Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 23. ledna 2010 ve 13:03® b.gun
-
sus1> Samozřejmě tam nic proklikávat nemusíš – když se ti zobrazí, že na tebe někdo reagoval, stačí kliknout na Reakce a máš tam kompletní přehled kdo a kde na tebe reagoval …
- Sobota 23. ledna 2010 ve 12:08® cercer
-
sus1> jj,líbilo se mi to tam,něco takového jsem měl na mysli..a to co říkáš ty jsem také myslel
Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 11:12:12 uživatelem cercer. - Sobota 23. ledna 2010 v 11:52® sus1
-
cercer1> Maáš na mysli,jak to funguje u sousedů?tam to je,když někdo na tebe reaguje,tak to zjistíš,ale nezjistíš kde,tak musíš proklikávat,ale…jestli že máš na straně oblíbená fora kam chodíš a jinam ne??,pak je to sranda,najseš to hned.
To jsem tady asi taky kdysi psal,že by bylo dobré,kdybych si mohl dát do oblíbených(složka zde)fora do kterých chodim nejčastěji a věděl bys hned,co se děje,pokud teda nechceš chodit do všech.
- Sobota 23. ledna 2010 ve 3:30® cercer
-
regulus> netvrdím,že by to bylo jednoduché…každopádně by to určitě zatraktivnilo brouzdání tu a nabídlo by to určitý uživatelský luxus..
- Sobota 23. ledna 2010 ve 3:15® regulus
-
cercer1> na to ti klidně odpovím, nešlo …
Ono by to teoreticky šlo, jenže si představ, že by u každýho blábolu, co tady kdo napíše, musel systém vygenerovat zprávu že tam a tam ti někdo odpověděl na tvoji reakci, protože jen čistě info o reakci někde by ti byla ku ho*nu, protože by jsi nevěděl kde a stejně to musel proklikávat. Nevím kolik se tady napíše denně příspěvků, ale někdy je to docela síla.
- Sobota 23. ledna 2010 ve 3:05® regulus
-
Tuhle srandu mi to začalo dělat (možná to byla jen náhoda), když jsem odeslal příspěvek do fóra Focení ryb, včera něco před půl šestou. No nic, vymazal jsem cookies i historii (tento týden už myslím potřetí) odhlásil jsem se a opět přihlásil a furt na pikaču. Projel jsem nespočet internetovejch stránej (hledám ovladač) a nikde jsem neměl sebemenší problém se zobrazováním. Fór je ještě v tom, že to takhle neblbne u všech fór a diskusí, ale jen u některých. Pak mě napadlo, mrknout se sem přes IE6 a vono to všechno fungovalo naprosto normálně (teda kromě Plzně, ta furt svítí), zobrazování u všech diskusí a prvních 10 fór OK.
Takže když to shrnu, tak v IE6 jede vše a v Baletu nejede (teda vona jede, ale přečíst se tam nedá skoro nic) hlavní stránka, z diskusí jen Z lovu a z fór na špici, Člun na ryby, Focení ryb a Slezká Harta, vše ostatní se zobrazuje normálně.
Ještě pár současných zobrazení IE a Baletu (není to montáž, měl jsem okna vedle sebe a spuštěný oba prohlížeče, vše PrtScr).
A fčil mudrujte … - Sobota 23. ledna 2010 ve 2:56® cercer
-
…ale více by mě zajímal můj první dotaz…
- Sobota 23. ledna 2010 ve 2:55® cercer
-
regulus> to je normální,já myslel že to tak má být!!
- Sobota 23. ledna 2010 ve 2:39® regulus
-
Už si teda připadám trapně, ale to co mi to dneska začalo dělat, obzvlášť v kontextu toho, že Táboře je všecko OK, je už docela síla.
Obr.1 – Takhle vypadá úvodní stránka v baletu (když si zmenším zobrazení)
Obr.2 – Tady je normální zobrazení
Obr.3 – Fórum fotografování ryb
- Pátek 22. ledna 2010 v 15:56® sus1
-
cercer1> To je fakt,eště že tam nebydlim.Kdopaví,co tam vaginátor s tou elektr. asi dělá.
- Pátek 22. ledna 2010 v 15:51® cercer
-
sus1> se nediv,neplatíte eletriku,tak nesvítíte..hold Plzeň..tam maj porád něco!!
- Pátek 22. ledna 2010 v 15:42® sus1
-
regulus> Tet sem se přihlásil a Plzen nesvítí,tak nevim,necháme to zatim osudu.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 14:08® cercer
-
zdravím a přeji pěkný den..už jsem se tu kdysi ptal..nešlo by vymyslet nějaká upozornění u profilu na reakce či odpovědi na své příspěvky? Aby člověk hned věděl,že někdo na něj někde reaguje a nemusel se prodírat všemi diskuzemi či fóry kde také něco napsal či reagoval..a po kliknutí by ho to odkázalo přímo do daného místa..díky.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 13:09:37 uživatelem cercer. - Pátek 22. ledna 2010 ve 13:31® regulus
-
HaDová> je mi líto, ale Plzeň stále svítí i na Woknech i na Linuxu.
EDIT: No a na jiným čerstvým noťasu (včil jsem to doinstaloval), OS Win XP, prolížeč Mozilla, svítí Plzeň vesele taky.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 12:59:26 uživatelem regulus. - Pátek 22. ledna 2010 v 11:42® HaDová
-
Piranha> nevím, zda jste tu byl i včera, kdy byl server znovu spuštěn. To měli všichni zelená N. Teď by již měla fungovat. Prozkoušejte to, když budou stále zlobit, napište nám to.
- Pátek 22. ledna 2010 v 10:39® Piranha
-
Cus, proc se mi nezobrazujou prectene diskuze a fora a porad mam zeleny N.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 10:41:13 administrátorem HaDová.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pátek 22. ledna 2010 v 10:09® sus1
-
HaDová> To je divný,tet jsem to vyzkoušel znova a jde to.Tak dobrý.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 09:11:07 uživatelem sus1.Tak rušim co jsem napsal,nejde,ale hlavu si z toho až tak nedělam.
- Pátek 22. ledna 2010 v 10:02® HaDová
-
sus1> já nechápu, mě to prostě funguje
- Pátek 22. ledna 2010 v 9:48® sus1
-
HaDová> Tak jsem to tet vyzkoušel,přečet,enko zmizelo,odhlásil jsem se,odešel z webu.Vrátil jsem se po chvilce jako nepřihlášený a svítí zelené enko i když tam novej přízpěvek není.Windovs XP a též mozila.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 08:48:42 uživatelem sus1. - Pátek 22. ledna 2010 v 9:40® HaDová
-
regulus> windows XP, mozilla – plzeň mi prostě funguje – nechápu
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 23:54® regulus
-
HaDová> momentálně jsem připojen z úplně čestvýho noťasu, OS UBUNTU (Linux), prohlížeč Mozilla a taky mi Plzeň svítí furt, teda když tam mrknu tak zhasne a při dalším přihlášení opět svítí i když tam nikdo nic nepřipsal. Tak teda nevím …
EDIT: No a teď už ze svýho, OS WXP, prohlížeč Balet, to je nemlich to samý, Plzeň stále svítí …
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 00:43:19 uživatelem regulus. - Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 21:10® HaDová
-
sus1> tak to já teď speciálně hlídám
a mě opravdu funguje celé odpo až do teďka, i po přihlašování a odhlašování .....
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 20:24® sus1
-
Jediné enko které ,,zlobí" je u Plzně a okolí.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:18® spike
-
osprey> Dal jsem to nahrát na chytej přes youtube mělo by to jít.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:01® spike
-
osprey> dobrá idu na to. Tou druhou cestou to zatím šlo pokaždé.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:59® osprey
-
spike> Video se objevilo, ale nejde spustit. David to dokáže rozchodit, ale neproškolil mě v oboru a teď střihá a po tom výpadku má co dohánět.
Zkus to ještě tou druhou cestou.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:50® spike
-
osprey> o.k idu to zkusit ještě touto cestou za 10 minut se mrkni jestli tam něco bude.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:48® osprey
-
spike> schválil bych ti ho, ale nevidím ho. Schvaloval jsem ti odkazy na 3 díly filmu o vyze z Youtube, na ty už se lidi normálně koukají.
Buť to zkus ještě jednou a dej mi vědět přes osobku anebo to vlož přes to Youtube.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:40® HaDová
-
spike> nevím, david stříhá, fakt teď nemá čas a příští týden je výstava – je toho moc na přípravu … zkuste to takto, a to bude ok
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:32® spike
-
HaDová> aha tak já to hodím na youtube a z tama pak sem a to půjde určitě. Nevím proč nefunguje