Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 31. března 2010 ve 21:35® sus1

Libor> O vzhled stránek s velkou fotkou,né??!

Středa 31. března 2010 ve 21:29® Libor
Libor

sus1>ruku na srdce – nepochopil jsi, nejde o kvalitu fotek jako takových, ale o vzhled stránek. S rychlostí s Tebou souhlasím.

Středa 31. března 2010 ve 21:22® sus1

Ruku na srdce: Vůbec nejsem proti inovaci,ba naopak, ale: ten monitor,kterej před váma( i jinejma) stojí?!! nikdy takovou kvalitu nezobrazí, jakou si asi předsatvujete, at se zvětší nebo ne.Tu pomyslnou kvalitu má jistě každej doma.To ??!!, že se to sem přitáhne lidi? Tak to bych viděl asi hoooooooodně střízlivě.Když někdo chce vidět velké,pěkné fotky, určitě zajde někam jinam a že na netu je kam.Vim , že na to apelujete tet momentálně vy dva,protože se ve fotkách vyznáte,ale tet jde opravdu asi o tu technickou stránku.V té já zvedám ruku za urychlení servru v prvé řadě.Nemusí samo semnou nikdo souhlasit.:-)

Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 21:24:40 uživatelem sus1.
Středa 31. března 2010 ve 20:08® Libor
Libor

HaD> taky si myslím že to není nutné, prostě novinka:-)

Středa 31. března 2010 v 19:26® Sander
Sander

HaD > není to nutné. Stejně jako v časopise se nedělají zpětné úpravy (ani by to nešlo :-) ), člověk si vzpomene na časy, kdy to tak bylo a řekne si o kolik je to teď lepší :-)

Středa 31. března 2010 v 18:28® HaD
HaD

Libor> Otázka je, zda to má smysl předělávat i zpětně. Myslíš, že je to nutné?

Středa 31. března 2010 v 18:27® HaD
HaD

Libor> aha, já to pochpil takto. No asi by to neměl být problém, ale to už musí Radim. Takovej programátor zase nejsem :-)

Středa 31. března 2010 v 17:15® Libor
Libor

Náhodou jsem ty pokusy viděl a zároveň sledoval zdrojový kód html. První pokus o zvětšení pomocí parametrů v html fotky degradoval, ale další s ručně změněnýma fotkama je už ok. Teď to vypadá dle mého lépe, i když původní „požadavek“ byl mít alespoň tu první fotku stejně velkou (širokou) jako je sloupec textu. Ve zdrojáku vidím že je vše v jedné slože pro rok 2010, takže se menší náhledy dají vytvořit snadno hromadně třeba pomocí Irfan view. díky L. :-)

Středa 31. března 2010 v 17:00® HaD
HaD

4ALL: náhledové obrázky jsem v diskuzích (tudíž i v Z lovu) na přání zvětšil. Líbí?

Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 17:01:16 uživatelem HaD.
Středa 31. března 2010 v 15:52® HaD
HaD

Libor> pracujeme na tom. Někde je zakopanej pes a nemůžeme ho vyhrabat. Řešil jsem to i se správcem serveru a chtěl výkonnější stroj, ale bylo mi sděleno, že by to asi nepomohlo. Musíme prostě toho pejska najít.

Středa 31. března 2010 v 15:49® HaD
HaD

Libor> mno asi podlehnu :-) ale nevím kdy, bude to fakt otročina :-((

Středa 31. března 2010 v 15:09® Libor
Libor

Sander> já už se vyjádřil. Pravda je, že zde jde hlavně o líbivost a natáhnutí nových lidí-členů, což je v důsledku návštěvnost. Ve finále jsem jen obyčejný člen, který dává návrh na zlepšení, tak nechci dělat moc chytrýho :-) Rozhodnutí je na Davidovi:-) , protože to znamená investovaný čas a peníze.

All> Co se týče rychlosti a hladkého chodu, tam si v dnešní době nemůže dovolit pokulhávat žádný alespoň trochu prestižní server – to je bez debat. Já to tady mám rád, proto to moje plkání berte opravdu jako návrh na zlepšení.

Doba, lidi a konkurence je hrozná, nekoupíš server?máš pomalou databázi?, to konečného návštěvníka nezajímá a jde jinam, bohužel je to tak.

Středa 31. března 2010 ve 14:25® Sander
Sander

Libor > s názory ostatních je to trochu složitější. Pro zvětšení náhledů fotek v článcích a rubrice Z lovu jsme tu projevili zájem asi jen my dva. Proti nebyl myslím nikdo. Podle mého soudu, kdyby se mohla anonymně projevit většina zdejších uživatelů třeba prostřednictvím ankety, bylo by hodnocení více objektivní a troufnu si tvrdit že ve prospěch toho, o co my dva usilujeme.

Nedovedu si představit, že by třeba Kajman dával pravidelně k článkům obrázky 4×3cm. Fotka je stejně důležitá jako samotný text, ne-li důležitější.

Středa 31. března 2010 ve 13:42® Libor
Libor

sus1> no coment

Středa 31. března 2010 ve 13:37® sus1

Libor> Zalez,živočichu.:-)

Středa 31. března 2010 ve 13:23® Libor
Libor

HaD> mě to přijde hrozné teď, ale samo respektuju Tvůj názor, nebo názory ostatních :-)

Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 13:24:32 uživatelem Libor.
Středa 31. března 2010 ve 12:21® sus1

Je tady někde na webu možnost, podívat se ,kdo je zde adminem?Díky.

Středa 31. března 2010 v 11:54® sus1

HaD> Výborně,tak obrázky jsou vyřešené a tet se pustte do té rychlosti.:-) Díky.

Středa 31. března 2010 v 10:07® HaD
HaD

OKOKOK :-) aktuálně řešíme tu rychlost

Zvětšit obrázky až od nových nelze, byl by to trochu problém a navíc by to vypadalo hrozně.

Středa 31. března 2010 v 10:06® HaD
HaD

OKOKOK :-) aktuálně řešíme tu rychlost

Středa 31. března 2010 v 9:26® džigit

nejen,že to je pomalé,ale i špatně se tu hledá!!!Chlap­ci,chtěl jsem přidat vtip,mrknul jsem na svou aktivitu ve vtipech,ať nepřidám už mnou přidaný a zjistil jsem,že jsem vlastně žádný nepřidal?!?!?!?

Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 09:26:56 uživatelem džigit.
Středa 31. března 2010 v 8:39® Libor
Libor

havel> jo, chápu. Snad na grafické změny někdy dojde. Zub času a konkurence v oboru to bude stejně vyžadovat. Jen na obsah se spolehnout nedá. A souhlasím že je to tu pomalé. Jinak nijak nerýpu, vím že to není sranda.

Úterý 30. března 2010 ve 23:28® cercer
cercer

výjmečně souhlasím se susem…je to pomalé..je to pomalé..je to pomalé..

Úterý 30. března 2010 ve 22:46® sus1

havel> Bud v klidu,zatim jen asi tři a z toho obrovského počtu registr.lidí???…:-)

Já bych byl spíš pro nějaké zrychlení servru jako takového vůbec.Každou chvilku se to načítá jako školák slabikář v první třídě.:-) A né furt,, u nás to běží dobře".

Úterý 30. března 2010 ve 22:28® havel
havel

Libor> to řešení, který navrhuješ – zmenšování kódem během načítaní – má obrovskou nevýhodu. Pokud se to totiž provádí v reálném čase během načítání, extrémě to zatěžuje server – to se týká aktivního načítání pomocí PHP scriptu. Lze to řešit zmenšením pomocí klasického html, ale to zase kur*í kvalitu… pokud o to bude ale velký zájem, tak to možná HaD změní.

Úterý 30. března 2010 ve 21:46® MP-E65mm
MP-E65mm

Libor> ono není problém vůbec nic, jen chtít :-) a když už jste se tak rozepsali, tak bych se přiklonil k tomu, aby ty vložené fotky měli jasně definovanou velikost (cca 100kB) a aby systém do toho nezasahoval. :-) :-) jsem náročný perfekcionista :-)

Úterý 30. března 2010 v 19:17® sus1

Sander>

Libor> Nezajímáte se náhodou o focení a kolem??dle požadavků?:-)

Úterý 30. března 2010 v 19:15® Sander
Sander

Libor > ne tak zhurta, zase jsi je vyplašil…:-)

Úterý 30. března 2010 v 18:24® Libor
Libor

Ano v Z lovu určitě taky, a všem těm fotkám alespoň rámeček okolo, ať to chytne šťávu :-) , rámeček není v kódu vůbec problém.

Tento příspěvek byl editován 30.3.2010 18:25:54 uživatelem Libor.
Úterý 30. března 2010 v 18:14® Sander
Sander

HaD > souhlasím s Liborem. Dost to ty články pozvedne. Upravovat ty články zpětně cenu rozhodně má, ale nepovažoval bych za nějaký „prohřešek“, kdyby byla tato změna až od článků nových.

Stejná situace je s fotkami ve Z lovu, tam je to potřeba snad ještě více.