Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 24. června 2009 ve 12:40® HaD
-
Scanix> dočkáte! Brzy
- Úterý 23. června 2009 ve 13:25® inspo
-
Scanix> Je třeba asi vyčkat. Nic jiného stejně nenaděláme.
Tento příspěvek byl editován 23.6.2009 13:25:46 uživatelem inspo. - Úterý 23. června 2009 ve 13:23® Scanix
-
inspo> asi se toho hned tak nedockame
- Pondělí 22. června 2009 ve 21:09® filip111
-
nevím jestli něco dělám špatně, ale fotka kterou označím jako úvodní fotku fotoalba se mi na tom místě neukazuje? Dává to tam jinou. Díky
- Pondělí 22. června 2009 v 18:14® vavra26
-
Uš se muže nakupovat za fishbony?(triko)?
Tento příspěvek byl editován 22.6.2009 18:15:11 uživatelem vavra26. - Neděle 21. června 2009 ve 13:00® -zruseno
-
havel> Tak to by bylo super, aspoň se mám na co těšit.:)
- Neděle 21. června 2009 ve 3:30® havel
-
padák> bude snad příští týden.
- Neděle 21. června 2009 v 1:36® 1Mara
-
regulus> no to já taky jsem strávil pracovní týden v putice , ale na ryby jsem si čas vždy udělal
tak ať to chlapec deliryjumtremenc pořádně oslavý a udělá stím něco , no ale teď to nedělá takže to asi chlapák opravil
- Sobota 20. června 2009 ve 23:17® kubas
-
padák> no to by byla paráda
- Sobota 20. června 2009 v 16:06® -zruseno
-
Jen jsem se chtěl zeptat, jestli bude nějaké video z té první ligy kde chytej vybojovalo zlato. Díky.
- Sobota 20. června 2009 ve 13:40® regulus
-
1Mara> brečíš dobře, ale ještě moc brzo, Radim se od úspěšně dokončené státnice ještě nestačil probrat z deliria, to víš oslavit se to musí pořádně, typuju to tak na druhou půlku srpna.
)
- Sobota 20. června 2009 ve 13:35® 1Mara
-
No dělá to stále !
(
- Sobota 20. června 2009 ve 2:53® 1Mara
-
Nevím čím to je, ale když si čtu stránku reg.diskuze Ústí, tak z ničeho nic sama odskočí úplně někam jinam na předchozí stránku. Dělá to asi poslední týden. Můžete se na to podívat, díky
- Pátek 19. června 2009 v 15:21® HaD
-
regulus> můžeme to zkusit
- Pátek 19. června 2009 ve 14:47® Robur
-
myslíš, jako profil levý a pravý, tak v tom se vyznám. Akorát se stydím ho sem dát, protože nejsem moc hezký, takže chápu, že se ty fotky musí zmenšovat, aby nebylo vidět, jak jsou někteří z nás oškliví, é.
- Pátek 19. června 2009 ve 13:39® regulus
-
rgb23> máš sice pravdu, ale ve fotoalbech to je, v diskuzích to je, ve fórech sice ne a stále se to děje.
Ber to tak, že mi z foťáku vylezou fotky 3263×2448px, přímo na net jsou nepoužitelný, chci si je nachystat jednak pro vložení do diskuze nebo do fóra a pak si chci udělat fotoalbum. Jelikož jsu starej, blbej a sklerotickej, tak si nepamatuju, jak můžou být velký. Takže se musím probojovat až na stránku založit nové album a v případě diskuse jakoby přidat příspěvek abych se dozvěděl, jak to má být velký. Mě to až tak velký problémy nedělá, ale jsou tací, kterým se při tom podaří založit prázdný fotoalbum i několikrát, prázdnej příspěvek do diskuse a u fóra jsou v čoudu, nehledě na to, že ani netuší, že to tam je napsaný. Kliknutí si na profil, je jednoduchý a časem by si všichni nebo aspoň většina zvykla, že to tam najdou (ano vím co myslíš, někteří ani netuší, že nějakej profil mají
) ). Navíc z hlediska naprogramování je to jednoduchý, protože profil každýho z nás je jedna stránka s implicitními a proměnnými údaji, ty implicitní jsou napsaný pro všechny stejně, takže pokud to tam Radim doplní, tak se to rázem bude zobrazovat všem.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 23:47® rgb23
-
jako nejsrozumitelnější místo kam vložit informaci o maximální velikosti fotky bych když už viděl text přímo pod kolonkou kde se to uploaduje. Málokdo si leze do profilu pokud tam nechce něco měnit nebo zbožně koukat na fishbouny
Nevím jak moc je to technicky zvládnutelné, ale možná by při načítání větší fotky stačila chybová hláška že fotka je příliš velká s upozorněním max. velikosti.
- Středa 17. června 2009 v 19:44® tankaboth
-
HaDová> Díky bylo to tím
- Středa 17. června 2009 v 11:30® regulus
-
Vzhledem k tomu, že se neustále množí příspěvky, že někomu nelze vložit fotografie, kdy s největší pravděpodobností je příčinou to, že jsou příliš velké, myslím, že by bylo docela užitečný dát někam zcela srozumitelnou informaci o maximální velikosti vkládané fotografie a to jak velikost která projde bez úprav systémem tak velikost, kterou je systém schopen „strávit“ a automaticky zmenšit, pokud je to v diskuzích, fórech a fotoalbech jiné, tak samozřejmě i toto. Jako nejrozumnější místo pro tuto informaci bych viděl každýmu do profilu (to snad zvládne každej, kliknout si na svůj nick v pravý části obrazovky) jako strohý text (červený obdélník na obrázku), všichni by to měli stejný a tudíž je to pro Radima otázka chvilky.
Abych pravdu řekl, už sám nevím jak velikej obrázek se sem dá vložit a kde tuto informaci hledat taky ne, tedy pokud tu někde je.
- Středa 17. června 2009 v 9:00® HaDová
-
tankaboth> nejsou moc velké???
- Středa 17. června 2009 v 1:10® tankaboth
-
Nevím proč ale absolutně mě nejdou vložit fotky do alb může někdo poradit?
- Pondělí 15. června 2009 v 11:24® inspo
-
Scanix> Taky na to čekám jak na smilování
.
- Neděle 14. června 2009 ve 23:10® Scanix
-
To all: nikdo mi nedal prosim vedet, za jak dlouho priblizne se mohu tesit na prihlasovani s vice PC se stejnym stavem prectenych prispevku, tohle je pro me a verim, ze i pro ostatni, dosti frustrujici a neprehledny stav. Diky
- Neděle 14. června 2009 ve 22:06® 1Mara
-
Pomóc na Ústí se nám dávaj samy fota bo có ? jsou tam dvakrát
Tento příspěvek byl editován 14.6.2009 22:09:38 uživatelem 1Mara.( co to jéééé ??? samo mi tam naskočili a těd je to zase v pořádku . Tak něco je asi špatně ? Jinak děkování pro HaDa za dárečky které jsem všechny na srazu rozdal
- Sobota 13. června 2009 ve 21:52® regulus
-
Malá technická, tohle fórum http://www.chytej.cz/…i-prispevek/ je prázdný úmyslně nebo se vloudila chybička???
- Sobota 13. června 2009 ve 21:48® HaDová
-
Robur> příští týden půjdou editovat i fora, Radim již úspěšně dokončil státníce a obhájil diplomku
- Sobota 13. června 2009 ve 20:18® Robur
-
co je složitého na tom, že jdou editovat diskuse a fóra ne?
- Sobota 13. června 2009 v 8:51® Alov
-
Jenom nechápu, proč v těch tričkách pozujou takoví škaredí chlapi
a ne paní Hadová
- Pátek 12. června 2009 ve 22:29® 1Mara
-
cormaxx>
to by ti šló ?
- Pátek 12. června 2009 ve 12:30® Libor
-
cormaxx> jo, ale bez toho škrtítka