Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 14. prosince 2009 v 0:46® regulus
regulus

HaDová> von tam bude asi kapinku problémek, testoval jsem Scanixovy potíže, to je úplná divočina, Inspo vypadá na to samý, nesouvisí to ani s OS, ani s tím odkud se člověk připojuje a ani s prohlížečem, kterej dotyčnej používá viz to co jsem psal v týdnu. Bude to nějaká anomálie na profilu, ale najít ji :-O . Zkusím to Radimovi co nejpodrobněji popsat a pošlu mu to mailem, ale až to vydoluju se zhavarovanýho dis­ku.

inspo> Scanix> pošlete mi do osobky nebo mailem pro jistotu jakej používáte OS a jaký prohlížeče (co nejpodrobněji) i když si myslím, že tímhle to nebude.

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:03® HaDová
HaDová

inspo> nám Nka fungujou normálně, ale předám Váš problém Radimovi ..

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:57® Jak.novi
Jak.novi

inspo> Mě to funguje dobře.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:47® inspo

Opravdu nejde něco udělat s tím počtem nepřečtených příspěvků??? Buď to píše že je vše přečteno, nebo si to vymyslí nějaké náhodné číslo o počtu nepřečtených příspěvků. Platí to jak pro diskuzi tak pro fóra. Pak nevím, co jsem naposledy četl.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:14® osprey
osprey

Robur> Jo, ža to bych se přimlouval – tak tři náhodná pod těmi aktuálními. Kdyby nebyl prostor, tak místo posledních tří aktuálních.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:12® Robur
Robur

inovace, co sem prdnout někam okýnko, kde bude jakoby na válci pomalu přesalpvat náhodně vybraná fóra, tedy ne aktuální, ale ty z pozadí, dřív zde něco takového bylo, jako náhodný profil Chytejáka či něco takého

Sobota 12. prosince 2009 ve 14:14® petrcech
petrcech

HaDová> už se těším

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:54® Jak.novi
Jak.novi

HaDová> to je dobře :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:47® HaDová
HaDová

Jak.novi> brzy :-) do týdne

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:19® Jak.novi
Jak.novi

HaDová> bude nějaké nové video?

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:16® HaDová
HaDová

zazatec> prodejny se budou upravovat – aktualizovat (vznikají, zanikají, lidé nám sem vkládají bludy …) plánujeme na leden

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:14® HaDová
HaDová

noba> vy výpisu na titulní stránce, kde je výběr aukcí a bazar. inzerátů – je na prvním místě Vaše aukce

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:50® noba
noba

mám dotaz, nechal jsem si za 100 fishbonů zvýhodnit aukci a ona se mi přesunula až úplně na konec což teda moc velké zvýhodnění není. Jak to? Předem dík za nápravu či vysvětlení

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:20® zazatec
zazatec

A mám ještě jeden malý problém. V seznamu rybářských prodejen je napsaný, že v Jihomoravským kraji v Černé Hoře je prodejna rybářských potřeb. V Černé Hoře bydlím, ale o žádné prodejně nic nevím, takže mi někdo prosím upřesněte kde to je.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:16® zazatec
zazatec

Já mám taky u všeho zobrazený eNka.

Středa 9. prosince 2009 v 18:15® Scanix
Scanix

regulus> rad jsem poslouzil…i kdyz vysledky nepotesil…

Středa 9. prosince 2009 v 15:08® regulus
regulus

Scanix> je to v hajzlu, čučím jako puk, heslo si změň zpátky, večer ještě něco testnu, ale k tomu už tvůj účet nepotřebuju. Zkoušel jsem to z úplně čerstvýho PC OS Win7 a bylo to úplně stejný jak v IE8, tak v Mozille. :-O

Středa 9. prosince 2009 ve 12:39® Scanix
Scanix

regulus> tak jsem zvedav, heslo jsem si zmenil a posilam ;-)

Středa 9. prosince 2009 ve 3:12® regulus
regulus

Scanix> to je fakt na prášky, mám momentálně doma „sbírku“ komplů a z kterýhokoliv z nich, když se přihlásím, mám vše, jako bych se přihlásil ze svýho, eNka v naprostý pohodě. Teď opět Win7 a IE8, jinej než v neděli. Tomu fakt nerozumím a profilem to asi opravdu nebude.
Schválně si změň přihlašovací heslo a pošli mi ho do osobky, zkusím se zítra přihlásit jako ty, jesli mi to s těma eNkama bude dělat.

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:18® Scandisk

havel> pro poradek bych poprosil o smazani toho testovaciho uctu „Scandisk“ diky ;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:18® Scandisk

havel> tak jsem si cvicne udelal novou registraci s nickem Scandisk a vysledek je viz screenshot, proste Nka pro novem prihlaseni absolutne vsude :-)

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2009/th-img29458.jpg
Úterý 8. prosince 2009 v 19:43® Scanix
Scanix

havel> je to mozny, ale musim byt asi katalyzovanej chytej.cz, jinak to nechapu :-)

Úterý 8. prosince 2009 v 0:44® havel
havel

Scanix> člověče, tak to mi hlava nebere. Hele nevyzařuješ nějaký elektromagnetický vlnění, který ovlivňuje okolní přístroje??:-D

Úterý 8. prosince 2009 v 0:15® regulus
regulus

Scanix> to je fakt divný, hodím mail Radimovi aby mrknul na tvůj profil, pak už by to mohlo bejt jedině v komplu, ale pokud používáš víc jak jeden, tak je to fakt opruz. Ještě jedna věc, jaký používáš připojení, myslím tím ADSL, kabelovku nebo nějaký místní WiFi???

Pondělí 7. prosince 2009 ve 23:13® Scanix
Scanix

havel> tak jsem uz v koncich, nainstaloval jsem si doma FF3.5, nastavil jako vychozi prohlizec, nedal importovat nastaveni z IE, nechal defaultni a presto to nefunguje, tak co s tim ted? ;-)

Pondělí 7. prosince 2009 v 18:07® pipa
pipa

osprey> ne taky nemužu odstranit komentaře a chybnej počet fotek. neva udělam novi,jinak dik a čus..

Pondělí 7. prosince 2009 v 18:00® osprey
osprey

pipa> Systém mi jako adminovi nedovoluje zasáhnout do tvého alba. Pokud ty sám nemáš možnost to upravit – přidat fotky, tak si prostě založ další album.

Pondělí 7. prosince 2009 v 16:11® Scanix
Scanix

havel> tak jsem ted zkusil 4. pocitac, kterej na chytej doposud nikdy nebyl a tam to tez nefunguje, muzu nad tim mavnout rukou, ale asi to souvisi s nejakym vygenerovanym id pro usera pri prihlaseni na chytej, s nastavenim prohlizece to zrejme nesouvisi, povolil jsem vse, co me napadlo. Problem muze byt i v tom, ze chodim rovnou na odkaz http://www.chytej.cz/diskuze/z_lovu/ a ne pres uvodni stranku www.chytej.cz, ackoliv i to jsem zkousel rek bych, tak fakt nevim.

Pondělí 7. prosince 2009 v 16:04® pipa
pipa

čus mam dotaz v mem albu: U vody v roce 2009. JA hnup si tenkra vymazal nektere fota z alba a bud jestli jdou vratit anebo udelam znova. V tom připadě prosim smazat komentaře ktere k nim patřily a tež počet fotek aby to bylo gut. zatim dik pivo

Pondělí 7. prosince 2009 v 15:16® Scanix
Scanix

havel> tvrdit to nemuzu, je fakt, ze muze byt vsude stejne nastaveni, nejake nevhodne…jen ze jsem to zkousel ze 3 pocitacu, ach jo :-((