Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. února 2011 v 16:21® Alov
Alov

inspo> Jako nerýpej prajzáku :-D :-D Já tu jsem denně, jen furt netluču woe :-D

Pátek 11. února 2011 ve 14:26® sus1

inspo> Jen ty enka programátor přesunul(asi),nic víc.:-)

Pátek 11. února 2011 ve 14:17® inspo

regulus> No jo no. Kvůli dvoum lidem (kteří se zde navíc ukazují sporadicky :-) ) rozchodili eNka v kontextovém menu a teď budou čelit náporu zbytku, protože nefungují na úvodní straně. :-((

Tento příspěvek byl editován 11.2.2011 13:17:30 uživatelem inspo.
Pátek 11. února 2011 ve 13:49® regulus
regulus

No tak beru zpět, co jsem vzal zpět, eNka na úvodní straně fungovali tak možná jeden den, včil už nic … :-93;

Středa 9. února 2011 ve 23:31® Jak.novi
Jak.novi

HaD> Super. :-)

Středa 9. února 2011 ve 22:33® regulus
regulus

HaD> jo, bezva, ale pro změnu zase nefungujou na úvodní straně, soudruzi v NDR asi někde udělali chybu :-)) :-)) :-))
To je jedno, takhle je to lepší než před tím.

EDIT: Tak to beru zpět, nějak to začalo fungovat i na úvodní straně. :-93;

Tento příspěvek byl editován 9.2.2011 21:41:05 uživatelem regulus.
Středa 9. února 2011 v 16:11® cercer
cercer

HaD> paráda:->

Středa 9. února 2011 v 16:02® HaD
HaD

Zprovoznili jsme Nka u fór v kontextovém menu!

Středa 9. února 2011 v 15:35® HaD
HaD

cercer1> už jedou!

Úterý 8. února 2011 v 11:21® cercer
cercer

jo ,,N"…je fakt otravnej bolák..

Pondělí 7. února 2011 v 15:38® HaD
HaD

Alov> napsal jsem si to na aktuální seznam úkolů

Sobota 5. února 2011 ve 21:26® Srneček
Srneček

jo to eNko :-D

Tento příspěvek byl editován 5.2.2011 20:27:39 uživatelem Srneček.
Pátek 4. února 2011 v 15:52® cormoran
cormoran

sus1> tak aspoň, že nejsem sám:-)

Pátek 4. února 2011 v 9:29® sus1

Alov> Přesně, jak tě píše regul.
Též jsem se několikrát dotazoval a ........ už mě to přešlo.:-)

Pátek 4. února 2011 v 8:41® Alov
Alov

regulus> Takže takhle to vypada, protože ty eNka nefachčí? Tak to jsem netušil teda…viz.foto…

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img40660.jpg
Pátek 4. února 2011 ve 2:33® regulus
regulus

Alov> nefunkční = že nejsou vidět … :-93;

Píšeme o tom samým, nemám chuť se prohrabovat v milosti této diskuse a hledat ti kolikrát se to tu probíralo nebo spíš bylo na to upozorněno.

Pátek 4. února 2011 v 0:58® paur17

osprey> Neviděl jsem a nehádám se.Ani v centrepinu nevidím více úlovků nebo větší ryby ale další možnost plavené.

Pátek 4. února 2011 v 0:16® osprey
osprey

Alov> V tomto ohledu neměj obavy. Pozítří nebo popozítří (dny se mi slévají) tady vyjde můj článek, z něhož zatím neexistuje ani písmenko:-))

paur17> Jedna z možnosti bude muset být „nevím, co to ten centrepin je“.

Ale kdybys někdy viděl Sandera chytat plavanou, zapomeneš na centrepin a začneš hledat v čem je doopravdy ten fór. :-))

Pátek 4. února 2011 v 0:12® paur17

osprey> supr Díky.

Čtvrtek 3. února 2011 ve 23:33® Alov
Alov

osprey> Ne Míro, ty ne. Ty radši piš články :-D :-D

Čtvrtek 3. února 2011 ve 23:33® Alov
Alov

regulus> Chápu. Nefukční eNka ale neřeším. Řeším eNka, které nevidím, když jsem v některém foru. eNka u diskusí vidím v poho, ale u for prostě nejsou. Pouze na úvodní stránce… :-)

Čtvrtek 3. února 2011 ve 23:22® osprey
osprey

Alov> Už jsem se díval, jestli bych se dokázal naučit programovat webové aplikace. Ale bojím se, že by to trvalo roky a za tu dobu bych napáchal více škod než užitku:-((

Čtvrtek 3. února 2011 ve 23:21® osprey
osprey

paur17> Znamenám si. Ale až do For Fishingu je anketa jasná – bude se týkat Miss.

Čtvrtek 3. února 2011 ve 22:54® regulus
regulus

Alov> trochu jsi zadal ne úplně správně oslovení, admini do toho absolutně nemají co kecat a mají na to vliv jako ČHMÚ na počasí, tudíž ti nemohou pomoci, no a konec konců, řekl bych, že to není poprvé co se to tu probírá, téma nefungující eNka tu bylo nesčíslněkrát, byly zjištěny objektivní příčiny, bylo slíbeno, že jak se ty příčiny vyřeší, tak se to napraví a jaksi to zapadlo v čase, to je asi tak všecko co ti k tomu můžu říct … :-|

Čtvrtek 3. února 2011 ve 21:32® Alov
Alov

Pánové majitelé a admini a Romane :-) Nekritizuji místní vzhled stránek, protože mi to nepřísluší. Jediná věc, která mě doslova už delší dobu štve je totální nepřehlednost aktuálních for.
Přijdu na chytej a vidím Nka na úvodní stránce. Zde je vše v poho. Kliknu na forum a pak už vpravo vidím jen tenkým modrým písmem vypsaná fora, ale vím prd, co už jsem četl a co ne. Vím, že se můžu prokliknout přes úvodní stránku a tam Nka znova najdu, ale je to docela otravné obvzlášt když surfuju přes mobil.
Takže bych byl rád a hodně bych ocenil, kdyby se s tím dalo něco udělat. Třeba dosadit Nk před nadpis fora. Nevím no… :-)

Čtvrtek 3. února 2011 v 16:56® paur17

Na Vašich stránkách jsem nováčkem.Rád sem chodím, jelikož se tu dost dozvím.Ať jde o feeder, přívlač nebo plavanou, které mě nejvíce zajímají.Na příklad v diskuzi Plavaná o používání navijáku centrepin. Tak mě napadlo zda by bylo možné vytvořit Anketu na toto téma: používám, chtělbych používat, uvažuju, nikdy. Docela by mě zajímalo jak by to dopadlo. JE TO JEN NÁPAD! Já osobně o centrepinu vážně uvažuji. S pozdravem.

Čtvrtek 3. února 2011 v 16:39@ fibl

Petrův zdar. Chlapy,nešlo by k těm „dalším soukromím revírům“dopsat aspoň GPS? Některý se vůbec nedají na netu dohledat a přitom,by nemuseli být tak špatný.
Díky

Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:28® Srneček
Srneček

regulus> tak děkuji za opravu.Byl bych asi za debila :-O ......i když:-D

Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:27® Srneček
Srneček

osprey> ne ,já nemám zapotřebí mazat svůj příspěvek.Psal jsem,„jen ze zvědavosti“ Když už něco napíšu,tak bych si za tím měl stát ne?! Byla to ode mne jenom reakce na příspěvek od > JHolc < ;-)

Čtvrtek 27. ledna 2011 v 0:13® regulus
regulus

Srneček> pokud si pamatuju, tak to bylo tak, že to jde tebou samým editovat během tuším dvou minut (přesně to už nevím a taky nevím jestli se to nezměnilo). Jak psal osprey, po týdnu to asi nemá cenu, ale sem tam se stane, že někdo chce příspěvek smazat, stačí napsat do příslušného fóra či diskuse, někdo z adminů to smázne.

Sem si to nemohl odpustit, bilo to do očí.;-)