolovat ze zhora a je to.
- Úterý 22. ledna 2008 v 19:34® Mysho 22
-
TAk pani dneska som bol na nakupoch kupil som si nejaku balzu 10×30×100cm k tomu farby od Agama a Epoxidove lepidlo co by malo zaschnut za 5min tak snad sa mi niečo podari vytvorit.Hlavne by som chcel nejake rady na začiatok ako sa vyvarovat začiatočnickym komplikaciam pri vyrobe alebo spracovani dreva.
- Úterý 22. ledna 2008 v 17:15® Czudko
-
Jirka → no cece, nikdy by me nenapadlo, ze se do toho pustim, ale dlouhe nudne zimni vecery bylo potreba vyplnit a vase forum me navnadilo a tak jsem si rikal, ze se do toho taky pustim a jsem prekvapen… zatim se mi dari. Dokonce to zacalo bavit i drahou polovicku a tak radostne tvori se mnou (je to takova hracicka), kdyz se nudime
). Navic vzhledem k tomu, ze ji malovani bavi, tak to asi odnese
. Zatim mam hotove 4ks, ktere ceka povrchova uprava a pote test ve vode zda je vse spravne
). Tak az budou hotove dodam foto a nebo sem hodim mozna i polotovary…
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 21:32® Ftmči
-
Salmo: U takový velikosti problémy nemám. Jde o to vyřezat ten wobler hodně vysoký a široký. Při vyvažování dát zátěž hned za lopatku (v tom místě drážku rozšířím) a wobler maká jak od Rapaly.
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 20:41® Salmo
-
hezký „broučci“ mě ale za boha nešly vyvážit tak jsem se na ně vykašlal :-I
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 20:39® Ftmči
-
Posílám foto výrobků za letošní leden. Snad se budou líbit.
- Neděle 20. ledna 2008 v 11:29® Salmo
-
dobře teď dělám typ Shad Rap přihraju foto
- Neděle 20. ledna 2008 v 11:27® Jirka.:)
-
Czudko:Děkuju. Jinak jak ste na tom z výrobou???
- Sobota 19. ledna 2008 v 11:35® Czudko
-
Jirka → kdyz sjedes dolu na strance fora, je tam „Přidat toto fórum k mým oblíbeným“. Tak klikni na PRIDAT, ale musis byt prihlaseny.
- Pátek 18. ledna 2008 ve 23:13® Jirka.:)
-
čau neví někdo jak se přidávají forá k mým obl. fórum???už mě to nebaví to pořát otevírat díky
- Úterý 15. ledna 2008 v 17:38® Salmo
-
hmm zajímavé některé woby vypadají jako originály......
- Úterý 15. ledna 2008 ve 14:57@ ???
-
youtube.com
- Úterý 15. ledna 2008 v 11:06@ ???
-
- ukáka z tvorby polských kolegov …velké náhlady fotiek
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 22:24® cormaxx
-
Já jsem zkoušel malovat s lakama na nechty a docela dobře se dělají přechody barev,takže jsem si nějaký nakoupil.Ale ten čas pořád není.Zatim mám 2 skoro připravený k lakování,i když ani nevim proč ty větší woblery dělám,stejně na tyto větší skoro nechytám,takže asi jen pro radost
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 20:01® Salmo
-
čabi> díky boriak> popy nedělám protže se mi neosvědčili ani originály
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 14:43@ ???
-
salmo: wob vyzerá super vyrábaš aj pop-y (poppery)? kápni božskou
odporučam pre zaujimavost- vyroba roznych nástrah:
- Neděle 13. ledna 2008 ve 23:21® čabi
-
krásnej…
- Neděle 13. ledna 2008 ve 20:39® Salmo
-
Tak jsem dokončil dalšího Shada podle mě asi nejpovedenější wob co jsem kdy stvořil
- Úterý 8. ledna 2008 v 16:14® Prichy
-
jarryn: pena je napikacu
- Úterý 8. ledna 2008 v 16:14® Prichy
-
jarvan: jj, tak nejak to bude, kdyby jsi chtel vyrobit formy, dej vedet
- Úterý 8. ledna 2008 v 15:22® jarvan
-
Ne, ne, myslel jsem opravdu polystyren. Už jsem se na to informoval. Na výrobu jsou potřeba 2 složky. Jsou to tokové perličky, které po smýšení z látkou, která je „aktivuje“ začnou boptnat až vyboptnají formu. Při této reakci se látka ještě zahřívá (zhruba 100°C) a reakce lépe probíhá v podtlaku (ale prý to není podmínka).
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:18® jarryn21
-
Zdar Přichy.On myslel asi polyuretanovou pěnu.Jenže je to neproveditelný.Kdo s ní někdy dělal , myslím víckrát, tak to pochopí.Leze si to kam chce a při tak titěrných detailech si vůbec nedokážu představit kladnej výsledek.Navíc i kdyby se povedlo nějakým způsobem dostat to do tvaru wobleru, vznikne další problém : bude to hodně porovitý.Takže další práce s modelovádím.Ne ne radši balsa
)
- Pondělí 7. ledna 2008 v 18:17® Salmo
-
pěkný no zejtra ve škole dáš vědět jak dopadl lup
od kdy máte vlastně internet ??
- Pondělí 7. ledna 2008 v 16:15® olík
-
hm to ti věřím já jsem si štípl 4 a jedno pro tebe:D teď jdu na město loupit další:D:D
- Neděle 6. ledna 2008 v 18:46® Salmo
-
héle ho kolíka
co se ti na oku nelíbí víš jakou mi to dalo práci ho uloupnout a nestřeženě propašovat ven z Tůmovýho krámu
- Neděle 6. ledna 2008 v 18:36® olík
-
jo hele nekdy k tobě zajdu Salmo a blejsknem moje woby jak se budou líbit
- Neděle 6. ledna 2008 v 18:18® olík
-
hm nadhernej až na to voko
- Neděle 6. ledna 2008 v 17:54® sus1
-
Joooo,pěknej.
- Neděle 6. ledna 2008 ve 12:45® Salmo
-
přidávám foto níže zmíněného Red Heada podle mě vskutku nádhera......
- Neděle 6. ledna 2008 ve 12:03® jarvan
-
To je možný, nejsem totiž chemik.