Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. března 2011 v 10:34® redtag34
redtag34

revoke> Jasně, rádo se stalo ;-) Jen mi to tak napadlo :-)

Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:12® revoke
revoke

gomz> děláme úpravy ve zpracovávání obrázků (již žádná omezení ve velikosti /rozměrech/). Možná jsi chytil zrovna nějaký výpadek. Mohl bys to prosím zkusit nyní?

Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:11® revoke
revoke

redtag34> Ano, je to vynikající nápad. Budu na to myslet.

Čtvrtek 10. března 2011 v 16:09® gomz
gomz

regulus> dekuji, ale doposud mi to slo bez problemu.

Čtvrtek 10. března 2011 v 15:33® redtag34
redtag34

Alov> to byl takový návrh… je mi jasný, že se kvuli jednomu písknutí hned všechno neudělá… jen že by to mohlo být dobré …např. pro ty co přijdou a chtějí se pokochat fotkami …v diskuzi si klikne na např zobrazit fotky v diskuzi, či něco podobného a fotky vyjedou … např. u toho muškaření … zdejší galerie mušek není zrovna dvakrát nabytá .. A jasně .. co člověk to názor ;-) :-)

Čtvrtek 10. března 2011 ve 3:12® regulus
regulus

gomz> holahej, což takhle tohle http://www.chytej.cz/…azek-na-net/

Čtvrtek 10. března 2011 v 1:26® gomz
gomz

ani zde mi to nejde…?

Čtvrtek 10. března 2011 v 1:26® gomz
gomz

bla, bla, bla…

Středa 9. března 2011 ve 22:49® gomz
gomz

Holahej, vsem. Proc mi nejde vlozit foto k prispevku do diskuse?Prosim?

Středa 9. března 2011 v 19:47® Alov
Alov

Jestli se nepletu, tak většina mobilů má v nstavení možnost „zobrazit pouze text“. Já to mám u N97 v " Možnosti zobrazení". Mám to tak nastavené furt a chytej.cz se mi zobrazí za cca 10 vteřin.
Mobilní verze stránek se dělali dřív, kdy u většiny mobilů tato možnost nefungovala nebo nebyla. Ale dnes to ty chytré mašinky znají a umí.
Jinak podle mého je nějaké dělení fotek a příspěvků tak trošku z nudy nouze, co ještě vymyslet. Kluci mají ted na starosti jiné problémy. Navíc netuším nebo možná nechápu, co by to jako přineslo za revoluční pozitivum.
Když tady chce někdo narvat kýbl fotek, tak může založit foto album a následně k němu otázku s odkazem album. Teda já bych to tak osobně udělal, kdybych chtěl diskutovat a nějakém větším balíku fotek.Ale tak to vidím já a jiný to zas vidí jinak. No uvidíme :-)

Středa 9. března 2011 v 9:53® redtag34
redtag34

Na nejmenovaném konkurenčním webu jsem to objevil, není to sice moc výrazné, ale ta funkce tam je… když už mě to napadlo, porozhlédl jsem se. :-)

Středa 9. března 2011 v 9:49® redtag34
redtag34

CeP> přesně tak ;-) snad se to tu v budoucnu objeví .. aspoň doufám

Úterý 8. března 2011 ve 23:37® CeP
CeP

Tez se priklanim k volbe „jen s obrazky“. zvlast uzitecne by to bylo IMHO zejmena po srazovych akcich nejruznejsiho charakteru a prilezitosti a pod.. „den po te“ jsou fotky v kazdem druhem prispevku a s pribyvajicim csem jejich cetnost ubyva az je treba jen jedna na stranku. kdyz budu chtit zkouknout jen fotky bez zdlouhaveho prochazeni mnoha strankami, budu za takovou moznost jenom rad.

Úterý 8. března 2011 ve 20:08® redtag34
redtag34

kerob> taky si myslím :-) … mohlo by to být užitečné na PC to zobrazení pouze fotek :-)

Úterý 8. března 2011 ve 12:15® kerob
kerob

regulus> ja mam mobil na telefonovani, sms, net, hry, cteni PDF, wordu, MP3 a asi 3GB dalsich aplikaci… proste kdyz uz ten kram mam, at toho umi co nejvic a je co nejvic uzitecnej. Na Chytej lezu tak zpulky z mobilu a nijak me to neomezuje, vetsinou je po ruce nejaka WiFina, takze me fotky netankujou, ale pri prohlizeni pres jiny pripojeni nez WiFi bych uz moznost vypnout fotky uvital a v pripade, ze bych hledal konkretni prispevek s obrazkem treba ve vlakne o multicich, taky by moznost zobrazit pouze prispevky s obrazkem taky nebylo k zahozeni (a to bych vyuzil i na PC). Ve finale to neni slozita funkce a nikdo te nenuti ji pouzit.

Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 11:15:51 uživatelem kerob.
Úterý 8. března 2011 v 10:33® inspo

HaD> Budu se těšit. :-)

Úterý 8. března 2011 v 7:51® redtag34
redtag34

regulus> Jo jasny… Já to myslel takhle… byla by to normální diskuze jako do teď. Fotky by se zobrazovali ihned po vložení. S tím rozdílem, že třeba někde nahoře bude čudl např. Zobrazit fotky v diskusi a po kliknutí na něj vyjedou jenom příspěvky s fotkami anebo fotky samotné, Myslel jsem to hlavně kvuli inspiraci nebo pokochání se, jelikož např. ve zdejší encyklopedii mušek toho nic moc není … Ten mobil je zas věc druhá, určitě sem totiž přijde více lidí přes PC… to mi je jasny :-) …

Úterý 8. března 2011 v 1:28® HaD
HaD

inspo> chystá, chystá… v Brně snad konečně prozradíme :-)

Úterý 8. března 2011 v 0:41® regulus
regulus

kerob> redtag34> hmmm, já mám mobil na telefonování a kdybych ho nemusel díky práci mít, tak su šťastnej jako blecha, je to ovšem věc názoru. Pokud se oddělí fotky od příspěvků, tak nějak to ztratí pointu, jestli jsem to dobře pochopil, tak máte na mysli, že by se zobrazil příspěvek s informací, že je u něj fotka a tu je možno zobrazit až když chcete. Pro PC je současný stav vyhovující, pokud se týká mobilů, tak je to poplatný tomu co jsem napsal v první větě, nevím jestli je zdejší web ve WAP verzi, tam bych to možná viděl opodstatněný, v normální verzi by mi to možná i vadilo a nejspíš nejen mě, klikat někam aby se mi zobrazily fotky …

Pondělí 7. března 2011 ve 14:48® redtag34
redtag34

regulus> No např. v sekci muškaření, kdyby se to dalo eliminovat a zobrazit jen příspěvky s fotkami, mohlo by to sloužit třeba jako inspirace pro vazače… a nebo ten mobil … to zase v opačném smyslu (zobrazit jen příspěvky například) :-)

Tento příspěvek byl editován 7.3.2011 13:53:01 uživatelem redtag34.
Pondělí 7. března 2011 ve 14:41® inspo

Chystá se v nejbližší době nějaké nové video?

Pondělí 7. března 2011 ve 13:23® kerob
kerob

regulus> treba pristup z mobilu?

Pondělí 7. března 2011 ve 13:12® regulus
regulus

redtag34> důvod???????????? :-O

Pondělí 7. března 2011 v 8:24® redtag34
redtag34

Zdravím, nešlo by udělat, aby v jednotlivých diskuzích se daly zobrazovat příspěvky s fotkou, jen fotky a příspěvky samotné ? Dík za odpoveď

Neděle 6. března 2011 v 10:55® inspo

Alov> Kdybys četl správné fórum, tak bys věděl. :-)

Neděle 6. března 2011 v 8:42® 1Mara
1Mara

HaD> :-/ Tohle umím taky , ty máš samé nepozitivní věci co se týče mě , abych ti jednopivo ještě nepřidal :-))

Sobota 5. března 2011 ve 23:55® sus1

jarda29> Zmenši fotky na 800×533 a musí to jít.

Sobota 5. března 2011 ve 23:35® jarda29
jarda29

Ahoj,nejdou mi vložit fota do fotoalba.Vždycky se objevý 500 internal server error,na serveru došlo k neočekávané chybě. Fotky jsou ve velikosti 1,2–1,95 mb.

Pátek 4. března 2011 v 19:32® Alov
Alov

HaD> Jak objednali? Kde objednali? Kdy objednali? Já chtěl taky a asi mi to nějak uniklo :-(( Tak příště no …

Pátek 4. března 2011 v 16:31® kerob
kerob

HaD> dik :-)