Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 15. ledna 2009 v 8:54® 3stan

LuboO-letoxit je prirodzene riedky. ja to robim tak,ze si ho rozmiesam,nalejem do striekacky a cez nu to tlacim do drazok. robim vzdy viac kusov,takze striekacku potom vyhadzujem. Ak ho rozmiesas a nechas odstat tak zhustne a mozes tlacit az potom. Ja robim drazky dost uzke a davam to tam riedke a nevyteka to. Balza to trochu vpije a potom tam este trochu natlacim. Nakoniec tam natlacim ostruzlinky z balzy,ktore po vytvrdnuti len orezem a nemusis nic tmelit a brusit

Čtvrtek 15. ledna 2009 v 8:38® LuboO
LuboO

Páni, vy, ktori sa tomuto remeslu venujete uz dlhsie, neskusali ste niekto vyrobit woba v style Dorado Dead fish? www.woblerdorado.cz Ak ano, bol aj uspesny?

Čtvrtek 15. ledna 2009 v 8:24® LuboO
LuboO

3stan, v podstate som to chcel aj ja pouzit ako lepidlo aj na laminovanie, ale chlapik mi povedal, ze by mi to z drazky vytieklo. Preto som kupil Epoxy Durafix 30 min od Pelikanu, ale urcite sa po ten letoxit nabuduce zastavim, kvoli vytvrdeniu povrchu. Ten sumec, to je len taky ulet, ale ked sa pozeram na farby a tvary terajsich wobov, tak kludne mozem urobit aj macka Pooh, nikto sa nebude divit. Asi len tie vo vode.

Čtvrtek 15. ledna 2009 v 7:42® 3stan

LuboO-uz som to tu raz davnejsie pisal. Ja pouzivam letoxit miesto lepidla. na takuto robotu je to v podstate plnohodnotna nahrada. S tym sumcom no neviem,predsa je to len ryba s nocnym rezimom.

Středa 14. ledna 2009 ve 23:33® LuboO
LuboO

Kurna chlapi, chvilku ste bez dozoru a uz to clovek nestiha citat. gomz, kupil som to epoxydove lepidlo, ale letoxit nie, mal som malo penazi u seba, stoji to u nas 305,– Sk, tak nabuduce. A pribalil som si aj dosku balzy, 1000×100×20. Tak mam matros pre dalsie ulety. Co tak vyrobit woba v tvare sumca? Maleho? Chytalo by to?

Středa 14. ledna 2009 ve 22:21® BigMike

Mar 10: dyť to říkám, je tam olova málo, tak se naklání! Což ovšem nemá vliv na akci a pod. Pokud po zatáhnutí „nabere“ vodu a odpor a začne makat je OK!!!

Středa 14. ledna 2009 ve 22:18® BigMike

A na Ústí nekoukejte, oni tam jen tak plkají, kdežto tady to „smrdí“ v skoro každém příspěvku nějakou info a nebo novinkou:))) Když sem 2 dny nekouknu, jsem mimo mísu, tam mi nic neunikne:)))))

Středa 14. ledna 2009 ve 22:10® Mar10

BigMike> no to olůvko jsem dal mezi lopatku a první očko a je tam strčený 1,2g broček.

Středa 14. ledna 2009 ve 22:08® BigMike

Mar10: nejspíš nemáš olovo nakřivo, ale málov břiše a to je jasné, že w. padá na stranu!

Salmo: tohle klubko mám nadosmrti:)))Jestli udělám letos 10–20 ks tak to bude moc. Momentálně mám zájem jinde,mám prostě rybí období, pak sportovní, pak střelecké, pak čtecí, pak … atd.:)) Počasí broušení na zahradě také nepřeje a prostě není chuť. Dám rybkám a w. oraz, snad se nažhavím na jaře:))

Středa 14. ledna 2009 ve 22:07® Mar10

jo ještě jsem si všiml že sem dal 3300 příspěvek.

Středa 14. ledna 2009 ve 21:52® Michal/
Michal/

Salmo, Aha tak to jo :-D No trochu máš pravdu, jsem dneska mimo :-D i V němčině se mlel blbosti :-D Tak si to užij, u nás přijímačky nejsou, jede se na průměr známek :-)) Ae to sem nepatří :-)

Mar10< Tak dej pak vědět

Středa 14. ledna 2009 ve 21:51® Mar10

salmo> no snad to půjde ale spíš mě zajímají ty jakoby třpytky chtělo by je to prtáhnout a zjistit jak budou chodit ve vodě doufám že dobře.

Středa 14. ledna 2009 ve 21:49® Mar10

michal>to už jsem zkoušel a stejně leží ale možná že jsem ho tam dal málo no uvidím vyzkouším to a dám vědět dík

Středa 14. ledna 2009 ve 21:48® Salmo
Salmo

Michal> Jsi někde upadl ne ?? V dubnu píšu příjmačky :-P

Mar10> Jak psal Michal stačí wob na protilehlé straně přitížit a mělo by to být OK.

Středa 14. ledna 2009 ve 21:45® Michal/
Michal/

tak máš asi olovo nakřivo, v pohodě postačí, když do druhého boku, ne do toho na který se to naklání dáš olovo, prostě tam zatlač broček.

Středa 14. ledna 2009 ve 21:45® Mar10

michal>jen když ho položím

Středa 14. ledna 2009 ve 21:44® Mar10

salmo> dal jsem do nich kostru zátěž a zkoušel jestli dobře stojí na vodě (v klidu) jestli se nepotápí atd. a oni stojí pod uhlem 45 stupnů

Středa 14. ledna 2009 ve 21:43® Michal/
Michal/

Salmo< Právě že ne, a s tím učením jsem to myslel takto, ty jsi v osmičce ne?

Mar10< Myslíš, že se nakloní na bok jen když ho položíš na vodu, nebo když ho táhneš?

Středa 14. ledna 2009 ve 21:42® Salmo
Salmo

Mar10> Zkus to upřesnit,nějak jsem tě nepochopil…Myslíš že jsou pod úhlem 45° při tažení,nebo v klidové poloze ??

Středa 14. ledna 2009 ve 21:41® Salmo
Salmo

Michal> Jo a s tou pistolkou to normální není.Neobjednal jsis jí z nějakýho pochybnýho e-shopu ??

Středa 14. ledna 2009 ve 21:40® Mar10

salmo> ted bych chtěl radu, určitě to tu už bylo ale nemůžu to tu najít, pokoušel jsem se o shady ale nevím čím to je nestojí rovně vždycky se nabulí na stranu,neleží sice uplně ale jsou tak pod úhlem cca 45 stupňů.

Středa 14. ledna 2009 ve 21:39® Salmo
Salmo

Michal> Tak stahuj obrázky a nerej :-)) ) Jinak s tím učením jsem tě krapet nepochopil.

Středa 14. ledna 2009 ve 21:36® Michal/
Michal/

jinak for all< Je to normální, že mi ještě nepřišla ta pistolka, když jsem ji objednal 6.1?!

Středa 14. ledna 2009 ve 21:35® Michal/
Michal/

Salmo< Já nezávidím :-) Já žádnou Rapalku nevlastním, tak stahuju obrázky :-D A potom z videa zjistím, jak asi vypadaj. Rapala tak propaguje výrobky a já toho využívám :-)

Jinak spíš tě lituju, že se budeš muset učit i na druhý pololetí :-D

Středa 14. ledna 2009 ve 21:32® Salmo
Salmo

Mar10> Doufám že budeš mít pravdu,jinak už se těším na foto

Michal> Nazáviď :-P :-D

Středa 14. ledna 2009 ve 21:30® Mar10

michal> tak abychom předběhli Ústí tak musíme začít psát trochu rychleji a častěji :-D

Středa 14. ledna 2009 ve 21:30® Michal/
Michal/

No jooooooooo Salmo dostal kapesný :-D V cukrárně měli zavříno, tak koupil Rapalu :-D

Středa 14. ledna 2009 ve 21:29® Michal/
Michal/

toledo< Ani nápad!! Nevidím důvod :-) Nejdřív musíme v počtu příspěvků předběhnout Ústí n. Labem :-D

Středa 14. ledna 2009 ve 21:29® Mar10

Jo ještě sem zapomněl dneska se mi povedlo dostat se na chvíli k drátu tak sem si udělal kostry (zítra hodím foto) a taky sem se pokusil o výrobu jakoby rotaček :-) foto taky zítra.

Středa 14. ledna 2009 ve 21:23® Mar10

salmo> pěkný kousek, ryby ti na ní půjdou samy :-D