Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 15:14@ marousek
-
Má někdo zkušenost s Husineckou přehradou?
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:09® Shrek
-
revoke> já jí používal, konkrétně jsem tam měl uživatele Pytel a ještě někoho
. Prosím, jsem také PRO. A děkuji.
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:00® džigit
-
revoke> šak je „demoška“-já sem PRO
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 12:56® revoke
-
Tato možnost (ignorace uživatelů) zde momentálně není (nikdo to nepoužíval). Pokud je zájem, napíšu si ji na seznam.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2011 12:56:56 uživatelem revoke. - Čtvrtek 1. září 2011 v 9:11® džigit
-
Alivio> já nikoho nejmenoval.No a pokud myslím toho,co Ty-pouze přeplnil pohárek,tak mně to tak napadlo.Jsem pro radikálnější řešení u tohoto jedince
- Čtvrtek 1. září 2011 v 8:12® Shrek
-
džigit> tady nejde konkrétně o tohoto jedince, i když nepopírám – byl by první, kterého bych si tam zapsal. Dříve jsem tuto možnost využíval a byl jsem s tím spokojen. Nyní ji zde však nikde nemohu nalézt.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 7:46® džigit
-
Alivio> tak to bych se taky zajímal.Snad by mohlo být nějaké aspoň hlasování o dalším osudu daného jedince při opakovaném porušení pravidel.Řešit něco přemazáním nevhodných příspěvků,kde jsou napadáni a uráženi ostatní členové,zřejmě nepomáhá!
- Čtvrtek 1. září 2011 v 7:15® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Takováto podobná pojmenování věcí jsou i v zákonech. Např. množství větší než malé
Je to dosti subjektivní a těžko by se to často obhajovalo, pokud by k nějakému tomu smazání došlo si myslím.
- Středa 31. srpna 2011 ve 21:50® osprey
-
Jsou dva důvody ke smazání příspěvku. Poručení pravidel serveru a porušení pravidel slušného chování.
Pokud si do pravidel serveru dáme klauzuli, že budeme odstraňovat příspěvky zachycující nešetrné zacházení s rybou nebo ponechávání si většího než malého množství ryb, pak by se třeba dalo o smazání příspěvku, který vyvolal onu debatu, dalo uvažovat.
- Středa 31. srpna 2011 ve 21:35® gomz
-
HaDová> Souhlas!
- Středa 31. srpna 2011 ve 21:02® Shrek
-
Přátelé admini, kdysi zde bývala možnost dát si nějaké lidi do ignorace – tato možnost je nyní zrušena, nebo jsem jen slepejš? Díky za odpověď.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 22:26® HaDová
-
regulus> máš ode mně palec nahoru
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 22:26:30 uživatelem HaDová.. Mám stejný názor
- Úterý 30. srpna 2011 ve 22:25® 1Mara
-
regulus> Jo souhlasím , ve všeobecný jsem se omluvil a vše ohledně té fotky napsal Alovovi , tam jsem napsal i proč jsem tak reagoval .
- Úterý 30. srpna 2011 ve 22:21® regulus
-
1Mara> víš, nechci si hrát na arbitera elegantiarum, není to otázka mého osobního názoru nebo vkusu, to vyjádřím jen tak, že něco napíšu, ale něco mazat, k tomu musí být i jiný důvod než že se to mě osobně nelíbí.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 21:53® 1Mara
-
regulus> Ano a v pohodě , každý má na to svůj názor a pohled .
- Úterý 30. srpna 2011 ve 21:48profil byl smazán
-
osprey> O.K. díky za vysvětlení a někdy snad..... Zdar Všem
- Úterý 30. srpna 2011 ve 21:35® osprey
-
GRUPA> Hodně věcí je stejných proto, že prostě jsme rybářské weby. MRK je starší, takže samozřejmě se nabízí myšlenka, že jsme okopírovali vše, co je podobné tam i tady.
Chodím na oba servery spoustu let, psal jsem i pro oba současně, protože je mám oba rád, momentálně ale bohužel kopu za jeden z nich. Chytej začalo později, je menší a hospodaří s jinými prostředky než MRK.
Co mě mrzí, je to, že od začátku tu opravdu je jakási nevraživost, která se přenáší i na velkou část návštěvnické obce. Vždycky jsem proti ní bojoval, ale je to marný boj.
Ale je to nesmyslná nevraživost. Ty servery můžou existovat vedle sebe úplně v pohodě. Nechci, aby na světě bylo jedno
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 22:17:30 uživatelem osprey., jedna značka rybářského cajku, jeden televizní kanál apod. Proto jsem byl rád, že jsou v ČR dva velké rybářské servery.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 21:08® olda
-
GRUPA> tobě asi taky hrrčííí.......
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:19profil byl smazán
-
HaDová>Už nic zásadního nemám, ale trošku mne překvapil ten problém se zrušením registrace, třeba na MRK.cz mám pŕímo v profilu ikonku -smazat profil- . Myslím že jste tak nějak převzali od MRKu víc věcí, ale tahle Vám nějak unikla.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 20:20:37 uživatelem .
Nechci Vás nějak prudit, ale mám dnes nějak potřebu jednat, tak se na mne nezlobte, pozdravujte KOLIBŘÍKA...... a Ať Vám to hrrčííí....... - Úterý 30. srpna 2011 v 19:29® HaDová
-
GRUPA> potřeboval jste ještě s něčím pomoci, kromě zrušení registrace? Pokud ano, sem s tím
- Úterý 30. srpna 2011 v 19:28profil byl smazán
-
HaDová> omlouvám se, za své chování, asi jsme si trošku nerozuměli. děkuji za ochotu. TGK
- Úterý 30. srpna 2011 v 19:28profil byl smazán
-
HaDová> omlouvám se, za své chování, asi jsme si trošku nerozuměli. děkuji za ochotu. TGK
- Úterý 30. srpna 2011 v 19:27profil byl smazán
-
- Úterý 30. srpna 2011 v 18:09® HaDová
-
GRUPA> Nezlobte se. Jste registrován rok a půl cca. Nikdy jste nikde nenapsal ani tečku. Dnes jste se rozhodl, že chcete ukončit registraci a trošičku „hystericky“ se tu neustále dovoláváte adminů. Váš požadavek byl předán prográmátorovi. Až bude mít čas (nyní dodělává pro nás velmi důležité věci) registraci Vám smaže. Nikdo Vás tu nenapadá, neubližuje,… registrace bude smazána. Nevím na co další dovolávání adminů. A jestli registraci budete mít o hodinu či půl dne déle přeci nevadí. Žádné povinnosti Vám z tohoto neplynou . Nezlobte, prostě nerozumím. A moc děkuji za odpověď na mou otázku.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 18:13:08 uživatelem HaDová. - Úterý 30. srpna 2011 v 18:04profil byl smazán
-
HaDová> ?????? !!!!!
jsem rád, že tu už končím.........
- Úterý 30. srpna 2011 v 17:10® HaDová
-
GRUPA> co potřebujete???????????????
- Úterý 30. srpna 2011 v 17:02profil byl smazán
-
HaDová> .....halóóóó…je tu nějaký ten admin, prosím????
- Úterý 30. srpna 2011 v 15:57profil byl smazán
-
HaDová> jsem tu několik let prakticky zde nejsem !! Je to tu pro mne nepřehledné a je to jen formalita. Omlouvám se, ale mé působení zde mi příjde zbytečné.
MRK je MRK…Ať vám to hrrčííí.......
- Úterý 30. srpna 2011 ve 14:11® HaDová
-
GRUPA> netuším, předala jsem to programátorovi. Co Vás k tomu rozhodnutí vedlo? Můžete do osobky, zajímá mě to, děkuji moc.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 14:04profil byl smazán
-
HaDová> Díky jak dlouho to asi bude trvat?