Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 11. března 2010 v 7:59® revoke
revoke

Beer.Beda> Aukce se řadí podle data jejich ukončení

Úterý 9. března 2010 ve 23:31® osprey
osprey

HaDová> Hádej:-))

Úterý 9. března 2010 ve 23:29® HaDová
HaDová

hraji> smazáno, ale nevím kdo :-)

Úterý 9. března 2010 ve 22:23® hraji
hraji

Prosím někoho s adminů s právem mazat, aby vymazal tři moje nadbytečné příspěvky v plavané. Nějak se mi kousnul net a výsledkem je čtyřnásobné vložení. Děkuji.

Sobota 6. března 2010 ve 20:07® Beer.Beda
Beer.Beda

Vysvětlete mi někdo, když jsem vložil aukci před dalšími aukcemi a ještě jí zvýhodnil proč je pořád na konci.Nechápu.

Sobota 6. března 2010 v 15:11® Robur
Robur

heel, jak mohu zobrazit komnetáře chronologicky ve větším množství?

Čtvrtek 4. března 2010 v 17:48® osprey
osprey

regulus> V tom atlase to logo má být taky, ale jaksi na to zatím nedošlo – už proto, že atlas stále není celý. Chybí obecné části a ty budou zahrnovat minimálně 100 dalších fotek.

Logo serveru na fotce je jakási forma reklamy. Jinak já to moc neřeším – vyrábím obsah, ale nemám vliv na technickou stránku ani na nastavení pravidel.

Čtvrtek 4. března 2010 v 9:51® MP-E65mm
MP-E65mm

Hmmmm, takže pokud jsem to dobře pochopil, nastavit by se to dalo , ale problém je v pracovním prostoru (hadr) resp. nejsou prachy :-)

Čtvrtek 4. března 2010 v 7:37® revoke
revoke

Beer.Beda> Aukce jsou seřazeny podle data ukončení. Ano, možná trochu nelogicky.

ořez a zmenšování fotek> všechno jste správně odhalili :-)

Čtvrtek 4. března 2010 v 1:59® sus1

regulus> Okamžikem vložením fotky na jakejkoliv web se stává jeho majetkem a může si s ní dělat co chce.Je to tušim někde zanesený v nějakých všeob podmínkach.

Na některých webech s tim musíš souhlasit,jinak se nelze registrovat.

Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 01:01:56 uživatelem sus1.
Čtvrtek 4. března 2010 v 1:55® regulus
regulus

osprey> Já si osobně zase myslím, že kdyby to bylo nastavený tak, že když se vloží fotka o maximálním rozměru např. 1000×750 a maximální velikosti 200 kB, tak na to systém ani nešáhne, tak by bylo po problému. Jenže i tak to nejde, protože tam systém vloží logo Chytej a tím pádem na to musí šahat a ve spoustě případů fotku domrší. Popravdě tak nějak mi moc nejde na rozum, z jakýho důvodu se na moji fotku vkládá logo Chytej (myslím tím jakoukoliv co vložím do fóra), pokud si to budu chtít já jako autor fotky nějak ochránit, tak to udělám sám. Mělo by to logiku, kdyby se vložení či nevložení loga do fotky dalo nastavit v profilu, pochopil bych, kdyby to logo bylo třeba u tvých fotek v atlasu ryb, kde mimochodem vůbec není a fotky lze vcelku bez problémů stáhnout. Schválně jsem MRKnul k sousedům, byť tam nechodím, tak tam to mají taky, jen tak trochu decentně jako obdélníček „© nick z MRKu“, ale i tak mi to hlava nebere i když abych pravdu řekl je mi to jedno, teda jen do tý doby, kdy to logo na fotce něco podstatnýho překryje.

Čtvrtek 4. března 2010 v 0:20® osprey
osprey

havel> Mě bylo řečeno, že je to limitováno množstvím paměti. Odtud můj komentář. Osobně si myslím, že kdyby systém sežvejknul každou fotku, počet vkládaných snímků by se nám zvýšil.

Čtvrtek 4. března 2010 v 0:03® sus1

havel> Šak jo,my víme.:-) Já je řežu jako blázen abych to sem dostal.

A nezlob,řikal osprey,že taky neposloucháš bo co.:-)

Edit: Tet co mam tu šmouhu na čipu,tak budu řezat ještě víc.Místo třech jich sem budu dávat šest.:-))

Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 23:06:21 uživatelem sus1.
Čtvrtek 4. března 2010 v 0:01® havel
havel

sus1 a osprey> pokud vím, tak je to otázka scriptu, který má zmenšování na starost a ne otázka peněz – změny musí provádět Radim.

Středa 3. března 2010 ve 23:25® sus1

osprey> Tak je šéf slaboučkej,když to nezvládne.:-)

Středa 3. března 2010 ve 23:23® osprey
osprey

sus1> Když on má hrozně vzpurný a nepodajný zaměstnance:-)

Středa 3. března 2010 ve 23:12® sus1

osprey> Takže sníží platy zaměstnancům a vono to pude.:-)

Středa 3. března 2010 ve 23:10® osprey
osprey

MP-E65mm> Bohužel do tohoto vidí jen Radim (programátor). Je to limitováno technickou stránkou věci a ta (to jen hádám, ale je to celkem logické) zase penězi.

Středa 3. března 2010 ve 20:53® MP-E65mm
MP-E65mm

Možná to tu už bylo, nechce se mi to pročítat celé, ale nešlo by při vkládání fotek do fóra/diskuze nastavit jasnou hranici datové velikosti a nenechávat to na systému? Když vložím fotku o velikosti např. 150kb tak systém to ořeže na 60kb což je pak znát na kvalitě (komprese).

Díky za odpověď

Středa 3. března 2010 v 8:45® Beer.Beda
Beer.Beda

Chci se zeptat, jaký rozdíl je mezi zvýhodněnou aukcí a aukcí nezvýhodněnou?Další dotaz.Proč se aukce přesune na konec a nezůstane jako první, když je nová?

Úterý 2. března 2010 v 17:46® regulus
regulus

HaD> tohle je třeba fórum, který bys mohl zamknout (aspoň do doby, kdy vyhlásíš další soutěž) http://www.chytej.cz/…outez-o-dvd/ , tvá věc, byl to jen návrh, nemyslel jsem to vyhledávat, ale operativně když se něco už nesmyslnýho vynoří z hlubin minulosti …

Pondělí 1. března 2010 ve 14:12® HaD
HaD

ladamaj> rubrika je tu pro pomoc začátečníkům, ne k hádkám a k povyšování se nad ostatními.

Pondělí 1. března 2010 ve 13:36® ladamaj
ladamaj

HaD>ahoj Davide nechápu proč jsi smáznul příspěvky pro začátečníky konkrétně dadince nikdy jsem neradil žádné nesmysle jako někteří.Co si mohu o tom to myslet špatná rada.Papíry udělala nedávno a to na kroužku mého kamaráda Cudli.Občas se tam ukážu a to co píše chosebaits a posílá jí do nejdražší prodejny je asi dobré.Prodejnu navštěvuji jen nouzově a to jen ohledně vázacího materiálu-nití jinak nakupuji jinde a ceny se moc rozchází přičemž to má prodejnu ve svém a známe se dost dobře.Nechápu proč nezavedeš některé ůdaje v registraci jako poviné nevíš ani kdo je to zač ale to je můj názor ale i dalších se kterýma píšem mejlem nebo mě navštíví,zavolají protože mám jako poctivej osobku vyplněnu.Jinak raději nepíšu protože jsou zde samí študovaný chytrolíni a jen kdž něco písneš špatně tak sou jako sršni.Jinak sem dost navštěvován začínajícíma ukážu,naskenu­ji,poradím co potřebujou 40let prakse je myslím dost jestli nepujdu do špitálu přijedu opět do Brna a mužem klidně pokecat jako kdysi.Pozdrav manželce samo sebou.Láďa

Pondělí 1. března 2010 ve 13:11® chosebaits
chosebaits

HaD>ok a v pořádku

Pondělí 1. března 2010 ve 12:40® HaD
HaD

chosebaits> to jsem mazal já.

Pondělí 1. března 2010 ve 12:31® chosebaits
chosebaits

HaDová> Jo mazal,toto mám u příspěvku které tam byli a nejsou-Diskuze: Koš (smazané příspěvky) Ok, jsem rád,že to bylo včas smázáno,nebo nikam by to nevedlo.Omlou­vám se.

Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 11:37:12 uživatelem chosebaits.
Pondělí 1. března 2010 ve 12:23® chosebaits
chosebaits

HaDová> já mám poslední tento -Neděle 28. února v 16:31® Tak to jsem z toho jelen:-|

Pondělí 1. března 2010 ve 12:20® HaDová
HaDová

chosebaits> vidím všechny, nikdo nic nemazal ..

Pondělí 1. března 2010 v 11:43® chosebaits
chosebaits

Proč se v sekci začínáme rybařit ukazují příspěvky jen do neděle a ostatní už né?? Buď to blbne a nebo to raději někdo smazal.Pokud smazal,tak se není čemu divit.

Neděle 28. února 2010 ve 22:16® HaD
HaD

add. duplicitní fóra – bylo by to asi fajn, některá smazat, některá sloučit… ale vůbec si nedovedu představit, kdo by byl schopen to udělat. Nadlidské :-((