Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 23:37® regulus
-
pepos.93> mám totéž a zobrazuje se mi to bez problémů, nic jsem nemusel mazat, restartovat, nastavovat a podobný blbiny …
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:16® Scanix
-
havel> jen chci poznamenat, ze jsem problem N-nek vyresil, nestacilo smazat cookies z nastaveni prohlizece, ale rucne primo v Documents and Settings. Ted to tedy funguje, jak ma.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:31® inspo
-
regulus> Já IE nepoužívám, ale díky za tvůj čas. Už mi to jede.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 17:42profil byl smazán
-
mám problém, teď jsem aktualizoval operu na 1010 a najdou mam všechny fotky tady mázlý a nezobrazujou se mi reklmy- nevíte co s tim?
- Neděle 29. listopadu 2009 v 15:44® Robur
-
inovace, hele nejde z diskuse Z lovu naprogramovat tak, že když někdo poklepe na nick toho, na koho chce reagovat, tak byl automaticyk přesměrován do všeobecné nebo se objevila glosa, že musí psát ve všeobecné. Ušetří nám to mazání či přesun nevhodných komentářů.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:29® sus1
-
Zařídit( možnost si nastavit ) ignoraci uživatelů – je možno??
Díky.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:24® HaD
-
inspo> poslal sem to Radimovi. Nka jsou z důvodu menší zátěže databáze.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 16:16® regulus
-
inspo> patrně je to nějakej problém IE8, je to hold od Mrkvosoftu. Zkus ho aktualizovat, když to nepůjde tak zader do googlu „chyba 500“ nebo „error 500“ a zkus se tím prohrabat, třeba tam něco najdeš, já na to čas fakt nemám a odpovědět z placu neumím.
Nejrychlejší řešení je změnit prohlížeč.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 16:14® inspo
-
Vím, že se naotravuji, ale nešlo by místo těch zelených N dávat počet nepřečtených příspěvků, jak to bylo ještě nedávno. Přišlo mi to uživatelský praktičtější.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 15:33® inspo
-
havel> Dobrá tedy, tak snad mi odpoví jiný admin.
Ale jak se tedy dostanu k těm třem zbylým stálým diskuzím? Když kliknu na Stálé diskuze, vypadne chyba: viz. obrázek.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 14:41® Scanix
-
havel> porad to pretrvava a deje se mi to i v praci, souvisi s to s profilem a zrejme tedy i s IE8
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 12:27® sus1
-
havel> Dal sem mu (pc) přes držku a už to funguje.
Holt to chce někdy chlapskou ruku.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 10:13® havel
-
sus1> tehdy byl ten problém globální, což znamená, že to nešlo nikomu, ale teď to běhá (alespoň mě) normálně. Takže předpokládám nějakou změnu u Tebe.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 9:59® sus1
-
havel> Nedělal jsem s tim vůbec nic.Jak tady byl ten problem nedavno,tak pak mě to šlo normálně,vše běhalo dobře atet dva dny ko.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 9:38® havel
-
sus1> neaktualizoval jsi na IE8? Jedinej u koho o tom vím je Scanix a to právě s IE8.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 9:14® sus1
-
Nevim jak ostatním,ale mě tet dva dny po sobě(ptal jsem se Hada,jestli se zase něco neopravuje) ,kdykoliv sem přijdu,všude samá zelená enka,at se přihlásim nebo ne.Odejdu,vrátim se za 5 minut a opět všecko zelené.Mluvim tet o Reg.diskuze,Stálé diskuze a Obecné diskuze.U for to funguje.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 23:39® Scanix
-
havel> ja weby nedelal nikdy, jsem cistokrevnej Cckar, pripadne C#, ale ASPckam se vyhybam a PHPko jsem videl jen z rychliku a necham to tak, nicmene neco o tom vim a tipoval bych spis na nejakou drobnou chybku nez nejakou Microshiti zhovadilost…kdo vi, uvidime, co s tim Revoke vysmouli…
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 23:32® havel
-
Scanix> Hele to já taky ne, ale už se nedivím ničemu. Ač sám moc weby nedělám, tak jsem nedávno jeden projekt dělal a právě z IE jsem myslel, že vyrostu.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 23:22® Scanix
-
havel> ok, ted jsem to zkousel, stale stejne, je to to tak, ze ty diskuze, co jsem od zmeny vzhledu nenavstivil proste drzi N pri pristim otevereni, ty drivejsi ne, tak to fakt nechapu, jakou to muze mit souvislost
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 23:03® havel
-
Scanix> To by asi mnohé vysvětlovalo. Tam ti bohužel neporadím, bohužel u IE člověk nikdy neví, co provede. Problém je, že spoustu věcí IE interpretuje jinak než ostatní prohlížeče a co je ještě horší, tak to Microsoft verzi od verze mění. Ale Radim s tím něco určitě udělá.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 22:55® Scanix
-
havel> v danou chvili koplet aktualizovanou IE8
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 19:18® havel
-
inspo> Přečtené příspěvky – to ještě asi není dodělané – Radim ten systém na zobrazování nepřečtených příspěvků celý předělával, takže tohle ještě asi nezvládl.
Stálé diskuse – prý to tak má být, ale na důvod se mě neptejte.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 16:19® inspo
-
Tak oprava: už to funguje i na FF 3.0.6.
Ale pořád je tu problém, že po otevření diskuze to píše všechny příspěvky přečtené, ikdyž jsou tam evidentně některé nepřečtené.
A pořád vidím ve stálých diskuzích jen dvě místo pěti.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 16:06® inspo
-
V IE6 to funguje korenktně, ale FF 3.0.6 nezvládá Nka u diskuze…o fór je to v pořádku.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 16:06® sus1
-
1Mara> To platí na tebe???!!!!
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 16:04® 1Mara
-
sus1> No já nevím jak hodně je chamtivej , ale nápady má dobrý
)
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 15:40® sus1
-
1Mara> Jo,jen se nabídne prst už chce celou ruku?!!Halama jeden.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 14:56® 1Mara
-
Za mně adminum děkuji mně ty zelený enka vyhovujou , ale chtěl jsem se přimluvit na ti ikonky ze smajlíkama , jak níže píše Regulus
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 14:44® sus1
-
Zatim to běhá.
A te sem s těma novinkama.
Jestli tohle bylo taky překvapení, tak to potěš.
Přesto zůstávam optimista.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:09® havel
-
Scanix> To je divné. Mě to funguje korektně v FF 3.5.5 i v IE7. Co používáš za prohlížeč?