Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 19:28® LuboO
-
Pridam aj ja jedno foto, aby ste si nemysleli, ze sa flakam… Pre mierku, ten vlavo hore ma 10 cm
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 19:16® LuboO
-
gomz, sz
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 18:35® gomz
-
l_boy:diky a tesime se vsichni az pridas foto nejakeho tveho vyrobku.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 18:34® gomz
-
Kublaj:driv jsem jen brousil, ale moc neporadku a ruce bolave.dnes rezu nozikem tvar na skoro hotovy n-uhelnik a teprve pak to veznmu brusnym papirem.mam samolepici na sprlatku ze stareho dreveneho metru a jde to jedna basen.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 18:30® gomz
-
Michal:cena wobleru a touha si prubnout aktivne vyhledat rybu.jinak se vyrobe venuji cca4–5let, ale az ted to zacina trochu vypadat.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 18:29® gomz
-
RomanM.:muzes pridat i ubrat zatez i u nelakovaneho wobka, ale dost tezko se ti bude odhadovat jak moc uz si upil vody.pak budes tyden susit a za tu dobu uz bych mel dalsi 3ks otestovane.nebudu te od toho odrazovat, ale ja bych to tak nedelal-muj nazor.vzor supin strikam pres tyl, da se koupit v galanterii.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 18:24® l_boy
-
Dík-prubnu to..... Jinak chválim vaše woby- hlavně Gomz…sem jich už taky pár udělal, le takový fešáci to určo nejsou…
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 18:00® Kublaj
-
gomz: jak brousíš ty tělíčka? v ruce?
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:59® inspo
-
Salmo> Tak nějak jsem to taky myslel. Sice sehnat jdou, ale asi nebude moc krámů, kde je budou momentálně mít. A za tu cenu…no to si ho raději vyrobím
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:58® Michal/
-
No nic hoši, za to se musím jít řezat
Jdu dělat nějaký woby, tak zatím
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:57® Salmo
-
inspo> Vím,vím bylo tady o tom i fórko.Ale u nás v Jihlavě jsem je už dlouho neviděl.
Michal>
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:56® Michal/
-
Salmo< No jooo jen si rejpni
inspo< Jen mu to nandej
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:55® inspo
-
Salmo> No jestli se nepletu, tak právě už zase k sehnání jsou, ale nevím kde všude a v jakém množství.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:55® Salmo
-
Michal> Mluví se o tom dost,ale tebe,jako z 98 % feederaře a 1 % vláčkaře to nějak nezajímá
)
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:53® Michal/
-
Salmo< A tak něco jsem občas zaslechl, ale nemluví se o tom. gomz< Jak ty jses vůbec dostal k výrobě woblerů?
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:52® Salmo
-
inspo> Balzová klasika u mě vedla,ale všechny jsem urval a musel jsem koupit „plasťáky“,neboť belzové modely už u nás nejsou k dostání…
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:49® RomanM.
-
Ještě bych se rád zeptal co je to za tu fólii co požíváte na šupiny a kde se dá případně koupit.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:45® inspo
-
A když je tu řeč o wobleru Husky…máte raději klasický balzový Husky nebo plastový Husky Jerk?
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:41® inspo
-
gomz> No já si říkal, že ted asi nepujdeš ty nové kousky ven testovat
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:31® Salmo
-
Jdu vlepit kostru.Večer bude fotka…
Michal> To jsi nikdy neslyšel o wobleru Rapala Husky Jerk ??
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:29® gomz
-
inspo:pokud mam hotovy a otestovany kus podle ktereho delam serii tak testuju vsechny jako u Rapaly, ale az pred ulozenim do krabicky nebo venovanim, atd.prece nemuzu nekomu dat neco co nevim jak pracuje…
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:27® RomanM.
-
gomz: Děkuji za rychlou odpoveď. Já jsem myslel,že to dovážení pujde aniž bych mu zalepil břicho a mohl ubírat a přidávat dle libosti. Lak i barvy jsou syntetika tak to půjde.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:26® inspo
-
gomz> Sakra, omlouvám se.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:26® inspo
-
gmoz> Ale všech 300 wobů netestuješ před barvením nebo snad jo?
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:18® gomz
-
RomanM.:pokud je Agama syntetika a lodni lak taky tak to pujde.v pripade, ze lodni lak je olejovka tak to taky pujde.hlavne ne na syntetiku aceton-ten to sezere a muzes zacit znovu. dovazeni wobka:proste udelam jeden kousek a olovo dam kolik si myslim, ze bude stacit a az po laku jdu s vyzbrojenym wobkem do vody.podle toho jak se chova bud pridam nebo uberu-na dalsim kousku, ktery se snazim udelat velice podobny(rad bych napsal, ze je delam stejne, ale tak dobry nejsem)
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 17:01® RomanM.
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaké používáte barvy a laky na woblery. Jsem začátečník a k dispozici mám lodní lak a modelářské barvy AGAMA. Myslíte že je mohu použít? A jestli před dovážením mám lakovat nebo ne. Předem děkuji za odpovědi RomanM.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 16:35® gomz
-
Machi:ty fotky MUSIS zmensit.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 16:30® Michal/
-
Salmo> Jak jsi psal, že se blížíme k 3000, tak na to je ještě tak den, dva čas
Mrkni kolik už má Ústí nad Labem
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 16:10® Michal/
-
gomz> Tak článek přišel. Je to pravda, když jsem přišel do krámu, tak tam jen všechno chřestí, a je to stylem shad rap, xrap atd. Ale třeba o Husky wobu jsem slyšel poprvé. Nevím, co je na tom pravdy. Ale článek fakt supr.
Jinak, zdá se mi to, nebo woby vlastně chodí pořád stejně, myslím všechny druhy dohromady, akorát se třepou a to je vše.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 16:00® Michal/
-
gomz: Ty se teda fakt flákáš
Já sem hodím foto večir, teď asi něco udělám