Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 30. května 2013 ve 13:20® Piscicapus

Scanix> výjimečný určitě ne, na to tu jsou jiní.
Možná pouze dělám někde chybu a systém je v pořádku. Ale snažil jsem se, to rozhodně jó.

:-) :-)

To už je na mě moc složité, jsem přece jen jednoduchý jedinec a k tomu jenom uživatel, bez větších znalostí.
Přesto ti Petře děkuji a těším se…

;-) ;-)
Čtvrtek 30. května 2013 ve 13:13® Scanix
Scanix

Piscicapus> mozna je to tim, ze jsi proste vyjimecny, nekteri lide na toto maji auru, verim, ze to revoke da dohromady…asi mas pravdu s tim, ze vetsina lidi tohle asi nepouziva :-)

Jeste muzes udelat jednu vec a to v prohlizeci nastavit mazani cookies pri ukonceni, resp. veskereho offline obsahu a tim jednak zmizne prohlizeci historie a i te to bude nutit priste k prihlaseni, ale zase vsade…

Čtvrtek 30. května 2013 v 10:35® Piscicapus

regulus> vymazal jsem a nic. Určitě platí to, co jsem psal Petrovi.

;-) ;-)
Čtvrtek 30. května 2013 v 10:34® Piscicapus

Scanix> tak jsem to vše udělal a kýžený výsledek se nedostavil.
Možná je to tím, že se nechovám tak, jak bych měl… (ale vadí mi to!!!)

:-D :-D
Čtvrtek 30. května 2013 v 0:27® regulus
regulus

Revoke> jedna malá technická, je to drobnost, ale přece, hlásit se to musí. ;-)

Pokud ve fóru odpovím někomu z jiné než z poslední stránky, není patrné nač bylo odpovězeno (není tam Reakce na …)

Čtvrtek 30. května 2013 v 0:24® regulus
regulus

Piscicapus> zkus vymazat cookies a písni jestli to pomohlo.

Středa 29. května 2013 ve 23:40® Scanix
Scanix

Piscicapus> mam dojem, ze se musis posleze odhlasit a mozna i smazat cookies v prohlizeci, ale to uz jen hadam ;-)

Středa 29. května 2013 ve 23:05® Piscicapus

Scanix> zdravím tě Petře, ano a přesně tak to je. Teď jsem to opět zkoušel, no a v mém případě, když zaškrtávátko odškrtnu a chlíveček zůstane prázdný a celé nastaveníčko uložím, tak se v podstatě nic nestane a jako bych v nastaveníčku žádné zaškrtávátko v chlívečku neodškrtnul.
Celé je to tak jakoby na hovínko, tak doufám, že mi někdo vysvětlí, v čem dělám chybu.

:-) :-)
Středa 29. května 2013 ve 22:52® Scanix
Scanix

Piscicapus> ahoj Jardo, pokud se nepletu, tak v profilu v nastaveni mas zakrtavatko Automaticke prihlaseni, kde je psano " Budete přihlášeni trvale, i po vypnutí a zapnutí prohlížeče. Tato funkce není zcela bezpečná!" Sam jsem to tedy nikdy neodskrtl, ale snad to zafunguje ;-)

Středa 29. května 2013 v 17:20® Piscicapus

Zdravím.
Jak si mohu, prosím, deaktivovat v nastavení ve svém profilu automatické přihlašování?
Kdykoliv zruším zatržení a toto nastavení uložím, tak se mi zpět vrátí původní nastavení, což rozhodně nechci.
S tímto problémem jsem už několikrát zápasil, ale vždy mne systém přemohl.
Děkuji předem za kladné vyřízení.

Pondělí 27. května 2013 ve 21:28® HaD
HaD

obor> já jen fotil. http://www.chytej.cz/…ci-ze-brehu/

Pondělí 27. května 2013 v 19:52® obor

Ahoj Hade! Kedy dáš prosím ťa na stránku videoreportáž z MS v prívlači 2013? Ďakujem!

Pondělí 27. května 2013 v 11:24® HaD
HaD

sethy> :-)

Pondělí 27. května 2013 v 9:30® sethy
sethy

David H.> Beztak jo9-)

Pondělí 27. května 2013 v 9:26® HaD
HaD

sethy> nějaká fotomontáž?:)

Neděle 26. května 2013 ve 21:38® sethy
sethy

regulus> :-D

Neděle 26. května 2013 ve 21:31® regulus
regulus

sethy> jo já si toho podtržení nevšimnul, ale třeba to je už odpočítávání pro příští rok, Chytej je furt vpředu … :-D :-D :-D

Neděle 26. května 2013 ve 21:10® sethy
sethy

regulus> Lepší?:-93;

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2013/th-img98790.jpg
Neděle 26. května 2013 ve 20:56® regulus
regulus

timbab> jakou, nic nevidím

Neděle 26. května 2013 v 18:51® timbab
timbab

Tady máte chybu

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2013/th-img98785.jpg
Středa 15. května 2013 ve 22:34® regulus
regulus

revoke> drobná kosmetická vadička, anomálie nebo popravdě nevím jak to nazvat.

Použil jsem svoji konverzaci s Davidem a odpověděl sám sobě na svoji zprávu pomocí tlačítka odpovědět. Kromě toho, že při psaní OZ vlasně netuším komu tu zprávu píšu (co když jsem se překliknul), tak jak je možné, že zpráva, kterou jsem poslal prakticky sám sobě se mi objevila v konverzaci s Davidem???

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2013/th-img98494.jpg
Středa 15. května 2013 ve 21:15® revoke
revoke

Doplnil jsem osobky o tlačítka „odpovědět“ a „reakce na…“. Obojí se zobrazí po najetí na zprávu.

Středa 15. května 2013 ve 20:33® revoke
revoke

Scanix> V komentářích smajlíci nejsou schválně, aby v tom nebyl grafický guláš. Vyzkouším černobílou alternativu s menšími ikonami.

Středa 15. května 2013 ve 20:32® revoke
revoke

regulus> OK, tvoje připomínky jsou přínosné, většinu zapracuji, zbytek po dohodě s Hadem.

Středa 15. května 2013 v 10:10® Scanix
Scanix

A jeste bych mel tip, co takhle podporovat smajliky i v komentarich pod prispevky ve Z lovu.

Úterý 14. května 2013 ve 23:47® regulus
regulus

_ANTRAX> už nějakou dobu, pokud mi někdo odpověděl, tak tam byla na jedno kliknutí i předchozí konverzace.

Ale nebudeme to škrabat, ono se to nějak vyvrbí.

Úterý 14. května 2013 ve 23:33® _Beny
_Beny

Za mě dobrý, mam přehled komu jsem psal zprávu a jakou jsem na ní dostal odpověď. Před tím musel člověk hledat v odeslaných, co napsal a pak v doručených hledat na to reakci.

Jako vylepšení by bylo určitě dobré přidat funkci, která bude třídit poštu na odeslané a přijaté.
FB nemam, takže nemůžu posoudit jak je to podobný, ale fotky kolegů vidím jako +. Komu to nevyhovuje, tak by byla určo dobrá funkce na nastavení vypnutí/zapnutí obrázku.

Úterý 14. května 2013 ve 22:51® Scanix
Scanix

regulus> musim souhlasit s tim, ze s jednou osobou muzes mit „otevreno“ vice nez jednu konverzaci a v duchu „odpovedi“ vest i hovor. Vztazeni jedna osoba = jedna konverzace neni prilis optimalni. Vim, je to jako na FB, clovek si asi zvykne, nicmene by se pak siklo nejake vyhledavani ci filtrovani v ramci konverzace…

Úterý 14. května 2013 ve 21:32® regulus
regulus

Můj osobní komentář k novým osobkám

Nic ve zlým, ale su úplně ztracenej, pro mě úplně nepřehledný, nechci napsat to co si opravdu myslím. V prvé řadě bych se úplně v klidu obešel bez obrázků k nickům, abych nemusel padesátkrát klikat aby se mi zobrazily další a další, ale to je opravdu jenom kosmetický detail. Naprostá katastrofa je absence přijatejch a odeslanech OZ, toto je naprostej základ jakýhokoliv poštovního klienta na maily a viděl bych to tak, že u OZ by to tak mělo být. Navíc nenajdu ani to co jsem psal já.

Věřím, že to může někomu vyhovovat, ale v mým případě, pokud to tak zůstane, tak OZ nebudu používat, protože absolutně ztratím přehled, často si zprávu přečtu a nemám čas odpovědět a pak už ji nenajdu, nepamatuju si kdo mi psal, ale že mi někdo psal třeba v neděli.

Takže čistě za sebe pěkně prosím o možnost nastavení zobrazování osobek ve starém nebo novém formátu, pokud to nepude, tak přidání časově seřazenýho seznamu přijatých a odeslaných no a pokud by to bylo s obrázkama k nicku, tak i možnost zobrazování toho obrázku vypnout

DĚKUJI

EDIT: ještě jedna věc, je sice hezký, že je možno přidat soubor jako přílohu (to asi jediný plus), ale nelze odpovědět na konkrétní zprávu tak jako před tím, jen konkrétnímu uživateli, což z nového dělá ještě horší než starý.

EDIT 2: ještě zmizela užitečná funkce náhledu napsané zprávy před odesláním …

Tento příspěvek byl editován 14.5.2013 22:35:05 uživatelem regulus.
Úterý 14. května 2013 v 11:25® revoke
revoke

Seznam konverzací v osobní poště opraven, zkuste prosím