Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. června 2011 ve 12:30® HaD
HaD

Robur> možná jsem to měl přehodit na HlaD :-D To by alespoň korespondovalo se mnou :-)) )

Pondělí 6. června 2011 ve 12:22® Robur
Robur

mně naštěstí RObur říkají dlouho,ale je pravda, že nicky jsou cesta do záhubu. Páč oslovovat někho virtuáním: Bflmpsvz či JKLD je opruz. Nick by měl být skloňovatelný, vyslovitelný. Pokud ne, tak jsem pro jméno. Klidně ve formátu jméno a příjmnení, protože Kubů, Kubasů, Kubů1 atp. je zde mraky. Navrhuji většinu přezdívek převexlovat:-D . Jináč: Davide chudák manželka, převzalo tvůj nick a ty teď uděláš tohle.

Pondělí 6. června 2011 v 11:51® HaD
HaD

Nick HaD vlastně nikdy nebyl nickem, ale jakousi zkratkou mého jména kvůli fotkám v časopisech (napřed DaH, pak HaD). Ve škole mi říkávali Havlas, kluci z ryb mi někteří říkali Denis :-) , jinak taky Harley či Davidson. HaD mě nikdy extra nebavil a ve skutečnosti mě oslovení „HaDe“ netěšilo a ani za ty roky jsem si nezvykl. Delší dobu jsem o tom přemýšlel. Pak jsem to prostě přepsal a je to tak. Jsem David, což by asi stačilo, ale mohlo by to mást. Proto i s příjmením což zřejmě časem zkrátím. Uvidíme.

Neděle 5. června 2011 ve 20:28® 1Mara
1Mara

HaDová> :-) Tak to má být protože tak je to spravne :-))

Neděle 5. června 2011 ve 20:27® inspo

HaDová> OK. Díky. :-)

Neděle 5. června 2011 ve 20:15® HaDová
HaDová

inspo> bude, nebojte

Neděle 5. června 2011 ve 20:15® HaDová
HaDová

1Mara> udělali bychom to i tak … zrovna jsme na tom pracovali :-)

Neděle 5. června 2011 ve 20:14® inspo

Nějak mi tu letos chybí tradiční odpočítávání do zahájení lovu dravců.

Neděle 5. června 2011 v 19:22® 1Mara
1Mara

Tak jsem se vrátil z Ústeckého Chytejáckého srazu , chtěl bych poděkovat p. Hadové a adminům za kladné vyřízení na p. Kapra 1 děkuji :-)

Tento příspěvek byl editován 5.6.2011 19:22:53 uživatelem 1Mara.
Sobota 4. června 2011 ve 20:39® sus1

cercer> Chodíš málo na web a tudíž si ve frontě někde dále, tak nezoufej, ptej se a uvidí se,co na tebe zbyde.:-D

Tak jak je to s Hadem??To je to tak tajný,že to tady někdo ,, z vedení '' nemůže osvětlit??!!: )

Sobota 4. června 2011 ve 20:03® osprey
osprey

cercer> To je jednoduchý – jde o to, kdy se tu motám. Teď jdu večeřet. Ptej se na co chceš, zas ti neodpovím:-D :-D

Sobota 4. června 2011 v 19:52® cercer
cercer

regulus> jakto že když se voptám já,tak je ticho a jen kvákneš ty,už se ti to tu vysvětluje??Jak to děláš??!!:-O

Sobota 4. června 2011 v 19:30® osprey
osprey

regulus> No ono je to hlavně tím, že David teď lítá kolem natáčení, takže není moc šancí, že by se tu rozkecával. Napsal jsem svůj názor, nedělám si nároky na jeho oficiálnost, správnost apod.

Samozřejmě při všem veselí:-D

Tento příspěvek byl editován 4.6.2011 19:31:27 uživatelem osprey.
Sobota 4. června 2011 v 18:53® regulus
regulus

osprey> já myslel, že seš redaktorskej a voni ti hodili na krk už i tiskovýho mluvčího …:-D :-D :-D

Vcelku jsem nepobral, co má medializace jeho osoby společnýho s nickem na webu, ale je to pochopitelně Davidova věc, jen jsem se chtěl zeptat proč, pokud to není tajemství, ale cercer mne předběhl …

Sobota 4. června 2011 v 18:19® osprey
osprey

regulus> Možná je to dané narůstající medializací jeho osoby.

Sobota 4. června 2011 v 17:11® regulus
regulus

cercer> je, ale bejvalej … :-D :-D :-D

Mimochodem, taky by mne zajímalo co ho k tomu vedlo, možná už ti noví neví, kdo tu vlastně velí … :-))

Tento příspěvek byl editován 4.6.2011 17:13:29 uživatelem regulus.
Sobota 4. června 2011 v 1:11® cercer
cercer

HaDová> njn,von měl asi Robur s tou náročností pravdu:-D
…hele,von už HaD není HaD??

Pátek 3. června 2011 v 19:43® HaDová
HaDová

cercer> :-)) )

Pátek 3. června 2011 v 19:13® cercer
cercer

HaDová> jj,už jo..neměl bych to asi prozradit ale já asi zřejmě napoprvé pos… ten antispam!!:-/ :-))

Tento příspěvek byl editován 3.6.2011 19:15:23 uživatelem cercer.
Pátek 3. června 2011 v 15:34® dodorider
dodorider

kerob> jj u me to same osobko ze sem teplous atd a sam si ani poradne nevyplni poradne profil, ja bych si to s nim s radost dojel vypovidat, ale bude to nejspise nejaky 50kg 190cm brejlatej 16ti letej klucina co si ani enuvedomuje co dela a o rybach nema ani paru

Pátek 3. června 2011 v 15:33® dodorider
dodorider

HaDová> navrhuji ban pro ip uzivatele kapr1 v osobku potvrzuje ze chce skodit webu, je to clem MRK. proc ho tu drzet

Pátek 3. června 2011 v 15:22® kerob
kerob

kapr1> no vidis a ja ti nic nepsal a presto mi posilas osobky, na ktery je zbytecny odpovidat, chtel bych te videt, jakej frajer bys byl z oci do oci :-D

Pátek 3. června 2011 v 15:01® HaDová
HaDová

kapr1> dej si pohov a nechoď sem. Tvé fotky a příspěvky – hlava mi to nebere

Pátek 3. června 2011 ve 14:59® kapr1

1Mara> co to povidas. tak to si ze me delas srandu takhle si vymejslet. to tobe bych dal ban za to co si mi napsal jako prvni

Pátek 3. června 2011 ve 14:59® HaDová
HaDová

1Mara> už se stalo, či stane během pár minut .....

Pátek 3. června 2011 ve 14:30® 1Mara
1Mara

Mááám velikánánskou prosbu , může te někdo zavřít přístup Kapr 1 na Chytej ? píše mě sprosté osobky , do z lovu dává schválně pošlé a raněnné ryby , prudí tady skoro všechny lidi atd. !!!!!!!

Chci se přimluvit aby sem takové lidi nechodili kazí to vše co Chytej má . Děkuji .

Pátek 3. června 2011 ve 13:14® HaDová
HaDová

dodorider> bohužel, omlouvám se, ale vel. S nemáme – dětské trička nevedeme

Pátek 3. června 2011 ve 12:10® dodorider
dodorider

HaDová> Zdravim, chtel jsem se optat zda by se dalo sehnat cca 30 trycek velikosti s pro decky rybarsky krouzek MO kadane, pokud ano bylo by asi lepsi probrat to telefonicky? dekuji.

Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:19® HaDová
HaDová

cercer> jsi tam, je to dobrý :-)

Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:19® HaDová
HaDová

cercer> zatím jsi jediný, komu se to nepovedlo