Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 14:01® HaDová
-
GRUPA> ano, předám to dále .....
- Úterý 30. srpna 2011 ve 14:00profil byl smazán
-
Dobrý den, jak můžu prosím zrušít registraci a profil na chytej? Můžu Vás o to požádat?
- Úterý 30. srpna 2011 ve 13:03® sus1
-
Měl jsem na mysli též jen ty komentáře ( v pravém horním rohu fotky),to ostatní je podružné.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 13:01® ssg.Jimmy Wild
-
Také jsem nemyslel líbí nelíbí. Ale spíš moci napsat nějaký svůj názor na fotku.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 12:23® Robur
-
osprey> ja išco znajet sabaka zdrastvuj zdrastvuj.-D pa našemu jazyku eto značit: čau čau.
osobně jsem neměl na myslí líbí, nelíbí, ale možnost vložit k fotu komentář. Je úplně jedno zda se lidi pohádají ve všeobecné či tam, ale bude to přehlednější.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 12:04® osprey
-
HaDová> Ja znaju lajku. Lajka, eto sabaka. Ruskaja sabaka. Vy Maxa perestroitě na lajku?
- Úterý 30. srpna 2011 v 11:25® CeP
-
ja bych se na lajkovani taky vyprd, ale doba si to zada a vyvoj nezastavis, ba naopak.. musis drzet krok. naopak bych ale ocenil filry na fotografie ve smyslu ze by se ve foru ci diskuzi jednak vyfiltrovaly pouze prispevky s prilozenou fotkou a pak jeste treba v nahledech vyfiltrovat samostanou fotogalerii.
- Úterý 30. srpna 2011 v 10:26® HaDová
-
„Lajkování“ brzy bude. Prozatím u novinky se kterou vyjdeme, počítáme s tím brzy i u z lovu.
- Úterý 30. srpna 2011 v 9:52® osprey
-
Robur> Myslím, že se o podobných věcech uvažuje. Ale já umím naprogramovat tak mikrovlnku.
- Úterý 30. srpna 2011 v 9:52® Alov
-
Robur> Podle mého by to dobré jisto jistě nebylo. U sousedů už to nějakou dobu šlape a co to přineslo? Zhola nic. Tedy krom věčných hádek, proč kdo komu dal „like“ nebo naopak atd. Ve „Z lovu“ by se měl člověk mít právo pochlubit, případně ukázat, že prostě umí. A né si tam číst scestné řeči o tom, že je ryba od trávy, že vypadá jak leklá a že je menší, než přispěvatel píše.
Spíš by prospělo věci to, že když bude chtít člověk reagovat na daný příspěvek, tak ho to přesměruje do všeobecné diskuse. Ale to už je spíše námět pro tvůrce webu. - Úterý 30. srpna 2011 v 7:50® sus1
-
Při najetí na fotku to vypadá takhle.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:48® ssg.Jimmy Wild
-
Robur> Souhlasím s tebou. Bylo by to dobré. Buď aby to bylo vidět třeba po najetí na fotku a nebo, aby u každého příspěvku s fotkou bylo nějaké „tlačítko“ DISKUZE a když by se na něj kliklo tak by se ta diskuze objevila a mohlo by se do ní i přispět. Myslím, že to nebude technicky složité a asi by to bylo fakt k užitku.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:37® sus1
-
Robur> To co tady popisuješ je a funguje na Mrku.: )
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:31® Robur
-
co udělat jiné řešení, povolit u fotek z lovu jakoby skryté okno, kde by šli dávat k fotce komentáře, kde bychom dotčného mohli poplácat po ramnení, případně okritizovat. To skrté okno by bylo vidět jen když se najede na fotku. takhle: 1/ autor třeba vůbec netuší, že ho rozebírají ve všeobecné případně zde 2/ pokud by někod viděl pochválenou fotku, tak by se příště pokusil taky s foťákem pracovat lépe. 3/ bylo by to rovnou u fotky, takhle se musí sledovat v jedné dikusi, co se dějě v jiné dikusi, takže pokud i sněkdo projde po půl roce Z lovu, tak už nikdy nedohledá jaký na to kdo měl názor
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:08® regulus
-
1Mara> netvrdím, že s tebou nesouhlasím, ale nemůžu z toho tu dělat holubník. Máme daný jakýsi pravidla a dle mýho, byť je to hodně kontroverzní to tyto pravidla neporušuje, takže tvojí žádosti nevyhovím. Pokud David případně osprey nazná, že se to má smazat, tak prosím, ale já to prostě nesmažu.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:57® 1Mara
-
regulus> Tak to stebou bohužel nesouhlasím , tohle není vkusná fotka a pohoršuje to Chytej jako takový . Zachvíli to sprominutím dopadne tady jako na MRKu a lidi budou trápit ryby jen kvůli svému egu a tahle fotka určo nevychová novodobý rybáře k úctě ryby , ale k většímu rabování vod a ryb které u nás mizí !
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:49® regulus
-
1Mara> zkus mi vysvětlit, z jakého titulu bych ty fotky měl smazat. Okoun nemá míru i to co je na fotkách asi nemá 7 kg a v diskusi Z lovu není žádný omezení ve smyslu, že by dotyčný mohl za jeden den vložit fotky jen X ryb nebo ryb do celkový váhy X kg. Sice s tebou mohu souhlasit, že mne tyto fotky nijak zvlášť nenadchly, nicméně nevidím vcelku žádný vážný důvod tento příspěvek mazat.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 22:50:07 uživatelem regulus. - Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:30® 1Mara
-
Prosím o smazání a to co nejdřív toho borce co dává takové fota do Z lovu ! ® motor
Minulý týden bomba, okouni šli na třpytky, teď se trochu ochladilo. Okouni kolem 40cm.
- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 19:17® HaDová
-
spike> poslední 2 soutěže – jsou doplněny správné odpovědi. Přišlo 99,9% správných odpovědí, ty otázky byly tak jednoduchoučké, že jsem to tam ani nedávala. Nicméně – vloženo. Poslední – zatím probíhající soutěž je asi dost těžká,
dle získaných rozličných odpovědí … po ukončení zase vložením správnou odpověď
- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 17:41® spike
-
Jenom takový dotaz ohledně vyhlašování soutěží. Byla by možnost zveřejnit po vyhlášení i správnou odpověď?
- Pátek 19. srpna 2011 v 15:29® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> V pořádku nechvátám na to. Chtěl jsem jen přispět svou trochou do mlýna a co si budeme povídat, chtěl jsem to prostě zkusit
Vím, že máte určitě víc starostí než můj příspěvek tak až to bude tak to bude. A kdyby to bylo potřeba přepracovat, tak stačí říct
- Pátek 19. srpna 2011 ve 14:34® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> To není tvůj problém, to je náš problém. Postoupil jsem to výš
Bude to vloženo, neboj.
- Pátek 19. srpna 2011 v 7:29® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> No to někdy bývá můj problém, že když se o něčem rozepíšu (o něčem co mě zajímá a baví), tak je z toho strašně dlouhý text
Kdyby mi takhle šli všechny texty
- Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 23:45® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Předáno programátorovi. Nevložím to ani já. Podezírám tu věc z toho, že je tam nastaven maximální objem textu a ty ho máš delší. Fotku jsem upravil, tou to už být nemůže.
- Čtvrtek 18. srpna 2011 v 17:01® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Uvidíme večer. (dělám na dvou počítačích, na tomhle tu fotku nepřevedu)
- Čtvrtek 18. srpna 2011 v 15:07® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Já jsem to tam zkoušel uložit i jen jako text bez obrázku, když mi to blblo a i tak to psalo stejmou chybu, víš? Proto jsem s tím šel sem. Protože mě tudíž napadlo, že to asi není obrázkem. Ale třeba je i chyba někde tady u mě. Nevím… Uvidíme příště.
Jinak děkuji všem za ochotu…
- Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 12:13® osprey
-
revoke> Vkládaný obrázek byl ve formátu pdf. Dneska to překonvertuju a dám to tam.
- Čtvrtek 18. srpna 2011 v 7:48® ssg.Jimmy Wild
-
revoke> Díky… Tentokrát už to nechám na Ospreyovi… Příště už to snad bude OK.
- Středa 17. srpna 2011 ve 22:35® revoke
-
ssg.Jimmy Wild> Udělal jsem nějaké drobnější úpravy, založil jsem jeden testovací záznam a vše se zdá být v pořádku.
- Středa 17. srpna 2011 v 7:38® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Dobře… Díky Ospreyi…