Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. května 2010 ve 23:30® šikula
-
Zdravím, prosím admina, proč se mi již skoro měsíc neaktualizuje v osobním menu počet přihlášení se, případně počet fishbonů. Díky
- Pondělí 31. května 2010 v 16:21® HaD
-
spike> *.flv. Ale to asi neudelas spravne. neres to.
- Pondělí 31. května 2010 v 16:20® spike
-
HaD> aha, a jaký formát to podporuje? abych to příště mohl udělat na 100%
- Pondělí 31. května 2010 v 16:18® HaD
-
spike> nedělá to chyby, jen ho musíme napřed konvertovat do „vysílatelného“ formátu.
- Pátek 28. května 2010 ve 22:00® spike
-
Jaké požadavky a formát by mělo mít vlastní video, které sem chcu vložit? Posledně to dělalo nějaké chyby.
- Pondělí 24. května 2010 ve 14:57® osprey
-
spike> Je to jedno. Po pravdě řečeno, pokud by se objevil pod novým nickem a choval se jako slušný návštěvník, tak mi vůbec vadit nebude. Návštěvnost je hlavním smyslem naší práce – proto tady ale nemůžeme trpět chování, které stálo na pozadí celé téhle story.
- Pondělí 24. května 2010 v 6:53® spike
-
HaD> Když byl jeho profil smazán, nemůže se stát, že se registruje pod novým nickem a bude tady zase napadat ostatní? nebo jste jeho IP adrese blokli vstup na chytej.cz?
- Pondělí 24. května 2010 ve 2:29® 1Mara
-
HaD> Normálka , vykopnu dveře , zmastim ho tam jak v americkém filmu a jdu v klidu na pivko né ? mi to tak u nás děláme normálně
)
- Neděle 23. května 2010 ve 20:22® HaD
-
Tak dnes jsem byl u něj doma. Po deseti minutách zvonění vylezla prý jeho sestra (celou dobu jsem slyšel hlasy zevnitř a byla taková podivná) a že prý není doma. Tak jsem jí vysvětlil situaci a řekl, ať mu vyřídí, že pokud kdekoliv bude pokračovat v poškozování serveru a urážkách vůči mě, ospreyovi a dalším, bude mít problém. Podle mě byl na 95% doma a nechával se zapírat. Slaboch. Uvidíme.
- Neděle 23. května 2010 v 18:55® Tommy
-
osprey> No Ty ses vybarvil
- Neděle 23. května 2010 v 18:55® Jak.novi
-
osprey> Pohoda.
- Neděle 23. května 2010 v 18:52® osprey
-
Jak.novi> Jinak v době, kdy jsi to psal, jsem já vytáčel to číslo na Davidův telefon.
Ono je opravdu těžké být tu 24 hodin denně. To by ani jeden z nás nic nevytvořil. Já se ten problém snažil poměrně dlouho urovnat po dobrém, ale bohužel si dnes spousta lidí myslí, že slušnost je slabost.
A tohle už nebylo na mazání zpráv, takže jsem je nechal, aby David věděl co a jak. Rušit konta nejsem oprávněn, protože jsem zlý, krvelačný a pomstychtivý člověk, který by takovou pravomoc zneužíval a smazal z čiré zlomyslnosti třeba i tebe
- Neděle 23. května 2010 v 16:15® Jak.novi
-
džigit> Máš pravdu. Blbě jsem to napsal. Já to pochopil tak, že tan machýrek dostane přes ústa od rodičů.
- Neděle 23. května 2010 v 16:13® džigit
-
Jak.novi> si na příspěvek,který končil „třeba dostane přes ústa“ odpověděl,že je to správně
- Neděle 23. května 2010 v 16:10® Tommy
-
Jak.novi> no však
- Neděle 23. května 2010 v 16:10® Jak.novi
-
Tommy> To by blbej neřek.
- Neděle 23. května 2010 v 16:02® Tommy
-
Jak.novi> štěně
- Neděle 23. května 2010 v 16:01® Jak.novi
-
HaD> Ale je dobře, že je to vyřešený. Jinak gratuluji k pejskovi, jaká je to rasa?
- Neděle 23. května 2010 v 16:00® Jak.novi
-
džigit> HaD přes ústa? Já mu to ale nepřeju. Nevím jak jsi na to přišel.
- Neděle 23. května 2010 ve 13:22® 1Mara
-
HaD> Tak to bych byl nas…j taky !
- Neděle 23. května 2010 v 10:03® džigit
-
Jak.novi> že dostane Had přes ústa
Ty mu přeješ…
- Neděle 23. května 2010 ve 2:18® HaD
-
Jak.novi> já to registroval už dříve. Něco jsem už mazal, ale zachovával jsem jistou dávku tolerance. Dva dny jsem se teď věnoval paní HaDové (měla úraz) a dnes jsme byli pryč pořizovat dětem psa, takže jsem vývoj nesledoval. Každopádně bych se podíval. Přesto budeme vždy vděčni za upozornění. Kdykoliv. Dnes, resp. včera jsem se to dozvěděl po jedenácté v noci, vypl rozkoukaný film (to mě nakrklo dost), odložil štěně (to mě nasralo hodně), vylezl z postele (což mě vytočilo totálně) a věnoval se tomu až do teď. A těším se na zítřek. Jsou věci, které si líbit nenechám.
- Neděle 23. května 2010 v 1:48® Jak.novi
-
HaDová> Tak to je správně!
- Neděle 23. května 2010 v 1:45® HaDová
-
Jak.novi> David se zítra chystá za jeho rodičema, třeba od nich dostane přes „ústa“
- Neděle 23. května 2010 v 1:43® HaDová
-
Jak.novi> jj to je fakt, hlavně že už je to pryč
- Neděle 23. května 2010 v 1:41® Jak.novi
-
HaDová> To jste nemohla zaregistrovat, jelikož to bylo napadání pomocí osbních zpráv. Ale mluvím o tom, že jeden z té dvojce zde perlil o mnoho dříve, ale pravda, že mnohem v menší míře a bez takové míry vulgarit. Pravda, měl jsem na to upozornit. Co teď naděláme, když se to vyřešilo.
- Neděle 23. května 2010 v 1:25® HaDová
-
Jak.novi> právě – ale jak dlouho? já je zaregistrovala, nebo jednoho tuším včera a to nebyli tak rozjetí jako teď večer … pokud to bylo déle, měli jste na to – prosím – upozornit
- Neděle 23. května 2010 v 1:24® Jak.novi
-
No vida, už se stalo.
- Neděle 23. května 2010 v 1:23® Jak.novi
-
HaDová> To ale přece neříkám. Jen konstatuji, že ti dva si dovolujou docela dlouhou a bylo by na čase to konečně utnout.
- Neděle 23. května 2010 v 1:17® HaDová
-
Jak.novi> mělo by to být vyřešeno, HaD tu nemůže být pořád,