Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. prosince 2009 ve 12:13® havel
havel

Scanix> Tak jednoznacne bych to nevidel – ja mam FF 3.5.5 a vsechno funguje v naprostem poradku.

Pondělí 7. prosince 2009 v 11:06® Scanix
Scanix

regulus> tak abychom nehanili IE8, naistaloval jsem si v praci Firefox 3.5.5 a chovani je uplne stejne, posilam screen shot, takze problem bude jednoznacne u vas…

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2009/th-img29421.jpg
Pondělí 7. prosince 2009 v 10:56® Scanix
Scanix

regulus> no vidis, tak ja jsem ted na jinym kompu a Nka opet stejna, tak to je fakt divny :-((

Pondělí 7. prosince 2009 v 7:29® sus1

regulus> Mě to taky někdy blbne,ale to bych nic jinýho nedělal,než si furt stěžoval a to už mě nebaví.

Pondělí 7. prosince 2009 v 0:47® regulus
regulus

I po odhlášení, yavření prohlížeče a opětovném přihlášení.

Pondělí 7. prosince 2009 v 0:45® regulus
regulus

Scanix> jen tak minochodem, teď píšu y úplně jinýho komplu, OS Win 7, IE 8 a eNka v naprostým pořádku.

Pondělí 7. prosince 2009 v 0:41® regulus
regulus

Scanix> jo, chápu tyhle služební věci, ale někteří ITáci to přehání (možná ne oni, ale jejich šéfové), nainstalovat nějakej normální prohlížeč by dovolit mohli. Předpokládám, že máš sqělý OS Win Vista, taky brrrrr.
Jinak ty tvoje eNka jsou fakt divný, pokud jsem stačil zaznamenat, tak seš nejspíš ojedinělej případ. Asi ti neporadím … :-(

Pondělí 7. prosince 2009 v 0:30® Jak.novi
Jak.novi

Kdy bude nové videjko ? Ten sumec už je okoukanej :-)

Pondělí 7. prosince 2009 v 0:28® Scanix
Scanix

regulus> kazdopadne nemyslim, ze by to bylo nastavenim, proc je to jen u techto diskuzi, i kdyz smazu cookies a znovu se prihlasim v nove relaci, vysledek je pak stejny, po zavreni a znovuotevreni prohlizece mam zase Nka viz prvni screenshot.

Neděle 6. prosince 2009 ve 23:24® Scanix
Scanix

regulus> jj, IE8 je sracka, jenze mam sluzebni PC a isntalace SW podleha urcitym firemnim narizenim a pravidlum. To nastaveni routeru je skutecne osemetne, taky jsem s tim mel problem, musel jsem az nekolikrat refreshovat stranku, nez se mi z toho routeru nacetla ok a slo menit parametry…njn

Neděle 6. prosince 2009 ve 23:22® regulus
regulus

Scanix> IE 8 → In nomine Patris et Filii et Spiritus sancti … :-|

Už IE 7 byla sračka, takže už jsou mi ty problémy jasný. Je to nějakým nastavením prohlížeče, co a jak kde nastavit ti neporadím, v pátek jsem přes to nebyl schopnej změnit nastavení routeru, prostě to nešlo, vidím to na nějakou botu v zabezpečení.
Poslední funkční verze IE byla IE 6, bohužel díravá jako řešeto.

Tohle půjde do PC fakt až s Win 7 a to pouze za předpokladu, že to bude nezbytně nutný.

Neděle 6. prosince 2009 ve 22:34® Scanix
Scanix

regulus> v ramci testu jsem zjistil i to, ze se nemuzu odhlasit, dokonce ani tehdy, kdyz zmenim volbu Autopřihlašování na vypnuto, dam ulozit a odhlasit, presto se znovu automaticky prihlasim. To jen tak na okraj, v tu chvili se mi opet obnovi Nka viz predchozi foto a to i kdyz tam po odklikani nejsou.

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2009/th-img29414.jpg
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:25® Scanix
Scanix

regulus> jasne ze jednotlive, koukal jsem, jestrli treba realne pribyl nejaky zapis, aby to Nko bylo opravnene, kdyz jsem si predtim opsal cas posledniho prispevku. Dokonce jsem i zkousel do nektere pridat prispevek, ale nepomohlo to. Uz jsem to tu psal, Nka dobre funguji u diskuzi, ktere jsem navstivil pred posledni zmenou systemu zvyraznovani novych prispevku, ale to by nemelo hrat roli, kdyz smazu cookies, tak by se info o tech navstevach melo ulozit znovu a spavne…neznam pozadi a presne pouziti v ramci stranek, ale pokud je tam nejak reflexe s databazi, tak by tam mohla byt nejaka chybka…pokud neco neni jasne, rad doplnim, pripadne vyzkousim…dopo­rucuju si zkusit prihlaseni pod IE8 pomoci meho profilu, klidne zmenim heslo na nezbytnou dobu, pokud je to nutne k vyzkouseni.

Neděle 6. prosince 2009 v 17:32® regulus
regulus

Mega-Fish> 1/ kam ti nejdou přidávat fotky, do diskusí, do fór nebo do alba
2/ jak velký fotky se snažíš vkládat, mrkni semka http://www.chytej.cz/…azek-na-net/ a přečti si to – celý.

Pokud budou potíže přetrvávat, upřesni co kam nejde vkládat a kdy to napíše stránka nenalezena, případně udělej PrintScrean obrazovky a pošli mi to mailem, mám ho v profilu.

Neděle 6. prosince 2009 ve 14:36® Mega-Fish
Mega-Fish

Nejdou mi přidávat fotky hodí to stránka nenalezena

Neděle 6. prosince 2009 ve 13:22® regulus
regulus

Scanix> neber to ve zlým, ale odklikal jsi veškerý ty regionální diskuze jednu po druhé nebo jsi jen kliknul na regionální diskuze jako celek??? Totéž platí i o stálých diskuzích, já na tom obrázku vidím, že diskusi s adminy máš bez eNka, protože jsi sem nakoukl a taky odeslal zprávu, kdežto do domácí výroby woblerů jsi se patrně nepodíval, totéž platí pro jednotlivé regionální diskuse. To asi opravdu nemůže ani taková supersračka jako je IE8 zk…it. :-)

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 12:23:45 uživatelem regulus.
Neděle 6. prosince 2009 ve 13:12® Scanix
Scanix

Neslo by vazne neco udelat s temi Nky, nemyslim, ze by byl problem jen u me, zkousel jsem jsem to na vicero pocitacich s IE8, ale pokazde, kdyz se prihlasim tak je zobrazeni takoveto a to i presto, ze jsem v predchozi relaci oklikal vsechny diskuze…smazat cookies, cache atd jsem zkousel i rucne, nepomaha to, skoro bych rek, ze je problem nekde ve formatu ci parsovani cookies v ramci chytej, proc to jinde, treba u konkurence funguje v poradku?!

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2009/th-img29392.jpg
Pátek 4. prosince 2009 v 18:58® Jak.novi
Jak.novi

havel> Díky už je to fajnové. :-)

Pátek 4. prosince 2009 v 17:01® havel
havel

Jak.novi> Hele já osobně u tvého profilu vidím fotku novou. Pravděpodobně máš nacachovanou tu starou – zkus dát CTRL+F5.

Pátek 4. prosince 2009 ve 13:17® Jak.novi
Jak.novi

regulus> Ani to mi nepomohlo. Ale díky

Tento příspěvek byl editován 4.12.2009 12:17:14 uživatelem Jak.novi.
Pátek 4. prosince 2009 ve 12:33® inspo

Nevím jak ostatním, ale mě pořád zlobí počty nepřečtených příspěvků.

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2009/th-img29339.jpg
Pátek 4. prosince 2009 v 1:53® regulus
regulus

Jak.novi> zkus si vynazat cookies v prohlížeči, případně historii

Pátek 4. prosince 2009 v 0:35® Jak.novi
Jak.novi

u příspěvků se mi stále objevuje stará fotka

Pondělí 30. listopadu 2009 v 17:00profil byl smazán

díky za reakce, samo se to spravilo během 10 minut.. chtělo to nechat ať se to rozhejbe samo:D

Pondělí 30. listopadu 2009 v 15:22® inspo

1Mara> Chybí mi přesně to samé.

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 14:36® sus1

Robur> Vod toho si admin,tak koukej makat.

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 14:20® 1Mara
1Mara

Docela mi je líto že nevidím u těch " N " čísla kolik přízpěvků tam je od posledního čtení . :-(( Takhle pátrám jako magor kdo kde zkončil :-((

Pondělí 30. listopadu 2009 v 11:06® revoke
revoke

pepos.93> Řekl bych, že nejsou v prohlížeči nainstalovány moduly pro flash. Co se týče fotek, tak to zatím netuším. Aktualizuju Operu a vyzkouším.

Pondělí 30. listopadu 2009 v 11:05® revoke
revoke

Robur> jasně, jednoduché věci jsou nejsnazší. Díky za nápad!

Neděle 29. listopadu 2009 ve 23:45® Scanix
Scanix

havel> tak zmena, fungovalo to chvili, ted opet pri staru, pro me regionalini diskuze krome CB a domaci vybroba wobleru je opet s Nky a fakt nic nepomohlo.