Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:41® Michal/
Michal/

LuboO< Tak to by to šlo, ale na woby větší 7 a víc cm už asi ne :-) gomz: To je tvoje nejčastější odpověď, projdi si to z5 :-D Jinak dlouho si sem nedával nic hotového, vždy jen rozdělaný. Máš už některe woby hotove i s kabátem? :-)

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:39® LuboO
LuboO

krpatyCZ, gomz ti dobre radi, a ked radi gomz, bez vahania posluchni, on je tu nestor vyrobcov…:))))))

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:38® LuboO
LuboO

ja by som to potreboval na male gumy a rotacky, propadne na pidiwobky cca 2–3 cm. Ak si take vyrobim.

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:36® gomz
gomz

krpatyCZ:ja to nemyslim zle, vsak uvidis.

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:35® krpatyCZ

no mislelsem ze si to trochu urychlim ale co aspon mam o zabavavu postarano

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:25® gomz
gomz

krpatyCZ:projdi toto forum zpetne a uvidis, ze narazis na spoustu veci, ktere te budou zajimat.

Neděle 11. ledna 2009 ve 13:23® krpatyCZ

poradte prosim jak mam udelat tuto lopatku

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28235.jpg
Neděle 11. ledna 2009 ve 12:28® Michal/
Michal/

LuboO> proutek vypadá dobře, taky jsem něco takovýho chtěl, ale moje woby bych na něj asi neutáhnul :-(( (

Neděle 11. ledna 2009 ve 12:21® Michal/
Michal/

krpaty> Až tak si plíce ničit nehodlám :-) Tak já už mám nalakováno, už jen čekám na barvení :-))

Neděle 11. ledna 2009 v 11:40® krpatyCZ

nevirabyte si nekdo doma smacky treba ze silikonu

Neděle 11. ledna 2009 v 11:38® Kublaj
Kublaj

LuboO: ty mikada jsou slušný proutky, ale zase cena odpovídá kvalitě ;-)

Neděle 11. ledna 2009 v 11:30® gomz
gomz

LuboO:ja ti k tomu nic nereknu, ale hod ten odkaz do privlace.snad se nekdo najde kdo ma zkusenost.

Neděle 11. ledna 2009 v 10:18® LuboO
LuboO

Zdar pani, ta stuka uz je osadena a zalepena, dnes pojde do prveho nateru. Btw, aky navijak a prut by ste doporucili na UL az L privlac? Co si myslite o tomto? www.fish-hunt.sk

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:30® krpatyCZ

zatim neni jeste zalepeny cekam az budu moc jit na praxi abych ho moch zalepit pac bydlim v panelaku a mama nema nejak zajem cuchat ty smrady z lepidla ale vipada ze by moch chodit

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:27® Michal/
Michal/

krpaty: A chodí?

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:27® Michal/
Michal/

devony znám, ale zvukové rotačky? To neznám, ale chcu si zkusit vyrobit pár rotaček, ať mám vláčkařský sortiment v cajku :-)

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:26® krpatyCZ

zacinam s vyrobou zatim mam asi tri vyrobky tady pridavam foto jednoho kttery je udelany z telicka zlomeneho dvougramoveho splavku.jeste prosim omluvte horsi kvalitu je to foceny mobilem

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28234.jpg
Sobota 10. ledna 2009 ve 21:25® LuboO
LuboO

Ozaj, na privlac u nas vtedy este frcali take mosadzne devony, ak si to pamatate este. A zvukove rotacky, asi od Tokozu.

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:25® Michal/
Michal/

:D Tak to muselo být něco :-D

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:23® LuboO
LuboO

Ale kdeze, o privlaci sme vedeli prd makovy, akurat tak nejaky pstruzik sa nam podaril na rotacku. Tie woby vobec nepracovali, ale vted& bolo malo wobov aj v ponuke na trhu. My sme sa vtedy specializovali na hnojaky na pstruhaku a na polozenu na stojakoch, klasika bobkarina po vasom. Pruty Sony, navijaky reex a stabil, vlasec Silon 0,30, krystalky haky, brambora a kuku na nich:))))

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:22® Michal/
Michal/

LuboO< Tak to fakt musely být dobrý časy :-) Ale máti má strach hlavně z toho, že do Opavy se mají přesunout ti devianti, Otvírá se tu totiž věznice. Ani nevím proč, ale nějak se o mě až mooooc bojí :-) Ale pokud pudu na stolaře, tak tam sou placený praxe, tak to si i vydělám, a pak se uvídí, jak se tam budu dopravovat :-)

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:12® gomz
gomz

LuboO:a podarilo se na ty wobky i neco lapnout?

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:05® LuboO
LuboO

My sme uz vtedy vyrabali woblery doma, kus lipoveho dreva vystruhaneho do kvazitvaru, plechove noritko odspodu pribite klincekmi, tri rozklepane a prevrtane skrutky, dve na haky, jeden na silon, pomalovane jak Apac po opiovom tyzdni, zraloky dlhe 15 – 20 cm. Divocina jak svina.

Sobota 10. ledna 2009 ve 21:02® LuboO
LuboO

Ja ked som mal 15–16, tak sme chodievali na rieku na uhorov na noc s kamaratom na bicykloch, Prisli sme tam okolo 15:00 a do takej 15:00 na druhy den sme tam boli. Jedine, co sme mali strach, ze nam corknu bicykle, preto sme si ich retazou uvazovali o stanovu trubku. U nas sa vtedy tiez nemohlo v lete celu noc, ale bol zakaz medzi 24:00 a 04:00. Tak to sme spali. To boli kraaaaaaaaasne casy, bozinku…

Sobota 10. ledna 2009 ve 20:56® gomz
gomz

LuboO:neni zac a stiku se tesim.

Michal:4000ku ti klidne necham.jinak dojizdeni na rybky se urcite spravi za nejakou dobu, uvidis.

Sobota 10. ledna 2009 ve 20:55® Michal/
Michal/

LuboO< To by se matka zbláznila :-D Sice je zajímavý, že mi nabízela školy cca 70 km od baráku, ale na ryby s někým na pár dní mě nepustíí, možná, že to změní občanka, už ju mám, tak možná :-)

Sobota 10. ledna 2009 ve 20:53® LuboO
LuboO

Michal,A co vziat nejakeho kamarata, niekoho poprosit, nech vas tam zavezie a byt tam nejake 3–4 dni? Neslo by to?

Sobota 10. ledna 2009 ve 20:49® Michal/
Michal/

LuboO> Jednou sem na přehradu jel na kole, je to cca 20 km. Dojel sem tam a už sem neměl ani sílu chytat, navíc kam dát kolo? Toď otázka. Já uvažuju taky o skůtru, ale kde vzít na řidičá a kde na skůtr :-) Ale doufám, že se to nějak spraví. Mrzí mě, že někteří mají povolenku od zshora dolů mpopsanou a já tam mám jen popsaný 4,5 řádků.

Sobota 10. ledna 2009 ve 20:46® LuboO
LuboO

Michal, to s tym dochadzanim k vode, to som mal kedysi aj ja taky problem, potom som nasich ukecal na babetu, potom to uz bola parada. Ale uzil som si aj ja, na bicykli hodinu slapat, kym som dosiel na priehradu. Rano o pol stvrtej, po tme, bez svetiel, o drzku. Ale to sa casom spravi, uvidis