Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. září 2009 v 16:21® inspo
-
Libor> Je ten server nebo ta server? Mě to totiž připadá, že někdy má hold své dny. Jak se o tom psalo před těmi cirka dvěmi měsíci, tak mi to dělalo taky, pak na delší dobu klid, tak jsem si řekl, že je to vyřešený a teď poslední týden je to extrém. Sotva přečtu jeden příspěvek, tak to přeskočí. Ale všiml jsem si, že když to přeskočí a já se vrátím zpět tam kde jsem skončil a mám tím pádem jakože všechny nové příspěvky již přečtené, tak to už nepřeskakuje.
- Pondělí 14. září 2009 v 16:20® Robur
-
to je od té doby, co nastoupil Osprey
- Pondělí 14. září 2009 v 16:06® Libor
-
sus1> jojo od té doby to budou skoro 2 měsíce. Nechci rejpat, ale takovýhle mouchy bych viděl odstraňovat pružněji.
- Pondělí 14. září 2009 v 16:01® sus1
-
Tohle už se tady psalo dříve,vědí o tom.
Tento příspěvek byl editován 14.9.2009 16:03:46 uživatelem sus1. - Pondělí 14. září 2009 v 15:49® Robur
-
Libor má pravdu, je to jakési rozkokokoktané, hlavně diskuse
- Pondělí 14. září 2009 v 15:48® Libor
-
Pořád mi přeskakuje diskuze někam dozadu. Čtu příspěvek a najednou jsem někde dvě stránky pozadu, je to nepříjemný. Udělejte to pro mě, čtu pomalu.. . díky
- Pondělí 14. září 2009 ve 13:34® Jak.novi
-
Robur> No jo praha je hned u Plzně
- Pondělí 14. září 2009 ve 12:58® regulus
-
osprey> myslím, že není nutné mít fotky bez omezení velikosti (je to svým způsobem pitomost, představ si, že sem lidi budou cpát fotky s DSLR, kdy bude mít každá 14MB apod.), chce to jen nastavit onu mašinku tak, aby na fotky o velikosti do daného rozměru a dané velikosti prostě nesahala. Pokud bude např. daný rozměr 800×600 / 250kB, tak se ti, co chtějí aby jejich fotka vypadala tak jak ji poslali přizpůsobí (fotku si na daný rozměry a datovou velikost upraví sami) a těm co se s tím nechce dělat, to upraví onen automat. Pochopitelně je také nutné zveřejnit infotmaci o oněch daných rozměrech a dané velikosti.
- Pondělí 14. září 2009 v 11:44® osprey
-
Sander: Ukládané fotky jsou limitovány rozměry a k tomu datovým objemem. Toto nastavení neovlivňuje samo chytej, ale firma, která nám internetové služby poskytuje.
Zkoušíme teď vyjednat možnost vkládání fotek bez omezení velikosti – to je náročné na paměťový prostor (buď nám přidělí víc paměti nebo chytej poběží pomaleji). Vše je o kompromisech.
- Pondělí 14. září 2009 v 8:21® Robur
-
Jak.novi> máš Prahu a okolí
, stejně se v regionálních debatéch děje dost málo, včetně Brna
- Neděle 13. září 2009 ve 22:35® Jak.novi
-
HaDová> Jdá se do regionální dizkuse zařadit Plzeňsko ???
- Neděle 13. září 2009 ve 22:27® HaDová
-
pipa>inzerát lze zvýhodnit na 3 měsíce za poplatek Kč 30,–- – to je téměř zadarmo, ne?
Tento příspěvek byl editován 13.9.2009 22:28:04 uživatelem HaDová. - Neděle 13. září 2009 ve 20:14® Robur
-
kecám, v profilu to velké je dost
- Neděle 13. září 2009 ve 20:12® Robur
-
scanix, já bych to tak nechal, my co se nestydíme za své velké obličej /Havel, hadová, já/ jsou vidět i bez zvětšení. A ti co se fotí z kilometru a ještě s nějakou čudlou mají smůlu
. Třeba to je technicky složitější. Ale když už by to nešlo, tak bych uvítal, aby se u profilu ta fotka pěkně otevřela.
- Sobota 12. září 2009 ve 23:03® pipa
-
Když něco prodavam v bazaru asi před 14dny. da se to z aktualizovat,nebo ho musim zadat znova?
- Sobota 12. září 2009 v 17:13® Sander
-
Zdá se mi, že po poslání fotek do diskusí ony fotky ztrácí na ostrosti. Je to jen můj dojem?
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 22:54® Scanix
-
havel> dik za video, bylo to hned
Jinak neslo by vazne neco udelat s temi avatary (nahledy na profilove foto), protoze to zvetsovani z te zmensene verze je fakt udesne, rozmazle cosi, to uz snad, at se to radeji nezvetsuje, kdyz uz tak vzit zdroj profilove foto originalni, at je z toho neco videt
- Středa 9. září 2009 v 17:25® havel
-
Scanix> Ono by to samozřejmě šlo, ale uznej, že pak by to bylo téměř neuhlídatelné… Takhle je kontrola jistá, ale pokud by měli admini zpětně procházet videa, byla by mnohem větší pravděpodobnost, že se něco přehlédne.
- Středa 9. září 2009 v 11:41® Scanix
-
Zajimalo by me, jak dlouho se ceka na zverejneni videa, proc treba toto neni okamzite a naopak administrator video nestrahne, pri poruseni pravidel nebo jeho nevhodnosti?
- Pondělí 7. září 2009 ve 22:50® Jak.novi
-
Šlo by do regionální dizkuse zařadit plzeňsko ???
- Sobota 5. září 2009 v 15:15® Jak.novi
-
kdy bude nový video ?
- Pátek 4. září 2009 ve 22:38® havel
-
regulus> vypnul jsem to já… díky za upozornění.
- Pátek 4. září 2009 v 19:12® regulus
-
HaDová> to možná já, zkoušel jsem to vypnout, ale nereagovalo to, třeba to má zpoždění.
)
- Pátek 4. září 2009 ve 14:47® HaDová
-
regulus> díky, koukala jsem, že už ho někdo vypl
- Pátek 4. září 2009 v 0:31® regulus
-
Fórum Voblery Rapala a Woblery rapala, tak trochu to smrdí …
- Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:20® Scanix
-
Sander> nevim co jste resili, ale kazdopadne treba prohlizeni fotoalb ma jaksi mezirky ve filtrovani dle techto odkazu…
Kam dál? Nejnovější fotoalba Nejprohlíženější fotoalba Alba s nejvíce komentáři
Kategorie fotoalb: Rybolovné způsoby Ryby Ostatní
Jaksi to nefunguje, jak bych cekal, ze se tedy ve vyberu nahledu neco zmeni…
- Středa 2. září 2009 ve 22:06® Sander
-
osprey > plánujete něco s těma fotkama ve Z lovu? – jak jsme se o tom bavili na fotosrazu.
Tento příspěvek byl editován 2.9.2009 22:10:20 uživatelem Sander. - Středa 2. září 2009 v 8:24® Scanix
-
Uvital bych v osobni poste moznost oznacit a smazat vice zprav, tak abych nemusel klikat na kazdou a mazat ji solo, coz jsem nedavno prodelal a nic moc
- Úterý 1. září 2009 ve 21:22® plescarp
- Úterý 1. září 2009 ve 21:20® plescarp
-
To admini: Chtelo by projit http://www.chytej.cz/…ulovky/2009/, nebot nektere prispevky jsou tam vlozeny vicenasobne stejne a stava se to neprehlednym diky za vyrizeni