Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 12. ledna 2009 v 8:42® 3stan

mam tu nejaky obrazok. zial nepodarilo sa mi najst povodny odkaz na stranku ,z ktorej som ho stiahol. okrem neho este asi 6 dalsich prefotenych rapal a asi 45 kusov woblerov roznych znaciek vo wordovskej tabulke. mozem poslat niekomu na mail.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28236.jpg
Pondělí 12. ledna 2009 v 0:06® inspo

LuboO> Až uvídím, uvěřím :-D

Neděle 11. ledna 2009 ve 23:29® LuboO
LuboO

tak stuka je hotova

Neděle 11. ledna 2009 ve 22:50® Salmo
Salmo

Michal> Koukám že tě to opracovávání dřeva nějak chytlo :-) Já asi zkusím Gymnásium,Prů­myslovku – technické lyceum a třetí nevím.Dal bych tam nějakou „záchytnou“ školu,na kterou budu mít 100 % šanci se dostat.

Neděle 11. ledna 2009 ve 22:47® Michal/
Michal/

to já vím, Jedna jde nakonec na stolaře, druhá na operátora v dřevařském průmyslu a třetí jde na zemědělku-agropodnikání :-)

Neděle 11. ledna 2009 ve 22:41® Salmo
Salmo

Michal> :-) a jak to máš se SŠ nebo SOU ?? Když máme výhodu těch tří přihlášek,tak ani pořádně nevím,kam mám jít :-D

Neděle 11. ledna 2009 ve 22:34® Michal/
Michal/

heh mě čistá 2 a to píšu s diakritikou :-)

Neděle 11. ledna 2009 ve 22:33® Salmo
Salmo

Michal> Tak jo,kolo ti pošlu poštou :-D Jinak z češtiny mi vychází 1–2

Neděle 11. ledna 2009 ve 22:07® Michal/
Michal/

Salmo< Tak mi dej kolo :-D Jinak co máš z češtiny? :-D Seš na pravopisu závislej. :-D

Neděle 11. ledna 2009 ve 21:51® Salmo
Salmo

Zdarec,člověk sem den nepáchne a hned se musí prokousávat 4 stránky z5 :-D

Michal> Hmm tak to s tou dopravou ti nezávidím.A na řeku Opavu by se na kole nedalo jet ?? Koukal jsem že to máš asi 7 km od baráku…

krpatyCZ> Jak psal gomz,když si to projedeš od začátku,tak ti bude všechno jasný.A mohl bys zapracovat na tom pravopisu – je to hrůza :-/

LuboO> Na štičku už se těším

ALL> Už jsem zalepil kostru toho štičího modelu a až se mi bude chtít(myslím že to bude v druhé polovině týdne,protože ve škole to teď bude mazec) tak ho dovážím a dám mu kabát.

Neděle 11. ledna 2009 ve 21:20® Michal/
Michal/

LuboO< Nenapínej už! :-D

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:32® LuboO
LuboO

idem miesat stukafarbu:))) vlastne az tri odtiene potrebujem, telo, brucho, skvrny

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:16® gomz
gomz

LuboO:ano, vidim to jak pises, proto jsem to ja napsal tak jak to je (stejne wobky).ja se snazim davat olovo tak, aby polozene telo(bez hacku) na hranu desky stolu „prepadlo“ uz pred polovinou tela mimo stul.

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:11® LuboO
LuboO

Podla mna aj hmotnost, teda mnozstvo zataze ti mierne ovplyvni hlbku, ak mas dva rovnake woby s identickymi lopatami velkostou aj sklonom, lepsie ti pojde do hlbky ten tazsi, nie?

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:10® LuboO
LuboO

gomz, tu hlbku som myslel, ze som ju skusil obmedzit velkostou a sklonom lopatky, vyvazenie som robil tak, aby bol tak middle agressiv. Cize som ho rozdelil aj za lopatu, aj za prvy hak. Uvidime. Tazisko je tak v prvej tretine tela.

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:06® gomz
gomz

LuboO:u plovoucich wobku hloubku do ktere pujde ovlivnuje lopatka(sklon)­.zalezi taky na dovazeni, ale to je druhorade.das moc olova a po cele delce tela- bude chodit line.das moc olova a za lopatku-pujde agresivneji jako prvni varianta. dva stejne wobky vyvazene tak, ze trci 1/3 tela z vody a prvni „ostra“ lopata, druhy „tupa“ lopata, ktery pujde do hloubky?ktery bude mit agresivnejsi chod?

Neděle 11. ledna 2009 v 19:59® LuboO
LuboO

gomz, nikde som nenasiel nic, ako ju vyvazit, tak som ju vyvazil zhruba ako husky jerka. Ale nechcem, aby chodila moc hlboko, tak do 1,5 m, max mozno 2 m

Neděle 11. ledna 2009 v 19:47® gomz
gomz

LubnoO:tak to jsem zvedav jak to doopravdy dopadne…asi bude nejlip, kdyz ji otestujes a zjistis, ze pracuje super!

Neděle 11. ledna 2009 v 16:27® LuboO
LuboO

potom ju zakamuflujem, potom ju streknem jednou vrstvou laku, potom ju skusim vo vode, zistim, ze vobec nepracuje, potom ju upeciem, zozeriem, a chcipnem na zaludocny katar a otravu lepidlom a farbami. Taky bude moj koniec.

Alebo jej urezem hlavu a dam si ju spravit na stenu.

Neděle 11. ledna 2009 v 16:24® LuboO
LuboO

stuka uz je v zakladnej bielej, dnes ju natrem zakladnou zelenou, ak ju spravne namiesam

Neděle 11. ledna 2009 v 15:58® LojzaRybka
LojzaRybka

gomz>koukni na tohle,kámoš to přidává do některejch laků když stříká auto www.airbrush-shop.cz

Neděle 11. ledna 2009 v 15:43® Michal/
Michal/

gomz> Tak nějak :-D

Neděle 11. ledna 2009 v 15:41® gomz
gomz

Michal:takoveho neco mit na wobku, by lezly supinate na breh sami.

Neděle 11. ledna 2009 v 15:23® Michal/
Michal/

gomz< Aha tak to jo, už je mi to jasný. Díval sem se na sancezdesign.com, má tam fajný věci. Umí s tou pistolí doslova zázraky :-D

Neděle 11. ledna 2009 v 15:08® gomz
gomz

Michal:odkalovaci nadrzka je uz podle nazvu na odkalovani.ma ze spodni strany ventil, kterym se da „odfouknout“ neporadek, ktery kompresor nasaje.je v ni filtr, ktery necistoty chytne.

Neděle 11. ledna 2009 ve 14:45® Michal/
Michal/

gomz< K čemu slouží ta odkalovací nádrž v kompresoru? Vždyť to jen fouká vzduch ne?

Neděle 11. ledna 2009 ve 14:44® LuboO
LuboO

Doudleban, presne to potrebujem, ostrieze, jalce(okouny, tlouste), na rieku, rotacky 00,0,1 gumy do 3g, woby do 3 cm

Neděle 11. ledna 2009 ve 14:38® Ftmči
Ftmči

LuboO: Ten prut má kamarád a je s ním docela spokojený .Má tu 2,4m verzi. Pozor je to chvějivka s dost tvrdým spodním dílem, takže akce je tak někam do poloviny prutu. Pokud ty woblery nebudou zrovna Hornety a ty rotačky budou do velikosti 1, tak to ten prut zvládne.

Neděle 11. ledna 2009 ve 14:03® gomz
gomz

LuboO:diky pokud jsou me rady k necemu dobre tak to tak klidne berte, ja vam rukama stejne nehybu a vysledky ma kazdy podle toho jak se snazi, ne?

Michal:pocitam, ze az se pustim do barveni tak si to budu moct hezky uzit a 2–3 dny nebudu delat nic jineho.mam trochu problem pri teplotach, ktere tu mame.srazi se mi voda v odkalovaci nadobce kompresoru a pak umi „plivnout“ s barvou na wobka.tak radeji pockam.

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:49® LuboO
LuboO

Michal, na to mam gramaz 8–25 v 2,70 m dlzke. krpatyCZ, poradim ti, ako to robim ja teraz. Idem vo fore od zaciatku a vsetko dobre, co mi moze pomoct, si kopirujem do wordu, dokument s nazvom vyroba woblerov. Mam to pokope, ak nieco potrebujem, kuknem do toho, mozes si to aj selektovat, napr. tipy na lopatky, lepidla, kostrove droty, vyroba telicok a tak. Kapitoly. Budes to mat prehladne, rychle a na kope.