Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. ledna 2010 ve 20:10® inspo
-
regulus> Myslím, že už jsem to psal. To že udávaný počet nepřečtených příspěvků nesedí s modře podbarvenými mi až tak nevadí (ikdyž když už to tam je, tak by to mělo fungovat…v opačném případě bych to raději odstranil), ale mi hapruje i to modré podbarvení. Takže si musím pamatovat, kdy jsem co naposled četl a to fakt není uživatelsky přívětivé.
Ale pokud jsem jen jehla v kupce sena, tak to hoď za hlavu.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 19:12:13 uživatelem inspo. - Středa 6. ledna 2010 ve 20:06® inspo
-
HaD> Není proč se omlouvát. Pokud jsem jediný s problémy, tak to hoď za hlavu. Já už to nějak zvládnu.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:53® sus1
-
Tet už teda naposled.Je a pak neni.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:34® sus1
-
revoke> Takže ty staré stránky nebyli graficky náročný, tak tam enka nebyl problem??
- Středa 6. ledna 2010 v 19:28® sus1
-
regulus> Mozila je pro mě lepší,než IE8,funguje mě líp.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 18:28:27 uživatelem sus1. - Středa 6. ledna 2010 v 19:26® sus1
-
Sander> No ne,zkoušim IE6,jak psal Had,že tam fugujou,tak to potřebuju vyzkoušet.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:24® regulus
-
revoke> četl jsi ten mail (z 10.12.2009), problém se Scanixovým profilem???
Pak tu ještě měl stížnost Inspo (počty nepřečtených fór).
Souhlasím sice, že je IE6 díravej jako řešeto, ale jsou věci, který mi přes Balet nejdou (možná nemám nějakej zásuvnej modul nebo jak se ty sračky jmenujou), nicméně soubor např. na e-disk jsem nucen odeslat přes IE6, protože to jinak nejde. No a Mozilla mne na rozdíl od většiny fakt neoslovila.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:18® Sander
-
sus1 > nikam nikdo nic posílat nemusí. Enka chybí, votomnic.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:16® sus1
-
Možná že tam tet není žádnej novej přízpěvek,nevim.Kdyžtak někam na 2,3 fora něco pošli a já se kouknu.Zatim takhle.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:07® sus1
-
revoke> Právě jsem odinstaloval vše a nainstaloval IE6.Enka nejsou,myslim ve forech.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:04® revoke
-
sus1> systém je od konce listopadu nastaven tak, že při současném prohlížení stránek dvěma různými prohlížeči nefungují eNka zcela správně. Je to kvůli urychlení běhu stránek, ale pro 99,9% uživatelů je to nepodstatná informace, protože to nedělají. Restartuj prosím prohlížeče a použij jen jeden. Myslím, že by pak mělo být vše v pořádku.
Jinak více prohlížečů si na jednom PC konkuruje asi jako Solitaire a DVD přehrávač, tedy vůbec.
- Středa 6. ledna 2010 v 18:54® sus1
-
revoke> Vidim akorát tebe v brejlích.
- Středa 6. ledna 2010 v 18:53® HaD
-
revoke> smajlíka nevidím
- Středa 6. ledna 2010 v 18:53® Beer.Beda
-
HaD> Tak já zas jedu jen na chromu a dobrý
- Středa 6. ledna 2010 v 18:53® HaD
-
s eNky je to na dobré cestě – v IE 6 už jsou OK
- Středa 6. ledna 2010 v 18:52® sus1
-
revoke> Mam nainstalované jak Mozilu tak IE8 nejnovější verze a ani v jednom to nejde.
Je možné,aby se ty dva prohlížeče mezi sebou nějak ,,nesnesli",když jsou oba v pc nainstalované??
- Středa 6. ledna 2010 v 18:52® revoke
-
Jinak zde (http://www.webstandards.org/…d2/test.html#top) si můžete udělat test, zda váš prohlížeč zobrazuje vše tak, jak má. Pokud ano, uvidíte hezkého smajlíka.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 18:05:36 uživatelem revoke. - Středa 6. ledna 2010 v 18:21® HaD
-
Márten> já asi před třemi dny chrome zkusil a nelíbil se mi. FIREFOX FOREVER!
- Středa 6. ledna 2010 v 18:10profil byl smazán
-
HaD> Tenhle názor mám také. Jen jsem se ho obával vykřiknout, neboť by to ode mne (jako od výhradního Linuxáka) nevyznělo tak seriózně
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 17:12:52 uživatelem .Firefox používám také (resp. jeho svobodnou verzi Iceweasel); Operu jsem zkoušel, ale nezvykl si; Chrome jsem nezkoušel a asi ani nebudu – nemám proč hledat jiný prohlížeč.
- Středa 6. ledna 2010 v 18:05® HaD
-
Márten> Já bych řekl, že obecně IE je nejhorší, co může být. Nevěřil jsem ale asi 2 roky jedu jen na firefoxu (mozila) a neměnil bych ani za zlatý prase
- Středa 6. ledna 2010 v 17:58profil byl smazán
-
revoke> S tím nelze jinak než souhlasit. Starý IE je to nejhorší, co může být.
- Středa 6. ledna 2010 v 17:40® revoke
-
Problémy s IE6 jsem dnes odstranil. Nicméně vás prosím o to, abyste si nainstalovali novější prohlížeč! Nejde o to, že všem programátorům internetových stránek tím usnadníte práci, ale především tím zabezpečíte vlastní počítač. Neexistuje totiž větší nebezpečí, než stará verze prohlížeče Internet Explorer!
Alternativní prohlížeče nejnovějších verzí:
- Firefox 3.5.7 | http://www.mozilla-europe.org/cs/firefox/]
- Opera 10.10 | http://www.opera.com/
- Google Chrome | http://www.google.cz/chrome
- Internet Explorer 8 | http://www.microsoft.com/…et-explorer/
Většina instalací je velmi rychlých a snadných. Stojí to za to!
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 16:40:35 uživatelem revoke. - Středa 6. ledna 2010 ve 12:19® sus1
-
IE 8
Vedle aktualizovaná mozila.Jen pro info.Na hlavní stránce mě fungujou u obu prohlížečů.To zamodření stránek zatim dnes nebylo.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 11:25:44 uživatelem sus1. - Středa 6. ledna 2010 v 10:05® Libor
-
regulus> jenže o tom to celé je, dnešní člověk (uživatel) nechce na nic čekat, čekat budeš Ty a několik málo jiných. To pak můžeš lákat lidi na videa a vůbec supr obsah a bude Ti to naprd když stejně lidi nedostanou co chtějí vinou nějaké nefunkčnosti.
Radimovi to nezávidím, to ladění není opravdu žádná prča, snad to bude brzy v poho.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:31® regulus
-
inspo> zcela na rovinu, chápu, že seš namíchnutej, ale z druhý strany jsou někdy věci mezi „nebem a zemí“ který nemají relevantní vysvětlení, viz ta anomálie co tu popisoval Scanix a přiznám se, že jsem na to čučel jako puk.
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 21:34:58 uživatelem regulus.
Abych pravdu řekl, vytáhl jsem si tvoje připomínky tady v týhle diskusi a pokud jsem to dobře pochopil, tak ti vadí, že si otevřeš diskusi a nahoře máš napsaný, že diskuse má XXXX příspěvků, z toho máte XXXX nepřečteno, nebo spíš máte všechny přečtené byť jsi to po nějakým čase otevřel a těch nepřečtenej je tam dejme tomu osm. Jenže osm je modře podbarveno. Přiznám se ti, že jsem si nikdy ani nevšimnul, že se tam ty počty příspěvků ukazují, beru to jen podle těch modrejch no a z druhý strany si pamatuju, kdy jsem tu naposledy byl, takže se podívám od data a času mý poslední návštěvy. druhá věc je třeba dovolená, když je člověk 14 dní pryč, tak to mě ani nehne abych to všechno četl. Nezlob se na mě, ale jestli ti vadí tohle a jinak ti normálně fungujou eNka a zamodření, tak je to prkotina i když máš samozřejmě pravdu, že by se to mělo dát do pořádku. Nevím jak bych ti poradil, nejspíš mě to dělá taky, jen jsem si toho vůbec nevšimnul. Nezbývá než vyčkat co s tím Radim provede. - Úterý 5. ledna 2010 ve 21:57® sus1
-
HaDová> Tak to teda vyzkoušim,ale běda vám?!běda vám?!.Díky.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 21:30® HaD
-
inspo> já opravdu nevím kde je problém a stabilně to Radimovi hlásím. Opět to urguji. Omlouvám se.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 21:25® HaDová
-
sus1> Radim už opravuje, i v exploreru by mělo chytej za chvíli fungovat tak jak má
- Úterý 5. ledna 2010 v 16:02® sus1
-
inspo> Má na to lidi – programouše a ty se starjí.
- Úterý 5. ledna 2010 v 15:59® inspo
-
sus1> Jenže ten pravej šéf nemá čas řešit problémy jednoho zanedbatelného uživatele.