Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 24. ledna 2010 ve 23:41® sethy
sethy

osprey> MAC, Win uz bych doma nechtel, stačí, že na tom musím dělat ve škole.

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 22:41:55 uživatelem sethy.
Neděle 24. ledna 2010 ve 22:50® osprey
osprey

sethy> Ty též používáš antivir Linux?

Neděle 24. ledna 2010 v 19:38® sus1

HaDová> Kdyžtak to vymažte,at to tady nepřekáží.:-)

Neděle 24. ledna 2010 v 19:36® HaDová
HaDová

sus1> Radim už to četl, mluvila jsem s ním :-) , je mu lépe a začal na tom makat, hledá chybu … tak vydržte a co není k věci – šup do všeobecný :-)) ))

Neděle 24. ledna 2010 v 19:36® olda
olda

sus1> ty jsi kolík, dávám za jedna.

Neděle 24. ledna 2010 v 19:24® sus1

regulus>> A neni to nějakej hekerskej útok od ODS???,že to máš modrý??!:-)) ))):-)) )))

Neděle 24. ledna 2010 v 19:19® sus1

Nooo,až to tady bude zejtra Radim číst??aby z toho byl jalovej.:-))

Neděle 24. ledna 2010 v 19:19® sethy
sethy

sus1> :-D

Neděle 24. ledna 2010 v 19:18® sus1

sethy> Jenom nekecej,tet už se z toho nevykroutíš.:-)

Neděle 24. ledna 2010 v 19:16® sethy
sethy

sus1> ale prd, to jsem nemyslel. Myslím operační systém. Jinak mě frčí vše kromě tech eNek v regionálních diskuzích. Pravda zkoušel jsem jen pod firefox a safari.

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 18:18:41 uživatelem sethy.
Neděle 24. ledna 2010 v 19:13® sus1

sethy> Tzn.,že chytej má špatnej??když to nejede??!!Máš odvahu,ty jo?!:-)) ))

Ještě že je tady ta diskuze s adminy,všude jinde nic a tady to jede.:-)

Neděle 24. ledna 2010 v 19:11® sethy
sethy

sus1> Pod pořádným systémem není antivir potřeba vůbec:-1

Neděle 24. ledna 2010 v 19:08® sus1

sethy> U IE6 neni třeba,protože tam to maká,ale taková Oupera a jiný by ji asi potřebovali jako sůl.:-)) ))

Neděle 24. ledna 2010 v 19:05® sethy
sethy

sus1> Antivir, to se ještě v dnešní době používá:-93;

Neděle 24. ledna 2010 v 18:48® sus1

regulus> :-)) )houpací.

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 17:48:59 uživatelem sus1.
Neděle 24. ledna 2010 v 18:44® regulus
regulus

sus1> myslím, že největší kůň jsi ty :-D

Neděle 24. ledna 2010 v 18:37® sus1

Libor> Dyt to řikam,vy tam nemáte koně a celé stádo?!!Projet to pořádným antivirákem.:-)

P.S .- Kdybys používal IE6 jako já??!!tak tě to jde, jenomže je IE 8,,lepší"??!!,tak máš PRD::-))

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 17:39:39 uživatelem sus1.
Neděle 24. ledna 2010 v 18:36® Libor
Libor

sus1> nerozumím, jen píšu co se děje. Po vymazání cookies mi to nejede ani v IE8, ale vyžaduje po mě flash modul, když mu ho povolim je to OK.

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 17:36:27 uživatelem Libor.
Neděle 24. ledna 2010 v 18:31® sus1

Libor> Nekecej????Ty tomu rozumíš??!!:-) Příší dotaz cpu rovnou tobě.:-)

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 17:32:21 uživatelem sus1.
Neděle 24. ledna 2010 v 18:19® Libor
Libor

Mám ten stejný problém co regulus, chvilku jsem koumal a pak rezignoval. V opeře to nejde, jen nekteré stránky jsou v poho, ale konkrétně index mi nejede. Mám podezření na flash aplikace.

Neděle 24. ledna 2010 v 17:59® HaDová
HaDová

regulus> my bychom rádi zareagovali na tvůj první příspěvek ihned, ale bohužel – tady v Táboře nejsme programátoři. Předali jsme to Radimovi, ale co vím, v pátek ráno zalehl – horečky, nepracuje. V pondělí vše přečte a vyjádří se k tomu. ..... Všechny žádosti v této diskusi čteme a předáváme dál pokud to nedokážeme sami vyřešit …

Neděle 24. ledna 2010 v 17:46® sus1

Máte v komplu asi koně,náááám to totiž funguje.:-))

Neděle 24. ledna 2010 v 17:39® regulus
regulus

HaD> jak psal b.gun a konec konců asi před hodinou jsem mluvil s CePem a dělá mu to taky. V momentálně aktuální Opeře (Verze 10.10, Sestavení 1893, Platforma Win32) to dělá tyhle vopičky, největší tragedie je ta úvodní stránka (na nějaký blbý zobrazování eNek nebo blbý počty příspěvků vcelku prdím). To samý to dělá na Opeře pod Win 7 64 bit. Vzhledem k tomu, že je především úvodní stránka zcela nečitelná, tak by s tím Radim měl nejspíš něco udělat, protože tohle je zcela zjevná nekompatibilita ze strany serveru a začalo to dělat v pátek kolem půl šesté večer, tohle sestavení Opery mám už delší dobu, tuším někdy z konce loňskýho roku, upgraguju prakticky tentýž den, kdy je vydána novější verze, takže to nemůže být upgradem na novou verzi Opery, nehledě na to, že to až do pátku fungovalo bez problémů (Plzeň a její eNko je drobná nepodstatná pitomost).

Jak jsem psal, na IE6 mi to jede bez problémů a kdybych si nainstaloval Mozillu nebo Chrome, tak to nejspíš taky pojede. Ale já si fakt nehodlám měnit prohlížeč jen kvůli tomu, že na jediným serveru z celýho internetu se mi to blbě zobrazuje.

Jinak ti z vlastní zkušenosti můžu říct, že u části lidí (uživatelů) moc velký nadšení z Mozilly není, většina se snaží používat IE a já z důvodů, který už tu byly mnohokrát řečeny je tlačím k používání něčeho jinýho než IE6. Většinou jim dám na vybranou, nainstaluju všechny tři prohlížeče (Mozillu, Operu a Chrome + IE tam je standartně) a nechám je to vyzkoušet. Dobře tak 25–30% mi tvrdí, že jim Mozilla absolutně nevyhovuje. Píšu to z toho důvodu, že je poměrně velká tendence Mozillu všeobecně doporučovat a asi se dá říct, že v rozšířenosti zaujímá když ne první, tak určitě přední místo. Není ale možný funkčnost serveru posuzovat jen podle toho, jak to funguje na Mozille.

Domnívám se, že tahle diskuse je tu od toho, aby se tu řešily problémy a tohle dle mýho soudu je problém dost velikej. Svůj poslední příspěvek jsem napsal trochu provokativní formou záměrně, protože na můj předchozí se jaksi nereagovalo. Dělám s počítačama už tak dlouho, že bych tu opravdu nepsal sáhodlouhý příspěvky kvůli prkotinám. Z druhý strany chápu, že se Radim asi zapotí než najde příčinu.

Neděle 24. ledna 2010 v 16:23® b.gun

regulus> Jestli tě to uklidní, tak u mne se to v Opeře zobrazuje momentálně stejně špatně. Jelikož Operu normálně nepoužívám, zkusil jsem to až teď, takže ani nevím, od kdy to tak je. Ale není to moc dlouho … Jinak v Google Chrome, IE8 a Avant Browseru mi to funguje normálně …

Neděle 24. ledna 2010 v 16:16® HaD
HaD

regulus> No fakt nevím co Ti na to mám říct. Mě vše funguje na všech počítačích jak má. Pavle taky. Bráchovi taky. Radimovi taky. A tisícům dalších lidí taky. Jak jsi tohle dokázal netuším. Opět to řeknu Radimovi, aby to prověřil. Víc s tím udělat nemůžu.

Neděle 24. ledna 2010 ve 14:06® regulus
regulus

Mám takovej dotaz,
zkuste mi někdo vysvětlit, jak mám z něčeho takovýho něco přečíst. Fakt nevím co s tím mám dělat. Za celých skoro 5 let jsem neměl problémy se zobrazováním na Chytej, teda kromě poslední doby, kdy to začalo dělat různý vopičárny a vůbec nikdy nikde jinde na netu. Realita je taková, jak jsem psal v sobotu, furt je to stejný. Výmluva typu, že to jinejm funguje nebo že to je prohlížečem je irelevantní.

Zkusím to nastínit jinak, představme si, že jsem potencionální inzerent a zobrazí se mi tohle, co tak asi udělám???
Odpověď zní tak, že zaplatím za reklamu někomu jinýmu.

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2010/th-img30538.jpg
Sobota 23. ledna 2010 ve 20:06® Libor
Libor

Hromadné mazání osobek je fakt fajn věc, díky.

Sobota 23. ledna 2010 v 16:03® sus1

cercer1> Já vim,že má,dyt proto jsem to psal,protože to znám.:-)

Sobota 23. ledna 2010 ve 14:12® cercer
cercer

sus1> b.gun má pravdu-taky někdy mrknu na mrk-proč ne??a toto je jedno z mála,co se mi tam líbí..je to dobrej nápad:-)

Sobota 23. ledna 2010 ve 13:31® sus1

b.gun> Přesně.:-) Kdo tam chodí,zná.