Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. prosince 2009 v 0:46® regulus
-
HaDová> von tam bude asi kapinku problémek, testoval jsem Scanixovy potíže, to je úplná divočina, Inspo vypadá na to samý, nesouvisí to ani s OS, ani s tím odkud se člověk připojuje a ani s prohlížečem, kterej dotyčnej používá viz to co jsem psal v týdnu. Bude to nějaká anomálie na profilu, ale najít ji
. Zkusím to Radimovi co nejpodrobněji popsat a pošlu mu to mailem, ale až to vydoluju se zhavarovanýho disku.
inspo> Scanix> pošlete mi do osobky nebo mailem pro jistotu jakej používáte OS a jaký prohlížeče (co nejpodrobněji) i když si myslím, že tímhle to nebude.
- Sobota 12. prosince 2009 ve 22:03® HaDová
-
inspo> nám Nka fungujou normálně, ale předám Váš problém Radimovi ..
- Sobota 12. prosince 2009 ve 20:57® Jak.novi
-
inspo> Mě to funguje dobře.
- Sobota 12. prosince 2009 ve 20:47® inspo
-
Opravdu nejde něco udělat s tím počtem nepřečtených příspěvků??? Buď to píše že je vše přečteno, nebo si to vymyslí nějaké náhodné číslo o počtu nepřečtených příspěvků. Platí to jak pro diskuzi tak pro fóra. Pak nevím, co jsem naposledy četl.
- Sobota 12. prosince 2009 ve 20:14® osprey
-
Robur> Jo, ža to bych se přimlouval – tak tři náhodná pod těmi aktuálními. Kdyby nebyl prostor, tak místo posledních tří aktuálních.
- Sobota 12. prosince 2009 ve 20:12® Robur
-
inovace, co sem prdnout někam okýnko, kde bude jakoby na válci pomalu přesalpvat náhodně vybraná fóra, tedy ne aktuální, ale ty z pozadí, dřív zde něco takového bylo, jako náhodný profil Chytejáka či něco takého
- Sobota 12. prosince 2009 ve 14:14® petrcech
-
HaDová> už se těším
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:54® Jak.novi
-
HaDová> to je dobře
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:47® HaDová
-
Jak.novi> brzy
do týdne
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:19® Jak.novi
-
HaDová> bude nějaké nové video?
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:16® HaDová
-
zazatec> prodejny se budou upravovat – aktualizovat (vznikají, zanikají, lidé nám sem vkládají bludy …) plánujeme na leden
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:14® HaDová
-
noba> vy výpisu na titulní stránce, kde je výběr aukcí a bazar. inzerátů – je na prvním místě Vaše aukce
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:50® noba
-
mám dotaz, nechal jsem si za 100 fishbonů zvýhodnit aukci a ona se mi přesunula až úplně na konec což teda moc velké zvýhodnění není. Jak to? Předem dík za nápravu či vysvětlení
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:20® zazatec
-
A mám ještě jeden malý problém. V seznamu rybářských prodejen je napsaný, že v Jihomoravským kraji v Černé Hoře je prodejna rybářských potřeb. V Černé Hoře bydlím, ale o žádné prodejně nic nevím, takže mi někdo prosím upřesněte kde to je.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:16® zazatec
-
Já mám taky u všeho zobrazený eNka.
- Středa 9. prosince 2009 v 18:15® Scanix
-
regulus> rad jsem poslouzil…i kdyz vysledky nepotesil…
- Středa 9. prosince 2009 v 15:08® regulus
-
Scanix> je to v hajzlu, čučím jako puk, heslo si změň zpátky, večer ještě něco testnu, ale k tomu už tvůj účet nepotřebuju. Zkoušel jsem to z úplně čerstvýho PC OS Win7 a bylo to úplně stejný jak v IE8, tak v Mozille.
- Středa 9. prosince 2009 ve 12:39® Scanix
-
regulus> tak jsem zvedav, heslo jsem si zmenil a posilam
- Středa 9. prosince 2009 ve 3:12® regulus
-
Scanix> to je fakt na prášky, mám momentálně doma „sbírku“ komplů a z kterýhokoliv z nich, když se přihlásím, mám vše, jako bych se přihlásil ze svýho, eNka v naprostý pohodě. Teď opět Win7 a IE8, jinej než v neděli. Tomu fakt nerozumím a profilem to asi opravdu nebude.
Schválně si změň přihlašovací heslo a pošli mi ho do osobky, zkusím se zítra přihlásit jako ty, jesli mi to s těma eNkama bude dělat. - Úterý 8. prosince 2009 ve 21:18® Scandisk
-
havel> pro poradek bych poprosil o smazani toho testovaciho uctu „Scandisk“ diky
- Úterý 8. prosince 2009 ve 21:18® Scandisk
-
havel> tak jsem si cvicne udelal novou registraci s nickem Scandisk a vysledek je viz screenshot, proste Nka pro novem prihlaseni absolutne vsude
- Úterý 8. prosince 2009 v 19:43® Scanix
-
havel> je to mozny, ale musim byt asi katalyzovanej chytej.cz, jinak to nechapu
- Úterý 8. prosince 2009 v 0:44® havel
-
Scanix> člověče, tak to mi hlava nebere. Hele nevyzařuješ nějaký elektromagnetický vlnění, který ovlivňuje okolní přístroje??
- Úterý 8. prosince 2009 v 0:15® regulus
-
Scanix> to je fakt divný, hodím mail Radimovi aby mrknul na tvůj profil, pak už by to mohlo bejt jedině v komplu, ale pokud používáš víc jak jeden, tak je to fakt opruz. Ještě jedna věc, jaký používáš připojení, myslím tím ADSL, kabelovku nebo nějaký místní WiFi???
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 23:13® Scanix
-
havel> tak jsem uz v koncich, nainstaloval jsem si doma FF3.5, nastavil jako vychozi prohlizec, nedal importovat nastaveni z IE, nechal defaultni a presto to nefunguje, tak co s tim ted?
- Pondělí 7. prosince 2009 v 18:07® pipa
-
osprey> ne taky nemužu odstranit komentaře a chybnej počet fotek. neva udělam novi,jinak dik a čus..
- Pondělí 7. prosince 2009 v 18:00® osprey
-
pipa> Systém mi jako adminovi nedovoluje zasáhnout do tvého alba. Pokud ty sám nemáš možnost to upravit – přidat fotky, tak si prostě založ další album.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 16:11® Scanix
-
havel> tak jsem ted zkusil 4. pocitac, kterej na chytej doposud nikdy nebyl a tam to tez nefunguje, muzu nad tim mavnout rukou, ale asi to souvisi s nejakym vygenerovanym id pro usera pri prihlaseni na chytej, s nastavenim prohlizece to zrejme nesouvisi, povolil jsem vse, co me napadlo. Problem muze byt i v tom, ze chodim rovnou na odkaz http://www.chytej.cz/diskuze/z_lovu/ a ne pres uvodni stranku www.chytej.cz, ackoliv i to jsem zkousel rek bych, tak fakt nevim.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 16:04® pipa
-
čus mam dotaz v mem albu: U vody v roce 2009. JA hnup si tenkra vymazal nektere fota z alba a bud jestli jdou vratit anebo udelam znova. V tom připadě prosim smazat komentaře ktere k nim patřily a tež počet fotek aby to bylo gut. zatim dik
- Pondělí 7. prosince 2009 v 15:16® Scanix
-
havel> tvrdit to nemuzu, je fakt, ze muze byt vsude stejne nastaveni, nejake nevhodne…jen ze jsem to zkousel ze 3 pocitacu, ach jo