Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 13. ledna 2009 v 17:47® gomz
gomz

Hony:muzes mi to prosim te vysvetlit?tu druhou vetu?nejak mi to neni jasne a „onuty=ohnuty“ jsem si dosadil.marmyska ma snad taky hrot hacku otoceny ku hladine, ne?

Úterý 13. ledna 2009 v 17:39® Hony

MartinS – podle mne dolu, lepe bude držet stabilitu a nebude se obracet na záda. Pokud nahoru – musel by být onutý dolu, jalo u marmyšek.

Úterý 13. ledna 2009 v 17:32® gomz
gomz

MartinS:podle meho nazoru hacek nahoru u potapiveho wobka a dolu u plovouciho

Úterý 13. ledna 2009 v 16:42® MartinS
MartinS

Caute, chcem sa Vas opytat na jednu vec. Chcem si vyrobit woblerka imitujuceho vcelu, osu ,srsna a podobne… Chcem pouzit jednohacik ale neviem na ktoru stranu je lepsie ho vytocit, hrot hore alebo dole ? dakujem

Úterý 13. ledna 2009 v 15:03® Michal/
Michal/

Já si myslím, že woby z tvrdého dřeva jsou i lepší, ale na opracovatelnost těžší :-(( Kdybych měl takovou mašinku jako má třeba Prichi, tak bych šel taky do tvrdého dřeva.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 23:10® gomz
gomz

LuboO:pokud to bude citelne tak jo, jinak to radeji naskenuj at jde neco videt.jinak zalezi na tom kolik toho snese woblik treba i z mekkeho dreva.v kazdem pripade na tvrdem dreve se nechaji ruce pri opracovani.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 23:00® LuboO
LuboO

V poslednom cisle Slovenskeho rybara, je to privlacovy special, je clanok o domacej vyrobe wobov od nejakeho spaniela. Odfotim a hodim sem. Ma opacnu genezu, od balzy presiel na tvrde drevo.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 22:01® Michal/
Michal/

gomz< Tak těch rozdělanejch tu je už dost ne? Chce to už hotovku :-) Změna je život :-D

Pondělí 12. ledna 2009 ve 22:00® gomz
gomz

LuboO:hodne stesti pri vyberu a at potom slouzi dle tvych predstav!

Michal:gratulace ke skolnim vysledkum! jedna vrstva na syrove drevo-brousim.dalsi dva laky a jdu „plavat“

…nedrazdi a dej foto hotovky!

Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:56® Michal/
Michal/

LuboO< Tak jdi na to jako já Ententýky dva špalíky :-D gomz,inspo< A jooooooo já vyhrál 3200 příspěvek hurááááááá konečně něco, dneska se mi daří, jak ve škole ( 3 pololetky napsané na 1) Tak tady :-D Už se nemůžu dočkat barviček. Jinak teprve dneska mi přišlo, že tu pistolku posílají, napsali jeden email, že už to je a posílaj a dneska další a to sem to objednával 6.1 . Nějak jim to trvá :-D

Ale nějak zaostáváte, pořád sem dáváte jen nehotový tělíčka :-)

gomz< Možná, že to tu bylo, ale kolik vrstev letoxidu dáváš před barvením?

Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:55® LuboO
LuboO

To je u nas nerealne, to by nas obchodnik neurobil. Zajtra uz konecne/bohuzial/ vyrazam do prace, tak si prebehnem aj ine obchody. A idem nakupit balzu a ten letoxit.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:51® gomz
gomz

LuboO:neporadim, pokud to jde se domluv s obchonikem at ti prut pujci a odzkousej na vode.vim, ze to neni jen tak a taky se mi to mluvi, ale mam takoveho obchodnika, se kterym je domluva mozna.ono je neco jineho jen „zatrepat“ s prutem v obchode a neco jineho prohodit vodu.tam se ti ukaze daleko v jinem „svetle“ jak na suchu.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:47® LuboO
LuboO

gomz, ja som ju mal dnes v ruke, velmi sa mi pozdava, aj vyvazenim, aj hmotnostou, ale asi by mi trochu nevyhovovala na rotacky na rieke. Mal som v ruke aj nejake Shimano, 1,80 m , 3–15g, ale nie chvejivka, neviem sa rozhodnut.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:37® gomz
gomz

LuboO:nevim jak komu vyhovuje chvejivka, ale ja radeji tvrdsi proutky a dobre serizenou brzdu navijaku.nebranim se parabole, ale co je moc mi nesvedci.vzdy davam prednost ochytani v obchode jak doporuceni a nakup na slepo.nevlastnim, takze nevim a nebudu soudit.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:32® LuboO
LuboO

dakujem za pochvalenie stuky, nie je to uplne podla mojich predstav, ale snad bude dobra. Mimochodom, co si myslite o tomto prutiku? www.fish-pro.cz

Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:03® gomz
gomz

Mar10:je hezke mit nejaky vzor, ale neni treba(muj nazor)se s nejakym vyrobkem srovnavat!kazdy ma to svoje, kde muze byt jedinecny a ryba vi stejne prd jestli je to co ji plave pred nosem tvuj vyrobek nebo nejaka kopie.snaz se a uvidis, ze to ma cenu!

Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:54® Mar10

Jo a na ty hotovky to si počkáte minimálně týden ted mi začíná praxe takže vstávat ve 4 a domů ve 3 tak to už se mi asi chtít nebude ale pokusím se je zkompletovat co nejdřív.

Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:54® Mar10

gomz> dík za pochvalu ale s těma tvýma wobkama to nemůžu vůbec srovnávat. :-?

Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:07® gomz
gomz

neco z wyroby

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28249.jpg
Pondělí 12. ledna 2009 v 19:52® gomz
gomz

LuboO:je videt, ze se snazis…vypada dost dobre!pokud budes tahat filety, muzes mi prosim napsat presny zpusob jak to zaridit?s tema odstinama barev mas pravdu-koupit nebo michat.

Mar10:vypada to k svetu.posli pak foto hotovek at si smlsnem!

Michal:gratulace k 3200 prispevku(aspon neco malo ti vyslo)ohledne trefeni do kulateho cisla…

Pondělí 12. ledna 2009 v 19:10® inspo

Michal/> Dík za kompliment :-D … vyhrál jsi 3200-tý příspěvek :-D

Pondělí 12. ledna 2009 v 18:45® Michal/
Michal/

inspo< Rejpalisto rejpalistickej :-D

Pondělí 12. ledna 2009 v 17:33® inspo

Michal/> opakování je matka moudrosti :-D

Pondělí 12. ledna 2009 v 17:32® inspo

LuboO> jo jo, chápeme se :-D

Pondělí 12. ledna 2009 v 17:30® Michal/
Michal/

heh ta adresa se tady mele pořád dokola :-D

Pondělí 12. ledna 2009 v 17:22® krpatyCZ

www.deutscherhechtangler-club.de kdyby to nahodou nekomu pomohlo :-D

Pondělí 12. ledna 2009 v 17:18® Michal/
Michal/

Tak jsem opět tady :-) Salmo< To není wobama, ale už od mala mám rád dřevo. Vím, jak jsem byl menší, tak sem rád chodil ke strejdovi na pilu, kde jsme občas něco vyrobili. Byl vyučenej stolař :-)

LuboO< No to je paráda! Fakt supr, moc se mi líbí ten bok, ty žlutý skvrnky, perfektní, POTLESK!

Pondělí 12. ledna 2009 v 16:17® LuboO
LuboO

Inspo, myslel som to tak, ze sirsiu skalu si vytvorim namiesanim toho odtienu, aky potrebujem. Viem, ze farby lakov su poriadne pestre, ale predsa len, to miesanie aspon pre mna poskytuje viac moznosti. Netrvrdim, ze laky su horsie vseobecne, ale mne osobne vyhovuju menej. Dufam, ze sa chapeme. Sam si to napisal, kazdemu vyhovuje nieco ineho.

Pondělí 12. ledna 2009 v 15:12® inspo

LoboO> No já používám taky laky na nehty a netvrdím, že jsou lepší nebo horší…každému vyhovuje něco jiného. Ale o té škále barev by se dalo polemizovat. Vzhledem k tomu, že používáš akrylátové barvy, tak ses asi ani po lacích na nehty moc nedívál, ale mohu ti říct, že snad není barva, která by se nedala sehnat :-D

Pondělí 12. ledna 2009 ve 14:53® LuboO
LuboO

laky som kedysi pouzival, ale teraz nie, pride mi to lepsie natriet/nastriekat, vsak gomz:)/, ako lakovat lakom na nechty. Salmo nebude suhlasit. Ale pri klasickom farbeni mas podstatne vacsiu skalu farieb. A lak navrch.