Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 26. ledna 2011 ve 22:45® osprey
-
Srneček> Já mám problém. Jako admin můžu editovat i smazat co chci. Ale už jsem zapomněl, jak to má běžný uživatel. Musel bych si nějakého „vytvořit“.
Pokud budu editovat, zůstane ale dole po mně stopa – takový ten řádek kdy a kým byl příspěvek upraven.
Myslím ale, že je nesmysl editovat týden starou věc. A kdybys přece jen mermomocí chtěl, napiš mi osobku. Rád ti vyhovím.
- Středa 26. ledna 2011 ve 22:37® Srneček
-
regulus> adminem asi ano.Přesvědčil jsi mě. Sakra hrubka?
Tento příspěvek byl editován 26.1.2011 21:38:22 uživatelem Srneček.stydím se.Měj se.
- Středa 26. ledna 2011 ve 22:14® Robur
-
Srneček> nemÝlíš
- Středa 26. ledna 2011 ve 21:31® Srneček
-
osprey> ne že bych to potřeboval,ale zvědavost mi nedá.Když budu chtít smáznout svůj týden starý příspěvek tak to přece nejde ne?!Editovat ano.Ale jen po určitý čas.Nebo se mýlím?
Jak vidíš editovat to jde, opravil jsem ti tu hrubku.
Tento příspěvek byl editován 26.1.2011 21:26:12 administrátorem regulus. - Středa 26. ledna 2011 ve 20:19® JHolc
-
osprey> Super, díky. Doufám, že to nebudu potřebovat často…
- Středa 26. ledna 2011 v 19:52® osprey
-
JHolc> Ty můžeš editovat text příspěvku.
Když ho smažeš (ten text), já ten prázdný příspěvek časem najdu a definitivně odstraním. Nejsem na chytej pořád, ale několik hodin v podstatě každý den.
- Středa 26. ledna 2011 v 19:48® Robur
-
JHolc> i nevlastní
- Středa 26. ledna 2011 v 19:05® JHolc
-
Dá se v diskuzi smazat již vložený příspěvek? Můj vlastní. Díky.
- Pátek 21. ledna 2011 v 16:46® spike
-
Srneček> A nebo po uložení změn najet na profilovku a kliknout pravým a dát načíst znovu obrázek. Aspoň mně to tak fungovalo
Tento příspěvek byl editován 21.1.2011 15:46:56 uživatelem spike. - Pátek 21. ledna 2011 v 11:45® Srneček
-
Libor>
- Pátek 21. ledna 2011 v 11:39® Libor
-
Srneček> zkus to změnit a pak zmáčknout klávesu F5. popřípadě ještě vymaž dočasné soubory internetu. (nástroje v prohlížeči) , to by mohlo zabrat.
- Pátek 21. ledna 2011 v 11:08® Srneček
-
Tak to mam nějaké zmatené.Večer avatar nikde a dneska se ukázal i na včerejších odkazech.Tak nevím.Ale ta změna stále nejde provést.Kde by mohl být zakopanej pes?
- Pátek 21. ledna 2011 v 0:15® Srneček
-
tak a koukám,že jsem bez něj
- Pátek 21. ledna 2011 v 0:13® Srneček
-
jak to ,že mi nejde změnit avatar?Co víc pro to musím udělat,než to změnit v nastavení a uložit?
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 14:06® regulus
-
osprey> Míro mrkni do osobky …
- Úterý 18. ledna 2011 ve 23:12® osprey
-
Libor> No, já o tom ještě nevím. Pokud se to děje opakovaně, začíná to být zajímavé. Bohužel já s tím nepohnu – do sofwarové stránky serveru téměř nevidím. David i Radim tuhle rubriku sledují, takže je to na nich.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 22:13® Libor
-
osprey> žádná náhoda či omyl, přesně tyhle jsem dostával už dávno. Radim o tom určitě musí vědět, podle mě normálka.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 20:58® osprey
-
saman> Já myslím, že je důležité, že to víme. Pokud se to bude opakovat u dalších návštěvníků nebo i u tebe, budeme se o to zajímat daleko intenzivněji. Tohle mohla být náhoda nebo omyl.
Já nedávno dostal mail bez jediného slova, adresa vypadala rusky a v příloze fotka odlévacích kleští a něčeho, co mohla být kule do perkusáku. Trochu mi poklesla čelist a dva dny jsem prohledával web, až jsem z různých indicií zjistil, že autor je čtrnáctiletý kluk a ta kule je povalené olůvko vyfocené z blbé strany… Chtěl se jenom zeptat, ale povedlo se mu, co asi ani ve snu nečekal
- Úterý 18. ledna 2011 ve 20:17® saman
-
® regulus> ani jednou co tu jsem registrovanej sem se neprihlasil odjinud nez ze sveho a uz to nebudu resit ted budu resit povolenku a organizaci kam se prihlasit
- Úterý 18. ledna 2011 v 16:06® regulus
-
saman> nepřihlašoval jsi se náhodou z jiného komplu než ze svého, mohlo se stát, že v něm zůstali uložené tvoje přihlašovací údaje a díky tomu se někdo jinej mohl přihlásit (automaticky) jako ty. V tom případě by to spíš vypadalo jako vtípek nějakýho známýho nebo taky neznámýho. Tomu, že by ti někdo chtěl „ukrást“ nick na rybářským serveru, tomu se mi fakt nechce moc věřit i když lidi jsou různí.
- Úterý 18. ledna 2011 v 0:25® cercer
-
tak koukám,že se už zase blíží vánoce-aspoň dle reklamy v pravo
Huráááá!!
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:04® Libor
-
saman> Pakliže ne, tento email ignorujte a vaše heslo nebude změněno.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:36® saman
-
HaD> Od: webadmin Chytej.cz
Předmět: Změna hesla
Datum: 13.1. 2011, 12:09 – před 4 dny
Dobrý den,
právě bylo zažádáno o vystavení nového hesla pro přihlašování do Klubu Chytej.cz Pokud jste tuto žádost vystavili právě vy, pokračujte kliknutím na následující odkaz. Pakliže ne, tento email ignorujte a vaše heslo nebude změněno.
http://chytej.cz/…/nove_heslo/
Tým Chytej.cz
odkaz ciselneho kodu jsem z tohohle prispevku z jistych duvodu odstranil aby nebylo zneuzito
Tento příspěvek byl editován 17.1.2011 19:37:38 uživatelem saman. - Pondělí 17. ledna 2011 v 19:25® osprey
-
saman> Normálně ten text HaDovi přepošli. Je lepší to vidět teď, když se to stalo jednomu než začít něco řešit později, kdy by těch případů mohlo být třeba víc.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:15® saman
-
® HaD> me take ale predtim se mi to stalo jinde klidne poslu email kterej sem odtud dostal ze si zadam o zmenu hesla coz jsem nezadal at kliknu na odkaz pokud to chci potvrdit ja si to nevymyslel a jestli to nekdo zkousel tak asi neuspel a jak pises ze do emailu se nemuze nikdo dostat mylis se treba se nekdy uz nekdo i tady stim setkal ze mel vycistenej pocitac takovej problem to neni nekam se dostat nic necham to bejt neni tu ochota se podivat kdo o tu zmenu zadal
Tento příspěvek byl editován 17.1.2011 18:17:33 uživatelem saman. - Pondělí 17. ledna 2011 v 0:00® HaD
-
saman> po pravdě – setkal jsem se tu s tím poprvé
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:08® saman
-
® HaD> no to chapu ze by to slo uz pred trema rokama sem mel diky takovym co to zkousej vsechny data ukradene. nasli pc v nemecku a zablokovali mu pristup na server no nic email jeste nema ten co to zkousel tak dik aspon se vi ze to tu take nekdo zkousi
- Neděle 16. ledna 2011 v 19:34® HaD
-
saman> ahoj, vysledovat by to zřejmě šlo, ale není to myslím potřeba. Právě proto, aby nick „ukrást“ nešel, se nové heslo posílá na majitelův mail, kam se „zloděj“ nemůže dostat.
Zda šlo o úmysl, náhodu, omyl či něco jiného asi nezjistíme. Ale možné je všechno.
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:31® saman
-
® osprey> diky
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:23® osprey
-
saman> Tak to mě překvapuje a že by se mi to líbilo, to říct nemůžu. Odpovědět ti bude muset HaD nebo Radim. Pokusím se to urychlit.