Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. června 2011 v 15:23profil byl smazán
-
regulus> Ahoj.Teď tu mám technika na internet.Určitě Tvé pomoci využiji. Až na to ICQ, já ho sice mám ale více používám skype. Najdeš mě pod roomeo95. Romeo
- Pátek 10. června 2011 v 11:22® regulus
-
Fishing Team Romeo> jak jsem psal, klidně pomůžu, máš vzkaz na ICQ.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 15:08profil byl smazán
-
regulus> Né to vůbec né, to bylo mířeno na mě. Já jsem fakt jelito na tohle. Te´d třeba se pokouším odeslat videa z Ebra. Prostě mi to nejde.Tak jsem psal už Mírovi aby mi poslal skype, že bych mu to po něm poslal.Protože David je nedostupný.Přitom cca před 3 dny jsem normálně video odeslal. Jestli je to nekvalitním signálem internetu, fakt nevím! Každopádně budu rád za každou pomoc s tím programem na fotky. Uplně, i když tak nevypadám blbej nejsem
, webové stránky jsem si dělal téměř celé já. Ale bez pomoci bych to tradičně nezvládl! Romeo
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:50® sus1
-
regulus> Červná ovce je celá černá,kdepak puntík.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:43® regulus
-
sus1> máš černej puntík …
Tento příspěvek byl editován 9.6.2011 12:43:38 uživatelem regulus. - Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:41® sus1
-
regulus> … a musí mít ty fotky někde v záloze, jinak o ně ,, na dálku " příde.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:38® regulus
-
inspo> asi jo, ale to je věc provozovatele serveru. Realita je ale taková, že ne všude to funguje tak, že pošleš jakoukoliv fotku a server to skousne.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:35® regulus
-
Fishing Team Romeo> teď nevím jak si to mám přebrat
, já to nemyslel nijak zle. Možná jsem postiženej tím, že s počítačama roky dělám a už možná nejsu soudnej nebo mě spíš přijde divný, že lidi co fotí (je jedno jestli jen dokumentární cvaky, rodinný foto nebo cokoliv jinýho) neumí alespoň úplný minimum práce s obrázkama mezi něž patří i změna velikosti. Možná se mýlím a většina se spokojí jen s odtransportováním fotek do různých alb ve stavu v jakém vypadli z fotoaparátu.
Podařilo se ti ty fotky zmenšit a dostat je sem???
Pokud ne a máš zájem, tak jsem schopen ti na dálku nainstalovat program na tvém počítači (pokud máš kompl s Windowsama), fotky zmenšit a odeslat sem, zároveň uvidíš jak se to dělá. Podmínka je, že musíme být oba ve stejnou dobu u počítače, z mé strany nejlépe večer po 20 hod. Když tak piš do osobky, ať to tu nezasíráme. - Čtvrtek 9. června 2011 v 11:16® inspo
-
regulus> Asi jsi trefil hřebíček na hlavičku. Toto bude jiště častá příčina.
Ale stejně si myslím, že i kdybych odesílal fotku s 10MB, tak by si to měl ošetřit server. Pokud bych chtěl, ať mi sem chodí lidé a vkládají fotky, tak bych se snažil jim házet co nejméně klacků pod nohy.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 11:03profil byl smazán
-
regulus> Tak teď si připadám jako totální „hotentot“ a nebo je to fakt?!!
- Středa 8. června 2011 v 19:17® sus1
-
Tak když vám to funguje ??!!,mě to ukazuje třeba takhle.
- Středa 8. června 2011 v 18:28® regulus
-
inspo> spousta serverů to nemá ošetřený vůbec, je tam tvrdě, že buď se vlezeš do danejch parametrů a to nejen co se týká rozměrů v pixelech, ale i datové velikosti. Důvody pro to jsou různé a sem to nepatří.
Tady je to tak, že to ten automat do určité velikosti skousne a pak už prostě ne. Ve většině případů ale bývá chyba mezi židlí a klávesnicí. Např. někdo něco napíše do diskuse nebo fóra a přiloží 4 obrázky po dejme tomu 4MB, což je dohromady 16MB. Jede na nějakým ne příliš rychlým, často sdíleným připojení (klasicky panelákový sítě, wifi apod.) v době, kdy na netu sedí všichni. Stačí pro to i pomalejší ADSL který má Upstream 256kb/s, reálně ovšem někde kolem 120kb/s nebo i hůř. Vůbec nepřemejšlí, že bude nějakou dobu trvat než se ty obrázky přesunou z jeho komplu na server, prostě pokud to tam do dvou vteřin není zobrazený, tak se to na howno. Přitom to vůbec s dotyčným serverem nemá co dělat. Někteří jedinci navíc použijí několik hmatů na klávesnici, takže celej přenos třeba přeruší. Jistě, není to tak zcela jistě vždycky, ale řekl bych že dost často.
Navíc si myslím, že když už je někdo schopnej vyfotit fotku, stáhnout ji do počítače, přihlásit se na nějakej wortál a fotku tam vložit, tak zmenšit fotku je úplná brnkačka.Robur> ty otlooku
, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
- Středa 8. června 2011 v 17:57® sus1
-
Fishing Team Romeo> V Zoneru je to takhle,též se nechá na netu stáhnout.Originál si někam zazálohuj,bo ,, nafouknout " zpět do původní velikosti fotky nelze.
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 17:58:19 uživatelem sus1. - Středa 8. června 2011 v 17:30® Robur
-
Fishing Team Romeo> mně to dělá otlook a nevím, zda to nedělá každý program na posílání fotek. označím si fotky, apk dám pravé tlačítzko myši volbu odelsat, ta okmažitě nabíd, že zda chci fotky zmenšit. Vytovří se tělo mailu, kde jsou už zmenšené přílohy, ty opět uložím třeba na plochu, odsud si je dám na chytej. výhoda je, že ti to tak zmenší třeba 10 fotek najednou a nedrbesš se s každou singl.
- Středa 8. června 2011 v 17:24® inspo
-
regulus> Vím, že ty to asi neovlivníš, ale tohle řešení mi nepřijde moc jak user friendly. Tohle by mělo být podle mě ošetřeno nějak ze strany serveru.
- Středa 8. června 2011 v 17:00® regulus
-
Fishing Team Romeo> mrkni semka http://www.chytej.cz/…azek-na-net/ myslím, že když si stáhneš program Fast Stone image Viewer, tak to bez problémů zmenšíš, ovládání je jednoduchý. Popis jak zmenšit je v článku a odkaz na stažení na konci článku. Když si zaškrtneš zachovat poměr stran a dáš delší stranu 1000px, tak by to mělo bez problémů jít.
- Středa 8. června 2011 v 16:27® olda
-
Fishing Team Romeo> Popros redaktora,a pošli mu to na email,on ti to sem vloží
- Středa 8. června 2011 v 16:22profil byl smazán
-
Dobrý den všem. Mám problém uložit mé fotky do fotoalba. Parametry jsou bohužel větší než je vámi daná řekněme norma. Bohužel jsem počítačové „jelito“ a neumím fotografie zminimalizovat a zřejmě nemám ani v laptopu k tomu patřičný program. Přitom do diskuze třeba sumcařina ukládám fotografie zcela běžně. Nějak mi to připadá škoda, protože těch fotech mám skutečně hromadu. Nešlo by to nějak upravit, nebo poradit jaký program nainstalovat,kde stáhnout a který je i jednoduchý pro lidi, co datlují na klávesnici? Děkuji Romeo
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 16:24:54 uživatelem . - Středa 8. června 2011 ve 13:10® Robur
-
HaDová> co si to změnit na „HaDová dříve Havlíčková“? pokus o vtip
- Středa 8. června 2011 v 9:57® kerob
-
David Havlíček – dříve HaD> omlouvam se, pokud jsem te nasral, to rozhodne nebyl zamer. Nicmene s tim, ze web je v pohode nesouhlasim a slibuju, ze stav webu nebudu komentovat, dokud nevyjde nova verze a budu doufat, ze to bude v dohledne dobe…
- Úterý 7. června 2011 ve 23:43® Scanix
-
David Havlíček – dříve HaD> Davide, vim, ze te HaD nebavil, ale je to fakt zazity a tak spatny to neni, vsak znas film S tebou me bavi svet, jak se rika Pepino tatkovi, ze by chtel byt HaD, protoze ten kdyz jde, tak u toho lezi
- Úterý 7. června 2011 ve 23:40® regulus
-
David> někde určitě jo, ale v globále už žáby nejsou hlavním chodem na jejich jídelníčku, tak jak dříve.
- Úterý 7. června 2011 ve 23:37® regulus
-
Když už jsme u těch nicků, tak svý kamarády většinou oslovuju jménem, v mnoha případech by mne ani nenapadlo použít nick (např. Prutos je prostě Tomáš), ale u některých jedinců, zvlášť když je nick jednoslabičnej, tam se to prostě samo nabízí, člověk je tvor línej …
- Úterý 7. června 2011 ve 23:34® HaD
-
regulus> jak kde. Já za poslední měsíce navštívil opravdu mnoho míst a některá byla „přežabená“
- Úterý 7. června 2011 ve 23:32® regulus
-
HaDová> já to s tím čápem myslel jinak, sežerou XXX něčeho protože už není tolik žab, dál to rozvádět nebudu, napovídal bych.
- Úterý 7. června 2011 ve 23:31® HaD
-
regulus> achjoooo
- Úterý 7. června 2011 ve 23:31® HaDová
-
regulus> jj jde o zvyk a on to zvládne
- Úterý 7. června 2011 ve 23:30® regulus
-
Davide už kašlem na nick, mě se jen líbí, že když kliknu pro odpověď tak mi to vypíše
David Havlíček – dříve HaD>
Prostě to dál neřeš, já se zeptal, tys odpověděl, ale to, že na tebe na srazech nebude půlka mančaftu pořvávat HaDe, je jen tvý zbožný přání, zvyk je železná košile.
- Úterý 7. června 2011 ve 23:30® HaDová
-
regulus> já se přejmenovávat nebudu
nevidím důvod,
- Úterý 7. června 2011 ve 23:24® HaDová
-
regulus> hele já vím že had není slizkej – kamarád je choval a vím, že jsou suchý, teplý, ale ty pořekadla jsou všeobecně známý. A to nepopřeš! add – čáp – to je otázka do pranice – pokud bude čáp anorektik – sežere toho málo
Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 23:28:52 uživatelem HaDová.– jde o průměr :_)