Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. června 2011 ve 23:22® sus1

HaDová> Myslel jsem tím ( slušnější,…) když se tet pohybuje v čt a je více mediál.známej,je více očích – že ta přezdívka neni asi úplně ok.Nebylo pochopeno a proto to dopadlo, jak to dopadlo.
O jeho práci jsem se nezminoval a nijak nehodnotil.Určitě s tim práce bude hodně a vůbec se nedivim,že je nasranej.

Úterý 7. června 2011 ve 23:19® HaD
HaD

regulus> to „dříve HaD“ je myslím celkem logické. Ne každý by věděl, že se jedná o tutéž osobu. Když se k té zkratce ještě vrátím, jejím otcem byl defacto T.Rozsypal. DaH jsem si kdysi vymyslel kvůli fotkám. TR mi pak řekl, že HaD by bylo vtipnější – „foto HaD“.

A malinko samozřejmě ta změna s pořadem souvisí. Byl to jakýsi impulz k tomu, co jsem chtěl udělat už delší dobu. Teď jsem své jméno jednoduše sjednotil. S médii spolupracuji jako David Havlíček, v zahraničí, na závodech či veletrzích atd. taktéž, tak už prostě nevidím důvod fungovat tady jinak. A po pravdě mimořádně uvítám, když mi třeba na srazech budou všichni říkat Davide. S oslovením HaDe jsem se dodnes nesžil a svým způsobem mi vadilo, i když vím, že si za to mohu sám.

Úterý 7. června 2011 ve 23:15® regulus
regulus

HaDová> tak já ti nevím, ale znám spoustu lidí, pro který had domácí mazlíček je. Mimochodem had není slizkej, slizká je žížala. O nicku nemá cenu dál debatit, dotaz byl zodpovězen. Ty se přejmenovávat nebudeš??? 9-)

No ještě jsem nehlasoval, ale není mi jasné, jestli se myslí, kolik by jich byl schopnej sežrat nebo kolik jich v dnešních dobách najde.

Úterý 7. června 2011 ve 23:11® HaDová
HaDová

sus1> ano, ve spojení s pořadem – ale on se opravdu neobjevuje v jiné společnosti – viz – v jiné společnosti( v lepší,slušněj­ší,společensky jinak postavené, … dále nechám na každém,snad mě rozumíte). V tý zahulený kanceláři,kde počítače topí o sto šest, co je režisér, občas další kameramani či zvukaři – v těchto vedrech vydržím pár minut a utíkám – oni tam jsou 15 – 20 h denně – pokud nenatáčejí. Není to opravdu nic záviděníhodného, nestál byste o to, věřte mi!

Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 23:13:03 uživatelem HaDová.
Úterý 7. června 2011 ve 23:07® sus1

HaDová> …,, ve spojení s pořadem " ??

Tohle by jste asi neměla řikat(psát),po­dívejte se , jak odpoveděl mě na podobný příspěvek.:-)

Úterý 7. června 2011 ve 23:00® HaDová
HaDová

regulus> hele – Čáp – hlasoval jsi? Ta cena je fakt super :-) Kolik váží DAVID- tuším, ale nevím, jak to vyšplhá 21.6., když právě tatranku zapíjí bohatě mlékem :-(( .

add HaD – vím, že ho to s… déle – had – slizký zvíře – není to fakt domácí mazlíček – když se řekne – je slizký jako had – není to nic úžasného. Jeho změna nicku – je dlouhodobý stav – nespokojenost- a pravda – ve spojení s pořadem – je zatím David Havlíček – ale co bude za pár měsíců – netuším :-)) ))

Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 23:14:20 uživatelem HaDová.
Úterý 7. června 2011 ve 22:50® regulus
regulus

David Havlíček – dříve HaD> tak kolik váží a sežere čáp, to bychom možná věděli, ale ta druhá otázka to netrefí ani HaDová.:-D

ADD nick: logické, ale trochu mě zaráží, žes to už neudělal dřív, když ti jak píšeš ten „plaz“ tak vadil. Myslím si, že alespoň malinkej kousíček toho pobybování se v mediálním světě v tom bude. Mě spíš překvapilo to „… dříve HaD“, změna jen na Davida Havlíčka by nebyla tak okatá, ale jak jsem psal, tvoje věc, jen jsem byl zvědavej. ;-)

Úterý 7. června 2011 ve 22:13® sus1

David Havlíček – dříve HaD> Mám 14 dní přeinstal.pc ,prohlídnutej servisem a vše je ok.
Tuhle odpověd už známe ze dřív a přesto jinejm lidem to třeba také nešlo. Nech to bejt,na mě to nestojí,takže klid.

Úterý 7. června 2011 ve 22:04® HaD
HaD

sus1> to je zajímavé – na server přistupujeme z mnoha míst (mobilní síť, domácí síť, wifi síť) a tento problém neregistrujeme. Obávám se, že chyba není na naší straně.

Úterý 7. června 2011 ve 21:59® sus1

David Havlíček – dříve HaD> Můžu, píšu za sebe – nejde mě vkládat příspěvek – konkrétně – doba čekání tak 3 minuty a pak to spadne.
Když přijdu na server a chci se přihlásit to samé – načítá se a pak se bud přihlásim a nebo ne.
K tomu ad: Beru zpět a už nebudu nic z huby vypouštět.

Úterý 7. června 2011 ve 21:53® HaD
HaD

A abyste neřekli, že na to seru a jsem na jiné společenské vlně seriózní soutěž: Nová soutěž s trochou vážnosti: http://www.chytej.cz/…vijak-daiwa/ :-)

Úterý 7. června 2011 ve 21:36® HaD
HaD

kerob> myslím si že trochu přeháníte. Pár much web má a už půl roku programátor pracuje na nové verzi a podle posledních informací se to již blíží. Pravda je, že já poslední měsíce čas nemám. Nemám ho ani na sebe, ani na svou rodinu, vlastně vůbec na nic. Pokud se chcete v tom „hovně“ dál opakovaně hrabat, poslužte si. Já jsem se ale zavázal České televizi a tuhle práci dokončím a přes to nejede vlak.

add. krátká zpráva: schvalují se několikrát denně několika lidmy. Někdy se stane, že se to pár hodin zpozdí. Nicméně si myslím, že to není věc, kvůli které je potřeba dělat haló.

add.: anketa – je asi tři týdny a je aktuální

add. majitel se na server vysral: platím dost set tisíc ročně, abych se nemusel denně o server starat. Drtivá většina věcí funguje, nic polorozpadlé není, obsah je zajištěn, návštěvnost jde nahoru. Já už vážně přestávám některým věcem rozumět. Co je konkrétně polorozpadlé a umírá?

Šůs1: můžeš být konkrétní? Co přesně a kde a kdy nefungovalo?

add. jiná společenská úroveň: zkus přejít na jinou úroveň uvažování a přijdeš na to, že takovou píčovinu bys měl vzít zpět a příště jí vůbec nevypouštět z huby.

Pardon, jsem podrážděn, extrémně unaven. během pár týdnů bude líp.

Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 21:44:47 uživatelem HaD.
Úterý 7. června 2011 v 17:29® sus1

regulus> Tak jedině stávkovat,at to neni zadarmo ale za nějakej ten ,,drobnej '',pak si asi admin ten čas udělá.:-)

Úterý 7. června 2011 v 17:26® sus1

kerob> I to je možná odpověd,budou asi ale i jiné.

Úterý 7. června 2011 v 16:39® kerob
kerob

regulus> To je mi jasny, ze ses „malej pan“ a vetsinu toho neovlivnis. Jsem zvedavej, co (jestli vubec) mi David nebo nekdo jinej kompetentni odpovi.

Úterý 7. června 2011 v 16:27® regulus
regulus

kerob> když se na to tak podívám, tak jsou tam dvě zprávy o tom samým (přiznám se, že jsem to celý nečetl), mělo to jinej nadpis, tak jsem přehlídl, že tvoje zpráva a zpráva od BlueSharka je o tom samým (on ji tam dal pro jistotu 2×).

http://www.chytej.cz/…dolnim-labi/

http://www.chytej.cz/…i-to-stavbu/

Pokud se týká těch obrázků v encyklopedii, tak máš sice recht, je to jakýsi domršený, ale odpovědět ti na to bude muset někdo jinej.

K fungování webu ti nic nepovím, jedinej rozdíl mezi mnou a tebou je ten, že mám přístup do části administrace a můžu dalo by se říct ovlivnit rychlejší schválení něčeho. Jelikož to ale dělám dobrovolně (nic za to nemám), tak se musím něčím živit a tudíž nemůžu furt sedět u PC a sledovat co kdo tady kdy přidá nebo nepřidá. Kromě redaktorskýho jsou na tom stejně všichni admini. Budeš si muset počkat na vyjádření Davida nebo někoho z velení.

Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 16:28:15 uživatelem regulus.
Úterý 7. června 2011 v 16:11® kerob
kerob

regulus> ted je to tam 2×… :-/

Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 16:16:30 uživatelem kerob.
Úterý 7. června 2011 v 15:34® kerob
kerob

regulus> pokud to funguje takto, melo by byt zajisteno, ze nekdo schvali driv, nez za pul dne.

…a ktem nezobrazujicim se fotkam:
dej si „encyklopedie > musky, nymfy, streamery > suche musky > ted vidis nahledy musek a kdyz klepnes treba na "march brown (breznovka)“, tak tam najdes popisky ke dvoum obrazkum a misto obrazku tam je jakasi seda linka… a je to tak skoro vsude. Asi je spatnej link na obrazek nebo obrazek zmizel z databaze… nebo neco uplne jinyho. Pri kliknuti na tu sedou linku se obrazek ale zobrazi.

Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 15:35:41 uživatelem kerob.
Úterý 7. června 2011 v 15:19® regulus
regulus

kerob> krátkou zprávu (zprávy) jsem teď potvrdil, proč to tak je (že se musí potvrzovat adminama) se mne neptej, ale nejspíš to bude proto, že by tam byla halda duplicitních (někdy tam to samý napíše i 5 lidí nebo to někdo zadá 2×) a byl by v tom bordel. Bohužel jsem se sem dostal až teď, redaktorskej asi někde lítá a ostatní admini jsou nejspíš v práci.

To ostatní zkus upřesnit, ale asi s tím nic neudělám, odpovědět ti musí někdo jinej.

Úterý 7. června 2011 v 15:18® kerob
kerob

sus1> ja vim, proc je tady mrtvo a tim, ze „odpovedne osoby“ (az na jednu) budou dal ignorovat nefunkcnost a celkovej stav tohohle webu se nic nezlepsi… respektive se zlepsi navstevnost u sousedu a to si myslim neni uplne zahodno…

Úterý 7. června 2011 v 15:13® sus1

kerob> Stačí se podívat na vedlejší server, kolik je tam nicků odtud a jak často,pak už tě nebude divný,proč je tady mrtvo.:-)

Úterý 7. června 2011 v 15:09® kerob
kerob

sus1> necekam, ze muj prispevek neco zmeni (bohuzel)… ale kdyz uz si dam tu praci a neco sem vlozim, tak me docela nasere, kdyz mi to rekne ze „prispevek se muze zobrazit se zpozdenim radove par minut“ a ani po cca 5ti hodinach se neobjevi, tak vim naprosto presne, ze se na to priste vyseru a nebudu se vubec snazit sem cokoliv vlozit… fakt mi to v posledni dobe tady prijde jako opustenej polorozpadlej web, na kterej se majitel vysral a jen ceka, az umre uplne… coz timhle tempen neni uplne nerealny.

Úterý 7. června 2011 v 15:05® sus1

David Havlíček – dříve HaD> Ono, jestli to také nebude náhodou tím,že se tet pohybuješ v jiné společnosti( v lepší,slušněj­ší,společensky jinak postavené, … dále nechám na každém,snad mě rozumíte ) a tam se tato přezdívka asi opravdu moc nehodí,aby na tebe bylo takhle voláno.:-)

Úterý 7. června 2011 ve 14:59® sus1

kerob> Zrovna dneska ráno jsem chtěl napsat,že to zase blbne( nejen dnes) ale vzdal jsem to.:-)

Úterý 7. června 2011 ve 14:54® kerob
kerob

Proc se nezobrazuje „kratka zprava“, kterou jsem pridal uz rano?

Proc se nezobrazujou fotky v „encyklopedie – musky, nymfy, streamery“?

Proc tenhle web funguje porad stejne mizerne?

Co nejaky aktualizace – souteze, ankety…?

Porad tady Mira breci, jak se za kazdou cenu snazi ozivovat diskuze a ze je tady obcas mrtvo, ale podle me by stacilo uvest tento web do „plne funkcniho stavu“, tak aby sem lidi chodili radi a nemuseli porad bojovat s tim, ze neco funguje blbe nebo vubec.

PS: neberte to jako prudu, mam tenhle web docela rad a tak mi jeho osud neni uplne lhostejny… a na MRK chodit nehodlam.

Úterý 7. června 2011 ve 14:07® peta128
peta128

David Havlíček – dříve HaD>Pro mě zůstáváš stále DÁDOU:-P

Úterý 7. června 2011 ve 13:43® HaD
HaD

cercer> :-)

Úterý 7. června 2011 v 9:27® cercer
cercer

David Havlíček – dříve HaD> díky za osvětlení..jen si myslím,že ještě nějakou dobu budeš muset na HaDa slyšet-hold zvyk je železná košile:->

Pondělí 6. června 2011 ve 13:57® HaD
HaD

kerob> no právě, to by zas nekorespondovalo

Pondělí 6. června 2011 ve 13:46® kerob
kerob

David Havlíček – dříve HaD> chudak manzelka, ta by byla porad Hladova :-D

Tento příspěvek byl editován 6.6.2011 13:47:09 uživatelem kerob.