Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 20:42® HaD
-
Sander> Omlouváme se za výpadek způsobený tvorbou pořadu Jak na ryby (přeplnili jsme totálně server daty)
Ostatní výpadky jsou většinou zapřičiněny útokem z různých adres. Naposledy to bylo z Velké Británie. Řešíme to se správcem serveru, ale zřejmě jsme pod trvalým útokem (Tuším v pátek zaslala jedna IP adresa za celý den asi 150000 požadavků).
- Neděle 3. dubna 2011 ve 20:35® timbab
-
Teď je to každou chvíli tohle
:
Tato stránka obsahuje smyčku přesměrování Webová stránka na adrese http://www.chytej.cz/…e/vseobecna/ provedla příliš mnoho přesměrování. Chcete-li tento problém vyřešit, zkuste vymazat soubory cookie pro tento web nebo povolit soubory cookie třetích stran. Pokud problém přetrvává, pravděpodobně se jedná o chybu konfigurace serveru a nikoli o problém ve vašem počítači.Zkoušel jsem vsjo a pořád to samé.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 20:18® timbab
-
Můžete prosím někdo sloučit můj zápis do Z lovu? Bo než se mi podaří tam něco nacpat tak se na to příště radši vys…
- Neděle 3. dubna 2011 ve 20:16® Sander
-
Jsem celkem nenáročný a přizpůsobivý uživatel, ale neodpustím si rejpanec, jak to tady jde poslední dobou do kopru.
Nevím co děláte s těmi Enky, fotky už taky celkem neřeším, ale štvou mě pravidelné výpadky každou neděli večer.
Fajn, že se tady točí články každej den, ale možná byste měli vychytat nejdříve důležitější věci. - Pátek 1. dubna 2011 ve 20:41® regulus
-
No abych pravdu řekl, tak včilka těm eNkům ve fórech nerozumím. Kliknu na poslední nepřečtený fórum, mrknu co tam, kliknu na další, tedy co mi svítí předposlední (už jsem si skoro zvyknul že to nezhasíná), to ještě jde, ale běda jakmile někam něco napíšu nebo někdo jinej, tak to su v pr.eli, perfektně se to řadí podle nejaktuálnější odpovědi, ale svítí to jako vánoční stromeček furt. V tom okamžiku v tom mám bordel a když na fórum co jsem před chvilkou už dvakrát četl kliknu potřetí, tak su z fleku na.ranej. Přelezu na diskuse a po chvilce najednou fóra zhasnutý.
Radime prosím tě, dej těm trpaslíkům co tam ty eNka rozžínají a zhasínají nažrat, asi umírají hladem nebo je vyměň bo sou líní.
Tento příspěvek byl editován 1.4.2011 20:41:52 uživatelem regulus. - Čtvrtek 31. března 2011 v 10:48® Robur
-
co bude s fotkami u starých článku? teď jsem zjistil, že je to pořád hodně špatné, např. foto úvodní a pak ten duhák je tristní. http://www.chytej.cz/…uhore-1-dil/
- Středa 30. března 2011 v 15:42® sus1
-
Tady zase řešíte, jak je to s těma enkama u for??proč zase nemizí???!!!
Kdibi se všude psalo měké i, tak je taki pokoj.
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 15:44:22 uživatelem sus1. - Středa 30. března 2011 ve 14:45® Robur
-
horší je, že já vím jak psát, ale přes klávesnici to dopadne úplně jinak
- Středa 30. března 2011 ve 14:37® osprey
-
regulus> Pod tohle bych se mohl podepsat. Taky mě deptá, jak se jazyk vyvíjí a se slovem standardně jsem se musel poprat před několika lety.
- Středa 30. března 2011 ve 13:43® regulus
-
Ringo> Jak jsem psal, já se ve škole ještě učil diskuse, ale taky president a bylo těch slov víc. Ještě začátkem 80 let minulýho století se např. mohl používat výraz president i prezident, ale diskuse byla jen se S, v klidu ti oskenuju pravidla ČP z roku 1981. Na češtinu jsem nikdy nijak blbej nebyl, jenže už to nějakej ten pátek je a zvyk je železná košile, respektive píšu intuitivně, mám vnitřně jaksi zakódovaný zásady pravopisu tak, jak jsem se to kdysi učil a to je důvod, proč to tak píšu. Ono těch kotrmelců v pravopise za ty roky bylo víc, už si nepamatuju který slova, ale něco se měnilo už v době když jsem do školy chodil. Možnost využívat obou tvarů slova diskus(z)e je patrně od roku 1993, nevycucal jsem si to z prstu, schválně si přečti tohle http://prirucka.ujc.cas.cz/?… , myslím, že tato instituce bude mít asi pravdu. Víš oni ti vědátoři jsou někdy kapinku divní.
Když už jsme u toho pravopisu, jsem si vědom jedné zažité chyby, automaticky píšu standartně i když má být správně standardně. Vůbec netuším kde jsem k tomu přišel, víc jak 30 let platí že se správně píše standard. Je docela možný, že to někdy v 70 letech předělali nebo to mám odjakživa blbě zafixovaný, nikdo nejsme dokonalý …
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 13:45:19 uživatelem regulus. - Středa 30. března 2011 v 9:57® Ringo
-
Regulus:
Tak jo,ohledně marmyšky jsi mne přesvědčil,holt jsi ve vědomostech dál.Ale o té diskusi jsem viděl v TV diskusi s vědátorkou z Ústavu pro jazyk český a ta zase přesvědčila mne.Ale o tom nepřesvědčím ani leckteré redaktory a p.No ale to bylo jen tak „na okraj“.
- Pondělí 28. března 2011 ve 14:24® regulus
-
Ringo> Add diskuse nebo diskuze. Čeština umožňuje oba výrazy a je to pravopisně správně. Já, protože jsem starší ročník a učili jsme se to jako diskusi, používám tento tvar, mladší možná ten druhej.
Pokud se týká marmyšky, tak si myslím, že pokud se Y týká je to tak správně, rusky to je ???????? takže s krátkým, tvrdým. Viz třeba tohle http://smotri.com/video/view/?… , druhou věcí je jestli A nebo O jako druhý písmeno. Marmyška je zcela určitě slovo převzatý, trochu zkomolený, v pravidlech českého pravopisu nefiguruje ani marmyška, ani mormyška, není tedy se dle čeho řídit. Docela ale pochybuju, že by se podařilo rybářskou veřejnost přesvědčit, že mají používat správný termín mormyška.
http://ru.wikipedia.org/wiki/?…
Tento příspěvek byl editován 28.3.2011 14:34:47 uživatelem regulus. - Pondělí 28. března 2011 ve 14:01® Ringo
-
Marmyška nebo marmiška? Ve starší literatuře se píše marmiška s „i“,kdežto dnes se nějak vžil „y“.Já bych se přikláněl k té marmišce,anžto to není odvozeno od myši a je to převzato z ruštiny.Ale bojoval bych za to asi zbytečně,protože ten ypsolon už je zřejmě zažitý.
A taky:proč každý píše diskuze,když je to správně diskuse a taky se to má tak vyslovovat ? - Pondělí 28. března 2011 v 11:12® džigit
-
ty eNka jsou teda pěkně splašené.Teď mi to začalo fungovat na diskuzi a u fór přestalo a při navštívení některého,jsou pokaždé někde jinde!!!
Tento příspěvek byl editován 28.3.2011 11:14:41 uživatelem džigit.
Svině klouzavý - Pátek 25. března 2011 ve 23:17® osprey
-
Cudla> Vlož ho, vložili i jiní. Tohle je pro děti a nemyslím, že si na tom někdo namastí kapsu. A jestli kvůli tomu bude sedět o dvě děcka víc u vody místo u počítače, tak tím líp.
- Pátek 25. března 2011 ve 22:19® Cudla
-
Můžu vložit do rybářských akcí pozvánku na ryb .tábor který pořádá DDM Chomutov?Nechci ayby to bylo bráno jako reklama.Dík R.S.
- Pátek 25. března 2011 ve 21:52® HaD
-
regulus> nevnucuji, doporučuji
- Pátek 25. března 2011 ve 21:41® regulus
-
HaD> ale já nikomu nic neberu, reagoval jsem na tvoje doporučení na Chrome, což je prohlížeč, kterej třeba mě absolutně nevyhovuje, pochopitelně tisícům dalších lidí třeba vyhovuje. Z mýho pohledu je Chrome mrdka, ale je to jen můj názor. Upravil jsem si Operu k obrazu svému (myslím tím nastavení) a i například hojně používaná Mozilla mi nevyhovuje, IE vůbec komentovat nehodlám. Celým tím předchozím příspěvkem jsem chtěl jen říct, že internetovej server nebo vortál chceš-li, by měl bez jakýchkoliv problémů šlapat na všech běžných prohlížečích a operačních systémech, vyjmenovávat to tu nebudu. To, že se chybička vloudí, se stát může, ale je potřeba ji co nejdříve odstranit a ne to řešit tím, že uživateli de facto vnucuješ změnu prohlížeče.
- Pátek 25. března 2011 ve 21:08® revoke
-
Alov> Díky tobě mě napadlo něco, na co jsem do té chvíle nepřišel
- Pátek 25. března 2011 ve 20:37® kubas
-
revoke> Plugin mám ten nejnovější stáhlej, to jsem řešil jako první… Tyhle „křížky“ místo obrázků, fotek a banerů mě to dělalo i na jiným serveru a nainstalováním novýho pluginu je to už v pohodě. Nevím čím to je tady, už jsem zkusil skoro všechno
- Pátek 25. března 2011 v 19:26® Alov
-
revoke> Tak tohle nechápu :-/
- Pátek 25. března 2011 v 19:26® revoke
-
kubas> Ten problém může způsobovat např. i starý plugin pro Flash Player, díky čemuž může některý banner spotřebovat veškerý výkon procesoru, což může vést k onomu „zamrzání“.
- Pátek 25. března 2011 v 19:21® kubas
-
regulus> asi tak, mě to dělá jen! u chytej a zrovna kvůli tomu, se mě to měnit teda nechce. Já jen že ta chyba tady je nic víc nic míň s tím já neudělám
.
- Pátek 25. března 2011 v 19:04® revoke
-
Alov> Ještě že vás, věrné a pozorné uživatele, máme
- Pátek 25. března 2011 v 18:26® HaD
-
Scanix> nastavili jsme tedy zpět prodlevu 60 vteřin
- Pátek 25. března 2011 v 18:17® HaD
-
Scanix> Snažíme se serveru ulevit, takže se pracuje na zlepšeních. Zkusili jsme dát automatické zjišťování eNek na 2 minuty. Bývala minuta.
- Pátek 25. března 2011 v 15:43® Scanix
-
Je to nejspis pokus o to, uvilnit zatez na server a je tam prodlouzena casova prodleva, Nka se srovnaji po nejake dobe, zacal jsem pozorovat, ze vymizela z jiz navstivenych diskuzich po chvilce klikani jinam.
- Pátek 25. března 2011 v 15:42® Scanix
-
No ty Nka vazne nejsou, co byvaly, zustavaji tam viset i pro prohlidnuti a jaksi se nechovaji, jak bych ocekaval
- Pátek 25. března 2011 v 15:33® HaD
-
regulus> vyzkoušel jsem ledacos a CHROME mi vyhovuje absolutně nejvíc.
- Pátek 25. března 2011 v 1:49® regulus
-
HaD> promiň, ale Chrome rozhodně rozumnej prohlížeč není, pravda je to dneska jedno za vosmnáct a druhý bez dvou za dvacet a to co provádí soudruzi z mrkvosoftu nebudu komentovat vůbec, nicméně nebudu a to si myslím, že nejen já používat jiný prohlížeč jen kvůli tomu, že se nějaký internetový server nedokáže přizpůsobit. Fakt, že se prohlížeče mění neovlivním ani já, ani ty, já si nejspíš budu instalovat aktualizce a ty budeš muset svůj server upravovat podle podmínek, který ani jeden z nás neurčuje, bez ohledu na to, jestli se to programátorům líbí nebo ne a nezávisle na složitosti úprav. Takovýto server musí chodit bezchybně na všech běžných prohlížečích pro různé platformy, čili na Safari, IE, Mozille, Opeře, Chrome a nejspíš i na dalších.