Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.176 příspěvků, z toho 4176 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 29. dubna 2015 v 18:19® Mysak1
-
džigit> nech ho, třeba to už nebude dlouho trvat.
- Středa 29. dubna 2015 v 18:16® džigit
-
musí být hrozný pocit , chtít neustále někoho o něčem poučovat,přesvědčovat jej a srát se do všeho,když dotyčného ignorují a nereagují na něj…
- Středa 29. dubna 2015 v 16:45® prroud
-
Pravy „demokrati“
)
- Středa 29. dubna 2015 v 15:33® Venca Zelenka
-
David H.> Modlidby byly vyslyšeny, díky
- Středa 29. dubna 2015 ve 14:13® džigit
-
David H.> supéééér
- Středa 29. dubna 2015 ve 14:00® HaD
-
džigit> teď to má „priority 1“
- Středa 29. dubna 2015 ve 13:47® džigit
-
David H.> to už minimalně od loňska, ni?
Ani neviš,kolik lidi by to uvitalo…
- Středa 29. dubna 2015 ve 13:18® HaD
-
džigit> zdar, zadáno, slíbeno v brzké době
- Středa 29. dubna 2015 ve 12:59® džigit
-
David H.> načelniku,v jakem stadiu jsou změny ohledně ignorace,či blokace? Děje se něco?
- Úterý 28. dubna 2015 v 10:45® HaD
-
prroud> ok
- Úterý 28. dubna 2015 v 10:02® prroud
-
Jo tys myslel ty fishbony
),kua ja byl jeste u hodinek
).To te nemusim kontaktovat,klidne si je vezmi,jestli ti k necemu jsou,nebo podel tem kdo pisou dobry clanky a navody na zlepsovacky,radej nezistne rybarum co a jak,proste jsou uzitecny.Ted i v budoucnu podle potreby
- Úterý 28. dubna 2015 v 9:51® prroud
-
Davide,nejsou v ty stovce ze seznamu,ale treba veci na rybarinu v ni jsou
- Úterý 28. dubna 2015 v 9:35® HaD
-
prroud> až je budeš chtít věnovat, kontaktuj mne.
- Sobota 25. dubna 2015 v 10:49® prroud
-
regulus,njn,jsem ukecanej,ale fishbony k tomu nepotrebuju a kdyby,nazval bych je aspon Cesky
))))
- Sobota 25. dubna 2015 v 10:47® prroud
-
regulus,v pohode,to nehori,pro me nemaji smysl,ale najde se tu urcite dost dobrejch a poctivejch rybaru co je sbiraji,proc jim je nedat? Treba i formou oceneni napriklad clanku citatelem.
- Sobota 25. dubna 2015 v 10:25® regulus
-
prroud> já měl pocit, že právě o ty fischbony hraješ, teda soudě podle počtu příspěvků …
Teď vážně, počkej až se vrátí David, už to tu v minulosti bylo, ale abych pravdu řekl, tak jsem tomu nevěnoval pozornost a nevím jak to řešil.
- Středa 22. dubna 2015 v 8:13® prroud
-
Zdar,mam otazku,jde o „fishbony“,tahle detska hra me opravdu nebere
,takze se ptam,muzu tu srandu i nekomu darovat?
- Sobota 4. dubna 2015 v 19:17® Mates(původní)
-
Žádám o zákročení v diskusi muškaření, je tam prezentována moje fotka bez mého souhlasu. Děkuji.
Jedná se o fotografii vos.
- Pondělí 23. března 2015 ve 21:41® Padis
-
admin prosím o smazání jednoho příspěvku dnes ve 20.39.Díky
- Čtvrtek 5. března 2015 v 11:24@ fj007
-
regulus> ono to bude tim, ze ljicha i proud a i dalsi identity ma jeden clovek, ktereho bavi se vydavat za kdekoho, povidat si sam se sebou. Nemocny clovek.
- Čtvrtek 5. března 2015 v 10:23® regulus
-
džigit> kua ty seš rychlej jako sfiňa …
- Čtvrtek 5. března 2015 v 10:22® regulus
-
ljicha> ty jsi se dnes ráno probudil a měl jsi ruku v nočníku, že …
Tak v prvé řadě, v době když jsi si zřídil svůj profil, tak tu osprey dávno nebyl a zbytek není třeba komentovat.
Fakt by mě zajímalo, co má za příčinu, že se čas od času zjeví jeden nebo více vysejračů.
- Úterý 24. února 2015 v 11:16® gavlos
-
džigit> kurde.chlape vypadas jak fajny chytry chlap…nechtel bys me nekdy vzit sebou na ryby?neco bych se priucil podristali bysme,mozna aj neco vypili..samozrejme sortky sebou..jedine…na moje krecaky blahodarne pusobici
nejak sem si oblibil ostravici za posledni dobu..a podle tvych fotek tam taky travis nejaky cas…
- Úterý 24. února 2015 v 9:54® džigit
-
revoke> ahoj,opět tu máme nějaké přání na seznámení se s nějakou rybářkou.Nešla by udělat nějaká diskuze,nebo fórum na toto „téma“ ? Forum bych mohl i já,ale nemám možnost případných přesunů takových příspěvků,dík.
Tento příspěvek byl editován 24.2.2015 08:55:22 uživatelem džigit. - Úterý 24. února 2015 v 9:43® džigit
-
Já odpovím za sebe oběma stranám.Kdo mě zná, ví že bych byl hotov velice rychle se všema.Promazat a mžete začít znova a s čistým štítem.Jenže tak nějak se teď přikláním k Regulovi. A teď proč. Ti kteří ubekují,že jej „toto“ obtěžuje
-trochu nadhled a pochopení.
Většinou se tu každý nově příchozí snaží prezentovat na všech fórech a diskuzích. O vhodnosti a způsobu takové prezentace můžeme diskutovat Nově příchozí
-je třeba si uvědomit,že lezete na palubu lodi, kde se většinou všichni znají, něco maj společně za sebou a nějak už tady něco na daná témata prodiskutovali. Tito nemusí vždy reagovat, na danou formu prezentace nově příchozího, pozitivně. Navíc pokud se dotyčný při vstupu jaksi nemá potřebu představit a okamžitě načne bombardování množstvím svých názorů, se kterými nemusí dotyční souhlasit a maj odlišný názor na věc.
Pokud už tedy nedojtete k nějakému vhodnému kompromisu,uvědomte si,že poslat někoho do zadele se dá i jinou formou,než je vzájemné napadání!!!
Tentokrát to já osobně pořeším promazáním všech příspěvků se stanovením diagnozy a rady zaručené léčby protistrany!!! - Pondělí 23. února 2015 v 18:58® regulus
-
hraji> add proud
Zcela určitě si to nemyslím. Přiznám se, že jsem jeho příspěvky jen velmi zběžně prolítl (nemůžeš po mě chtít abych to celý četl
) a bohužel se dá říct, že se více méně pohybuje v rámci pomyslných mantinelů, takže jsem neshledal, kromě osobního, subjektivního pohledu který bych jako admin měl potlačit důvod mu něco mazat. No a zbytek si myslím, že napsal zcela výstižně Mysak1.
- Pondělí 23. února 2015 v 15:52® Mysak1
-
hraji> Jj. To logo tam mám taky, enka v pohodě.
Tento příspěvek byl editován 24.2.2015 08:45:16 administrátorem džigit. - Pondělí 23. února 2015 v 8:55® hraji
-
Od minulého týdne se mi zobrazuje přes levý sloupec v diskuzích i ve Fóru logo Chytej, ovšem tak nešikovně, že nelze přečíst text, který to překrývá. Přestala se mi zobrazovat N u nových příspěvků v Diskuzi. A ještě jeden dotaz mám. Opravdu se domníváte, že uživatelé, jako je například proud, jsou přínosem?
- Neděle 22. února 2015 ve 14:24® soky kv
-
revoke> Taky díky.
- Neděle 22. února 2015 ve 13:14® skwor
-
revoke> Super, díky